2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım değerlerin şu an 3000 falan olmuştur ,yani keseyi görürsün ama kalp atışı için biraz baklaman gerekebilir, bu arada nerdeyse hepimiz o konuda stresliyiz ,depreştirmeyelim fazla ,duydukça bende korkuyorum tekrar Allah hayırlısını sağlıklısına nasip etsin inş.

bendee hamıleyım bes haftalık daha dun keseyı gördüm bayramdan sonra tekrar gidicem ve bebişimin kalp atıslarını dınlıcem hayırlısıyla ..

Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi dr.a gittim kalp atislarini gorduk cok sukur:)normalde bugun son adet tarihime gore 5+5 gunluk hamileyim ama dr. 6+2 gunluk gorunuyor dedi neden anladim???birde yuksek ihtimalle oglun olacak dedi nereden varmis olabilirki bu kaniya fikri olan varmi?yorumlarinizi bekliyorum

gözün aydın şekerim darısı bizlerin başına bizde duysak o sesleri nasıl rahatlarız:) oğlun olucak demesi çok ilginç geldi bana..sen merak edip sormandın mı nerden anlamış?ben geçenlerde internette bi sitede okumuştum yine kadınlar kulübünde olması lazım 6-8 haftallıkken bebek kesenin sol tarafına yakın duruyosa erkek sağ tarafına yakın duruyosa kız diye okumuştum bi kaç kişide denemişler doğru çıkmış..ama aslı var mı tabii tartışılır :)acaba drda ona göre mi yorum yaptı ki

hayırlı olsun canıım :))) bende tatlıcadı ya katılıyorum bende duydum o konuyu ,darısı başımızaa:92:

kızlarr profilime resim ekledim az öncee...göbişlerimiz büyüyüyüncede (İİİNNŞALLAHHH) ekleyelim ,birbirimizi görelim ne dersiniz??

hayırlı olsun canıım :))) bende tatlıcadı ya katılıyorum bende duydum o konuyu ,darısı başımızaa:92:

hahaha sansee sallama şunu ya her gördüğümde gülüyorum :92: çin takvimine baktınız mı kızlar ne çıkıyo cinsiyeti

Valla bilmiyorumki cnm sormadim dr. Dur vardir bi bildigi dedim zaten soracaklarimi hep unutmusum heyecandan.insallah sende duyarsin kalp atislarini kac haftadasin?

Valla bilmiyorumki cnm sormadim dr. Dur vardir bi bildigi dedim zaten soracaklarimi hep unutmusum heyecandan.insallah sende duyarsin kalp atislarini kac haftadasin?

sat a göre 7 haftalığım ama ben idrar testinde hemen göremediğim için ,geç döllenme olduğunu düşünüyorum ,6 küsürümdür heralde ,geçen hafta kesemizi gördün önümüzdeki haftada kalp atışlarını inşş...

kızlarr ben kapatıyom bilgisayarı ,aşkım benim durumuma üzülüyomuş ,gözlerin ağrır diiyoo:82: yarın görüşürüz ,kesin değil ama sabahtan doktorumu arıcam progestan yazdırmak için geleyimmi diye belki muayenede oluruuumm:92: am kesin diil yaniii..inşllah gel derr:97: iyi geceler canlaaarrr..

görüşürüz cnm iyi gecelerr..olursunda kalp atışlarınıda duyarsın inş:)

Tebrik ediyorum Ebru=) Darısı başımıza inşallah minik kalp atışlarını görmenin ve duymanın. Cinsiyet tahmini konusunda belki hissetmiştir diyeceğim =)))

hahaha sansee sallama şunu ya her gördüğümde gülüyorum :92: çin takvimine baktınız mı kızlar ne çıkıyo cinsiyeti

Halikaten sansee ben de kopuyorum herseferinde :92: Çin takvimine bakmadım. Netten arasam bulurmuyum çin takvimini. Linki varsa buraya da yazarmısın tatlıcadı???

Hayırlı haberleri bekliyoruz sansee. :92:

yaa kızlar doktor bi ihtimal görürüz diyince gitmiyim bari dedim ,porgestanıda bi eczaneden al ben yazarım sana dedi ...ee gitmeme gerek kalmadıı..bende mecburen beklicem önümüzdeki haftayı ,ama dedimki çarşamba okulda tören var salı geliyim :))) 1 gün bi gündürrr...:92: ayy kızlar ben bunu sallamayı çoook seviyoruumm

hayırlı olsun :81: ne kadar güzel duygu değil mi inşallah biz de hayırlısıyla görürüz minik yavrumuzu Alttan mı baktı sana doktor:26:

evet alttan bakti doktor ama acitmiyor ben sadece sikiliyorum ama gördüm bebisimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…