ooo çok çok pahalıymış ama ya nasıl bişey bu böyle. ben bu kadar pahalı olacağını hiç tahmin etmezdim açıkçası.
ay inanamıyorum ya maşallah bebişine... inşallah haftaya ben de öğrenirim eşim çok istiyo bir kızımız olmasını umarım onun gönlüne göre olur diyorum. senin yazını okurken gözlerim doldu yaaaa.....
gerçekten çok pahalı..işte özel hastane mantığı ama benim annelik teminatlı özel sağlık sigortam var.5 kuruş ödemiyorum:)
canım o kadar tatlıydıki ilk defa annemiyim ben dedim.içmde kıpır kıpır.elini çenesine koyuyor,dans eder gibi şekiller yapıyor hıçkırıyor.çok tuhafeşim de kız olsun istiyodu çok şükür.aman sağlıklı olsunda..
en başlarda benim de gece karın ağrılarım çok olyodu uyuyamıyodum bile ama bi sorun yoktu inşallah kötü bişey olmaz canım aklına getirme böyle şeyler bence inşallah görürsünüz kesenzi de içiniz rahatlar.
cevabın için çok sağol canım , içim rahatladı demek normal oluyro bu ağrılar,inşallah yarın görürüz kesemizi de
ben de seninle aynı korkuları yaşadım cnaım o yüzden halini çok iyi anlayabiliyorum ben de yakın bir arkadaşıma sormuştum o benden bir ay öndeydi evet oluyodu bende de demişti o gün nasıl içime su serpilmişti anlatamam sen de kafana kötü şeyler sokup üzme kendini benim gibi bunlar olağan şeylermiş bebek oluşmaya çalışıyo şu günlerde kolay değil içinde bir canlı oluşuyoooo...
kaç haftalık olmuştu canım senin? maşallah yaaa çok güzel bişey bu okuyunca duygulanıyorum haftaya darısı başıma inşallah diyorum. hıçkırdığını duyabiliyor musun yani. haklısın en önemlisi sağlıklı olması tabi ikinci de gönlümüzden geçen cinsiyetin olması oluyo :)
canıms en merak etme çoğu kişide oluyor ağrılardan.bende olmadı ama hatırlıyorum yazılanları.allah senin de tamamına erdirsin hamişliğininçok sağol canım tamam içim rahatladı ya artık kötü şeyleri düşünmem, dimi yaa Rabbim nasıl can veriyor onlara , yazını okurken bile heyecanlandım ya minicik şimdi, ben ağrıya sızıya razıyım yeterki miniğim iyi olsun
ne kadar güzel değilmi o anda bütün sıkıntın geçiyordur ya, ben şimdiden diyorum bile 2. bebişimi kesin yaparım diye ,öyle de bir yapıyoruz ki kızlar 2.yiben doğumdan sonra diyordum ki hayatta bana kimse 2.çocuğu yaptıramaz.2 sene de sürdü bu inadım.1 sene de tereddütlüdüm.bak şimdi 2.ye hamileyim.zamanla diyorsun ki yaaa bir tane daha olsun bundan öyle tatlılar ki çünkü.oğlum benim neşe kaynağım.sabah bi şeye canım sıkkındı hafiften ağladım.bir zıpladı yanıma annecim ne oldu neden ağlıyorsun canın mı acıdı öpim de geçsin diyo.melek bunlar melek.allah onların yokluğunu göstermesin.annelik bambaşka bir duygu
canıms en merak etme çoğu kişide oluyor ağrılardan.bende olmadı ama hatırlıyorum yazılanları.allah senin de tamamına erdirsin hamişliğinin
canım 14.haftaya girdim bugün.13+1 günlük oldu...hıçkırdığını duymuyorsun ama görüyosun.9 cm olmuş kızım benim..ikincimi amannn yoookk..ben yapmam çok çektiriyor bu nazlı kız bana ikinciye cesaretim yok..bi doğsun ben de onun poposunu ısırıcam:)
öyle de bir yapıyoruz ki kızlar 2.yiben doğumdan sonra diyordum ki hayatta bana kimse 2.çocuğu yaptıramaz.2 sene de sürdü bu inadım.1 sene de tereddütlüdüm.bak şimdi 2.ye hamileyim.zamanla diyorsun ki yaaa bir tane daha olsun bundan öyle tatlılar ki çünkü.oğlum benim neşe kaynağım.sabah bi şeye canım sıkkındı hafiften ağladım.bir zıpladı yanıma annecim ne oldu neden ağlıyorsun canın mı acıdı öpim de geçsin diyo.melek bunlar melek.allah onların yokluğunu göstermesin.annelik bambaşka bir duygu
yerim ben senin oğlunu maaşallah çok şirin yaaa.... biz de bu duyguları yaşayacağız inşallah zaman içerisinde.
Arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz?
Doktorum bana bir ilaç yazdı ama her zaman kullanma, çok zorlanırsan kullan dedi.
Ben de korkudan kullanamıyorum, siz kullanıyor musunuz?
ohhh canım çok sevindim.darısı başıma inşallah.ayy kız demek :))) ben de çok istiyorum kız olmasını inşallahhhhh.sen benden daha kötüymüşsün canım ben hiç kilo vermedim.inşallah tamamen geçer bir an önce
Arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz?
Doktorum bana bir ilaç yazdı ama her zaman kullanma, çok zorlanırsan kullan dedi.
Ben de korkudan kullanamıyorum, siz kullanıyor musunuz?
benim de 4 yaşında bi oğlum var kız olmasını çoooook istedim ama ptesi 2li testte erkek dediler kısmet böyleymiş ne yapalım biraz boynum bükülmedi değil açıkçası..sonuçta tamam hayırlısı olsun sağlıklı olsun da insan istiyo işte elde deil..sonradan da böyle hissettiğim için kızdım kendime aslında erkek olması daha bile iyi hemcins olsunlar dertleşirler ortak yönleri olur neticede oğlum yalnız kalmasın diye istedik 2.yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?