- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
Günaydın Zeynep..kolay gelsin fazla yorma kendini ..aynı güzel dileklerle kolay gelsin diyorum ...
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım 6 haftalık hamileyim
günaydın güzel hamişler.nasılsınız bugün? dün kolumdan aşı olmuştum.hepatit b aşısı.kolum ağrıyor zaten hemşire de dedi 3 gün ağrı yapar diye.vallahi bu aşıya çok mu gerek vardı bilemiyorum.zaten enerjim yok bugün biraz iş yapayım dedim bu kolla da nasıl yapılcaksa artık.yapmam da gerekiyor yılbaşı akşamına misafirlerim var.artık yavaş yavaş napalım.bulantısız enerji dolu ağrısız sızısız bir gün diliyorum hepimize bebecikleri öpüyorummm
gamze özsahin canım nerelerdesin? artık pek yazmıyorsun.işlerin yoğun sanırım
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım 6 haftalık hamileyim
günaydın diycem ama epey de geç olmuşah kıyamam hem aşı hem misafir olayı seni epey zorlayacak gibi ama yılbaşında toplanmak eğlence falan moral verecektir diye düşünüyorum. bugün daha iyi gibi hissediyorum ben inşallah sen de öyle olursun. sana da çok güzel bir gün diliyorum ve öpüyorum...
buralardayım,yıl sonu malum yoğunuz..sizler nasılsınz..umarım sonuçlarım iyi çıkar canım
tahmin ettim canım.merak ettim aman iyi olalım da.inşallah canım çok sağol.kolay gelsin sana.
saol canım.geçmedimi hala mide bulantılarınız..balböceğimden de ses yok galiba?
dünyanın en güzel anneleri nasılsınız bakalımbende biraz grip oldum gibi ,yatmakla geçiriyorum günümü,bu arada herkeze tebriklerinden dolayı çok teşekkür ederim,bende bukadar erken cinsiyetini öğrendiğim ,(laf aramızda oğluşumun pipisini gördüğüiçin)çok şaşkın ve mutluyum,şimdi daha da iyi inandım hamileliğime.. tekmelerini hissedemesemde içimde bir canlı kıpırdıyor bunu biliyorum çok güzeldi inşallah sizde bebişlerinize ultrasonda bile olsa kavuşursunuz...
ergül sivri diye bir doktor biyandan beni ultrasona aldı biyandan hemşire ile karakovan balının kilosundan bahsediyor hemşire ile :S
adamın umrunda degil yani acıbademdeki doktorları zaten şikayet ettim
bunuda şikayet edersem adım şikayetciye cıkıcak:):)
merak etme canım onu da ben şikayet ettim.pazar akşamı bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diye ağlaya ağlaya gittim acile.Ergul Sivri adlı sözümona dr benim o halime rağmen 15-20 dk cep telefonu ile görüşmesine devam etti .sonra da bana ne geldin kızım ohooo 27 haftada bunu düşünürsen işimiz var senin le dedi.sanki hergün acile gidiyormuşum gibi.bir elinde telefonu tekl eliyle ultrasonu göbeğime sadece dokundurup bir açıklama yapmadan odadan çıktı.hemşireye bebek sağlıklı dedi ve bana bakmadı bile.sinirle kapıyı çarpıp çıkınca arkamdan istersen alttan bakayım diye bağırdı.eşim kapıda beklerken mahfolmuştu.yarım saat odada kalınca birşey oldu sanmış.adama bağırdı çağırdı.evet telefonla konuşurken muayene ettim diyor yüzsüz yüzsüz.başhekimliğe dilekçe yazdım.birşey olacağını sanmıyorum ama gerçekten onlara muhtaç insanlara acıdım.allahdevlet hastanesine düşürmesin kimsey
bende grip oldummhemde biraz agir geciyo gibi
gecen hafta gittim bende doktora ultrasonda bakti iyi oldugunu soyledi. cok detay vermedi boyu 6.7 cm di.
kan aldi 2 tup 1. si 2 li test icin 2. si ise kan uyusmazligi oldugu icin benim kanimdaki negatifligin derecesini olceceklermis. doktor eger sonuclar iyi cikarsa aramayiz aksi durumda sizi arariz dedi. turk doktorlari gibi detayli soramiyosunuz heleki dil bilmeyince anca esiniz tercume ediyor :)
cinsiyeti konusunda ise daha belli olmaz dedi. bende turk doktorlari gibi belki tahminde bulunur diye heveslenmistim ama birdahaki aya kaldi bakalim. aslinda bi bakima kesin olmadiktan sonra tahminde bulunmamis olmasi daha iyi dusundum. cunku bu sefer insan kendini ister istemez ona sartliyor gozu ona gore kiyafetlere gidiyor almak istiyor. oyle iste yani biz 1 ay daha bekliycez :)
merak etme canım onu da ben şikayet ettim.pazar akşamı bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diye ağlaya ağlaya gittim acile.Ergul Sivri adlı sözümona dr benim o halime rağmen 15-20 dk cep telefonu ile görüşmesine devam etti .sonra da bana ne geldin kızım ohooo 27 haftada bunu düşünürsen işimiz var senin le dedi.sanki hergün acile gidiyormuşum gibi.bir elinde telefonu tekl eliyle ultrasonu göbeğime sadece dokundurup bir açıklama yapmadan odadan çıktı.hemşireye bebek sağlıklı dedi ve bana bakmadı bile.sinirle kapıyı çarpıp çıkınca arkamdan istersen alttan bakayım diye bağırdı.eşim kapıda beklerken mahfolmuştu.yarım saat odada kalınca birşey oldu sanmış.adama bağırdı çağırdı.evet telefonla konuşurken muayene ettim diyor yüzsüz yüzsüz.başhekimliğe dilekçe yazdım.birşey olacağını sanmıyorum ama gerçekten onlara muhtaç insanlara acıdım.allahdevlet hastanesine düşürmesin kimsey
kıslarr nerelerdesınızz bende pek gıremıyorum annem var onunla vakıt gecırıyorumm mıgde bulantılarım kusmalarım hala devam edıyoo sabah kusmalarıda basladıı hıc durmadı ya halsızlıkde var doktora gıtmek ıstıyorum belkı cınsıyetı bellı olmustur dıye ama erken dıye gıtmıyorum bakalım ne zman bellı olcakk cınsıyetını ogrenen arkadaslarr cok sanslılar valla ne guzel allah hayırlısıyla dogurmak nasıp eder ınsallah sankı ben karnımda bıseyler kıpırdadıgnı hıssedıyorum karnımla oynuyorum cok gusel bı duyguuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?