elbette seviyoruz seni canım niye böyle düşündün sen şimdi. sen bir süre yoktun ya özledik seni geldin ne güzel oldu bak. nasılsın şimdi annenden geldiğinden beri iyi misin bulantıların falan geçti mi tamamen inşallah...
CANIMSIN TEŞEKKUR EDERIM KIZZ ŞAKA YAPTIM AZICIK NAZ YAPAYIM DEDIM IYIYIM ÇOK SUKUR MIDEM ARADA BIR HATIRLATIYOR KENDINI ONUN HARICINDE BIR SORUN YOK GIBI KASIKLARIM BASKI YAPIYOR SADECE ÇOK FAZLA OTURUNCA SENDEN NE VAR NE YOK DEMICEM TEK TEK OKUDUM :)
kızlar çok duygulandım bensanırım bebeişimin tekmelerini hissediyorum artık uyku girmiyor gözüme elim hep karnımda,yattım yatağıma minicik pıtlamalar hissettiğimi farkettim,bağırsak hareketinden farklı bişeydi ,derinlerden geliyordu ses kalktım çikolata yedim bi daha yattım bekledim minik minik derinden pıtlamalar oldu yine,çok mutluyum uçuyorum:) sizler nasılsınız ,bulantılar ne durumda:26:
Günaydın...ve iyi yıllar kızlarr,naılsınız bakalım?
canım sanırım 2.lerde tecrübeli olduğumuz için ayırt ediyoruz,çok şaşırdımay çok güzel maşallah yaaaaikincide erken hissedilirmiş ya zaten ben henüz hiçbişey hissetmiyorum karnım çıkmaya başladı birazcık onu görüyorum sadece hadi inşallah darısı bizlerin de başına.
canım sanırım 2.lerde tecrübeli olduğumuz için ayırt ediyoruz,çok şaşırdımama gece sesszilikte hissettim,şimdi hissetmiyorum bak ,darısı başınıza.. bu arada bende 3 kilo verdim istifra etmedğim halde ve mide bulantımda yok fakat kilo almaktan çok korktuğum için yeteri kadar yiyorum,fakat karnımın çıktığını görüyorum,eşimde bende çok şaşkınız,kızımda 5 aydan sonra çıkmıştı,bunda maşallah şimdide fırladı karnım,bu arada ilk bebeğimde 52 kg ile hamile kalıp 74 le doğuma girdim,ve doğumdan sonra 67 idim,sonra ala ala ala:18:70 oldum boyum 1.72 ve 70 kg ile hamile kaldım şimdi 68-67 arası geziyorum
ah ah hemde cok zorrrr yaa bebeişim benle evet babacıgını beklioruz dört gözle cnm yavrumun....kıymetini bilip bide gitmesi....:2:canım benim kıyamam sana.ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ama yalnız değilsin bebişin var seninle birlikte.o da babacığını bekliyor.insan uzakta olunca sevdiklerinin kıymetini daha iyi anlıyor değil mi?
selam kıslarr bende bulantılar hala devam edıyo eskısı kadar degıl her aksam kusmuyorum ama ıkı aksamda bı kusuyorum yanı bıtmedı hala halsızlık cok var hemen yoruluyorum tansıyonum dusuyo zor yuruyorum dısarda falan bende bıraz bıraz hıssedıyorum karnımda kıpırtı falan karnımda cıkıyo yavas yavas şu cinsiyetlerı tamamen ögrensekde alısverişlere başlasak dıye dusunuyorumm
selamlar canım bazılarında 16. haftada bitiyormuş ya bylantılar inşallah senin çok daha erken biter ama azalmış olması da güzelama 16. haftanada az kaldı inşallah sıkıntılı günlerin çoğu geçti azı kaldı biraz daha sabretmeliyiz inşllah cinsiyetlerini öğrendikten sonra çok daha iyi olucaz. benim de bulantılarım geçti gibiydi ama cuma günü doktor kullandığım ilaçları değiştirdi bu sabah ilk kez yenilerinden almaya başladım ve biraz mide ekşimesi oldu yine sanırım folik asite artık alışmıştı mide :) alışveriş konusunda ben de çok hevesliyim internetten bakıyorum ama hiç almadım daha bişey
aaaa niye kıskandınız canım siz???[/QU
BEBIŞIM DEDIKI ORDAKI TEYZELER SENI SEVMIYOMUUU SANADA OYLE GUZEL SOZLER SOYLESINLERR :))
sen söyle bakiyim biz ne zaman görüşüyoruz? bi kahvaltı edelim artık canımmmm
Günaydın...ve iyi yıllar kızlarr,naılsınız bakalım?
kızlar çok duygulandım bensanırım bebeişimin tekmelerini hissediyorum artık uyku girmiyor gözüme elim hep karnımda,yattım yatağıma minicik pıtlamalar hissettiğimi farkettim,bağırsak hareketinden farklı bişeydi ,derinlerden geliyordu ses kalktım çikolata yedim bi daha yattım bekledim minik minik derinden pıtlamalar oldu yine,çok mutluyum uçuyorum:) sizler nasılsınız ,bulantılar ne durumda:26:
selam kıslarr bende bulantılar hala devam edıyo eskısı kadar degıl her aksam kusmuyorum ama ıkı aksamda bı kusuyorum yanı bıtmedı hala halsızlık cok var hemen yoruluyorum tansıyonum dusuyo zor yuruyorum dısarda falan bende bıraz bıraz hıssedıyorum karnımda kıpırtı falan karnımda cıkıyo yavas yavas şu cinsiyetlerı tamamen ögrensekde alısverişlere başlasak dıye dusunuyorumm
az kaldı canım geçecek inşallah.ben de 3-4 kötü 1-2 gün iyiyim.buna da şükür.sayılı gün çabuk geçecek inşallah
canım özellikle demir ilacı bana çok dokunmuştu egeye hamileyken.kullanamamıştım hatta.vitamin de mide problemleri yapıyormuş.inşallah bir an önce alışır bünyen.annenler ne zaman gelecekler kısmetse canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?