arkadaşlar bugün çok güzel haber aldım:)bir kızım vardı,şimdide bir oğlum olacakmış,veled nasıl kıpırdıyordu ,ablasına el bile salladı,çok mutluyum her şey yolunda gidiyor.... DARISI BAŞINIZA....
kızlar gittim kontrole şimdi geldim gelir gelmez de size yazıyım dedim.bebeğim büyümüş teyzeleri.uyuyordu dr.ense kalınlığı ölçümü için uyandırdı.kıyamam ben ona.ense kalınlığı normal çıktıultrasonda da 12 hafta 4 günlük çıktı normal zamanını yakalamış maşallah.ellerini ayaklarını gördüm.kan verdim ikili test için.haftaya perşembe çıkacakmış sonuçlar.inşallah sonuçlar da güzel olur.darısı dr.kontrolleri olan diğer arkadaşlarımın başına.bir de bilmiyorum diğer dr.lar yaptırıyolar mı hepatit b aşısı oldum.2 kere daha olacağım sonra.
seninde gözün aydın..herşey sonuna kadar sağlıklı güzel gitsin inşallah...darısı bütün anne adaylarının başına :))
merhaba arkadaşlarbeni de aranıza kabul eder misiniz? bende Ekim 'de meleğime kavuştum. şuan 11+1 günlük hamileyim 8 Ocak'ta da kontrolümüz var inş
arkadaşlar bugün çok güzel haber aldım:)bir kızım vardı,şimdide bir oğlum olacakmış,veled nasıl kıpırdıyordu ,ablasına el bile salladı,çok mutluyum her şey yolunda gidiyor.... DARISI BAŞINIZA....
Herkese merhaba güzel hamile arkadaşlarım..aranızda e önde giden hamile ben miyim ?14+1 günlük olduk bugün.Bulantılarım ciddi anlamda azaldı sadece sabahları birkaç dk öğürüyorum o da her gün değil.2 ay çektiğimden sonra bu hiç bişey değil.sizinde azalacak ve zamanla geçecek tamamen emin olun.Perşembe günü kontrolüm var benimde. Minik gösterirse cinsiyetinide görebilcez inşallah.Birde siz sağlık ocağına gidiyor musunuz?Hiç gitmediyseniz bağlı bulunduğunuz yerin sağlık ocağına mutlaka gidip kayır olun her ay kontrole çağırıyorlar ve doğumdan sonrada çocuğun aşıları vs hepsini yapıyolar sen gitmesen telefonla arayıp neden gelmedin diye soruyolar valla..Çok tatlı ebeler var mutlaka gidin...
canım hoşgeldin aramıza.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
kızlar gittim kontrole şimdi geldim gelir gelmez de size yazıyım dedim.bebeğim büyümüş teyzeleri.uyuyordu dr.ense kalınlığı ölçümü için uyandırdı.kıyamam ben ona.ense kalınlığı normal çıktıultrasonda da 12 hafta 4 günlük çıktı normal zamanını yakalamış maşallah.ellerini ayaklarını gördüm.kan verdim ikili test için.haftaya perşembe çıkacakmış sonuçlar.inşallah sonuçlar da güzel olur.darısı dr.kontrolleri olan diğer arkadaşlarımın başına.bir de bilmiyorum diğer dr.lar yaptırıyolar mı hepatit b aşısı oldum.2 kere daha olacağım sonra.
kıyamam yaaa uyandırmış doktor amcası :) sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine ve test sonuçları da iyi çıkacak inşallah. zamanını yakalamasına da bayıldım valla inşallah ben de onun için dua ediyorum.
Zeynep'cim sen aç karnına mı gittin bugün ????
inşallah canım.ben de zamanını yakalamasına çok sevindim.inşallah senin de cuma günü öyle olacak.o zaman benden önde olcaksın kısmetse.
yook ben kahvaltı ettim sabah.dr zaten kahvaltı edip gel dedi hareketlenmesi açısından bebeğin.hatta ultrasondan önce de tatlı birşeyler ye dedi.malesef ben onu yapamadım.çünkü ben tatlıdan çok tiksindim yiyemiyorum şekerli şeyleri.ben de onu yerine muz yemiştim şeker içeriği yüksek diye.fakat işe yaramadı demek ki uyuyodu tembel minişimbenim oğlumda ultrasonda hep uyurdu
Selam kizlar ben de ekim ayinda hamile kaldim. Kismetse beraber gidecegiz doguma :)Sat'im 20 eylul, beklenen dogum tarihi 27 haziran. Bu benim ikinci hamileligim, bir oglum var 4,5 yasinda. Gonlumden bir kiz bebek geciyor ama Allah'tan hayirlisi artik :) Hepimize saglikli huzurlu bir hamilelik diliyorum.
Selam kizlar ben de ekim ayinda hamile kaldim. Kismetse beraber gidecegiz doguma :)Sat'im 20 eylul, beklenen dogum tarihi 27 haziran. Bu benim ikinci hamileligim, bir oglum var 4,5 yasinda. Gonlumden bir kiz bebek geciyor ama Allah'tan hayirlisi artik :) Hepimize saglikli huzurlu bir hamilelik diliyorum.
Ne hos bir tesaduf :) Insallah saglikla aliriz kucagimizamerhaba Japones..benimde SAT 20 eylül.ve beklenen doğum 27 haziran :)) perşembe kontrolüm var.Benim ilk bebeğim bakalım hayırlısı Allah ne verirse sağlıklısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?