2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Herkese günaydın..Ne zamandır uğrayamıyordum.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bulantılarım geçti derken arada yine sabahları özellikle devam ediyor.Ama napalı m Allah sağlık versinde daha kötü günlerde geçirdik bu kadar bulantı hiç bişey diyorum.13+2 günlük olduk bugün haftaya cuma kontrol var belki cinsiyeti belli olur.Var mı içinizde benim kadarlıke cinsiyeti belli olan arkadaşlar?

gunaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım

Canım merhaba..Seninle aynı zamanlarımız gördüğüm kadarıyla.erkek olacağını dr mu söyledi .Bende haftaya gidecem belli olur mu acaba?Çok heyecanlıyım erkek gibi geliyor banada.herkesde öyle söylüyor ve her gece erkek bebek görüyorum rüyamda ..allahım sağlıklı versinde ne olursa olsun gerçi ama insanız işte merak ediyoruz...

inşallah allah gönlüne göre verir...bana doktor 12 haftada söledi erkek dedi ama kesin olmadığının altını çizdi.çünkü daha küçüktü 16.haftalarında kesn belli olucak.yani görebilirrr

günaydın canım hoşgeldin.çoğu kişide bu haftalarda dr söylemiyor.benim oğlumda 16 haftalıkken belli olmuştu.ben de cuma ikili test için gidicem.12haftam bitiyor o gün.hiç sanmıyorum belli olcağını.ama belli olan arkadaşlar var.ben de çevremden duyuyorum.benim dr.bişi demiyo

inşallah allah gönlüne göre verir...bana doktor 12 haftada söledi erkek dedi ama kesin olmadığının altını çizdi.çünkü daha küçüktü 16.haftalarında kesn belli olucak.yani görebilirrr

ayyy canım erkek mi demişti sana dr? allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.tabi önce sağlıklı olsunlar da.

Herkese günaydııııınnnn...
Hepimizi cinsiyet telaşı sarmış durumda Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ve herkesin de gönlüne göre olur umarım :)

Ben de patatesle idare edenlerdenim.
İyi geliyor gerçekten.
Arada dalga geçiyorum, patates kafa olacak bu gidişle bizim bebek diye.

nete sıkı sık giremiyorum böyle gcikiyor cevaplarım yeni okul binası yapılıyor bu yüzden kalorifer sobasını söktüler kırılıyoruz yani. neyse inşallah kısa zamanda biter. Allah gönlüne göre verir umarım benim öyle oldu ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

canım ben geçen hafta gittim 12+6 iken doktor %100 erkek dedi tabi doktordan doktora fark ediyor bazıları hemen söylemek istemiyorlar. 16 hafta olmadan Allah gönlüne göre versin

ay canım Allah kolaylık versin vallahi.size de öğrencilere de yazık bir an önce hallolur inşallah.
evet senin öyle olmuş 1 kız 1 erkek ne güzel maşallah.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

bugünnerelerdesiniz hanımlar bugün hiç ses seda yok sayfada....

hakikaten nerelerdesiniz yahu?herkes gezmelere mi gitti naptı?
kızlar ben cuma sabahı gidicektim dr.a bugün aradılar salı gününe ertelediler muayenemi.ne güzel seviniyordum görücem diye.neyse geç olsun da güç olmasın.o zaman kısmetse 12+4 olcam

önümüzdeki hafta salı günü sen gideceksin cuma günü de ben :) inşallah güzel haberler alacağız haftaya...

ayy canım inşallah.bu sefer çok merak ediyorum bebişi.1 ayı geçmiş olcak görmeyeli.test sonuçlarımız da güzel çıkar inşallah.yeniyıla yeni ultrason resimlerimizle gireriz

ayy canım inşallah.bu sefer çok merak ediyorum bebişi.1 ayı geçmiş olcak görmeyeli.test sonuçlarımız da güzel çıkar inşallah.yeniyıla yeni ultrason resimlerimizle gireriz

inşallah canım inşallah... ben de ultrason görüntülerini biriktiriyorum keseyi gördüğüm ilk günden beri :) sürekli onlara bakmak ve büyümesini takip etmek çok hoşuma gidiyoo. sen bebeğini görmeyeli baya da olmuş yaaa benim gittiğimde 3 hafta olacak görmeyeli... bir aydan fazla gitmediğim hiç olmadı bu güne kadar en geç 3 hafta ara ile çağırdı şimdiye kadar doktor. benim için de büyük heyecan olacak yeni yıla güzel haberlerle girmek.

ben de biriktiriyorum resimleri.ilkinde de biriktirmiştim hala duruyolar.onlara ayrı dosya yaptım şimdi karışmasınlar diye benim dr.öyle yaptı valla.1 ay bekletiyo.diğer dr.umda aynıydı.son zamanlarda bile ayda 1 çağırırdı.meraktan çatlardım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…