2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ayy canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.halimize şükredelim valla ben hiç kilo vermedim.benim ilk hamilelğimde daha beterdi bulantılarım.16.haftada birden bitti.inşallah senin de bir an önce geçer bitanem.

aynen canım etrafın etkisi çok oluyo. ablamın iki tane erkek çocuğu var diye annem sürekli bu kız olur inşallah diyo eşim de sürekli kız çocuklarına bakıp bizim de böyle şirin bir kızımız olsun diyo. ben de etkileniyorum çok bu durumdan ama benim içime de erkek gibi doğuyo eşimi erkek fikrine alıştırmaya çalışıyorum daha yaaa... yoksa ben erkek veya kız ne olursa olsun razıyım yeter ki sağlıklı olsun da. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur yaaa....

Arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz?
Doktorum bana bir ilaç yazdı ama her zaman kullanma, çok zorlanırsan kullan dedi.
Ben de korkudan kullanamıyorum, siz kullanıyor musunuz?

canım benim doktorum da ilacı pek tavsiye etmiyor bana da verdi, sınava girecektim onun için bir-gün kullandım doktorum da kullanmazsan iyi olur dedi sayfa 268 de zencefil çayı tarifi verdim çok iyi geliyor mide bulantısına ben her gün bir fincan içiyorum istersen bir dene

bana herkes aynı şeyi söylüyor.ister istemez insanı etkiliyorlar.ben hep farketmez diyordum.fakat geçen gece rüyamda dr.kız olcağını söyledi inanılmaz sevindim.uyanınca anladık ki demek ki bilinçaltımda bende de bir kız isteği var.hayırlısı olsun tabi ki hakkımızda

herkese günaydın güzel hamile arkadaşlarım:90: biz bugün 12 haftamızı tamamladık.inşallah nice haftaları birlikte tamamlarız son güne kadar sağlıkla.bugün ne güzel gidip görecektim bebeğimi.salıya kaldı.bekle ki zaman geçsin şimdi.hepinize kucak dolusu sevgiler

arkadaşlar yazdıklarınız rahatlattı beni gerçekten de çevre etkilio ve şartlanıyosunuz..bu düşündüklerimi başka kimseye söyleyemedim eşim de dahil sanki bebeği istemiyo derler diye hele birde telefonda kayınvalidem eşime: ''üzülmeyin sakın millet erkeğe hasret siz kıza'' falan demiş demek kendisi üzüldü böyle düşününce kendimi kötü hissettim herkes benim adıma mı üzülüo yani??
neyse bu hamilelik demek böyle aslında çok pozitif bakarım olaylara şimdi kılı kırk yarıyorum

gunaydınnnnnnnnn

bende bugun 14 hafta girdim

kayınvaldeleri biz zaten ne zaman memnun edebiliriz ki?Kız olsa bu kez de başka bir şeyler bulurlar söyleyecek.

aslında herkes herşeye bu kadar fazla yorum yapmasa merak etmese bu kadar canımız sıkılmayacak. lafa bak yaaa üzülmeyin sakın erkek diye :) komedi aslında bunlar ne diyeceğini mi bilemiyolar anlamıyorum. insan oğlıu olacak diye hiç üzülür mü yaaa... onun yüzünü bir gördüğünüz an dünyalar sizin olur. biz bebeklerimizi bizim bebekleriz olduğu için seviyoruz ve onlarla mutluyuz hiç de üzülecek bir durum yok ortada Allah bizim hakkımızda neyi hayırlı görür ise onu nasip ediyor.

kayınvaldeleri biz zaten ne zaman memnun edebiliriz ki?Kız olsa bu kez de başka bir şeyler bulurlar söyleyecek.

sorma kaynanalar sürekli bir laf buluyolar söyliycek. daha yeni evliyiz sürekli bebek var mı diye soruyo biz başta düşünmüyorduk ama bunlar üstümüze gele gele adımız kısıra çıkacak yakında yapalım bari dedik. bir de kardeşimin 1.5 yıldır olmadı bebeği istediği halde bana devalı onu da soruyodu olmadı mı niye olmadı bişey mi var içimden sana ne ya demek geçse de tabi diyemiyordum ama aklmdan çok şeyler de geçmiyo değildi. bir de kendilerini örnek vermezler mi ben evlendim 9 ay sonra doğum yaptım diyo haydaaaaa e napalım yani Allah sana nasip etmiş şükret yani ne karıştırıyosun.

vallahi bu kaynanalar alem.millet şimdi 30unda evleniyor 35inde de anne oluyor.o eskidenmiş hemen hamile kalmak.diyorum ya onları mutlu etmek mümkün değil ben bunu anladım.ne yaparsan yap bişeyler buluyorlar.o yüzden ben de artık hiç takmıyorum.tabi bazen öyle durumlar oluyor ki çıldırmamak mümkün değil.

kızlar bu ne hal kimse hiçbişey yazmıyor nerelerdesiniz huuu huuuuu denizkızı;balböceğim;gamze özşahin neredesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor???

Ben optimuma gidiyorum arkadaşlar biraz dışarı çıkalım değil mi ama?bu ne evde otur otur fenalık geldi.yılbaşı alışverişi yapmak lazım hediyeler bizi bekler

ayyy inanmıyorum şimdi optimumdan geldim zeynepege bak tesadüfün karekökü
gerçekten de iyi gelio alışveriş ama benim oğlum biraz sıkılıo alışverişte o yüzden panik havasında geziyorum..

evet kardelen boşver herkesi mutlu ederken kendin arada kalıosun en iyisi içinden geldiği gibi yaşamak ve konuşmak galiba onu da biz yapamıyoruz böyle kendimizi yiyoruz

Teşekkür ederim canım. Ben de deneyeyim inş bakalım.
Umarım işe yarar.
Sağlıcakla alırsın bebeğini inş kucağına.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.benim bebişim de bugün 14 haftalık oldu.Allah hepimize sağlıkla bebğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inş:))

12 haftalıkken ikili test yaptırdım.sonuçları ii çıktı.doktorum hızlı kiol almışsın dedi ve beslenme programı verdi.bi de elevit e başladım.iştah açabilir dedi doktorum ama ben de şu ana o kadar öle bi etki yapmadı.17 haftada da üçlü test için gidicem.umarım o da ii çıkar.

hoş geldin.kaç kilo aldınki canım..

evet kardelen boşver herkesi mutlu ederken kendin arada kalıosun en iyisi içinden geldiği gibi yaşamak ve konuşmak galiba onu da biz yapamıyoruz böyle kendimizi yiyoruz

öyla yapınca da daha fazla kişi üzülüyo aslında o yüzden susmak en iyisi oluyo bazı durumlarda. bişey söylesen kayanan alınıyo sonra eşine dert yanıyo o da üzülüyo ooooo o üzülünce sen daha fazla üzülüyosun tabi bir dünya iş oluyo işte en iyisi kırıcı olmadan ama istedeiğimizi söylemek nasıl olacaksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…