2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay canım Allah kolaylık versin vallahi.size de öğrencilere de yazık bir an önce hallolur inşallah.
evet senin öyle olmuş 1 kız 1 erkek ne güzel maşallah.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

teşekkür ederim canım Allah sana ve herkese gönlündekini nasip etsin sağlıklı bir şekilde

bakıyorum herkes aynı ben kendimi meraklı sanıyordum daha geçen hafta gittim ama her hafta görsem doymam heralde. benide doktorum hep ayda çağırıyor sadece son aylar ayda . 2 kez oluyor bende kızımın fotoğraflarını biriktirmiştim bunuda biriktiriyorum ama bu kez doktorum cd yapıp verecekmiş çok sevindim.

arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim siteyi yeni keşfettim
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
bulantılar için bende bişey öneriyim belki işinize yarar beyaz leblebi (nohut)çok iyi geliyo..

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede biter senin bulantıların da. yarın için de dua edeceğim sana inşallah herşey çok güzel geçer ve sevinçle buradan bizimle paylaşırsın.

çok teşekkür ederim canım.bebeğimin ense kalınlığı 1.4 müş.sağlıklı maşallah.ve bebişim kızmııışşşş:)

ben bişey merak ediyorum bu ikili taramayı bende yapıcam ama kanda ve ultrasonda yapılıyomuş fiyatlarda felaket siz nerde yapıcaksınız devlet hastanelerindemi özellerdemi?

ben acıbadem hastanesine gidiyorum.ultrason ve kan testleriyle 724 lira tuttu:)malum bu hastane pahalı zaten ama değiyor.hem ultrason hem de kan alıyorlar yani..

canım her şey normal çok şükür.ense kalınlığı 1.4:)kan testleri 2 gün sonra ama.zeynep bebeğim kızzzz:)benim de öyle verdiğim kilo 7 kg oldu.iyice elden ayaktan düştüm.ama olsun.bebeişimiz için değer sanırım..zencefilli çayı ben de içiyorum iyi geliyor.bir de ben zofer adlı ilaç içiyorum çok bulantım olunca.2 kutu bitirdim.bebeğe zararı yokmuş.şimdi arada iç dedi doktor.önceden günde bir tane alıyordum..

ben acıbadem hastanesine gidiyorum.ultrason ve kan testleriyle 724 lira tuttu:)malum bu hastane pahalı zaten ama değiyor.hem ultrason hem de kan alıyorlar yani..

aman Allahım yanlışlıkla yazmadın 724 diye değilmi? çok şaşırdım büyük şehir avantajlı sanıyordum ama kalsın . ben 120 tl muayene ücreti verdim ultrason için kan tahlilinide devlet hastanesinde yaptırdım. benim bi maaşın yarısı dudağım uçukladı.

bulantılar için bende bişey öneriyim belki işinize yarar beyaz leblebi (nohut)çok iyi geliyo..

merhaba canım hoşgeldin seninde bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim gittiğim hastane abartmışbiraz 240 ultrason kandakide 110 ya fiyatlara bak sanki doğum yapıcaz

ohhh canım çok sevindim.darısı başıma inşallah.ayy kız demek :))) ben de çok istiyorum kız olmasını inşallahhhhh.sen benden daha kötüymüşsün canım ben hiç kilo vermedim.inşallah tamamen geçer bir an önce

hepimiz aynıyız demek ki.insan doyamıyor ben de çok merak ediyorum 1 ay oldu.salıya kadar zor dayanıcam sanırım

hoşgeldin canım.seninle aynıyız aşağı yukarı demek ki.ben ilk hamileliğimde denemiştim bana pek fayda etmemişti.sağol canım yine de.

gunaydın kızlarrrr

dun beni saglık ocagından aradılar gelin diye bende bugun gittim gebelik kaydı için cagırmışlar

forum felan doldurdular 4 şubata aşı tarihi verdiler

sizdede oldumu boyleee

merhaba arkadaşlar, Rabbim bebeklerinizi korusun ,sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah. Ben kasım hamişiyim ama sizlere de sormak istedim. SAT 14 kasım geçen cuma günü 4 hafta 3 günlikken kan testim 789 çıktı, ama benim 5 gün öncesinden karın ağrılarım başladı ve hala devam ediyor, özellikle geceleri çok ağrıyor , uyuyamıyorum bile , yarın kesemizi görmeye gideceğiz ama çok korkuyorum kızlar , aranızda karın ağrısı çeken oldumu :26: Dış gebelikten falan korkuyorum lekelenme olmadı hiç , dış gebelikte de değer yüksek oluyormu ?

gunaydın kızlarrrr

dun beni saglık ocagından aradılar gelin diye bende bugun gittim gebelik kaydı için cagırmışlar

forum felan doldurdular 4 şubata aşı tarihi verdiler

sizdede oldumu boyleee

benide aramışlardı canım...ama gittim yokalrdı bi daha haftaya gidebilirim anca..

çok teşekkür ederim canım.bebeğimin ense kalınlığı 1.4 müş.sağlıklı maşallah.ve bebişim kızmııışşşş:)

ay inanamıyorum ya maşallah bebişine... inşallah haftaya ben de öğrenirim eşim çok istiyo bir kızımız olmasını umarım onun gönlüne göre olur diyorum. senin yazını okurken gözlerim doldu yaaaa.....

ooo çok çok pahalıymış ama ya nasıl bişey bu böyle. ben bu kadar pahalı olacağını hiç tahmin etmezdim açıkçası.

benim gittiğim hastane abartmışbiraz 240 ultrason kandakide 110 ya fiyatlara bak sanki doğum yapıcaz

gerçekten de yaaaa doğum parası kadar alıyolar maşallah. ay öyle bişeyse devlette yaptırmak daha mantıklı ne bu canım sadece risk tahmini yapıyolar bu ne kadar kötü bişey böyle hırsızlık resmen bence.

en başlarda benim de gece karın ağrılarım çok olyodu uyuyamıyodum bile ama bi sorun yoktu inşallah kötü bişey olmaz canım aklına getirme böyle şeyler bence inşallah görürsünüz kesenzi de içiniz rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…