- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
hala gecmek bılmedı bu bulantılar ya annem var sımdı benım allahdan duzgun yemek yapıyoo duzenlı yemeye calısıyorum sabah erkenden kaldırıyo kahvaltı yaptırıyo bana sagolsun valla onların hakkı ödenmez hıc bı sekıldee
annelerin hakkı ödenmez vallahi.inşallah biraz kalırlar.sanırım senin de 16.haftada geçecek bulantıların.o haftadan sonra kandaki beta hcg ciddi anlamda düşüyor çünkü.oğluma hamileyken ben bu durumumdan kötüydüm ve 16.haftada şıp diye bitiverdi.
geçmiş olsun canım ben de hemen yoruluyorum ama dediğin gibi sancı şeklinde ağrı yaşamıyorum. geçen pazar günü arkadaşım da bu tür şikayetlerle doktora gitmiş bebek sağlıklı ama sen kum düşürüyorsun demiş doktor. ona da idrar tahlili yapmışlar tabi senin böyle bişey olsa tahlilde çıkardı herhalde fazla yorma kendini. açık sarı bir akıntı bir kaç gündür bende de var ama cuma günü doktora gideceğim zaten o zaman soracağım doktora nedir diye. fazla koyu renk olmadıkça önemli değil diye okumuştum nette o yüzden fazla kafama takmadım ben. inşallah kötü bişey yoktur ama doktoruna bir danış derim her durumda.
rahim büyümesinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba canım?bende şimdilik yok belki de 2.gebeliğim olduğu içindir.ama internetten oku istersen bu haftalarda sağ kasık ağrıları oluyor yazıyordu.bende de akıntı oluyor bazen az bazen çok.rengi de değişiyor.geçmiş olsun canım
Gönüliremcim canım geçmiş olsun.sanırım nazar değdi sana.acaba kum mu döküyorsun? ben oğluma hamileliğimde senin gibi ağrı şikayetiyle dr.a gittim idrar testinde kum çıkmıştı.bulantın da canım belki bugüne özel bir durumdur.bu haftadan sonra başlamaz inşallah.yarın ikimiz de dr.a gidiyoruz.inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz canım.
bende enerji yok hiç iş yapasım yok ama mecburum tabi evde de çocuk var bazı şeyleri yapmak zorundayım.inşallah be canım bir an önce eski enerjimize kavuşsak.
merhaba arkadaşlar uzun süredir formda yazamadım ama okudum girip girip herkezde bulantı var ,umarım en kısa sürede geçer kızlar,bu arada 2 gündür feci şekilde ağrı çekiyorum kızlar,hele dün wcye bile eşim koluma girdide yürüyebildim ,inanılmaz bir karın ağrısı ve kasık ağrısı çektim sabah 8de başladı ve gece olup yatıncaya dek sürdü ne oturabildim ne de yan yatabildim ,bugünde hep dinlendim neyse bunca ağrıya doktorunu aramadın mı diyeceksiniz:18: tabiki aradım,o da yat dinlen iş yapma (kanamam yoktu çünkü)dedi ,ve ayın 5 inde olan randevumu yarına aldık ben gaz sancısı olduğunu ,üşütmeden ileri geldiğini düşündüm ama tabi ister istemezde korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa diye..:2:dün ki kadar ağır ağrım olmasada hafif olmakla birlikte kasıkta ağrı hissediyorum ,ve de bugün midem bulanmaya başladı,:2:
sanırım kendime nazar değdirdimnasılsın?diye soranlara ''hiç bir şikayetim yok en az sizin kadar iyiym ,çok ilginç neden böyleyim ki '' diyordum ,ama gelin görün ki rahatsızlandım
umarım yarın benim için güzel bir gün olur
canım inş.güzel haberler alırız , umarım bebek iyidir,:18:bu arada sat'a göre seninle aynı gidiyoruz
2ekim2010 12+3günlük hamileyim ama bebişin gelişimi 10+6 ... bakalım önce kim doğurcak:):)
Bugün karıştırmıyorum kesinlikle salı :) gün içinde senin hayırlı ve sağlıklı haberlerini bekliyor olucam canım.
genelde doktorlar hamileliği sata göre hesaplarız diyolar ama burada kimseninki sata uyumlu gitmiyor bakıyorum da... Benim de sat 27 eylül yani 13+2 olması lazım ama ultrasonda farklı çıkıyor. hepiizin tarihleri aşağı yukarı çok yakın birbirine doğumlar sürpriz olacak yani :)
canım inş.güzel haberler alırız , umarım bebek iyidir,:18:bu arada sat'a göre seninle aynı gidiyoruz
2ekim2010 12+3günlük hamileyim ama bebişin gelişimi 10+6 ... bakalım önce kim doğurcak:):)
ewet cnm internetten çok araştırdım.. ben 13 haftalık gebeyim ve bu haftalarda özellikle sağ kasıkta olmak üzere sancılar olabiliyormuş.. inşallah önemli değildir.. bi de bir düşük yaşadığım için korkuyorum galiba biraz da
canım günaydın.çok heyecanlıyım bu kez.birazdan çıkacağız.bakalım napıyor benim minik bebişim.inşallah güzel haberlerle gelirim.
benim de sat 1 ekim ama geç döllenme oldu.daha önce gittiğimde de geriden geliyordu.zaten ben hamile kalmayı planlamadım geç döllenme olduğu için ekimde hamile kaldım.kısmet işte.demek ki hayırlısı bu zamanmış.bakalım bugün zamanını yakalamış mı ultrasonda.çünkü geç döllenme olan başka birkaç arkadaşımdan sonradan zamanlarını yakaladıklarını duymuştum.
inşallah zamanlarını yakalarlar yaaa.... böyle geç gelmesi beni biraz üzüyo nedense.
arkadaşlar bugün çok güzel haber aldım:)bir kızım vardı,şimdide bir oğlum olacakmış,veled nasıl kıpırdıyordu ,ablasına el bile salladı,çok mutluyum her şey yolunda gidiyor.... DARISI BAŞINIZA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?