2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benim oğlum 2007 ekim doğumlu.3 yaş 2 ayı bitirdi.tabi bana çok moral oluyor.bazen çok neşelendiriyor.ama sürekli de ilgi bekliyor oynamamı istiyor.bulantılarım başladığından beri eskisi gibi ilgilenemiyorum tabi.annecim sen hasta mısın diyor.annemler burdayken daha rahattım da şimdi biraz daha zor.ama kardeşinin geleceğinin bilincinde.anlatıyorum ben ona.seneye zaten okula gidecek kısmetse.daha tecrübeli olurum sanıyorum 2.de.ilkinde çok tecrübesizdim.size elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım tabi ne demek.oğlumda fazla yardımcı olanım da olmadı hep kendim baktım.çoğu konuda da avantajını gördüm.

evet arkadaşlar saygı duyuyorum hamıle olup canı bırşey çeken arkadaşlarıma ama rıca edıyorum kımse yemek ısmı vermesın alıcak gucu bulucak cevresı olamayan olur aramızda bıraz daha dıkkatlı olalım

haftaya cıkacakmıs ense kalınlıgını kendı dr 1.2 olcmustu bu dr 1.5 olctu cok bır sey farketmez herhalde .ıns yaptıranlar ve yaptırcak olanlar hepımız guzel sonuclarımızı paylasrz

bence normaldir canım o kadar sapmalar mutlaka olacaktır. inşallah hepmiz güzel sonuçlar alırız canım.

mutlaka avantajları vardır canım olmaz mı hiç, biz ne yapacaüız bakalım hiç tecrübe de yok herkesten de uzaktayız artık ilk günlerde annem ve kayınvalidem gelirler de onlar da ne kadar kalabilecekler ki sonuçta.... ebn de artık bunda tecrübe edinirim kısmetse ikinicide tecrübeli olurum :)

aynen katılıyorum isim verilmemesini rica ediyorum ben de çünkü o an ismini okuyunca bi tuhaf oluyorum ben sürekli o şey aklıma gelmeye başlıyor.

kardelen sende benım gıbı bızde ıkı tarafa uzagız biz adapazarındayız annemler manısa kayınvalıdemler mugla ..hıc akrabamızda yok bakalım nasıl olacak Allah tan yaz tatılıne gelıyorda herkes gelebılcek artık ne kadar durabılırlerse burda bırbırımıze danısa danısa ustesınden gelrz ıns

evet canım aynı kaderi paylaşıyoruz bu konuda ama sağlık olsun kendimiz de idare edebiliriz aslında derler ya insan kendi çocuğu olunca hiç olmadığı kadar cesaretli olur diye inşallah öyle olur da biz de zorlanmadan altından kalkarız bu işin. ama haklısın yaz olması büyük avantaj olacak yine de bize gelen giden mutlaka olur kışın daha zor olurdu....

kızlar ben doğumdan 1 hafta sonra oğlumla yalnız kaldım.mecburdum hastalıklar vs.vardı iki tarafta da çok kötü bir döneme denk gelmişti.çok zorlandığım zamanlar da oldu.ama sonra kendi düzenimi kurdum.oğlum hep düzenli yemek ve uyku saatleri olarak yetişti.mecburdum başka çarem yoktu.bir yandan da ev işleri vs.yetişmesi gerekiyordu.annemler sık sık geldi bi süre sonra ama her türlü sorumluluk bendeydi her zaman.ikincide annem bir süre bende kalacak inşallah.çünkü 2 çocuk evde en azından egeyle ilgilense bana yeter.bir de yemek yapsa.sonrasında oturur düzen.siz hiç korkmayın anne olunca insan her işin üstesinden geliyor

maşallah sana ama bir başına olmanın da güzel yanı var çocuğu kendi istediğin düzende disiplinde yetiştirme şansın oluyo. kalabalıkta yetişen çocuklar üzerinde disiplin kurmak çok zor gerçekten de ablamın iki çocuğu da öyle oldu annemle altlı üstlü oturuyolar düşünün artık tabi annemin yardımları da çok oluyo ama çocuklar kimden disiplin alacaklarını şaşırıyolar bu sefer kimsenin sözünü dinlemez hale geliyolar ki bu da çok kötü. o yönden bakınca da daha iyi. ama ikincide birinin mutlaka yanında olması gerekir çünkü senin ege de çok küçük daha :) ablamın ufaklığının adı da ege :):) az önce telefonda konuştuk teyzeeee evine mi gittin sen niye gelmiyosun diyo. teyzelik de annelik gibi bir bakıma ama tabi sorumlulukları tamamen kendine ait olmadığı için farklı oluyo yiine de insan çoooook özlüyo hele seslerini dyunca gözlerim doluyo...

kızlar blıyormusnz benım ablamında 3.5 yasında oglu var onun adı da ege:) bakalım bızım mınıklerın ısımlerı neolacak ben kız olursa defne koyacagım buyuk ıht ama erkekte henuz karar veremedım doktorda erkek olabılır dedı hadı bakalım hayırlısı

egeler çokkk allah hepsinin şansını açık etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın.teyze anne yarısıdır derler.ablam da çok düşkün Egeye.

ne güzel tesadüf olmuş.... ay isim konusu çok zor yaaa o kadar çok seçenek var ki insan karar veremiyor. eşim erkek olursa arda, mete veya bora isimlerinden birini koyalım istiyo ben kararsızım kız ismi olarak da belinay ı beğenmiştim ama onun da anlamı konusunda tereddütlerim var eşim de selin veya pelin olsun diyo :)))

ya bu forumda okumuştum ama kim paylaşmıştı hatrlayamıyorum ince limon dilimine tuz serpip yiyorum iyi geliyor demişti Allah razı olsun bugün canım ekşi bişeyler çekti bu aklıma geldi yaptım çok iyi geldi hem limon bu mevsimde heryerde bulunan bişey. tavsiye ediyorum canı ekşi çekenlere :)))

bulantı ve tiksinmeden dolayı bişey yiyemediğim zamanlarda patates haşlayıp üzerine tuz serpip yemiştim. onu da dene istersen yağsız olduğu için midemi bulandırmıyodu benim.

haşlanmış patatesi ilk zamanlar yiyordum canım benim gerçekten çok işe yarıyordu isteyerek yiyordum hem de.çok teşekkür ederim canım çok incesin.bu arada limonu hemen yedim yarım limonu çok iyi geldi

Son düzenleme:
haşlanmış patatesi ilk zamanlar yiyordum canım benim gerçekten çok işe yarıyordu isteyerek yiyordum hem de.çok teşekkür ederim canım çok incesin.bu arada limonu hemen yedim yarım limonu çok iyi geldi

maşallah baya da yemişsin limonu afiyet şeker olsun, şifalar olsun inşallah :) rica ederim ne demek burada zaten birbirimize destek için varız. naneli şeker de iyi geliyodu bulantılarıma onu da söyliim bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…