2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlar geldim okuldan. ya yoruluyorum ben. bu hafat sınav haftası.bi atlatsam. bayram sonrası 1ay izin alcam. yatcam.

wuuuu kızlar amma çene yaspmışınız ben yokkennnhemen cevap yetitiriyim geri kalmıyım bendeeD
doktorum tahlil istemedi henüz ,sadece bol yeşillik ye dedi ,bende 2 gün salata yedim bıraktım ,zaten hiç sevmem ,bana etde ,pilav de ...ne dersen dee sebze deme dedim amam ne çaree...
sansee cim zaten bel ve kasık ağrıları bende de var... onla alakası yoktur ama ilk birkaç ay dikkat edin siz yine de dr lar zararı yok diyor ama ben çok pimpirikli olduğumdan diyorum.....
yaa bende dikkat etcem bu ilk denemeydi ama pişman oldum bayabugün okulda hep oturdum ,çocuklara bağırıyorum mesela sanki kasığımdan bağırıyomuşum gibi bi acıyokii..
selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
valla ben öğrenir öğrenmez kendimin ve eşimin 1. derece olanlara söyledim ama heyecan yapmayın kalp atışlarını bekliyoruz sevinmek için dedim, herkes bekliyo şimdii...

hayırlı olsun canıım...maşşşalha yaa senden öğrenceğimiz çok şey var ...hergün gel hemii:))

Keşke ben de jeli yazdırabilsem doktora. Walla her hafta bayılıyoruz paraları cepten. Olsun ne yapıyım. Bebişime herşey değer..
ee niye yazdırmıyosun ,yazdırılmıyomuu?? bide onu nasol kullanıyosunuz yaa..amacı ne onun ,düşüğümü önlüyoo??

aaaa süüpper yaa bende muhetmelen 6 haftanın içerisindeyim haftaya çarşamba randevum inşallah duyarım o güzel pıtırtılarıı:))

çok sevdim bu doktoruuu
aynen bizde niyeti bozamayız.bana da eşim kanka diyor.benimde önceden dış gebelik olayım var.o yüzden aklımıza geliyorda gelmiyormuş gibi davranıyoruz:)
hahahah kanka mıı ?? bi arkadaşta kardeşim diyomuşş ...süpper yaaa benimkinede çıtlatıyım dicemde sorun onda değil bendeee abi diyim bi gelinceee

sorma bende ingilizce öğrtmenıyım ders anlatırken oturamadıgım gıbı cok gerılıyorum daha bı sınırlı mı oldum ne umarım bebısım etkılenmez
ya sizinkiler enazından azcık anlar durumunuzu söylerseniz bizimkiler hemen unutuyo aynen devam ,bende biraz disiplinliyim ,o yüzden çok yoruluyorum...

inşallah canım yaa..evet evet geç döllenmedir..benimkide öyle diye düşünüyorum gerçi doktor hiiç yorum yapmadı ama ...ayy inşallah bende duyarım kalp atışınıyaaa..çook merak ediyoruummm...

arkadaşlar merhaba daha öcede yazmıştım tekrarlıyım muhabbete katılıyım:)))) bugün 6.haftam bitti pzt gittik doktoro keseyi gördüm mercimeğim içerde pzrt.gidince kalp atışlarını duyarız umarım folik asit alıyorum ben sadece birde doktorum progestan verdi fitil olarak kullanmamı önerdi ama kaşıntı yaptı vajinada şimdi ağızdan alıyorum artık korkuyorum bende hayırlısı ile ilk 3 ayı bir atlatsak.Doktor cinsel ilişkiyi yasakladı bize de ...

aa öyle sonuç mu olurmuş canım kaç çıktıysa yazmaları gerekiyor

ay beklenmez de daha keseyi görmeye bile gitmedik korka korka da ilişki olmaz ki yani ne kadar istesem de frenliyorum kendimi birşey olursa vicdanen kendimi çok suçlu hissederim çünkü zatenben istesem de eşim de korkar birşey olur diye ne yapalım bir süre böyle idare edeceğiz :90:

evet evet benim gözüm korktu zaten ,dikkat edin...

kızlar benim yüzümde okadar çok sivilce varki görenler kızın olacak diyoo...ben ilk günden itibaren erkek ismi düşünmeye başlamıştım niyeyse ,eşimde kız olcak demişti ,ön sezileri baya iyidir ,bakalım bende hayırlısı ve sağlıklısı diyorum ..varmı sizdede böyle belirtiler...

Son düzenleme:
merhaba bende ekim ayı hamilelerindenim

23 ekimde doktara gittik , Sat tarihimde 17 eylüldü şuanda 6 hafta 6 gunluk hamileyim

doktarara gittigimizde keseyi gördu ultrasonla alltan muayne etti ,8 kasımda ise kalp atışları için beni cagırdı (acaba Kalp atışları içinde alttanmı muyane edicek )

yine alttan muayne ile kemik yapıma baktı normal dogum dedi ama bebek kilolu olursa sezaryan dedi
bana pek cok test yaptı .kan testleri idrar testleri ,kan uyuşmazlıgı test, simir testi, şeker testi vs

anlamadım bende heralde acıbadem hastanesine gittigimiz için :) bukadar cok test yaptı

ve Elevit die bir vitamin verdi, ketçap sosis salam vs katkı maddelerini yemememi soyledi

bakalım artık 8 ekimi sabırsızlıkla bekliyorummmm

herkeze saglıklı ve huzurlu hamilelikler

Son düzenleme:
teşekkür ederiz hepimize sağlıklı hamilelikler inş.bende özel hastaneye gittp ama daha öncede gidiyordum bu doktoruma galiba o yüzden benden hiç test istemedi şimdilik...

hayırlı olsun canıımm:)) aramıza hoş geldin ..benimde sat 14 eylül 10 kasımdada muayenem var tekrardan bu arada Acıbadem dedinde umarım özel sigortan vardır benim arkadaşım ykb de çalışıyo yani anlaşmalı ,kız acıbademe gideyim bi kontrol yaptırıyım demiş kıza bebeğiniz %90 özürlü demişler ,bi ton test yapmışlar ,bide karından sıvı alınıp onada bakıyolarya onu yapmışlar ,kız mahfolmuş ,hatta hemen kğrtaj yapalım yasal süre dolmak üzere falan demişlerr,sonuç tamamen ne gatif çocuk sağlıklı ,fatura 2.500 tl!! ama seninkiler iyiymiş galiba ...ben genel olarak söylüyorum aman dikkat edin kızlar ,büyük hastane falan hiiç mühim değil ,iyi doktor nerdeyse orayı bulun ve gidin .

Son düzenleme:

hiç sorma cnm ya bende de çıktı sivilce yüzümde var bi kaç tane,vücudumda da var kalçamda bile var yaa

banada kaynanam demıstı elını uzat dıye bende avucumun ıcını uzattım dedı keısn kızın olcak sonra annem bana evıme gecınce cıcek vermıstı kaynanam gordu annem verdı dıyınce dedı yıne kızın olcak kendısıde erkek ıstıyo aslında hayırlısı tabıkı once saglıklı bır sekılde olsunda kız olursa bana benzer ınsallah anası gıbı cadı olsun

ayy bu südyen sallayana koptum ben yaaaaa...biden don sallayanı var amaç ne acabaa:)):92::92::94::94:

Son düzenleme:

aaa enteresann ..başka neler var acaba cinsiyet belirlemek için??

heheh senindemi kızın olcak yoksssaaa :92:

sağlıklı olsunda önemli değil..diyorum ama her yiğidin gönlünde bi aslan yatar derler ya gönlümde kız yatıyo zaten kız çocukları daha bi cilveli sevimli geliyo bana:)

evet döndüm ve yazdığına baktım tekrar.demişssin ki.bebeğim bana süpriz yaptı gözüktü.dış gebelik değilmişim.neyse çok önemli değil heyecandandır dediğin gibi.peki doktorun demiş ya sana dış gebelik değilsin diye.bebeği görmeden neye dayanarak böle bişey dedi ki.çünkü benimde dış gebelik olayım var daha önceden.hastaneye gittim kese görünmesine rağmen.dış gebelik değilsin demedi bana doktor.1 hafta kadar bekle bakalım dedi.pzrtesi günü inş artık öğreniriz.

kızlarr bende cok sabırsızlanıyorum yaa zaman gecmıyo valla gecen hafta pazar gıttım 29 unda 452 cıkmıstı sımdı kac olmustur bılmıyorum kalp atısını duymadnan ıcım rahat etmıyo yaa korkuyorumm kotu bısı duymaktann ama henuz pek mıgdem bulanmıyo belım agrıyo bıraz uykum gelıyo ve cok karnım acıkıyoo sızce normalmıı

cnm dış gebelik diyen başka bi drdu.o resmen beni şoktan şoka soktu zaten..üslup problemi vardı.bana daha çok yeni gözükmemesi normal demedi hiç hep dış gebelik olabilir,eczaneden alıp yaptığın test seni yanıltmış olabilir,ben sende gebeliğe dair hiç bi şey göremiyorum falan demişti çok üzülmüştüm..başka dra gittim bende bu dr hemen gördü 2 gün önce gittiğinde nasıl gözükmemiş ilginç dedi.dış gebelikte çok sancı olurmuş ve ilk başlarda azar azar olmak üzere sonrada artan kanama olurmuş bende de bunların hiç biri olmadığı için dış gebelik değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…