2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cok cok zor hemde:2: her saniye aklımda her saniye gelicekmiş gibi bekliyorum oysa 8ay oldu gideli alışmamış olmamda tuhaf değilmi...evet ama alışamadım işte...evim hemen yakında camdan bakınca görüyorum....bilmiyorumki işte...öyle ...cok özledim olsada karnmı sevse biizi sevse bikereck bu nekadar büyük bişey benim için...

Inşallah birgün bende o duyguyu yaşarımmmm

Allah nazarlardan saklasın

Son düzenleme:

böyle bişeye alışılmaz ki zaten canım inşallah zaman su gibi akıp geçer sizin için de kavuşursunuz.

kızlar birazdan eşim gelecek ben çıkıyorum biraz işlerim var hepinize iyi akşamlar ve güzel bir yıl diliyorum şimdiden bu akşam dışarıda olucaz o yüzden giremiycem nete bu yıl bir daha :) önümüzdeki yıl sağlıkla görüşmek üzere hepinizi öpüyorum bebişlerinizi de.....

böyle bişeye alışılmaz ki zaten canım inşallah zaman su gibi akıp geçer sizin için de kavuşursunuz.
inşallah canımmmm

ii aksammlar ii yıllar inşallah...öpüorum seni ve bebişiniii

canım ben haftalar öncesinden beri hissediyorum.. sanki seyirme gibi... anlamıyordum başta.. bilenlere sordum hepsi de hareket ediyo dedilerr... dikkatli dinlersen anlayabilirsin cnmm

Tüm güzel annelere ve anne adaylarına iyi senler diliyorum 2011 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin Allah hepimizede bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin nice yllara 2011 anneleri...

canım benim öyle yoruldum ki anlatamam sana.gece geç yattım sabah erkenden kalktım ege biliyorsun erkenci.şu anda yorgunum çok.ama güzel bir gece oldu.canım inşallah önümüzdeki hafta bol bol konuşuruz.ben de seni iyi ki tanımışımben onun nanik yapan halini severim.maşallah canım eşinin bu kadar hevesli olması çok güzel.her erkek öyle değil.baba olunca hele inanamayacaksın şimdiden böyleyse.aman maşallah ben nazardan çok korkarım.

Tüm güzel annelere ve anne adaylarına iyi senler diliyorum 2011 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin Allah hepimizede bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin nice yllara 2011 anneleri...

inşallah canım.hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım mis kokulu kuzularımızı

canım benim kıyamam sana.ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ama yalnız değilsin bebişin var seninle birlikte.o da babacığını bekliyor.insan uzakta olunca sevdiklerinin kıymetini daha iyi anlıyor değil mi?

canım yaaa kıyamam inşallah bugünden itibaren dinlenirsin iyice. gecenizin güze geçmesine sevindim ama keşke sabah uyuma şansın olsaydı en azından kendine gelirdin biraz. evet eşimin hevesi benin de mutlu ediyo yoksa bu hamilelik çok kolay çekilir bişey değil zaten moralmen çökerdik. Evet canım eşlerimiz yönünden şanslıyız ikimizde Allah korusun nazadan inşallah ben de korkarım. Geçen hafta annem aradı bu hafta içinde buraya geleceklermiş ablamın büyük oğlu ile ikisi büyük dedğim de 3 yaşında gerçi :) onu çok seviyo eşim sürekli soruyo kerem ne zaman gerelecek özledik iyice dye... çocuk seven insan her zaman iyidir aslında kimisi hiç çocuktan hoşlanmıyo... baksana senn eşin de ne kadar çok seviyo egeyi kim bilir ki hemen ikinciyi istemeye başlamış bile...

canım gözün aydın annenin ve yeğeninin gelecek olmasına çok sevindim.yerim ben onu anneannesiyle gezmelere de mi gidermiş maşallah ona.abiliğini seveyim onun ben.sabah erken uyandım öğlen biraz uyuma şansım oldu canım.yalnız bugün de bulantım var çıkardım yine ben.2-3 hafta daha sanırım zorlayacak beni bu bulantılar napalım geçecek olsun da 7 haftadır çekiyorum biraz daha çekmeye razıyım yeter ki bebiş sağlıklı olsun.sen inşallah iyisindir bitanem sıkıntın kalmamıştır inşallah.annen gelince sana da iyi olur yeğeninle de oynarsınız.sana çok iyi destek olur.eşinin bu kadar çocuk sevmesi çok güzel canım.inan çok iyi bir baba olcak maşallah dilimi ısırıyorum.demek ki erkek çocuklarına da düşkün.farketmiyor.ben anne olmadan önce nerde çocuk bebek görsem severdim.hala da öyleyim.bana arkadaşlarım derler ki oğlundan yorulmuyor musun bir de bu kadar başkalarını çocuklarını sevebiliyorsun.bu yapı meselesi tamamen.Allah kimseyi evladından ayır düşürmesin.anne babalık gibi bir his yoktur bence dünyada.

sağol canım çok özledim zaten annemi de yeğenlerimi de ben gidemedim yılbaşında mideme güvenemedim ama çok şükür dün de bugün de gayet iyiydim. demek ki senin yine egedeki gibi olacak bulantıların ama dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı Allahın izni ile bebeklerimiz sağlıkla gelişsinler de biz herşeyi çekeriz onlar için. inşallah sizin gibi iyi anne baba oluruz evet aslında eşim erkek çocuklarını da seviyo ki bu kerem o kadar zeki ve tatlı ki herkes ona hasta :) egeyi de çok seviyoruz ayırmıyoruz ama kerem kendini sevdirme konusunda daha başarılı.. aynen ben de daha çocukken bile bebek görünce hiç dayanamaz her gördüğüm bebeği severdim yabancılarınkine de hiç olmazsa göz gırpar gülümserim onlar da anlıyolar o zaman sevildiklerini. tabi tanımadığın her insanın çocuğunu durup sevemiyorsun ne düşünürler bilemiyorsun. yengeç burcunun bir etkisi var sanırım bizim bu durumumuzda :) kendi çocuğu mutlaka farklıdır insanın ama yeğenlerim mesela canımı veririm onlar için o kadar çok seviyorum ki teyzelik de annelik gibi..

canım yorulurdun bir de yollarda.bak onlar geliyor ne güzel.Allah herkese öyle akıllı uslu çocuklar nasip etsin maşallah ona.buraya geldiğinde görüşürüz artık. canım benim bulantılar beter yine.sürekli bir bulantı ağzımın tadı da yok.geçecek inşallah son günlerdir bunlar.

herkese günaydın iyi pazarlar hamisler hiç kimsecikler yok.h.sonları kimseler olmuyor genelde forumda.benim bulantılarım bitmedi arkadaşlar umarım yakında geçecek.hiç tadım olmuyor bulantı olunca malesef.ben 1 haftadır sanki kıpırtılar hissediyordum ama emin değildim daha erken diyordum.2 gündür biraz daha hissetmeye başladım özellikle de otururken.ilk hamileliğimde 17.haftadan sonra başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.2.de daha erken hissediliyormuş.benim gibi 2.ye hamile olup da seğirtiler hisseden var mı aranızda?

14. haftadasın canım ama hala geçmedi bulantıların en büyük dileğim şu bulantılarının bir an önce son bulması. az kaldı bunu biliyoruz ama çekmek ne zor biliyorum. evet istanbula geldiğim zaman inşallah görüşürüz ben avrupa yakasında oturuyorum ama sarıgazide kardeşim oturuyo ona gittiğim zaman buluşuruz inşallah. ablam egeye doğuma gittiği gün 11 aylıktı kerem bir kaç gün ben bakmıştım laf dinleyen bir çocuk ege ise çook inatçı bir şeyi kafasına takınca mümkün değil ikna etmek evde otururken camdan bakıyo dışarıda arkadaşlarını görsün bir bakıyoruz kimsenin haberi olmadan sokağa çıkmış bir başına korkulur ondan ama kerem yolda arabada gittiği her yerde laf dinliyo küçüklüğünden beri o yüzden ablamlar tatile giderlerken bile keremi alıyolar yanlarına :) bizim Ege çok mızmız sürekli ağlıyo bişeyler istiyo burnundan getiriyo insanın....

:(((((((((((( ben ve bebışımmm çok kıskandııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…