2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çokfazla diil ki kilo oranın bende 15+2 haftalığım 2 ,2-5 aldım.10 kilo alanlar bile olabiliormuş.

tabi olabilir ama ben senin nerdeyse 2 katın kadar kilo almışım normalde ilk 3 ay fazla almamak lazımmış.bi de ben sağlıklı besleneyim derken hep kalori almışım.mesela büyük bi bardak portakal suyu içiyordum hergün içine 2 kaşık pekmez koyup.ayrıca badem, ceviz ve fındık da gerekenden fazla yemişim ayrıca bu ara patlamış mısıra takmıştım sanırım bunlar kilo aldırdı hep

ayyy inanmıyorum şimdi optimumdan geldim zeynepege bak tesadüfün karekökü
gerçekten de iyi gelio alışveriş ama benim oğlum biraz sıkılıo alışverişte o yüzden panik havasında geziyorum..

sen dönmüşsün ben gitmişim canım bu kadar olur.benim oğlum da hiç rahat durmuyo zar zor birşeyler bakabildim.ayaklarım ağrıdı vallahi koştur koştur

canım ben şimdiye kadar hep sustum idare ettim.içime attım.ama artık o an bişey söylendiyse hemen koyuyorum tepkimi.sinirlenmeden gayet soğukkanlı.o zaman daha dikkatli konuşuyor.

canım ben şimdiye kadar hep sustum idare ettim.içime attım.ama artık o an bişey söylendiyse hemen koyuyorum tepkimi.sinirlenmeden gayet soğukkanlı.o zaman daha dikkatli konuşuyor.

çok iyi canım sen artık çözmüşsün kaynananı zamanla insan karşısındakine nasıl davranacağını daha iyi anlıyor sanırım. biz dahe yeniyiz zamanla çözeceğiz biz de onları.

zamanla insan deneye deneye öğreniyor.herkesin bir dili var.onunla o dili konuşmayı da öğrenmek durumunda kalıyorsun.özellikle anne olduktan sonra daha değişiyor insan.sabırlı olmayı öğreniyorsun.ben anne olduktan sonra çok değiştim.beni üzmelerine fırsat vermiyorum artık.hayata bir kere geliyoruz.

selamm kıslarrr ay basıma gelenlerıı hıc sormayın yaa dişimın agrısı ıcın o aksam gıttım özel doktora kaplamayı cıkardıı yarın gel dedı rahatladım agrım gectı lakın ben kaplamalarıkaybettım dişsiz kaldımm sımdılık sonra gorumcem geldı ıkı cocuguyla onlar isal kusma hastalandılar ıkı gundur sabahdan aksama kadar hastanelerde kosturuyoruz gorumcemlee bu haftaa hersey burnumdan geldı ya cocuklar hastalıkdan perısan oldularr bızde onlarla beraber bıde mıgde bulantım falann allahdan bugun gıttılerr kocası geldıı kurtuldukk ve annemler geldııler sonunda bu aksammlar kıslarr alaha sukurr

benim de geçmedi tam canım.ilk haftalardaki gibi değil ama.dışarı çıkmaya başladım artık.az kaldı sanırım 1-2 haftaya tamamen geçecek ikimizin de inşallah

gerçekten de baya zorluklar yaşamışsın ama sonunda güzel bişey olmuş ve annenler gelmiş hadi gözün aydın.

sagol canımm allah razı olsun ama bulntılarım gectıde ögürtü cok var boş boş cok ögürüyorumm bıraz kusuyorumm gecııcek ınsallh oda insanın annesı gıbısı yokk valla yaa

amin canım hepimizden inşallah... yakın zamanda tümünden kurtulacağımıza inanıyorum ben de anne gibisi olmaz tabi inşallah çabuk gitmsezler

sagol canımm allah razı olsun ama bulntılarım gectıde ögürtü cok var boş boş cok ögürüyorumm bıraz kusuyorumm gecııcek ınsallh oda insanın annesı gıbısı yokk valla yaa

canım gözün aydın annenin gelmesine çok sevindim.hakikaten anneler gibi olmuyor.inşallah bulantılarımız da bu ara geçecek

inşallah öyle olacak canım bir gün iyi bir gün kötü geçiyor buna da şükür tabi ama tamamen geçmesi bizi rahatlatır.

benim de öyle bir gün iyi bir gün kötü.buna da şükür haklısın.ilk zamanlar bayağı kötüydüm.şu hafta da güzel haberlerimizi alsak bebişlerimizi görsek ohhh var mı bizden iyisi? bulantı mulantı kalmaz o zaman

bu hafta en büyük dileğimiz doktorlardan güzel haberler almak canım. ufaklıklarımızı da güzel güzel sağlıkla görelim de bizden iyisi tabi ki olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…