2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ya aslında ben birazda panik atagım...her konuda böyle takıyorum bebegimle ilgili... Eşimde asker....şafak 220

oy oy oyy kıyamam ben sana rabbım bır an once teskereyı nasıp etsın kolay değil senın ıçın hamıle ıken özlem çekmek ama rabbım dağına göre kar verır her zaman ama bak burda aıle olduk sende hoşgeldın aramıza

maşallah aman canım inşallah senin tamamen bitti.benim arada oluyor yine.buna da şükür.ben bugün arada bakıyorum doğru dürüst de okuyamadım.vaktim olmadı sabahtan beri koşturuyorum.seni de özledim çok.haftaya artık ayrıntılı anlatırsın bana.aklım hep sendeydi saat 9 gibi de dua ettim.

korkma canım o şu an çok güvenli bir yerde ve bak işte sağlıklıymış da. ultrason kontrollerine gelince bugün yapılan son kontrolde benim de geçenki ultrason kontrolüne göre olması gereken günden 5 gün küçük sata göre ise tam 12 gün küçük çıktı bu ultrason cihazları o kadar da hassas değiller hata payları var. eğer kötü bir durum olsaydı doktorun seni mutlaka uyarır bu duruma hazırlardı ama bak çok net konuşmuş şimdi üzme kendini moralini yüksek tut ki bebeğin de huzurla gelişimine devam etsin...

cok teşşekkür ederim....hoşbulduk bebişimle aranıza çok mutlu olduk kızlar....haklısınız balböceğim okadar zorki ay ay özlem hasret ilgissi...sevkati..kimsede olmuyor kimsede....onun sevgiisi..offfff hormonlarım yükselioyr yinee çok özledimmm:84:
sen içini ferah tut canım.onlar sıkı sıkı tutunuyorlar bize.çok geçmiş olsun bu arada

inşallah canım cok teşşekkür ediyorum....

sizler nasılsınız mide bulantsıı?devam ediyormu?benim vardı ama su son 2 gündür arttı iyice....cok fenayım ya... birde cok fena kabızlık...:93:

arkadaşlarım inşallah 2011 senesi bizim ve bebeklerimizin için sağlıklı,mutlu rahat bir sene olur.yılın 2.yarısında sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah bebeklerimizi.1 sene daha yaşlanıyoruz ama dünyanın en güzel duygusunu yaşayacağımız 1 sene geliyor.bebeklerimiz bol kısmetle gelsinler inşallah.Allah hepimize sağlık huzur versin.

aminnn.................

canım benim bir artıyor bir azalıyor.daha doğrusu koku alma durumuma göre.rahatsız edici bir koku aldıysam tüm gün bulantım olabiliyor.allaha şükür bende kabızlık yok.ama hamilelikte çok oluyor.bol bol lifli gıdalar al

cok cok teşşekkür ediyorum..cok rahatlattınız beni hepiniz..allah razı olsun saolun haklısınız ben stres yapıyorum bebeğim gayet iyi iyi...iyi...iyi evet böyle cok güzel....huzurla.... ben cok zor günler atlattım kızlar eşimin olmaması...cok zor günler....halada öyle...neyseki yarıladık yolu..gelicek benim kocişim bebeğimizle olucaz üçümüz inşallah

buna da şükür canım bütün gün bulantı çektiğimiz günleri atlattık ya arada bir olması çok iyi dedi bugün de doktor. senin halini anlyorum canım benim iki gündür heryere yetişmeye çalışıyorsun ama bu akşamdan sonra rahatlayacaksın inşallah... ben de çok özledim seni haftaya inşallah bol bol vaktimiz olacak konuşmak için. çok çok iyisin beni düşünmen dua etmen inan ki beni çok mutlu etti. iyi ki varsın ve seni tanıma şansım oldu bu forum sayesinde. bu arada benim bbebişin ultrason fotoğrafına bakarken nanik yaptığını fark ettim :):):) eli açık tam burnunda baş parmağı yandan görüntü almış doktor da. eşim bugün yolda giderken bebeğimizi görcez bize nanik yapcak diyodu hakikaten de yapmış o kadar şaşırdım ki babasının kızı olacak o, şimdiden laf dinliyo diyo eşim de çok mutlu oldu bugün ayakları yere basmıyo öğrendiğimiz günden beri hiç böyle heyecanlı görmemiştim onu da ben de mutlu oldum böyle görünce tabiii....

benimde öyle bazen cok kötüyüm.... hiç ayakta bile duramıyorum...suanda bulantıdan midem çalkalanıyor.... bebişim anne ben burdayım diyor olsun böyle böyle idare ediyorum bende doktorum elevit vermişti...içemiyorum o içince günde 2kere afedersiniz istifra ediyorum...ferplex fol verdi cok kansızmışım...inşallah rabbim şifa verir hepimize...sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder ALLAH HEPİMİZE...birşey daha sorucaktım size nasıl besleniyorsunuz mesela sabah kahvaltı?akşam..?

asker yolu beklemek zordur bilirim ama şanslısın ki yalnız değilsin bebeğinle birlikte bekliyorsunuz. o sana o kadar büyük moral olur ki... inşallah doğumunda yanında olabilir, kucağında bebeğinle birlikte eşini karşılayacaksın ne güzel. eşin de ikinize birden kavuşacak.

negüzel masallahhh kocaman oldular artık....kız oldugunu yenimi ögrendiniz benimde doktorum kız olabilir dedi sadece ama kesin bişey demedi..bende gittiğimde amuda kalktı benim meleğim

AMİNNN İNŞALLAH İNŞALLAH

cok zor hemde evimden ayrıldım yatagımdan...EN ÖNEMLİSİ CANIM EŞİMDEN....evet bebeğimle beraber bekliyorum...bebeğime hep babasını anlatıyor melek gibi bir babası olucak yavrusumuzun cok hassalaştım...cok duygusaldım zaten iyice duygusal oldum hemen aglıyorum...nerdeyse gün aşırı aglıyorum:)eşim dogumda gelicek allaha şükür izine birde ameliyat olup hava değişimine gelme ihtimalide var inşallah kavuşuruz hepimiz...

güzel annecıklerr ınsallah 2011 hepımıze saglıklı huzurlu mutlu bol kazanclıı olur hayırlısıyla şu bulantılarda bıter ınsallah ben eşıme dedım bebegımızın pipsp var dıye oda sevıncden herkeze soylemıs halbukı tam bellı degl dedım ama adam heyecandan ne yaptıgını bılmıyoo :)

negüzel masallahhh kocaman oldular artık....kız oldugunu yenimi ögrendiniz benimde doktorum kız olabilir dedi sadece ama kesin bişey demedi..bende gittiğimde amuda kalktı benim meleğim

kesin kız demedi bana da canım tahminde bulundu yüzde yüz kız diyemem ama şu an öyle gibi görünüyo dedi. maşallah ya bunlar her hareketi şimdiden yapıyolar doğunca çekeceğimiz var demek :):):)

amiiiiinnn.... İNŞALLAH canım benim.....

kesin kız demedi bana da canım tahminde bulundu yüzde yüz kız diyemem ama şu an öyle gibi görünüyo dedi. maşallah ya bunlar her hareketi şimdiden yapıyolar doğunca çekeceğimiz var demek :):):)

banada kesin kız demedi aynı sana dediği gibi söyledi banada birebir aynısı demekki bizim prensesler geliyor evet evet cok hareketliler masallah en son gittiiğimde küçücüktü 12.haftamda gidince şok oldum masallah valla gerçekten dogunca çekeceğimiz var elleri ayakları hiç durmayacak gibi:)maşallah..

amin inşallahhh. evet hayırlısıyla inşallah bulantılarda biter:)heheheh benimde eşim askerde internette cam den gösterdim bebişimiizi ne yapıcagını sasırdı...keşke yanımda olsa..

yaşadıkların gerçekten çok zor olsa da bu sizin sevginizi perçinliyor canım. hasret çekmek özlemek ne kadar çok sevdiğini her saniye hatırlatıyor size birbirinize daha fazla bağlanmaınızı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…