canım benim iyi haberlerine çok sevindim.sen sıkma hiç canını.gerideyse de günü ne olucak sanki.1-2 hafta daha bilemedin geç alırsın kucağına.ama ben inanıyorum ki o fark kısa sürede kapanacak.kapanmasa bile sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.bazı kişiler 34 bazıları da 42 haftaya kadar doğum yapabiliyorlar.dur bakalım cinsiyet konusunda da kesin birşey dememiş.kız olursa da eşinin istediği olcak ne güzel.bazı babalar erkek çocuk istiyor sen şanslısın canım.senin kontrolu da 1 ayda uzun süreye vermiş baksana ne yapcaz biz böyle meraktan çatlıcaz demek ki.inşallah haftaya da sonuçlarımız güzel çıksın da içimiz bir rahatlasın canımın içi.
canım benim iyi haberlerine çok sevindim.sen sıkma hiç canını.gerideyse de günü ne olucak sanki.1-2 hafta daha bilemedin geç alırsın kucağına.ama ben inanıyorum ki o fark kısa sürede kapanacak.kapanmasa bile sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.bazı kişiler 34 bazıları da 42 haftaya kadar doğum yapabiliyorlar.dur bakalım cinsiyet konusunda da kesin birşey dememiş.kız olursa da eşinin istediği olcak ne güzel.bazı babalar erkek çocuk istiyor sen şanslısın canım.senin kontrolu da 1 ayda uzun süreye vermiş baksana ne yapcaz biz böyle meraktan çatlıcaz demek ki.inşallah haftaya da sonuçlarımız güzel çıksın da içimiz bir rahatlasın canımın içi.
bugün bir de park cezası yedik 62 tl. eşim yılbaşı hediyesi almış bana dün ama ufak bir kusuru varmış görememiş alırken onu değiştirmeye gittik park alanları dolu tıklım tıklım her yer biz de boş bulduğumuz yere park etmek zorunda kaldık iki dakikalığına bişey olmaz dedik bizden başka da çok araç vardı zaten. ama bir geldik ki ceza yazmışlar bir sürü araç var bir tek kırmızı araçlara ceza yazılmıştı onu da anlayamadık bir türlü ama diğerleri torpilli mi ki acaba...
çok teşekkür ederim canım benimmm.... ultrason cihazları da herzaman haftasını doğru hesaplayamayabiliyolarmış bir hafta eksik veya fazla gösterme durumu varmış ben ona yordum bu durumu çok takmadım kafama doktor da çok güzel konuştu o yüzden sıkmadı beni. Evet cinsiyet konusunda şu an duruma göre sadece tahmin yapabiliyoruz kesin sonuç verilemez dedi. ben ikisine de hazırım kız çocuk da erkek çocuk da çok seviyorum çünkü :) ben eşimi hep erkek diye alıştırdım ya doktor kız gibi geldi bana deyince onun yüzü nasıl güldü. evet ya çok uzun süre verdi bu sefer kontrol için anormal bir durum olmadıkça gelmene gerek yok dedi. ama ben belki iki hafta sonra başka bir doktora öylesine kontrole giderim dayanamazsam. şimdi buna gitsem ayıp olur sonuçları almaya gelmene bile gerek yok dedi adam bana. telefonla bildiricez dedi. hayırlısı inşallah biz bilinçli anneler olarak her türlü duruma hazırlıklıyız zaten dimi tatlım...
haklısın canım bazı babalar erkek de erkek diye tutturuyolar çok kötü bir durum ama... dün kızı olacağını öğrenen arkadaşımın eşi mesela erkek çocuk o kadar çok istiyo ki kız olduğunu duyunca benimi çin bir problem yok canım sana acırım erkek olana kadar durmak yok demiş mesela öyle bir düşünceye sahip olsa ben çok kırılır kızardım. bizimki farketmez diyo ama biliyorum ki hep kız çocuk delisi.
canım üzüldüm ceza yemenize.bizim de bir kaç kere başımıza geldi malesef.sonra park etmeye korkar oluyorsun dışarda ceza yerim diye
benim dr arkadaşım da aynısını söyledi canım cinsiyet konusunda.sanırım ayrıntılı ultrasonda daha rahat görülüyor.ben çok baktım ama hiçbir şey anlayamadım.gidersin evet olmazsa başka dr.a bebeğe bakmaya.ben malesef gidemem egeyle beraber benim gitmem biraz zor
ayy yazık arkadaşına.sanki biz kuluçka makinesiyizyok yok biz şanslıyız eşlerimiz konusunda.bir de dikkat ediyorum erkek diye tutturanlara Allah kız veriyor sanki ders verircesine şimdi o zaman ben de kız olana kadar devam edeyim doğurmaya nasıl olur
en son size yazdıktan sonra kanamam başladı.bir hafta kadar hastanede yattım.doktorum 45 günlük rapor verdi ve 10 gündürde kanamam durmadı.ikili testimizin somuçları normal geldi iki bebek içinde tek sevindirici olay bu.umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız.
en son size yazdıktan sonra kanamam başladı.bir hafta kadar hastanede yattım.doktorum 45 günlük rapor verdi ve 10 gündürde kanamam durmadı.ikili testimizin somuçları normal geldi iki bebek içinde tek sevindirici olay bu.umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız.
kıslarr annem bebegımı gorsun dıye doktora gıttık beraber doktor dedı yanılma payı cok yuksek ama bı tahmınde bulunayım dedı ıkı bacagının arasında sankı bı çıkıntı var dedı net bı sekıld ebı ay sonra belllı olur dedı bu sene erkek senesı galıbaa :) dedıkı cok hareketlı elı kocu heryerı oynuyo dedı bacagının arasını gorene kadar bayagı ugrastı
slm kızlar nasılsnız biz nugun 12+6 oldukk ikili testimizi yaptrdıkSonucunu bekliyoruz..inşallah iyi sonuclar alırız..ben pazar günü bi kaza yaşadım kızlar arabyla baska bir arabaya carptık cok endişelendim.....:2: Hemen ogün doktora gittim...bebeğim allaha şükür iyiydi...kalp atısı hareketleri...doktor bebek 12 haftalık oldugu içn bişe olmaz dedisuyun içinde dönebiliyormus....ikigün sonrada ikli teste gittik...bebeğim yine allaha şükür iyiydi...ama ben 5gün geçmesine rağmen endişeliyim hala....:2: Cok korkuyorum....:2: Allaha emanetler.....ya kızlar birde size bişey sorucam ben pazar günü gittiğimde bebeğim 12+5gözüktü aslında ogün 12+1idi...büyük gözüktü 62.4mm gözktü....salı günüde 12+3olması gereken haftda gözüktü yani...ben salı günü 13 haftalık bekledim oysa...ama olması gereken haftada cıktı crl side 61.3 neden küçük cıktı?acaba kazadan dolayımı?bebegmmm offf kızlar doktor ona takma o bişe değil dedi ii bebek dedi ama ben neden öyle cıktı anlamadım..vede cok korkuyorum..:2:
canım çok geçmış olsun rabbım korumuş sizi
saol cnm evet allaha şükürler olsun:2: Bebgimi iki kere gördm kazadan sonra daha bir sorun olmaz değilmi kaza ile ilgili...
canım doktora guven bırşey olmaz ama çokda aklın kalıyorsa başka bır doktora gıt tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?