2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

annelerin hakkı ödenmez vallahi.inşallah biraz kalırlar.sanırım senin de 16.haftada geçecek bulantıların.o haftadan sonra kandaki beta hcg ciddi anlamda düşüyor çünkü.oğluma hamileyken ben bu durumumdan kötüydüm ve 16.haftada şıp diye bitiverdi.

evet kızlar kesinlikle bulantılarımız bir gün bitecek.ben de 3 gündür fena değilim az da olsa yiyorum.ama dün eşim zorla portakal suyu içirdi ve kustum.sakın portakal suyu içmeyin.2li tarama testimin sonuçları çıktı.her şey yolunda çok şükür darısı size inşallah.zeynepcim peki ilk gebeliğinde tiksindiğin şeyleri tekrar yiyebildin mi bulantıların geçince?ben sanki hiç geçmeyecek zannediyorum...

inanır mısın hatırlamıyorum hangi besinlerden tiksindiğimi bile demek ki unutuluyor sanırım salatadan etten tiksinmiştim.protex sabun var ya ondan fena tiksinmiştim hala kullanamam onu.ilkinde yemek yapamamıştım bir süre.bu gebeliğimde yemek yapmamama sorunum olmadı.yapabildim tabi çok isteyerek olmasa da.bu hamileliğimde yine kokular rahatsız ediyor.sabun şampuan deterjan yumuşatıcı mahvediyo beni.özellikle de yumuşatıcı.yumuşatıcı kullanmıyorum çamaşırlarda mecburen.geçen hafta unuttum 1 kere kullandım.2 gün mahvetti beni.16.haftada bitecek inşallah tüm bu sıkıntılarımız.

bu arada bana ilk zamanlar portakal mandalina çok dokunuyordu.şimdi yiyebiliyorum.demek ki değişebiliyor zamanla.belki de ben çok tükettiğim için alıştı midem

canım yarın inşallah soracağım doktoruma 12 de randevum var.... bende acaba kum fln mı döküyorum dedim acile çıkmadan 1-2 saat önce kesildi sancılarım şuana kadar,maşallah, hiç olmadı... bakalım yarın ne diycek doktorum.. bu aralar yordum ama kendimi o yüzden de olabilir

ewet cnm internetten çok araştırdım.. ben 13 haftalık gebeyim ve bu haftalarda özellikle sağ kasıkta olmak üzere sancılar olabiliyormuş.. inşallah önemli değildir.. bi de bir düşük yaşadığım için korkuyorum galiba biraz da

canım inş.güzel haberler alırız , umarım bebek iyidir,:18:bu arada sat'a göre seninle aynı gidiyoruz
2ekim2010 12+3günlük hamileyim ama bebişin gelişimi 10+6 ... bakalım önce kim doğurcak:):)

çok çok geçmiş olsun sana da canım nazar olabilir. inşallah herşey yolundadır aklına kötü şeyler getirme.

canım inş.güzel haberler alırız , umarım bebek iyidir,:18:bu arada sat'a göre seninle aynı gidiyoruz
2ekim2010 12+3günlük hamileyim ama bebişin gelişimi 10+6 ... bakalım önce kim doğurcak:):)

genelde doktorlar hamileliği sata göre hesaplarız diyolar ama burada kimseninki sata uyumlu gitmiyor bakıyorum da... Benim de sat 27 eylül yani 13+2 olması lazım ama ultrasonda farklı çıkıyor. hepiizin tarihleri aşağı yukarı çok yakın birbirine doğumlar sürpriz olacak yani :)

benim de sat 1 ekim ama geç döllenme oldu.daha önce gittiğimde de geriden geliyordu.zaten ben hamile kalmayı planlamadım geç döllenme olduğu için ekimde hamile kaldım.kısmet işte.demek ki hayırlısı bu zamanmış.bakalım bugün zamanını yakalamış mı ultrasonda.çünkü geç döllenme olan başka birkaç arkadaşımdan sonradan zamanlarını yakaladıklarını duymuştum.

benim de canım sat 1 ekim.bugün bakalım ne çıkacak ultrasonda.benim de önceki kontrolde gerideydi gün olarak.hayırlı zamanda doğum yapalım inşallah canım

canım sen korkma Allahın izniyle en riskli dönemi atlattık.inşallah güzel haberler alalım bugün dr.dan

inşallah zamanlarını yakalarlar yaaa.... böyle geç gelmesi beni biraz üzüyo nedense.

Herkese merhaba güzel hamile arkadaşlarım..aranızda e önde giden hamile ben miyim ?14+1 günlük olduk bugün.Bulantılarım ciddi anlamda azaldı sadece sabahları birkaç dk öğürüyorum o da her gün değil.2 ay çektiğimden sonra bu hiç bişey değil.sizinde azalacak ve zamanla geçecek tamamen emin olun.Perşembe günü kontrolüm var benimde. Minik gösterirse cinsiyetinide görebilcez inşallah.Birde siz sağlık ocağına gidiyor musunuz?Hiç gitmediyseniz bağlı bulunduğunuz yerin sağlık ocağına mutlaka gidip kayır olun her ay kontrole çağırıyorlar ve doğumdan sonrada çocuğun aşıları vs hepsini yapıyolar sen gitmesen telefonla arayıp neden gelmedin diye soruyolar valla..Çok tatlı ebeler var mutlaka gidin...

arkadaşlar bugün çok güzel haber aldım:)bir kızım vardı,şimdide bir oğlum olacakmış,veled nasıl kıpırdıyordu ,ablasına el bile salladı,çok mutluyum her şey yolunda gidiyor.... DARISI BAŞINIZA....

inşallah zamanlarını yakalarlar yaaa.... böyle geç gelmesi beni biraz üzüyo nedense.

kızlar gittim kontrole şimdi geldim gelir gelmez de size yazıyım dedim.bebeğim büyümüş teyzeleri.uyuyordu dr.ense kalınlığı ölçümü için uyandırdı.kıyamam ben ona.ense kalınlığı normal çıktıultrasonda da 12 hafta 4 günlük çıktı normal zamanını yakalamış maşallah.ellerini ayaklarını gördüm.kan verdim ikili test için.haftaya perşembe çıkacakmış sonuçlar.inşallah sonuçlar da güzel olur.darısı dr.kontrolleri olan diğer arkadaşlarımın başına.bir de bilmiyorum diğer dr.lar yaptırıyolar mı hepatit b aşısı oldum.2 kere daha olacağım sonra.

çok sevindim canım.ben de şimdi dr.dan geldim.benim cinsiyetini söylemedi dr.zaten uyuyordu fazla hareketli değildi.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…