- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
evet canım ben zofer adlı ilaç kullandım günde 1 tane 20 gün boyunca.bir de emadur kullandım.bugün tekrar istedim.ama çok zor da kalırsan iç dedi.ama 20 gün boyunca sabah zofer öğle ve akşam da emadur aldım.ama benim bulantılarım çok yoğundu canım.günde 15 20 kere kusardım.7 kilo verdim ve hala veriyorum.idrarımda keton ve protein sürekli pozitif çıkıyor...off offf
inan aynı duyguları yaşıyorum seninle.benim için de en öncelikli şey sağlıklı olması.bir de herkes sanki sözbirliği etmişçesine duyar durmaz inşallah bu kızdır diyo.psikolojik olarak şartlıyolar insanı.hatta bir arkadaşım daha cinsiyeti belli olmamasına rağmen kızımıza şunu alcaz kızımızı şöyle gezdircez diyor.o zaman da ben sinir oluyorum ama çaktırmıyorum.erkek olursa diyorum ben de ileride daha yakın olurlar birbirlerine.hem kıyafetleri her şeyi olduğu gibi duruyor oğlumun.ama tabi işte kız olursa da apayrı bir sevinirim.aynı hislerdeyiz anlayacağın.sağlsalim kucağımıza alalım da en önemlisi o.hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
Arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz?
Doktorum bana bir ilaç yazdı ama her zaman kullanma, çok zorlanırsan kullan dedi.
Ben de korkudan kullanamıyorum, siz kullanıyor musunuz?
aynen canım etrafın etkisi çok oluyo. ablamın iki tane erkek çocuğu var diye annem sürekli bu kız olur inşallah diyo eşim de sürekli kız çocuklarına bakıp bizim de böyle şirin bir kızımız olsun diyo. ben de etkileniyorum çok bu durumdan ama benim içime de erkek gibi doğuyo eşimi erkek fikrine alıştırmaya çalışıyorum daha yaaa... yoksa ben erkek veya kız ne olursa olsun razıyım yeter ki sağlıklı olsun da. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur yaaa....
herkese günaydın güzel hamile arkadaşlarım:90: biz bugün 12 haftamızı tamamladık.inşallah nice haftaları birlikte tamamlarız son güne kadar sağlıkla.bugün ne güzel gidip görecektim bebeğimi.salıya kaldı.bekle ki zaman geçsin şimdi.hepinize kucak dolusu sevgiler
arkadaşlar yazdıklarınız rahatlattı beni gerçekten de çevre etkilio ve şartlanıyosunuz..bu düşündüklerimi başka kimseye söyleyemedim eşim de dahil sanki bebeği istemiyo derler diye hele birde telefonda kayınvalidem eşime: ''üzülmeyin sakın millet erkeğe hasret siz kıza'' falan demiş demek kendisi üzüldü böyle düşününce kendimi kötü hissettim herkes benim adıma mı üzülüo yani??
neyse bu hamilelik demek böyle aslında çok pozitif bakarım olaylara şimdi kılı kırk yarıyorum
arkadaşlar yazdıklarınız rahatlattı beni gerçekten de çevre etkilio ve şartlanıyosunuz..bu düşündüklerimi başka kimseye söyleyemedim eşim de dahil sanki bebeği istemiyo derler diye hele birde telefonda kayınvalidem eşime: ''üzülmeyin sakın millet erkeğe hasret siz kıza'' falan demiş demek kendisi üzüldü böyle düşününce kendimi kötü hissettim herkes benim adıma mı üzülüo yani??
neyse bu hamilelik demek böyle aslında çok pozitif bakarım olaylara şimdi kılı kırk yarıyorum
kayınvaldeleri biz zaten ne zaman memnun edebiliriz ki?Kız olsa bu kez de başka bir şeyler bulurlar söyleyecek.
kızlar bu ne hal kimse hiçbişey yazmıyor nerelerdesiniz huuu huuuuu denizkızı;balböceğim;gamze özşahin neredesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor???
Ben optimuma gidiyorum arkadaşlar biraz dışarı çıkalım değil mi ama?bu ne evde otur otur fenalık geldi.yılbaşı alışverişi yapmak lazım hediyeler bizi bekler
sorma kaynanalar sürekli bir laf buluyolar söyliycek. daha yeni evliyiz sürekli bebek var mı diye soruyo biz başta düşünmüyorduk ama bunlar üstümüze gele gele adımız kısıra çıkacak yakında yapalım bari dedik. bir de kardeşimin 1.5 yıldır olmadı bebeği istediği halde bana devalı onu da soruyodu olmadı mı niye olmadı bişey mi var içimden sana ne ya demek geçse de tabi diyemiyordum ama aklmdan çok şeyler de geçmiyo değildi. bir de kendilerini örnek vermezler mi ben evlendim 9 ay sonra doğum yaptım diyo haydaaaaa e napalım yani Allah sana nasip etmiş şükret yani ne karıştırıyosun.
canım benim doktorum da ilacı pek tavsiye etmiyor bana da verdi, sınava girecektim onun için bir-gün kullandım doktorum da kullanmazsan iyi olur dedi sayfa 268 de zencefil çayı tarifi verdim çok iyi geliyor mide bulantısına ben her gün bir fincan içiyorum istersen bir dene
12 haftalıkken ikili test yaptırdım.sonuçları ii çıktı.doktorum hızlı kiol almışsın dedi ve beslenme programı verdi.bi de elevit e başladım.iştah açabilir dedi doktorum ama ben de şu ana o kadar öle bi etki yapmadı.17 haftada da üçlü test için gidicem.umarım o da ii çıkar.
evet kardelen boşver herkesi mutlu ederken kendin arada kalıosun en iyisi içinden geldiği gibi yaşamak ve konuşmak galiba onu da biz yapamıyoruz böyle kendimizi yiyoruz
hoş geldin.kaç kilo aldınki canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?