2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım sen merak etme bak cuma gittiğinde normal zamanını yakalamış olacak.ben 8 haftalık gittiğimde 7 haftalık gösteriyordu düşün.1 haftalık fark kapanmış

inşallah canım öyle olur.vallahi yiyebilirsen ye ben yiyemedim.abisi kılıklı bu da sanırım uykucu anne karnında bu arada sana özelden mesaj attım

sen de aramıza hoşgeldin.... umarım dediğin gibi herşey gönlümüze göre olur.

Ne hos bir tesaduf :) Insallah saglikla aliriz kucagimiza
Forumda gezerken "zsa" nickli bir arkadas gordum, uzakdogu'da yasadigini yazmis. Acaba neresinden? Ben de uzakdogu'dayim, kimbilir belki yakinizdir :)

hadi yaaa çok uzaklardasınız Allah kolaylıkar versin inşallah. ben Annemlere 2 saat uzaktayım o bile bana nasıl zor geliyor.

uzun bır aradan sonra tekrar merhaba kızlar cok fazla gıremedım sızın yazdıklarınızı ara ara okumaya calıstım ama sohbetınıze katılamadım mısafırım vardı dun ıkılı test sonucumu aldım dr gayet ıı dedı ama daha kendı dr gostermedım rahatladım darısı yaptırcakların basına
offffffff kızlar benım aksam bulantılarım hala devam edıyr ve duzgun beslenemıyrm sankı. bu sıra kafayı buna taktım

canım cok sevındım kıyamam ben bebıse uyansın annesı gece uyusun alışsın sımdıden dımı ama ıı haberlerını beklıyorm

canım sonuçlarına çok sevindim.darısı bizim başımıza.benim de bulantılarım devam ediyor canım.hep aynı şeyleri yiyorum ben de.süt de içemiyorum henüz.üzülme az kaldı.16 hafta bitsin çok rahatlayacaksın inşallah

günaydın güzel hamişler.nasılsınız bugün? dün kolumdan aşı olmuştum.hepatit b aşısı.kolum ağrıyor zaten hemşire de dedi 3 gün ağrı yapar diye.vallahi bu aşıya çok mu gerek vardı bilemiyorum.zaten enerjim yok bugün biraz iş yapayım dedim bu kolla da nasıl yapılcaksa artık.yapmam da gerekiyor yılbaşı akşamına misafirlerim var.artık yavaş yavaş napalım.bulantısız enerji dolu ağrısız sızısız bir gün diliyorum hepimize bebecikleri öpüyorummm

zeynepcim günaydın.iyi haberlerini okudum çok sevindim.test sonuçların da iyi çıkar inşallah.ense kalınlığı kaç çıktı bebişin?bugün 14+0 olmama rağmen hala bulantılarım var ama eskisi gibi değil tabii.neydi o günler.ama halakilo almadım.62 kiloyla başladım 55 e düştüm ve hala öyleyim.kızım annesine form tutturuyor:)ne misafiri yaaa,sen gitseydin keşke nasıl ağırlayacaksın bu halinle.ben de yarın eşimle denizliye ablama gidiyorum.yeni yılda orda toplanmaya karar verdik.pamukkalede olaca yeni yıl günü:)mutluyum o yüzden..

merhaba canım.sana yakın ben de varım sat 22 eylül.ben de senin gibiyim.sabah kusmalarım devam ediyor ama 2.5 aydan sonra önemli gelmiyor bana da.ama çok yıprandım artık.7 kilo verdim.hala enerjim yok ve hala düzgün beslenemiyorum.ben cinsiyetini öğrendim.inşallah kızım olacak.2li testin nasıl çıktı.inşallah herşey yolundadır.

ense kalınlığı 1.2 çıktı canım.inşallah test sonuçları da iyi çıkar.kıyamam ben sana.7 kg çok vermişsin.ama bundan sonra alırsın merak etme.şu bulantılar tamamen geçse bu sefer de doymak bilmicez canım önceden sözleşmiştik yılbaşı akşamı için.vazgeçemiyorsun ayıp olur çok.napalım idare edicez işte. sen de dikkat et kendine.değişiklik olur iyi olur senin için.yorma kendini fazla.

merhabalar...evet canım benimde sat 20 eylül yakınız çok..ikili testim gayet güzel çıktı sorun yok çok şükür.Darısı yeni yaptıracakların başına ..biz yarın kontrole gidecez belki cinsiyetinide söyler çok merak ediyorum hayırlısıyla önce sağlık haberlerini sonrada kız mı erkek mi olduğunu öğrenelim inşallah...

Günaydın Zeynep..kolay gelsin fazla yorma kendini ..aynı güzel dileklerle kolay gelsin diyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…