2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlarrr ben pek sık katılamıyorum sohbetlerinize... okuduğum kadarıyla iyiyce tanışmışsınız.. bnm de fırsatım olsa ben de size katılmak isterim ama olmuyor.. ancak arada böyle gelebiliyorum.. sizlere bir sorum olacak kızlar..dün sağ böbreğimden kasığıma doğru yoğun sancılar girmeye başladı.. kesin üşüttüm idrar yollarımı dedim doktorumu aradım tahlil yaptırmamı önerdi.. acilden idrar tahlili yaptırdım ama tertemiz çıktı.. bugünse ayaklarımı dikledim ve yattım bir müddet, sonra geçti ağrım.. yorulunca hafiften geliyorum diyo hemen dinleniyorum geçio. sizin aranızda da böyle bir şikayeti olan var mı ya da bilgi sahibi olan?? birde -ayıptır demesi- akıntımın rengi sarıyeşil gelio acaba yumurtalıklarımı mı üşüttüm.. çok da dikkat ediyorum oysa:18::18:

geçmiş olsun canım ben de hemen yoruluyorum ama dediğin gibi sancı şeklinde ağrı yaşamıyorum. geçen pazar günü arkadaşım da bu tür şikayetlerle doktora gitmiş bebek sağlıklı ama sen kum düşürüyorsun demiş doktor. ona da idrar tahlili yapmışlar tabi senin böyle bişey olsa tahlilde çıkardı herhalde fazla yorma kendini. açık sarı bir akıntı bir kaç gündür bende de var ama cuma günü doktora gideceğim zaten o zaman soracağım doktora nedir diye. fazla koyu renk olmadıkça önemli değil diye okumuştum nette o yüzden fazla kafama takmadım ben. inşallah kötü bişey yoktur ama doktoruna bir danış derim her durumda.

Kızlarrrr özledım sızıııı benı merak eden olmamış aranızda bu kız nerede ne oldu (( neyse kı şok şukur bırşeyım yok mıdem kotu ne yemek ne pışırmek annemde kalamaya başladım hç.sonu evımıze geldık ama yarın sabah gene gıdıcem eşım akşamları oraya gelıyo yemek le sorunlarını cozmedığın surece evde kalmak yasak sana dıyoooo püfff yemek yemeden ekmek ve makarna sayesınde 4 kılo aldım zaten 114 kg oldum ağlıcam sınırden başka bırşey geçmıyo boğazımdan daha yutarken kokusu gerı gelıyor ağzımdan amannnn neyseee bu arada ınanılmaz karın ıçlerım acı yururken kalkarken donerken herkez rahım buyuyo dıyo harbıden acıyo eee bu arada sız nasılsınız kızlar ne var ne yok ???

canım tam okumamışsın demekki ben yazdım 1-2 kere.aklım da sendeydi nerede bu kız diye.çok geçmiş olsun canım.annende kal tabi dinlenirsin en azından.bir de insan annesinin yanında sıkıntılarını daha az hissediyor.ben iyiyim canım bulantılar geçti derken dün yine yaşadım yoğun biçimde.inşallah artık bunlar sondur.çok öpüyorum sizi.kahvaltı edicez bir gün iyileş de canım

rahim büyümesinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba canım?bende şimdilik yok belki de 2.gebeliğim olduğu içindir.ama internetten oku istersen bu haftalarda sağ kasık ağrıları oluyor yazıyordu.bende de akıntı oluyor bazen az bazen çok.rengi de değişiyor.geçmiş olsun canım

oğluma hamileliğimde kum dökmüştüm ben de canım ama o idrar testi ile belli oluyor.bu arada nasılsın canım? ben dün kötüydüm gene bulantıdan.gece bile uyandığımda vardı.yarın dr.a gidicem hayırlısıyla iyi haberleri alsam çok sıkıldım artık 1 ayı geçti.en azından bebeğimi görsem çok rahatlıcam.eskiden yaptığım işin yarısını yapsam hemen yoruluyorum.şu bulantım bitse enerjim yerine gelse bir an önce.

iyiyim canım çok şükür benim de bulantılarım ara ara yokluyo yemek yerken birden içim kalkıyo hemen bırakıyorum hatta masadan dahi kalkıyorum camı açıp biraz hava alıp ara verip öyle devam edebiliyorum yemeğe. senin de inşallah bugün bebeğini gördükten sonra tüm bulantıların sona erer. zaten bu sabah aklımdaydın uyandığımda zeynep bugün doktora gidecek inşallah iyi geçer herşey yolunda gider dedim. bebeğin şimdi gerçek bir insan halini almıştır eski halinden eser yoktur. ben de cuma gününü iple çekiyorum miniğimi görebilmek için.

olmadığını elbette hissediyoruz canım ama herkes her zaman müsait olup da nete giremiyor diye yazmanı bekliyoruz kötü şeyler aklıma getirmek bile istemiyorum ben. annen sana mis gibi bakar ama inşallah en kısa srede bu sorunların geçer de kendin ağlıkla yemeğini pişirirsin yersin de... bulantıların geçince daha dikkatli yersin üzülme şimdilik idare et de kilo aldırmayacak ama faydalı şeyler yemeğe başlarsın o zaman.

ay benıde merak eden olmamıss yaaaa benım bulantılar devam edıyoo ve ögürtüler var annem geldı kadın ben ögürünce korkuyoo :) sagolsun yemeklerımı yapıyo ve kokuya karsı hassaslıgımda hala devam edıyo koku alınca ögürtüm gelıyo yaa hala gecmedı bulantılar falann

geçer canım merak etme az kaldı..bende hala tiksinme oluo bazı yiyecekleri hala yiyemiorum..am aolsun geçio bayağ..

canlarım yaaaa iyice alıngan olmaya başladınz herkes tek tek aklımızda elbette seninle haftasonu da görüştük dualarım seninle inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların da epey uzun sürdü inşallah bir kesilir tam kesilir. Allah annenden razı olsun en azından yemek yapması bile büyük yardım oluyo insana. ben sürekli kolonya kokluyorum içimde bulantı olunca ferahlatıyo biraz.

valla canım allhh annemden raı olsun bende yemek yıyemıyorum sütle ekmek yıyorum baska bısey yıyemıyorum ya

kızlar ben de 2 gündür iyi değilim.tam geçen hafta iyi hissederken yine başladı bulantı.hiç halim yok iş yapmaya.zar zor yapıyorum yapılacak işleri vallahi.

canım benim dr.kontrolum yarın.keşke bugün olsaydı.olsun yine de az kaldı.inşallah güzel haberler veririm size gelince.senin de az kaldı canım benim hadi bir an önce geçse zaman

canım benim dr.kontrolum yarın.keşke bugün olsaydı.olsun yine de az kaldı.inşallah güzel haberler veririm size gelince.senin de az kaldı canım benim hadi bir an önce geçse zaman

ay ben bugünü salı zannediyordum sen deyince baktım takvime daha pazartesiymiş :) ufff keşke bugün salı olsaydı.....

kızlar ben de 2 gündür iyi değilim.tam geçen hafta iyi hissederken yine başladı bulantı.hiç halim yok iş yapmaya.zar zor yapıyorum yapılacak işleri vallahi.

boşver canım işleri ben dün eşimden yardım aldım birlikte yaptık temizliği tek başıma yapamıyorum o da çok yorgun olursa beklesin diyorum ne yapalım en önemlisi sağlık sonuçta. ama işte senin boşveremeyeceğin bir çocuğun var.... Allah yardımcın olsun inşallah çok rahat edeceğimiz günler belki yarından yakındır :)

hala gecmek bılmedı bu bulantılar ya annem var sımdı benım allahdan duzgun yemek yapıyoo duzenlı yemeye calısıyorum sabah erkenden kaldırıyo kahvaltı yaptırıyo bana sagolsun valla onların hakkı ödenmez hıc bı sekıldee

merhaba arkadaşlar uzun süredir formda yazamadım ama okudum girip girip herkezde bulantı var ,umarım en kısa sürede geçer kızlar,bu arada 2 gündür feci şekilde ağrı çekiyorum kızlar,hele dün wcye bile eşim koluma girdide yürüyebildim ,inanılmaz bir karın ağrısı ve kasık ağrısı çektim sabah 8de başladı ve gece olup yatıncaya dek sürdü ne oturabildim ne de yan yatabildim ,bugünde hep dinlendimneyse bunca ağrıya doktorunu aramadın mı diyeceksiniz:18: tabiki aradım,o da yat dinlen iş yapma (kanamam yoktu çünkü)dedi ,ve ayın 5 inde olan randevumu yarına aldıkben gaz sancısı olduğunu ,üşütmeden ileri geldiğini düşündüm ama tabi ister istemezde korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa diye..:2:dün ki kadar ağır ağrım olmasada hafif olmakla birlikte kasıkta ağrı hissediyorum ,ve de bugün midem bulanmaya başladı,:2:
sanırım kendime nazar değdirdimnasılsın?diye soranlara ''hiç bir şikayetim yok en az sizin kadar iyiym ,çok ilginç neden böyleyim ki ''diyordum ,ama gelin görün ki rahatsızlandım
umarım yarın benim için güzel bir gün olur

bende enerji yok hiç iş yapasım yok ama mecburum tabi evde de çocuk var bazı şeyleri yapmak zorundayım.inşallah be canım bir an önce eski enerjimize kavuşsak.

Gönüliremcim canım geçmiş olsun.sanırım nazar değdi sana.acaba kum mu döküyorsun? ben oğluma hamileliğimde senin gibi ağrı şikayetiyle dr.a gittim idrar testinde kum çıkmıştı.bulantın da canım belki bugüne özel bir durumdur.bu haftadan sonra başlamaz inşallah.yarın ikimiz de dr.a gidiyoruz.inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…