gunaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım
Canım merhaba..Seninle aynı zamanlarımız gördüğüm kadarıyla.erkek olacağını dr mu söyledi .Bende haftaya gidecem belli olur mu acaba?Çok heyecanlıyım erkek gibi geliyor banada.herkesde öyle söylüyor ve her gece erkek bebek görüyorum rüyamda ..allahım sağlıklı versinde ne olursa olsun gerçi ama insanız işte merak ediyoruz...
Herkese günaydın..Ne zamandır uğrayamıyordum.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bulantılarım geçti derken arada yine sabahları özellikle devam ediyor.Ama napalı m Allah sağlık versinde daha kötü günlerde geçirdik bu kadar bulantı hiç bişey diyorum.13+2 günlük olduk bugün haftaya cuma kontrol var belki cinsiyeti belli olur.Var mı içinizde benim kadarlıke cinsiyeti belli olan arkadaşlar?
inşallah allah gönlüne göre verir...bana doktor 12 haftada söledi erkek dedi ama kesin olmadığının altını çizdi.çünkü daha küçüktü 16.haftalarında kesn belli olucak.yani görebilirrr
ayy canım Allah kolaylık versin neden soğuk okul yazık öğrencilere de size de.inşallah canım benim de gönlümden kız geçiyor.sağlıklı olsun ilk isteğim o tabi.güzel dileklerin için teşekkür ederim.yakında da geçecek inşallah bulantılarımız
Herkese günaydın..Ne zamandır uğrayamıyordum.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bulantılarım geçti derken arada yine sabahları özellikle devam ediyor.Ama napalı m Allah sağlık versinde daha kötü günlerde geçirdik bu kadar bulantı hiç bişey diyorum.13+2 günlük olduk bugün haftaya cuma kontrol var belki cinsiyeti belli olur.Var mı içinizde benim kadarlıke cinsiyeti belli olan arkadaşlar?
nete sıkı sık giremiyorum böyle gcikiyor cevaplarım yeni okul binası yapılıyor bu yüzden kalorifer sobasını söktüler kırılıyoruz yani. neyse inşallah kısa zamanda biter. Allah gönlüne göre verir umarım benim öyle oldu ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
bugünnerelerdesiniz hanımlar bugün hiç ses seda yok sayfada....
hakikaten nerelerdesiniz yahu?herkes gezmelere mi gitti naptı?
kızlar ben cuma sabahı gidicektim dr.a bugün aradılar salı gününe ertelediler muayenemi.ne güzel seviniyordum görücem diye.neyse geç olsun da güç olmasın.o zaman kısmetse 12+4 olcam
ayy canım inşallah.bu sefer çok merak ediyorum bebişi.1 ayı geçmiş olcak görmeyeli.test sonuçlarımız da güzel çıkar inşallah.yeniyıla yeni ultrason resimlerimizle gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?