doktorum tahlil istemedi henüz ,sadece bol yeşillik ye dedi ,bende 2 gün salata yedim bıraktım ,zaten hiç sevmem ,bana etde ,pilav de ...ne dersen dee sebze deme dedim amam ne çaree...selamlar,
doktorlarına gidip ilk muanelerini olanlar doktorlarınız neler dedi? tahliller istedi mi sizden? neleri yasakladı mesela
ben artık light icecekleri, cola türü seyleri, kahve, asırı cay içmiyorum.sucuk sosis türü şarküteri ürünleri yok.
ve benim doktorum sac boyasına karsı oldugu için sac boyamakta yasak.
yaa bende dikkat etcem bu ilk denemeydi ama pişman oldum bayasansee cim zaten bel ve kasık ağrıları bende de var... onla alakası yoktur ama ilk birkaç ay dikkat edin siz yine de dr lar zararı yok diyor ama ben çok pimpirikli olduğumdan diyorum.....
valla ben öğrenir öğrenmez kendimin ve eşimin 1. derece olanlara söyledim ama heyecan yapmayın kalp atışlarını bekliyoruz sevinmek için dedim, herkes bekliyo şimdii...selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
hayırlı olsun canıım...maşşşalha yaa senden öğrenceğimiz çok şey var ...hergün gel hemii:))selam bende 4+6 günlük hamileyim 10 kasımda doktora gideceğim umarım keseyi ve kalp atışlarını duyarım...benimde henüz miğde bulantılarım başlamadı ilk bebeğimde su içsem çıkartıyordum,ikinci bebeğimde sadece miğdem bulandı fakat kusma gibi bir sorunum olmadı umarım bunda fazla mide bulantısı yaşamam...herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum.Allah'ım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ee niye yazdırmıyosun ,yazdırılmıyomuu?? bide onu nasol kullanıyosunuz yaa..amacı ne onun ,düşüğümü önlüyoo??Keşke ben de jeli yazdırabilsem doktora. Walla her hafta bayılıyoruz paraları cepten. Olsun ne yapıyım. Bebişime herşey değer..
aaaa süüpper yaa bende muhetmelen 6 haftanın içerisindeyim haftaya çarşamba randevum inşallah duyarım o güzel pıtırtılarıı:))Selam kizlar, bende hamileyiminanilmaz yaaa sali günü doktora gittim ve bebegimi gördüm...kalp atislariymis o kadar kibirdiyordu ki....:88: ben 6 haftalik hamileyim...doktorum gayet hersey yolunda dedi..hap kullaniyorum vitamin gibi folit asit gibi...:98: cok mutluyum kizlar, insallah sag salim aliriz kucagimiza artik...
çok sevdim bu doktoruuucanım bel ve kasık ağrısının onunla alakası yoktur 2 gündür bende de var adet olucakmışım gibi sanki olmasıda çok normalmiş..dr bana haftada 3 gün eşinle birlikte olabilirsin hiç bi sakıncası yok dedi.ama kendimizi çok fazla zorlamamamız gerekiyomuş..kasık ve bel ağrısı içinde bol bol dinlemek gerekiyomuş.imkanın varsa ayaklarını uzatıp dinlen diycem ama çalışıyosun cnm ya
hahahah kanka mıı ?? bi arkadaşta kardeşim diyomuşş ...süpper yaaa benimkinede çıtlatıyım dicemde sorun onda değil bendeeeaynen bizde niyeti bozamayız.bana da eşim kanka diyor.benimde önceden dış gebelik olayım var.o yüzden aklımıza geliyorda gelmiyormuş gibi davranıyoruz:)
ya sizinkiler enazından azcık anlar durumunuzu söylerseniz bizimkiler hemen unutuyo aynen devam ,bende biraz disiplinliyim ,o yüzden çok yoruluyorum...sorma bende ingilizce öğrtmenıyım ders anlatırken oturamadıgım gıbı cok gerılıyorum daha bı sınırlı mı oldum ne umarım bebısım etkılenmez
inşallah canım yaa..evet evet geç döllenmedir..benimkide öyle diye düşünüyorum gerçi doktor hiiç yorum yapmadı ama ...ayy inşallah bende duyarım kalp atışınıyaaa..çook merak ediyoruummm...sabretmek cok zor dımı?ben cok korkuyorum ultrasonda 2 hafta gerı cıktı ama kotu dusunmemek gerekıyor ınsallah gec dollenmedır ve hıcbır problem yoktur ve en kotusu bır dahakı kontrole yalnız gıtcem ama ınsallah ıı haberlerle gerı donerım
bizde söylemedik hiç kimseye 3 aylık olunca söylicez... biz biraz daha gizleyelim dedik...
kızlar bişey sorucam... benim yarın dr kontolum var... bugün sabah da beta hcg yaptırdım...ilk kez devlet hastanesinde yaptırdım ve sonuç kısmında büyük 1000 yazıyor...yani net bir değer yok... hiç böyle sonuç aldığınız oldumu yaaa??? benim normalde şimdi 3000-4000 arasında olması gerekiyor yani her halükarda 1000 den büyük olucak ama net değer yazmadıkları için canım sıkıldı biraz acıkcası....
ayy canım ne yaptın sen 2 hafta beklenirmi :)) gerçi insan tedirgin oluyo bi şey olurmu acaba diye bende bi 1 hafta ara vermiştim dr sakın ara verme dedi.hatta bütün hastalarına haftada 3 gün tavsiye ediyomuş.hiç bi zararı yok dedi.ama son aylarda dikkat etmek gerekiyomuş diye biliyorum bizimde o zamanlara gelmemize daha çok var.inş sağlıklı problemsiz bi şekilde geliriz o günlere
ay beklenmez de daha keseyi görmeye bile gitmedik korka korka da ilişki olmaz kiyani ne kadar istesem de frenliyorum kendimi birşey olursa vicdanen kendimi çok suçlu hissederim çünkü zatenben istesem de eşim de korkar birşey olur diye ne yapalım bir süre böyle idare edeceğiz :90:
merhaba bende ekim ayı hamilelerindenim
23 ekimde doktara gittik , Sat tarihimde 17 eylüldü şuanda 6 hafta 6 gunluk hamileyim
doktarara gittigimizde keseyi gördu ultrasonla alltan muayne etti ,8 kasımda ise kalp atışları için beni cagırdı (acaba Kalp atışları içinde alttanmı muyane edicek )
yine alttan muayne ile kemik yapıma baktı normal dogum dedi ama bebek kilolu olursa sezaryan dedi
bana pek cok test yaptı .kan testleri idrar testleri ,kan uyuşmazlıgı test, simir testi, şeker testi vs
anlamadım bende heralde acıbadem hastanesine gittigimiz için :) bukadar cok test yaptı
ve Elevit die bir vitamin verdi, ketçap sosis salam vs katkı maddelerini yemememi soyledi
bakalım artık 8 ekimi sabırsızlıkla bekliyorummmm
herkeze saglıklı ve huzurlu hamilelikler
kızlar benim yüzümde okadar çok sivilce varki görenler kızın olacak diyoo...ben ilk günden itibaren erkek ismi düşünmeye başlamıştım niyeyse ,eşimde kız olcak demişti ,ön sezileri baya iyidir ,bakalım bende hayırlısı ve sağlıklısı diyorum ..varmı sizdede böyle belirtiler...
hiç sorma cnm ya bende de çıktı sivilce yüzümde var bi kaç tane,vücudumda da var kalçamda bile var yaa
kızlar benim yüzümde okadar çok sivilce varki görenler kızın olacak diyoo...ben ilk günden itibaren erkek ismi düşünmeye başlamıştım niyeyse ,eşimde kız olcak demişti ,ön sezileri baya iyidir ,bakalım bende hayırlısı ve sağlıklısı diyorum ..varmı sizdede böyle belirtiler...
banada kaynanam demıstı elını uzat dıye bende avucumun ıcını uzattım dedı keısn kızın olcak sonra annem bana evıme gecınce cıcek vermıstı kaynanam gordu annem verdı dıyınce dedı yıne kızın olcak kendısıde erkek ıstıyo aslında hayırlısı tabıkı once saglıklı bır sekılde olsunda kız olursa bana benzer ınsallah anası gıbı cadı olsun
heheh senindemi kızın olcak yoksssaaa :92:
canım ben bebeğimi görmedim o anki sevinçle yanlış mı yazdım acaba :26: ben daha önce gittiğimde hiç bi şey gözükmemişti dış gebelikten şüphelenmişti dr.gittiğimde sadece kesesi gözüktü:) 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam inş.senin ki ne kadarlıktı?
ayy bu südyen sallayana koptum ben yaaaaa...biden don sallayanı var amaç ne acabaa:)):92::92: :94::94:
evet döndüm ve yazdığına baktım tekrar.demişssin ki.bebeğim bana süpriz yaptı gözüktü.dış gebelik değilmişim.neyse çok önemli değil heyecandandır dediğin gibi.peki doktorun demiş ya sana dış gebelik değilsin diye.bebeği görmeden neye dayanarak böle bişey dedi ki.çünkü benimde dış gebelik olayım var daha önceden.hastaneye gittim kese görünmesine rağmen.dış gebelik değilsin demedi bana doktor.1 hafta kadar bekle bakalım dedi.pzrtesi günü inş artık öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?