yaşadıkların gerçekten çok zor olsa da bu sizin sevginizi perçinliyor canım. hasret çekmek özlemek ne kadar çok sevdiğini her saniye hatırlatıyor size birbirinize daha fazla bağlanmaınızı sağlıyor.
cok cok zor hemde:2: her saniye aklımda her saniye gelicekmiş gibi bekliyorum oysa 8ay oldu gideli alışmamış olmamda tuhaf değilmi...evet ama alışamadım işte...evim hemen yakında camdan bakınca görüyorum....bilmiyorumki işte...öyle ...cok özledim olsada karnmı sevse biizi sevse bikereck bu nekadar büyük bişey benim için...
inşallah canımmmmböyle bişeye alışılmaz ki zaten canım inşallah zaman su gibi akıp geçer sizin için de kavuşursunuz.
kızlar birazdan eşim gelecek ben çıkıyorum biraz işlerim var hepinize iyi akşamlar ve güzel bir yıl diliyorum şimdiden bu akşam dışarıda olucaz o yüzden giremiycem nete bu yıl bir daha :) önümüzdeki yıl sağlıkla görüşmek üzere hepinizi öpüyorum bebişlerinizi de.....
canım ben haftalar öncesinden beri hissediyorum.. sanki seyirme gibi... anlamıyordum başta.. bilenlere sordum hepsi de hareket ediyo dedilerr... dikkatli dinlersen anlayabilirsin cnmmSelam kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum. İşler çok yoğundu iş yerinde, herzaman giremiyorum =( Umarım herkesler iyidir. Bebişlerimiz de iyidir
Sanırım bütün annişler cinsiyet öğrenmeyi bekliyor. Ben de öyle. annemleri filan alışveriş yapmamaları için zor tutuyorum =) Hele bir cinsiyeti belli olsun öyle alırsınız diyorum =) Önemli olan sağlıklı sıhhatli olması tabii.
Ben birşey soracağım arkadaşlar. Sanki geçen gün böyle içimde, derinden bir kıpırtı hissettim gibi geldi. Çok hafif. Bebişimin hareketi olabilir mi dedim acaba? Sizlerden hiç hisseden var mı? Ya da hissettiğini zanneden benim gibi..? =)
buna da şükür canım bütün gün bulantı çektiğimiz günleri atlattık ya arada bir olması çok iyi dedi bugün de doktor. senin halini anlyorum canım benim iki gündür heryere yetişmeye çalışıyorsun ama bu akşamdan sonra rahatlayacaksın inşallah... ben de çok özledim seni haftaya inşallah bol bol vaktimiz olacak konuşmak için. çok çok iyisin beni düşünmen dua etmen inan ki beni çok mutlu etti. iyi ki varsın ve seni tanıma şansım oldu bu forum sayesinde. bu arada benim bbebişin ultrason fotoğrafına bakarken nanik yaptığını fark ettim :):):) eli açık tam burnunda baş parmağı yandan görüntü almış doktor da. eşim bugün yolda giderken bebeğimizi görcez bize nanik yapcak diyodu hakikaten de yapmış o kadar şaşırdım ki babasının kızı olacak o, şimdiden laf dinliyo diyo eşim de çok mutlu oldu bugün ayakları yere basmıyo öğrendiğimiz günden beri hiç böyle heyecanlı görmemiştim onu da ben de mutlu oldum böyle görünce tabiii....
Tüm güzel annelere ve anne adaylarına iyi senler diliyorum 2011 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin Allah hepimizede bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin nice yllara 2011 anneleri...
cok cok zor hemde:2: her saniye aklımda her saniye gelicekmiş gibi bekliyorum oysa 8ay oldu gideli alışmamış olmamda tuhaf değilmi...evet ama alışamadım işte...evim hemen yakında camdan bakınca görüyorum....bilmiyorumki işte...öyle ...cok özledim olsada karnmı sevse biizi sevse bikereck bu nekadar büyük bişey benim için...
canım benim öyle yoruldum ki anlatamam sana.gece geç yattım sabah erkenden kalktım ege biliyorsun erkenci.şu anda yorgunum çok.ama güzel bir gece oldu.canım inşallah önümüzdeki hafta bol bol konuşuruz.ben de seni iyi ki tanımışımben onun nanik yapan halini severim.maşallah canım eşinin bu kadar hevesli olması çok güzel.her erkek öyle değil.baba olunca hele inanamayacaksın şimdiden böyleyse.aman maşallah ben nazardan çok korkarım.
canım gözün aydın annenin ve yeğeninin gelecek olmasına çok sevindim.yerim ben onu anneannesiyle gezmelere de mi gidermiş maşallah ona.abiliğini seveyim onun ben.sabah erken uyandım öğlen biraz uyuma şansım oldu canım.yalnız bugün de bulantım var çıkardım yine ben.2-3 hafta daha sanırım zorlayacak beni bu bulantılar napalım geçecek olsun da 7 haftadır çekiyorum biraz daha çekmeye razıyım yeter ki bebiş sağlıklı olsun.sen inşallah iyisindir bitanem sıkıntın kalmamıştır inşallah.annen gelince sana da iyi olur yeğeninle de oynarsınız.sana çok iyi destek olur.eşinin bu kadar çocuk sevmesi çok güzel canım.inan çok iyi bir baba olcak maşallah dilimi ısırıyorum.demek ki erkek çocuklarına da düşkün.farketmiyor.ben anne olmadan önce nerde çocuk bebek görsem severdim.hala da öyleyim.bana arkadaşlarım derler ki oğlundan yorulmuyor musun bir de bu kadar başkalarını çocuklarını sevebiliyorsun.bu yapı meselesi tamamen.Allah kimseyi evladından ayır düşürmesin.anne babalık gibi bir his yoktur bence dünyada.
canım yorulurdun bir de yollarda.bak onlar geliyor ne güzel.Allah herkese öyle akıllı uslu çocuklar nasip etsin maşallah ona.buraya geldiğinde görüşürüz artık.canım benim bulantılar beter yine.sürekli bir bulantı ağzımın tadı da yok.geçecek inşallah son günlerdir bunlar.
canım benim öyle yoruldum ki anlatamam sana.gece geç yattım sabah erkenden kalktım ege biliyorsun erkenci.şu anda yorgunum çok.ama güzel bir gece oldu.canım inşallah önümüzdeki hafta bol bol konuşuruz.ben de seni iyi ki tanımışımben onun nanik yapan halini severim.maşallah canım eşinin bu kadar hevesli olması çok güzel.her erkek öyle değil.baba olunca hele inanamayacaksın şimdiden böyleyse.aman maşallah ben nazardan çok korkarım.
:(((((((((((( ben ve bebışımmm çok kıskandııııııııııııııııııııııııııı
aaaa niye kıskandınız canım siz???[/QU
BEBIŞIM DEDIKI ORDAKI TEYZELER SENI SEVMIYOMUUU SANADA OYLE GUZEL SOZLER SOYLESINLERR :))
aaaa niye kıskandınız canım siz???[/QU
BEBIŞIM DEDIKI ORDAKI TEYZELER SENI SEVMIYOMUUU SANADA OYLE GUZEL SOZLER SOYLESINLERR :))
elbette seviyoruz seni canım niye böyle düşündün sen şimdi. sen bir süre yoktun ya özledik seni geldin ne güzel oldu bak. nasılsın şimdi annenden geldiğinden beri iyi misin bulantıların falan geçti mi tamamen inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?