2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Rabbım hepımız en sağlıklı en hayırlı bebışlerı nasıp etsın herşeyden önce ama benım hıkayem çok farklı ben hıç erkek yakıştırmadım taakı cocukluğumdan berı erkek değince oylesıne bırşeymış gıbıme gelıyordu hep derdım tombış bır kızım olsun sacları lule lule yanakları al al olsun

etrafımdakı herkez kız umıdı ıle bakıyor gozumun ıçıne eee kolay değil bakın sıze sayayım

buyuk ablamın bır erkek
kuçuk ablamın ıkı erkek
abımın ıkı erkek

görumcemın bır erkek
eltımın bır erkek

kımsede kız yok şımdı butun gozler ustumde ışın en komık tarafı eşım erkek olsun ıstıyo ıçınden oyle geçıyo ve en tuhaf yanıda ıçımde delı gıbı kız ısteğı varken ıçıme doğan erkek hep oğlum dıyesım gelıyo

şimdı sıze soruyorum kızlar sızce onumuzdekı ay baktırsammı cınsıyetıne yoksa herkezı merak ıçınde bırakıp hastanede o heyecanımı yaşatsam ???

her durumun da yüzde elli ihtimali var zaten canım bakalım bu sefer ne çıkacak umarım gönlüne göre olur bu bebeğin. evet annelerimiz doğana kadar o heyecanı yaşıyolarmış biz bir de üç kızız düşünsene hep erkek beklemişler iknciyi üçüncüyü :):):) 9 ay merakla bekle hep aynı sonuç. evet biz çok şanslıyız merakımızı çabuk gideriyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı da yapıyoruz. sağol canım benimmm geçen gittiğimde hareketli demişti doktor ama ben hareketlerini anlayamadım pek. yarın erken gideceğiz ya belki o da uyuyo olur senin meleğin gibi :) gerçi onların gece gündüz ayrımı yoktur ne zaman uyurlar ne zaman uyanık olurlar o da bilinmez ki.

cinsiyet konusunda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım herkeste erkek bebek var ve bu kız olsun diyo herkes ama benim de içime erkekmiş gibi doğuyo gerçi benim eşim de kız istiyo. ben dayanamam valla kesin baktırırım cinsiyetine. ha şimdi öğrenmişsin ha doğumda ikisinde de aynı heyecanı yaşayacağını düşünüyorum ki böyle bir şansın varken niye onca zaman bekleyeceksin ki. öğren de bizimle de paylaş ki bakalım bu ay hamile kalanlardan kaç kişi erkek kaç kişi kız :):):)

senın çin takvimine gore ne cıkıyo ben bakmıştım kız cıkıyo

Yeni yıl yeni yıl herkeze mutlu olsun

yenı yıl hep heyecanla karşılanır ama bu yıl bızım ıçın çok farklı bu yıl bıze rabbımın ıznı ıle mıs gıbı kokan bebışımızı verıcek kucağımıza

hepınıze bebışlerınızle sağlıklı huzur dolu sevgı saygı cercevesınde guzel bır yıl dılıyorum

Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum. İşler çok yoğundu iş yerinde, herzaman giremiyorum =( Umarım herkesler iyidir. Bebişlerimiz de iyidir
Sanırım bütün annişler cinsiyet öğrenmeyi bekliyor. Ben de öyle. annemleri filan alışveriş yapmamaları için zor tutuyorum =) Hele bir cinsiyeti belli olsun öyle alırsınız diyorum =) Önemli olan sağlıklı sıhhatli olması tabii.
Ben birşey soracağım arkadaşlar. Sanki geçen gün böyle içimde, derinden bir kıpırtı hissettim gibi geldi. Çok hafif. Bebişimin hareketi olabilir mi dedim acaba? Sizlerden hiç hisseden var mı? Ya da hissettiğini zanneden benim gibi..? =)

meraba kızlar günaydın..uzzun zmanadır bu topiğe girmiyordum..nasılsınız...herşey güzel gidiyordur inşallah..bende 2 li testimin ense kalınlığını ölçtürdüm 1,8 :26: çıktı ama test sonuçlarımı bugün alıcam öğleden sonra bakayım onlar nasıl çıkııcak..sizde ense kalınlığı test sonucu nasıl çıktı..:26:

Hoşgeldin orange. Çok net hatırlamıyorum sanırım 1,4 çıkmıştı benim. İkili testin nihayi olasılığı da 1/23083 çıktı. Bakalım 3 lü test isteyecek mi? Salı günü doktor randevum var. Bakalım hayırlısı... Seninde umarım güzel çıkar sonucun, merak etme

günaydın canım.inşallah güzel çıkar sonuçların.hayırlı haberlerini bekliyoruz.ense kalınlığı bende 1.2 çıktı.senin nasıl dedi dr.ense kalınlığı konusunda?

benim 2.hamileliğim canım 2.sinde daha erken hissediyormuş.ben daha hissetmeye başlamadım.bir an önce hissetsem keşke ne güzel bir dygu allah herkese yaşatsın

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

bu arada kızlar dun doktora gittim bebeşime baktık .148 gram olmş sanırım biraz tombul bir bebek olucak bu doktorda erkek dedi ..gayet saglıklı dedi...ve inanılmaz büymüş iki hatfada ..

iki hafta sonra gideicem bu arada aminosentez için düşünün dedi karar verin dedi eger isterseniz yapabiliriz dedi..

merhaba güzel anneler....

az önce geldim eve, ultrasonda baktık bebeğe hareketli ara sıra zıplıyo yerinde durmuyo pek ellerini falan oynatıyo parmaklarını bile saydık :) ense kalınlığını ölçtü 1.8mm dedi 2.5 mm den az olması gerekiyo gayet normal yani dedi. bebeğin boyu 5.4 cm ve 12 haftalık çıktı olması gerekenden baya küçük yani. sat a göre neredeyse iki hafta geri önceki ultrason kontrollerinde sata göre bir hafta geriydi şimdi iki hafta geri çıktı ama doktor önemli bişey değil bu dedi umarım öyledir. ve bana sordu ne hissdiyorsun cinsiyetini diye ben de erkek gibi geliyo dedim o da bana da kız gibi geliyo dedi. yüzde yüz kız diyemem ama şu an kız gibi geldi bana dedi. hayırlısı inşalah. kan da verdim haftaya çıkacakmış sonuçları gelmene gerek yok telefonla ara bir sorun yoksa biz sana haber vericez dedi. bundan sonraki kontrol tarihini de 5 şubata verdi. böyle işte günün özeti... sizler nasılsınız bugün???

iyi haberlerıne çok sevındımmmm daha çok zamanı var bebışının buyumesı ıçın hep beraber buyutursuz bız ufaklıklarımızı aklın kalmasın

sağol canım sana da iyi seneler diliyorum.....

maşşallah tombiş olacak bebişin demek ki :):):) anlayamadım ya yine nerden çıktı bu aminosentez. En son herşey yolundaydı.

iyi haberlerıne çok sevındımmmm daha çok zamanı var bebışının buyumesı ıçın hep beraber buyutursuz bız ufaklıklarımızı aklın kalmasın

sağol canımmm evet birlikte büyütücez bu melekleri inşallah. ben bu güne kadar folik plus kullanıyordum bugün doktor ilaçlarımı değiştirdi elevit multivitamin hapı ve santafer demir hapı verdi folik asitim yarın bitiyo o bitince bunlara başla artık folik asiti bırakıyoruz dedi.

canım benim iyi haberlerine çok sevindim.sen sıkma hiç canını.gerideyse de günü ne olucak sanki.1-2 hafta daha bilemedin geç alırsın kucağına.ama ben inanıyorum ki o fark kısa sürede kapanacak.kapanmasa bile sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.bazı kişiler 34 bazıları da 42 haftaya kadar doğum yapabiliyorlar.dur bakalım cinsiyet konusunda da kesin birşey dememiş.kız olursa da eşinin istediği olcak ne güzel.bazı babalar erkek çocuk istiyor sen şanslısın canım.senin kontrolu da 1 ayda uzun süreye vermiş baksana ne yapcaz biz böyle meraktan çatlıcaz demek ki.inşallah haftaya da sonuçlarımız güzel çıksın da içimiz bir rahatlasın canımın içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…