hoş geldin.kaç kilo aldınki canım..
12. hafta ile 13 hafta arasında 1,5 kilo aldığımı görünce doktorum dikkat etmelisin dedi.bi de bir sürü yanlışı varmış beslenme konusunda inş uyarım bunlara:)
çokfazla diil ki kilo oranın bende 15+2 haftalığım 2 ,2-5 aldım.10 kilo alanlar bile olabiliormuş.
ayyy inanmıyorum şimdi optimumdan geldim zeynepege bak tesadüfün karekökü
gerçekten de iyi gelio alışveriş ama benim oğlum biraz sıkılıo alışverişte o yüzden panik havasında geziyorum..
öyla yapınca da daha fazla kişi üzülüyo aslında o yüzden susmak en iyisi oluyo bazı durumlarda. bişey söylesen kayanan alınıyo sonra eşine dert yanıyo o da üzülüyo ooooo o üzülünce sen daha fazla üzülüyosun tabi bir dünya iş oluyo işte en iyisi kırıcı olmadan ama istedeiğimizi söylemek nasıl olacaksa :)
canım ben şimdiye kadar hep sustum idare ettim.içime attım.ama artık o an bişey söylendiyse hemen koyuyorum tepkimi.sinirlenmeden gayet soğukkanlı.o zaman daha dikkatli konuşuyor.
Teşekkür ederim canım. Ben de deneyeyim inş bakalım.
Umarım işe yarar.
Sağlıcakla alırsın bebeğini inş kucağına.
çokfazla diil ki kilo oranın bende 15+2 haftalığım 2 ,2-5 aldım.10 kilo alanlar bile olabiliormuş.
Herkese Günaydın.Bebişlerimizde güzel bir h.sonu olsun ağrısız bulantısız
günaydın canım senin bulantıların ne durumda şu an 12. haftayı da bitirdin.
Ben iki haftadır iyiydim bulantım kusmam yoktu ama bu sabah yine oldu ara sıra oluyor demek ki tamemen geçtiğini düşünüyordum ben.
selamm kıslarrr ay basıma gelenlerıı hıc sormayın yaa dişimın agrısı ıcın o aksam gıttım özel doktora kaplamayı cıkardıı yarın gel dedı rahatladım agrım gectı lakın ben kaplamalarıkaybettım dişsiz kaldımm sımdılık sonra gorumcem geldı ıkı cocuguyla onlar isal kusma hastalandılar ıkı gundur sabahdan aksama kadar hastanelerde kosturuyoruz gorumcemlee bu haftaa hersey burnumdan geldı ya cocuklar hastalıkdan perısan oldularr bızde onlarla beraber bıde mıgde bulantım falann allahdan bugun gıttılerr kocası geldıı kurtuldukk ve annemler geldııler sonunda bu aksammlar kıslarr alaha sukurr
benim de geçmedi tam canım.ilk haftalardaki gibi değil ama.dışarı çıkmaya başladım artık.az kaldı sanırım 1-2 haftaya tamamen geçecek ikimizin de inşallah
gerçekten de baya zorluklar yaşamışsın ama sonunda güzel bişey olmuş ve annenler gelmiş hadi gözün aydın.
sagol canımm allah razı olsun ama bulntılarım gectıde ögürtü cok var boş boş cok ögürüyorumm bıraz kusuyorumm gecııcek ınsallh oda insanın annesı gıbısı yokk valla yaa
sagol canımm allah razı olsun ama bulntılarım gectıde ögürtü cok var boş boş cok ögürüyorumm bıraz kusuyorumm gecııcek ınsallh oda insanın annesı gıbısı yokk valla yaa
inşallah öyle olacak canım bir gün iyi bir gün kötü geçiyor buna da şükür tabi ama tamamen geçmesi bizi rahatlatır.
benim de öyle bir gün iyi bir gün kötü.buna da şükür haklısın.ilk zamanlar bayağı kötüydüm.şu hafta da güzel haberlerimizi alsak bebişlerimizi görsek ohhh var mı bizden iyisi? bulantı mulantı kalmaz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?