2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kıslar kımsecıkler yok galıba ben bugun hep kaynanamdaydım görumcem geldı beraberdık bugun dun aksma gıttım dişime tedavı yaptırdım cunku hıc duramadım kaplamayı cıkardı ıltıhabı akıttı bıraz sımdılık gectı allaha sukur dişim allah düşman başına vermesın yarın tekrar gıdıcem kontrolee

suanda 3 aylik hamileyim, ve dün ilk kez bebegimin nasil karnimda oynadigini gördüm doktorda, allahim nekadar tatliydi , inanamadim... parmagini emiyordu ama hep uyuyordu hepsini video cekti esim, cok heycanliyiz cok bekledik coookk... ve sonunda yavruma kavuscam 7 temmuz 2011DE Insallah ALLAHIM HERKESE NASIP EDER INSALLAH!!!

geçmiş olsun canım.inşallah tamamen geçer yarın ağrın.evet bugün kimsecikler yok forumda.herkes işe güce daldı ya da gezmeye gitti

geçmiş olsun canım.inşallah tamamen geçer yarın ağrın.evet bugün kimsecikler yok forumda.herkes işe güce daldı ya da gezmeye gitti

yarın sabah erkenden kontrolüm var.ve 2li taraa testi.sonuçları yazarım size ne olur dua edin.bugün çok kötüydüm kusmaktan canım çıktı.daha yeni bişeyler yedim.belki cinsiyette belli olur.

ay kıslar bendekı bu şans yaaaa dun kaplama dişlerı cıkardı doktor elıme verdıı bende cebıme koydumm vee sımdı bakıyorum yok olmus ay kaybolmus yaaa sinir oldumm ne kötu şans var bende yaaaa

olsun canım her doktorun kendine göre bir düzeni var işte. sağlıklı olsunlar da biz gömesek bile olur bir yerde.

geçmiş olsun canım inşallah bir daha hiç ağrı çekmezsin baya çektin çünkü sen.

bana da bebeğimi beklerken paketinden mesaj gelmişti bebeğiniz artık parmağını emmeye başladı diye eşim korktu ya hep aynı parmağını emer de o parmağın gelişimi etkilenirse diye ben de abartıyorsun her bebek emer bişey yok bunda dedim :) tecrübesizlik işte napalım

yarın sabah erkenden kontrolüm var.ve 2li taraa testi.sonuçları yazarım size ne olur dua edin.bugün çok kötüydüm kusmaktan canım çıktı.daha yeni bişeyler yedim.belki cinsiyette belli olur.

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede biter senin bulantıların da. yarın için de dua edeceğim sana inşallah herşey çok güzel geçer ve sevinçle buradan bizimle paylaşırsın.

ben bişey merak ediyorum bu ikili taramayı bende yapıcam ama kanda ve ultrasonda yapılıyomuş fiyatlarda felaket siz nerde yapıcaksınız devlet hastanelerindemi özellerdemi?

ben bişey merak ediyorum bu ikili taramayı bende yapıcam ama kanda ve ultrasonda yapılıyomuş fiyatlarda felaket siz nerde yapıcaksınız devlet hastanelerindemi özellerdemi?

ultrason takibini her zaman gittiğin doktorunda yaptırabilirsin kan tahlilini ise sen bilirsin diyo doktorlar burada yaptırmak zorunda değilsin istediğin yerde yaptır sonucu bana getir. istersen ucuz olsun diye devlette de yaptırabiliyormuşsun yani sana nasıl uygunsa. ben özele gidiyorum hiç devlete gitmedim tereddüt ve korkularım var çünkü. testleri de her zaman gittiğim hastanede yaptııcam 80-100 tl civarında tutuyomuş.

canım tabi dua ederiz.güzel sonuçlarla gel inşallah.cinsiyeti de belli olursa hemen yazarsın.şimdiye kadar 3 kişide de erkek çıktı.erkek senesi mi ne? benim de bulantılarım devam ediyor.her gören ayyy ne olmuşsun diyorlar.yüzümün rengi kaçmış.ya ne acayip insanlar.moral vercekleri yerde moralimi daha bozuyorlar.kilo da vermedim hadi kilo versem neyse de zorla da olsa bişeyler yemeye çalıştım çoğu zaman.şu bulantılarımız inşallah geçecek şu ara.

ay kıslar bendekı bu şans yaaaa dun kaplama dişlerı cıkardı doktor elıme verdıı bende cebıme koydumm vee sımdı bakıyorum yok olmus ay kaybolmus yaaa sinir oldumm ne kötu şans var bende yaaaa

yaaaaaa canım sende de ne şans var.eee napcaksın peki?yenisini yaptırmak bi dünya iş şimdi

HERKESE GÜNAYDINNNNN. hava ne güzel böyle.ben daha iyi hissediyorum kendimi böyle havalarda.parka çıkarıyorum oğlumu temiz hava alıyoruz ne güzel.yoksa evde insan çok bunalıyor.hepimize ve bebeklerimize güzel bir gün dilerim.dr.kontrolu olanlar güzel haberlerle gelir inşallahhhh

günaydın arkadaşlar hepimiz mide bulantısından şikayetçiyiz okuduğum kadarıyla geçenlerde tv de Dr. İbrahim Saraçoğlu hamilelerde mide bulantısı için zencefil çayı tarifi verdi ben yaptım çok ii geldi sizinle de paylaşmak istedim bir bardak kaynamış suya yarım baş parmağımız kadar taze zencefil i doğruyorum 2 dk demlendirip içiyorum şekersiz olarak tadı kötü değil içimi kolay ve mide bulantısına da çok ii geliyor isterseniz zencefilin faydaları olarak araştırırsanız görebilirsiniz nette yazıyor

Tebrik ederim çok güzel bir duygu değil mi =))) Bana da 7 temmuz dedi doktorum. Aynı zamanlarda kavuşacağız inşallah bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…