ay canım Allah kolaylık versin vallahi.size de öğrencilere de yazık bir an önce hallolur inşallah.
evet senin öyle olmuş 1 kız 1 erkek ne güzel maşallah.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
ben de biriktiriyorum resimleri.ilkinde de biriktirmiştim hala duruyolar.onlara ayrı dosya yaptım şimdi karışmasınlar diyebenim dr.öyle yaptı valla.1 ay bekletiyo.diğer dr.umda aynıydı.son zamanlarda bile ayda 1 çağırırdı.meraktan çatlardım ben de
çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede biter senin bulantıların da. yarın için de dua edeceğim sana inşallah herşey çok güzel geçer ve sevinçle buradan bizimle paylaşırsın.
ben bişey merak ediyorum bu ikili taramayı bende yapıcam ama kanda ve ultrasonda yapılıyomuş fiyatlarda felaket siz nerde yapıcaksınız devlet hastanelerindemi özellerdemi?
canım tabi dua ederiz.güzel sonuçlarla gel inşallah.cinsiyeti de belli olursa hemen yazarsın.şimdiye kadar 3 kişide de erkek çıktı.erkek senesi mi ne? benim de bulantılarım devam ediyor.her gören ayyy ne olmuşsun diyorlar.yüzümün rengi kaçmış.ya ne acayip insanlar.moral vercekleri yerde moralimi daha bozuyorlar.kilo da vermedim hadi kilo versem neyse de zorla da olsa bişeyler yemeye çalıştım çoğu zaman.şu bulantılarımız inşallah geçecek şu ara.
ben acıbadem hastanesine gidiyorum.ultrason ve kan testleriyle 724 lira tuttu:)malum bu hastane pahalı zaten ama değiyor.hem ultrason hem de kan alıyorlar yani..
arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim siteyi yeni keşfettim
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
bulantılar için bende bişey öneriyim belki işinize yarar beyaz leblebi (nohut)çok iyi geliyo..
ultrason takibini her zaman gittiğin doktorunda yaptırabilirsin kan tahlilini ise sen bilirsin diyo doktorlar burada yaptırmak zorunda değilsin istediğin yerde yaptır sonucu bana getir. istersen ucuz olsun diye devlette de yaptırabiliyormuşsun yani sana nasıl uygunsa. ben özele gidiyorum hiç devlete gitmedim tereddüt ve korkularım var çünkü. testleri de her zaman gittiğim hastanede yaptııcam 80-100 tl civarında tutuyomuş.
ben acıbadem hastanesine gidiyorum.ultrason ve kan testleriyle 724 lira tuttu:)malum bu hastane pahalı zaten ama değiyor.hem ultrason hem de kan alıyorlar yani..
canım her şey normal çok şükür.ense kalınlığı 1.4:)kan testleri 2 gün sonra ama.zeynep bebeğim kızzzz:)benim de öyle verdiğim kilo 7 kg oldu.iyice elden ayaktan düştüm.ama olsun.bebeişimiz için değer sanırım..zencefilli çayı ben de içiyorum iyi geliyor.bir de ben zofer adlı ilaç içiyorum çok bulantım olunca.2 kutu bitirdim.bebeğe zararı yokmuş.şimdi arada iç dedi doktor.önceden günde bir tane alıyordum..
bakıyorum herkes aynı ben kendimi meraklı sanıyordumdaha geçen hafta gittim ama her hafta görsem doymam heralde. benide doktorum hep ayda çağırıyor sadece son aylar ayda . 2 kez oluyor bende kızımın fotoğraflarını biriktirmiştim bunuda biriktiriyorum ama bu kez doktorum cd yapıp verecekmiş çok sevindim.
arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim siteyi yeni keşfettim
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
bulantılar için bende bişey öneriyim belki işinize yarar beyaz leblebi (nohut)çok iyi geliyo..
gunaydın kızlarrrr
dun beni saglık ocagından aradılar gelin diye bende bugun gittim gebelik kaydı için cagırmışlar
forum felan doldurdular 4 şubata aşı tarihi verdiler
sizdede oldumu boyleee
çok teşekkür ederim canım.bebeğimin ense kalınlığı 1.4 müş.sağlıklı maşallah.ve bebişim kızmııışşşş:)
benim gittiğim hastane abartmışbiraz 240 ultrason kandakide 110 ya fiyatlara bak sanki doğum yapıcaz
merhaba arkadaşlar, Rabbim bebeklerinizi korusun ,sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah. Ben kasım hamişiyim ama sizlere de sormak istedim. SAT 14 kasım geçen cuma günü 4 hafta 3 günlikken kan testim 789 çıktı, ama benim 5 gün öncesinden karın ağrılarım başladı ve hala devam ediyor, özellikle geceleri çok ağrıyor , uyuyamıyorum bile , yarın kesemizi görmeye gideceğiz ama çok korkuyorum kızlar , aranızda karın ağrısı çeken oldumu :26: Dış gebelikten falan korkuyorum lekelenme olmadı hiç , dış gebelikte de değer yüksek oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?