2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba.bende 9+3 haftalık hamileyim.sizler bizden öndesiniz o yüzden sizlere bişi sormak istedim.benim 6.haftada bulantılarım başladı dün e kadar devam etti ama bayağı kusma şeklinde.kusmasam da sürekli bir bulantı ve midemde kazınma hissi oluyodu ama bugün çok azaldı.sizce normal mi?

iyi yapmisin aslinda herkes hakkini arasa illaki duzelirler kimisi yol yordam bilmiyo sikayet etcek kimisi aman zaten boyle gelmis boyle gider hesabi bisiler yapmiyorlar ama bence yanlis bir dusunce oluyor. sen elinden geleni yapsan herkes yavas yavas bisiler yapsa. onlarda bu kadar vurdum duymaz olmaz nasilsa soylenir soylenir giderler mantigiyla dusunmezler.
sikayetlerimizi senin gibi yazili yapmak gerek ozellikle resmi kurumlarda dilekce vs gibi yazili bildirimler bos gecilemez 15 gun icinde yazili bildirimle ilgilenilme zorunlulugu var.

bunlar cok normal midem kaziniyo demissin benimde ozellikle midem bosken bulantim oluyor doktor ac birakma ye dedi. zaten hamileliktede az az abartmadan yani tika basa doldurmadan ama sIk sIk yemek gerekiyor. birde miden bosken sakin su icme yani ozman benim direk migdem bulaniyor ozellikle sabahlari yemek yemeden su icersem. bulantilarinda bazen artma bazen azalma olabilir en azindan benim oyle bi bakiyorum gecti galiba diyorum bi bakiyorum bi kac gun bulaniyo.ama 12. haftada biraz zirve yapio :) cunku bu zamanda da beta hcg hormonlarinda zirve yapio sonra yavas yavas dusmeye basliyor yani 16. haftada ins rahatlarsin :) rahat bi hamilelik gecirmen dilegi ile:)

Heyooo heyoo heyooo kızlarr ben geldımmm evım evım canım evıme geldım boş boş benımle konuşmayan duvarlarını bıle özlemişim eviminnn mıdem geçtı çok şukur ıyı yım şu sıralar bakalım devamı nasıl gelır bu arada salı gunu tansıyon kontrolu ıçın doktor çağırmıştı gıttım oyyyyyyyy yerim ben onu sızde yıyım teyzelerı ızledımmm kafasını kaldırdı sonra ellerını kımıldattı ayyy bırde ayaklarını kaldırıp oynattıı çok guzeldı elımı ıçıme sokup onu ordan çıkartasım geldı amanınnn daha 6 ay var .......

Eeee kızlar okuduğum kadarı ıle herkez ıyı oyle boyle geçıyo demekkı gunler cınsıyetı ıçın banada kılolusun zor gorunur dedı bır ay sonra belkı dedı ............

Haaa bırde bızımkıler tutturdu zeynep kamıle gıdıcekmışım orda bızım ozel bır doktorumuz var aıledekı herkez ona gıdıyo bırşey olduğunda özel muayananesıne sonra devlete bakalım bılmıyorum randevu alıcaklar neymış orda başıma bırşey gelırse en ıyı mudahaleyı yaparlarmış benım tansıyon problemım de varya son aylarda hastanede yatmam gerekırse hem para vermezsın hemde daha ıyı olurmuş amannn çok pıs orası yaaaa

Herkese merhaba....

bugün ben kendimi iyi hissediyorum çok şükür inşallah hep böyle devam eder hepimizin. bir arkadaşım bugün 16+4 te cinsiyetini öğrenmiş hayırlısı ile bir kızı olacakmış inşallah. Ama bir ayda 4 kilo almış doktor böyle giderse 40 kilo alırsın normal doğum da yapamazsın dikkat et demiş. bir ay içinde 4 kilo hiç normal değil demiş. ilk üç ay hiç kilo alıp vermemişti ama bulantıları geçince iştahı da açılınca sürekli yemiş. aman dikkat edelim çok yemek iyi bişey değil sonuçta her türlü zarar.

çok şükür hem bulantıların geçmiş hem de evine kavuşmuşsun inşallah böyle de devam eder. kilolu olunca geç mi görünürmüş ilk kez duyuyorum böyle bişey. ki zaten bir ay içinde öğrenmen demek normal zamanında öğrenmen demek oluyo. genelde hep derler 4 aylıkken öğrenilir diye. Benim arkadaşım 57 kilo ve bugün 17. haftası olduğu halde yeni öğrendi.

Bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim maşallah ona.

bir günü bir günü tutmuyo ki canım inan geçen hafta öyle iyiydim ki tamam bitti benim bulantılar dedim ama bu hafta başında çok kötüydüm iki gündür de çok şükür iyiyim. inşallah senin erkenden bitmiştir de rahat edersin. çok zor bişey çekmek bulantı falan...

teşekkür ederim.zaten bunu yazdım sonrada bulanmaya başladı gene.aman üzülsem mi sevinsemmi anlamadım gitti.

amann ıyı ol canım yeter bu kadar halsızlık

Kızlarrr merhabaaaa.Kontrolüm vardı bugün bebiş gayet sağlıklı maşallah önden bile gidior.Cinsiyetini görmek için baya uğraştı kız gibi geldi bana ama 3 hafta sonra daha net görünür dedi.Göstermedi 15 dk uğraştı .Sağlık haberini aldım ya çok şükür kız erkek farketmior.İkili testimde gayet güzel çıkmıştı 3 hafta sonra üçlü test yaparız dedi.Heyecandan soramadım ikili iyi çıktıysa neden üçlü yapıo ki sizede dedi mi dr unuz ?Özel hastane diye mi acaba??

bazı bebekler böyle işte inat ediyolar göstermiyolar bi türlü :) dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisinin bi önemi yok ki.

arkadaşlarım şu tickerları nasıl yüklüyorsunuz hangi siteye girmem lazım ve buraya nasıl yüklicem banada söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…