2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

günaydın diycem ama epey de geç olmuş ah kıyamam hem aşı hem misafir olayı seni epey zorlayacak gibi ama yılbaşında toplanmak eğlence falan moral verecektir diye düşünüyorum. bugün daha iyi gibi hissediyorum ben inşallah sen de öyle olursun. sana da çok güzel bir gün diliyorum ve öpüyorum...

canım ben de daha iyi gibiyim bugün.aşı Allahtan sol koluma yaptırdım hemşire ağrı yapar deyince.bi sürü iş hallettim şu saate kadar.bir de hemen yorulmasam.Allah çalışanlara kolaylık versin.senin de inşallah günün çok güzel geçer canım benim

dünyanın en güzel anneleri nasılsınız bakalım bende biraz grip oldum gibi ,yatmakla geçiriyorum günümü,bu arada herkeze tebriklerinden dolayı çok teşekkür ederim,bende bukadar erken cinsiyetini öğrendiğim ,(laf aramızdaoğluşumun pipisini gördüğüiçin)çok şaşkın ve mutluyum,şimdi daha da iyi inandım hamileliğime.. tekmelerini hissedemesemde içimde bir canlı kıpırdıyor bunu biliyorumçok güzeldi inşallah sizde bebişlerinize ultrasonda bile olsa kavuşursunuz...

saol canım.geçmedimi hala mide bulantılarınız..balböceğimden de ses yok galiba?

canım bazen azalıyor bazen çoğalıyor günü gününe uymuyor.geçen haftalara göre çok iyiyim maşallah.canım balböceğim annesinde kalıyor mide yanmasından dolayı yemek yapamıyor.h.sonları geliyormuş eve.geçen h.sonu yazmıştı foruma.bir an önce geçsin inşallah sıkıntılarımız.senin başağrıların geçti mi?bebiş nasıl hareketleri hissediyorsun değil mi maşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen.kızını oğluşunu ve seni öpüyorum

kıslarr nerelerdesınızz bende pek gıremıyorum annem var onunla vakıt gecırıyorumm mıgde bulantılarım kusmalarım hala devam edıyoo sabah kusmalarıda basladıı hıc durmadı ya halsızlıkde var doktora gıtmek ıstıyorum belkı cınsıyetı bellı olmustur dıye ama erken dıye gıtmıyorum bakalım ne zman bellı olcakk cınsıyetını ogrenen arkadaslarr cok sanslılar valla ne guzel allah hayırlısıyla dogurmak nasıp eder ınsallah sankı ben karnımda bıseyler kıpırdadıgnı hıssedıyorum karnımla oynuyorum cok gusel bı duyguuu

bende grip oldumm hemde biraz agir geciyo gibi
gecen hafta gittim bende doktora ultrasonda bakti iyi oldugunu soyledi. cok detay vermedi boyu 6.7 cm di.

kan aldi 2 tup 1. si 2 li test icin 2. si ise kan uyusmazligi oldugu icin benim kanimdaki negatifligin derecesini olceceklermis. doktor eger sonuclar iyi cikarsa aramayiz aksi durumda sizi arariz dedi. turk doktorlari gibi detayli soramiyosunuz heleki dil bilmeyince anca esiniz tercume ediyor :)

cinsiyeti konusunda ise daha belli olmaz dedi. bende turk doktorlari gibi belki tahminde bulunur diye heveslenmistim ama birdahaki aya kaldi bakalim. aslinda bi bakima kesin olmadiktan sonra tahminde bulunmamis olmasi daha iyi dusundum. cunku bu sefer insan kendini ister istemez ona sartliyor gozu ona gore kiyafetlere gidiyor almak istiyor. oyle iste yani biz 1 ay daha bekliycez :)

merak etme canım onu da ben şikayet ettim.pazar akşamı bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diye ağlaya ağlaya gittim acile.Ergul Sivri adlı sözümona dr benim o halime rağmen 15-20 dk cep telefonu ile görüşmesine devam etti .sonra da bana ne geldin kızım ohooo 27 haftada bunu düşünürsen işimiz var senin le dedi.sanki hergün acile gidiyormuşum gibi.bir elinde telefonu tekl eliyle ultrasonu göbeğime sadece dokundurup bir açıklama yapmadan odadan çıktı.hemşireye bebek sağlıklı dedi ve bana bakmadı bile.sinirle kapıyı çarpıp çıkınca arkamdan istersen alttan bakayım diye bağırdı.eşim kapıda beklerken mahfolmuştu.yarım saat odada kalınca birşey oldu sanmış.adama bağırdı çağırdı.evet telefonla konuşurken muayene ettim diyor yüzsüz yüzsüz.başhekimliğe dilekçe yazdım.birşey olacağını sanmıyorum ama gerçekten onlara muhtaç insanlara acıdım.allahdevlet hastanesine düşürmesin kimsey

cok iyi yapmışsın sorumsuz adamın teki hiç birşey umrunda degil adamın hastalara baktınmı baktım okadar başka bişey yok bide utanmadan devletin maaşıını yiyorlarrr cok sinir edici bir durum..bebege yada sana bişe olsa umurlarında degiller..

canım geçmiş olsun.dikkat et kendine.inşallah sonuçların da iyi çıkar.benim de haftaya belli olcak sunuçlarım.ben de cinsiyet öğrenemeyenlerdenim sağlıklı olsunlar da inşallah.

yaa ne dr.lar var inanamıyorum.biz onlara güvenmeyeceksek kimlere güveneceğiz peki?insanı zorla sinir ediyorlar.terbiyesizler.vallahi ben böyle insanlara çok sinirleniyorum

canım benim de cinsiyeti belli olmadı daha.sanırım gelecek ay.çok sevindim bebek hareketlerini hissediyorsan eğer ama sanırım ilk hamilelik için erken daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…