ya aslında ben birazda panik atagım...her konuda böyle takıyorum bebegimle ilgili...Eşimde asker.... şafak 220
saol cnm evet allaha şükürler olsun:2: bebgimi iki kere gördm kazadan sonra daha bir sorun olmaz değilmi kaza ile ilgili...
gerçekten de yazık böyle zihniyette eşleri olanlara hangi çağda yaşıyoruz dedim ben de şaşırdım. çocuk doğurmak sanki o kadar kolaydı. vugünlerde iyiyim Allahtan hafta başı çok zorlanmıştım mesela o günlerde insan ikinci çocuk fikrini aklına bile getiremiyo ama geçince unutuluveriyo anında :) evet sen de kızı bulana kadar doğur dur sonunda kafayı yer insan. evladın kızı erkeği de olur muymuş ayrıca....
slm kızlar nasılsnız biz nugun 12+6 oldukk ikili testimizi yaptrdıksonucunu bekliyoruz..inşallah iyi sonuclar alırız..ben pazar günü bi kaza yaşadım kızlar arabyla baska bir arabaya carptık cok endişelendim.....:2: hemen ogün doktora gittim...bebeğim allaha şükür iyiydi...kalp atısı hareketleri...doktor bebek 12 haftalık oldugu içn bişe olmaz dedisuyun içinde dönebiliyormus....ikigün sonrada ikli teste gittik...bebeğim yine allaha şükür iyiydi...ama ben 5gün geçmesine rağmen endişeliyim hala....:2: cok korkuyorum....:2: ALLAHA EMANETLER.....ya kızlar birde size bişey sorucam ben pazar günü gittiğimde bebeğim 12+5gözüktü aslında ogün 12+1idi...büyük gözüktü 62.4mm gözktü....salı günüde 12+3olması gereken haftda gözüktü yani...ben salı günü 13 haftalık bekledim oysa...ama olması gereken haftada cıktı crl side 61.3 neden küçük cıktı?acaba kazadan dolayımı?bebegmmm offf kızlar doktor ona takma o bişe değil dedi ii bebek dedi ama ben neden öyle cıktı anlamadım..vede cok korkuyorum..:2:
oy oy oyy kıyamam ben sana rabbım bır an once teskereyı nasıp etsın kolay değil senın ıçın hamıle ıken özlem çekmek ama rabbım dağına göre kar verır her zaman ama bak burda aıle olduk sende hoşgeldın aramıza
sen içini ferah tut canım.onlar sıkı sıkı tutunuyorlar bize.çok geçmiş olsun bu arada
arkadaşlarım inşallah 2011 senesi bizim ve bebeklerimizin için sağlıklı,mutlu rahat bir sene olur.yılın 2.yarısında sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah bebeklerimizi.1 sene daha yaşlanıyoruz ama dünyanın en güzel duygusunu yaşayacağımız 1 sene geliyor.bebeklerimiz bol kısmetle gelsinler inşallah.allah hepimize sağlık huzur versin.
cok teşşekkür ederim.... hoşbulduk bebişimle aranıza çok mutlu olduk kızlar....haklısınız balböceğim okadar zorki ay ay özlem hasret ilgissi...sevkati..kimsede olmuyor kimsede....onun sevgiisi..offfff hormonlarım yükselioyr yinee çok özledimmm:84:
inşallah canım cok teşşekkür ediyorum....
sizler nasılsınız mide bulantsıı?devam ediyormu?benim vardı ama su son 2 gündür arttı iyice....cok fenayım ya... birde cok fena kabızlık...:93:
korkma canım o şu an çok güvenli bir yerde ve bak işte sağlıklıymış da. ultrason kontrollerine gelince bugün yapılan son kontrolde benim de geçenki ultrason kontrolüne göre olması gereken günden 5 gün küçük sata göre ise tam 12 gün küçük çıktı bu ultrason cihazları o kadar da hassas değiller hata payları var. eğer kötü bir durum olsaydı doktorun seni mutlaka uyarır bu duruma hazırlardı ama bak çok net konuşmuş şimdi üzme kendini moralini yüksek tut ki bebeğin de huzurla gelişimine devam etsin...
maşallah aman canım inşallah senin tamamen bitti.benim arada oluyor yine.buna da şükür.ben bugün arada bakıyorum doğru dürüst de okuyamadım.vaktim olmadı sabahtan beri koşturuyorum.seni de özledim çok.haftaya artık ayrıntılı anlatırsın bana.aklım hep sendeydi saat 9 gibi de dua ettim.
canım benim bir artıyor bir azalıyor.daha doğrusu koku alma durumuma göre.rahatsız edici bir koku aldıysam tüm gün bulantım olabiliyor.allaha şükür bende kabızlık yok.ama hamilelikte çok oluyor.bol bol lifli gıdalar al
cok cok teşşekkür ediyorum..cok rahatlattınız beni hepiniz..allah razı olsun saolunhaklısınız ben stres yapıyorum bebeğim gayet iyi iyi...iyi...iyi evet böyle cok güzel....huzurla.... ben cok zor günler atlattım kızlar eşimin olmaması...cok zor günler....halada öyle...neyseki yarıladık yolu..gelicek benim kocişim bebeğimizle olucaz üçümüz inşallah
buna da şükür canım bütün gün bulantı çektiğimiz günleri atlattık ya arada bir olması çok iyi dedi bugün de doktor. senin halini anlyorum canım benim iki gündür heryere yetişmeye çalışıyorsun ama bu akşamdan sonra rahatlayacaksın inşallah... ben de çok özledim seni haftaya inşallah bol bol vaktimiz olacak konuşmak için. çok çok iyisin beni düşünmen dua etmen inan ki beni çok mutlu etti. iyi ki varsın ve seni tanıma şansım oldu bu forum sayesinde. bu arada benim bbebişin ultrason fotoğrafına bakarken nanik yaptığını fark ettim :):):) eli açık tam burnunda baş parmağı yandan görüntü almış doktor da. eşim bugün yolda giderken bebeğimizi görcez bize nanik yapcak diyodu hakikaten de yapmış o kadar şaşırdım ki babasının kızı olacak o, şimdiden laf dinliyo diyo eşim de çok mutlu oldu bugün ayakları yere basmıyo öğrendiğimiz günden beri hiç böyle heyecanlı görmemiştim onu da ben de mutlu oldum böyle görünce tabiii....
AMİNNN İNŞALLAH İNŞALLAHarkadaşlarım inşallah 2011 senesi bizim ve bebeklerimizin için sağlıklı,mutlu rahat bir sene olur.yılın 2.yarısında sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah bebeklerimizi.1 sene daha yaşlanıyoruz ama dünyanın en güzel duygusunu yaşayacağımız 1 sene geliyor.bebeklerimiz bol kısmetle gelsinler inşallah.Allah hepimize sağlık huzur versin.
asker yolu beklemek zordur bilirim ama şanslısın ki yalnız değilsin bebeğinle birlikte bekliyorsunuz. o sana o kadar büyük moral olur ki... inşallah doğumunda yanında olabilir, kucağında bebeğinle birlikte eşini karşılayacaksın ne güzel. eşin de ikinize birden kavuşacak.
negüzel masallahhh kocaman oldular artık....kız oldugunu yenimi ögrendiniz benimde doktorum kız olabilir dedi sadece ama kesin bişey demedi..bende gittiğimde amuda kalktı benim meleğim
arkadaşlarım inşallah 2011 senesi bizim ve bebeklerimizin için sağlıklı,mutlu rahat bir sene olur.yılın 2.yarısında sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah bebeklerimizi.1 sene daha yaşlanıyoruz ama dünyanın en güzel duygusunu yaşayacağımız 1 sene geliyor.bebeklerimiz bol kısmetle gelsinler inşallah.Allah hepimize sağlık huzur versin.
kesin kız demedi bana da canım tahminde bulundu yüzde yüz kız diyemem ama şu an öyle gibi görünüyo dedi. maşallah ya bunlar her hareketi şimdiden yapıyolar doğunca çekeceğimiz var demek :):):)
güzel annecıklerr ınsallah 2011 hepımıze saglıklı huzurlu mutlu bol kazanclıı olur hayırlısıyla şu bulantılarda bıter ınsallah ben eşıme dedım bebegımızın pipsp var dıye oda sevıncden herkeze soylemıs halbukı tam bellı degl dedım ama adam heyecandan ne yaptıgını bılmıyoo :)
AMİNNN İNŞALLAH İNŞALLAH
cok zor hemde evimden ayrıldım yatagımdan...EN ÖNEMLİSİ CANIM EŞİMDEN....evet bebeğimle beraber bekliyorum...bebeğime hep babasını anlatıyor melek gibi bir babası olucak yavrusumuzuncok hassalaştım...cok duygusaldım zaten iyice duygusal oldum hemen aglıyorum...nerdeyse gün aşırı aglıyorum:)eşim dogumda gelicek allaha şükür izine birde ameliyat olup hava değişimine gelme ihtimalide var inşallah kavuşuruz hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?