- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
ben daha hamileliğimi öğrendiğim gün bir takvim hazırladım excell de tüm kontrollerimi gününü haftasını yazdım oradaki takvime göre gitmesini umarken hep geri açıkması beni üzdü biraz ama sağlıklı olsunlar da gerisinin çok önemi yok aslında bunu da biliyorum. hayırlısı yaaaa.....
canım sen merak etme bak cuma gittiğinde normal zamanını yakalamış olacak.ben 8 haftalık gittiğimde 7 haftalık gösteriyordu düşün.1 haftalık fark kapanmış
inşallah doğduktan sonra da sever uykuyu da seni üzmez hiç. ilk zamanlar çok ağlayan, uyumayan bebekler korkutuyo beni. ben de cuma günü kahvaltı edip gideyim o halde hatta bir de çikolata yiyeyim içim alırsa. abiye çekmiş demek ki ultrasonda uyuyoooo :):):)
Selam kizlar ben de ekim ayinda hamile kaldim. Kismetse beraber gidecegiz doguma :)Sat'im 20 eylul, beklenen dogum tarihi 27 haziran. Bu benim ikinci hamileligim, bir oglum var 4,5 yasinda. Gonlumden bir kiz bebek geciyor ama Allah'tan hayirlisi artik :) Hepimize saglikli huzurlu bir hamilelik diliyorum.
Ne hos bir tesaduf :) Insallah saglikla aliriz kucagimiza
Forumda gezerken "zsa" nickli bir arkadas gordum, uzakdogu'da yasadigini yazmis. Acaba neresinden? Ben de uzakdogu'dayim, kimbilir belki yakinizdir :)
inşallah canım benim sağol... bugün bebeğin kaç cm olmuştu ?
kızlar gittim kontrole şimdi geldim gelir gelmez de size yazıyım dedim.bebeğim büyümüş teyzeleri.uyuyordu dr.ense kalınlığı ölçümü için uyandırdı.kıyamam ben ona.ense kalınlığı normal çıktıultrasonda da 12 hafta 4 günlük çıktı normal zamanını yakalamış maşallah.ellerini ayaklarını gördüm.kan verdim ikili test için.haftaya perşembe çıkacakmış sonuçlar.inşallah sonuçlar da güzel olur.darısı dr.kontrolleri olan diğer arkadaşlarımın başına.bir de bilmiyorum diğer dr.lar yaptırıyolar mı hepatit b aşısı oldum.2 kere daha olacağım sonra.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uzun bır aradan sonra tekrar merhaba kızlar cok fazla gıremedım sızın yazdıklarınızı ara ara okumaya calıstım ama sohbetınıze katılamadım mısafırım vardı dun ıkılı test sonucumu aldım dr gayet ıı dedı ama daha kendı dr gostermedım rahatladım darısı yaptırcakların basına
offffffff kızlar benım aksam bulantılarım hala devam edıyr ve duzgun beslenemıyrm sankı. bu sıra kafayı buna taktım
canım cok sevındım kıyamam ben bebıse uyansın annesı gece uyusun alışsın sımdıden dımı ama ıı haberlerını beklıyorm
günaydın güzel hamişler.nasılsınız bugün? dün kolumdan aşı olmuştum.hepatit b aşısı.kolum ağrıyor zaten hemşire de dedi 3 gün ağrı yapar diye.vallahi bu aşıya çok mu gerek vardı bilemiyorum.zaten enerjim yok bugün biraz iş yapayım dedim bu kolla da nasıl yapılcaksa artık.yapmam da gerekiyor yılbaşı akşamına misafirlerim var.artık yavaş yavaş napalım.bulantısız enerji dolu ağrısız sızısız bir gün diliyorum hepimize bebecikleri öpüyorummm
Herkese merhaba güzel hamile arkadaşlarım..aranızda e önde giden hamile ben miyim ?14+1 günlük olduk bugün.Bulantılarım ciddi anlamda azaldı sadece sabahları birkaç dk öğürüyorum o da her gün değil.2 ay çektiğimden sonra bu hiç bişey değil.sizinde azalacak ve zamanla geçecek tamamen emin olun.Perşembe günü kontrolüm var benimde. Minik gösterirse cinsiyetinide görebilcez inşallah.Birde siz sağlık ocağına gidiyor musunuz?Hiç gitmediyseniz bağlı bulunduğunuz yerin sağlık ocağına mutlaka gidip kayır olun her ay kontrole çağırıyorlar ve doğumdan sonrada çocuğun aşıları vs hepsini yapıyolar sen gitmesen telefonla arayıp neden gelmedin diye soruyolar valla..Çok tatlı ebeler var mutlaka gidin...
zeynepcim günaydın.iyi haberlerini okudum çok sevindim.test sonuçların da iyi çıkar inşallah.ense kalınlığı kaç çıktı bebişin?bugün 14+0 olmama rağmen hala bulantılarım var ama eskisi gibi değil tabii.neydi o günler.ama halakilo almadım.62 kiloyla başladım 55 e düştüm ve hala öyleyim.kızım annesine form tutturuyor:)ne misafiri yaaa,sen gitseydin keşke nasıl ağırlayacaksın bu halinle.ben de yarın eşimle denizliye ablama gidiyorum.yeni yılda orda toplanmaya karar verdik.pamukkalede olaca yeni yıl günü:)mutluyum o yüzden..
merhaba canım.sana yakın ben de varım sat 22 eylül.ben de senin gibiyim.sabah kusmalarım devam ediyor ama 2.5 aydan sonra önemli gelmiyor bana da.ama çok yıprandım artık.7 kilo verdim.hala enerjim yok ve hala düzgün beslenemiyorum.ben cinsiyetini öğrendim.inşallah kızım olacak.2li testin nasıl çıktı.inşallah herşey yolundadır.
günaydın güzel hamişler.nasılsınız bugün? dün kolumdan aşı olmuştum.hepatit b aşısı.kolum ağrıyor zaten hemşire de dedi 3 gün ağrı yapar diye.vallahi bu aşıya çok mu gerek vardı bilemiyorum.zaten enerjim yok bugün biraz iş yapayım dedim bu kolla da nasıl yapılcaksa artık.yapmam da gerekiyor yılbaşı akşamına misafirlerim var.artık yavaş yavaş napalım.bulantısız enerji dolu ağrısız sızısız bir gün diliyorum hepimize bebecikleri öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?