kızlarr bende cok sabırsızlanıyorum yaa zaman gecmıyo valla gecen hafta pazar gıttım 29 unda 452 cıkmıstı sımdı kac olmustur bılmıyorum kalp atısını duymadnan ıcım rahat etmıyo yaa korkuyorumm kotu bısı duymaktann ama henuz pek mıgdem bulanmıyo belım agrıyo bıraz uykum gelıyo ve cok karnım acıkıyoo sızce normalmıı
bendee hamıleyım bes haftalık daha dun keseyı gördüm bayramdan sonra tekrar gidicem ve bebişimin kalp atıslarını dınlıcem hayırlısıyla ..
bendee hamıleyım bes haftalık daha dun keseyı gördüm bayramdan sonra tekrar gidicem ve bebişimin kalp atıslarını dınlıcem hayırlısıyla ..
Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi dr.a gittim kalp atislarini gorduk cok sukur:)normalde bugun son adet tarihime gore 5+5 gunluk hamileyim ama dr. 6+2 gunluk gorunuyor dedi neden anladim???birde yuksek ihtimalle oglun olacak dedi nereden varmis olabilirki bu kaniya fikri olan varmi?yorumlarinizi bekliyorum
hayırlı olsun canıım :))) bende tatlıcadı ya katılıyorum bende duydum o konuyu ,darısı başımızaa:92:Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi dr.a gittim kalp atislarini gorduk cok sukur:)normalde bugun son adet tarihime gore 5+5 gunluk hamileyim ama dr. 6+2 gunluk gorunuyor dedi neden anladim???birde yuksek ihtimalle oglun olacak dedi nereden varmis olabilirki bu kaniya fikri olan varmi?yorumlarinizi bekliyorum
hayırlı olsun canıım :))) bende tatlıcadı ya katılıyorum bende duydum o konuyu ,darısı başımızaa:92:
Valla bilmiyorumki cnm sormadim dr. Dur vardir bi bildigi dedim zaten soracaklarimi hep unutmusum heyecandan.insallah sende duyarsin kalp atislarini kac haftadasin?
kızlarr ben kapatıyom bilgisayarı ,aşkım benim durumuma üzülüyomuş ,gözlerin ağrır diiyoo:82: yarın görüşürüz ,kesin değil ama sabahtan doktorumu arıcam progestan yazdırmak için geleyimmi diye belki muayenede oluruuumm:92: am kesin diil yaniii..inşllah gel derr:97: iyi geceler canlaaarrr..
Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi dr.a gittim kalp atislarini gorduk cok sukur:)normalde bugun son adet tarihime gore 5+5 gunluk hamileyim ama dr. 6+2 gunluk gorunuyor dedi neden anladim???birde yuksek ihtimalle oglun olacak dedi nereden varmis olabilirki bu kaniya fikri olan varmi?yorumlarinizi bekliyorum
hahaha sansee sallama şunu ya her gördüğümde gülüyorum :92:çin takvimine baktınız mı kızlar ne çıkıyo cinsiyeti
kızlarr ben kapatıyom bilgisayarı ,aşkım benim durumuma üzülüyomuş ,gözlerin ağrır diiyoo:82: yarın görüşürüz ,kesin değil ama sabahtan doktorumu arıcam progestan yazdırmak için geleyimmi diye belki muayenede oluruuumm:92: am kesin diil yaniii..inşllah gel derr:97: iyi geceler canlaaarrr..
benimki kız çıkıyooohahaha sansee sallama şunu ya her gördüğümde gülüyorum :92:çin takvimine baktınız mı kızlar ne çıkıyo cinsiyeti
hayırlı olsun :81: ne kadar güzel duygu değil mi inşallah biz de hayırlısıyla görürüz minik yavrumuzuAlttan mı baktı sana doktor:26:
benimki kız çıkıyooo:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?