2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar çok duygulandım bensanırım bebeişimin tekmelerini hissediyorum artıkuyku girmiyor gözüme elim hep karnımda,yattım yatağıma minicik pıtlamalar hissettiğimi farkettim,bağırsak hareketinden farklı bişeydi ,derinlerden geliyordu seskalktım çikolata yedim bi daha yattım bekledim minik minik derinden pıtlamalar oldu yine,çok mutluyumuçuyorum:)sizler nasılsınız ,bulantılar ne durumda:26:

ay çok güzel maşallah yaaaa ikincide erken hissedilirmiş ya zaten ben henüz hiçbişey hissetmiyorum karnım çıkmaya başladı birazcık onu görüyorum sadece hadi inşallah darısı bizlerin de başına.

canım sanırım 2.lerde tecrübeli olduğumuz için ayırt ediyoruz,çok şaşırdımama gece sesszilikte hissettim,şimdi hissetmiyorum bak ,darısı başınıza..bu arada bende 3 kilo verdim istifra etmedğim halde ve mide bulantımda yok fakat kilo almaktan çok korktuğum için yeteri kadar yiyorum,fakat karnımın çıktığını görüyorum,eşimde bende çok şaşkınız,kızımda 5 aydan sonra çıkmıştı,bunda maşallah şimdide fırladı karnım,bu arada ilk bebeğimde 52 kg ile hamile kalıp 74 le doğuma girdim,ve doğumdan sonra 67 idim,sonra ala ala ala:18:70 oldum boyum 1.72 ve 70 kg ile hamile kaldım şimdi 68-67 arası geziyorum

selam kıslarr bende bulantılar hala devam edıyo eskısı kadar degıl her aksam kusmuyorum ama ıkı aksamda bı kusuyorum yanı bıtmedı hala halsızlık cok var hemen yoruluyorum tansıyonum dusuyo zor yuruyorum dısarda falan bende bıraz bıraz hıssedıyorum karnımda kıpırtı falan karnımda cıkıyo yavas yavas şu cinsiyetlerı tamamen ögrensekde alısverişlere başlasak dıye dusunuyorumm

aklında kilo alma korkusu olduğu için demek ki kilo veriyorsun ama maşallah sana bulantı ve kusma olmaması harika bişey inşallah bu hamileliğini çok daha az (ideal) kilo ile tamamlarsın canım. bu bebiş kendini daha erken elli etmeye başlamış demek ki erkenden karnın belli olmaya başlamış. çok takma kafana kilo konusunu bence bebek sağlıklı olsun da doğumdan sonra hep birlikte rejimlere başlarız boyun da kısa değil maşallah sende o kadar fazla abartı durmaz kilo ben 1.61 boyundayım 70 kilo olsam bende çok durur ama sende durmaz mesela o bakımdan da şanslısın bence

canım benim kıyamam sana.ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ama yalnız değilsin bebişin var seninle birlikte.o da babacığını bekliyor.insan uzakta olunca sevdiklerinin kıymetini daha iyi anlıyor değil mi?
ah ah hemde cok zorrrr yaa bebeişim benle evet babacıgını beklioruz dört gözle cnm yavrumun....kıymetini bilip bide gitmesi....:2:

selamlar canım bazılarında 16. haftada bitiyormuş ya bylantılar inşallah senin çok daha erken biter ama azalmış olması da güzel ama 16. haftanada az kaldı inşallah sıkıntılı günlerin çoğu geçti azı kaldı biraz daha sabretmeliyiz inşllah cinsiyetlerini öğrendikten sonra çok daha iyi olucaz. benim de bulantılarım geçti gibiydi ama cuma günü doktor kullandığım ilaçları değiştirdi bu sabah ilk kez yenilerinden almaya başladım ve biraz mide ekşimesi oldu yine sanırım folik asite artık alışmıştı mide :) alışveriş konusunda ben de çok hevesliyim internetten bakıyorum ama hiç almadım daha bişey

herkese merhaba güzel arkadaşlarım.okudum şöyle bir göz attım foruma.zaten h.sonu pek yazan olmuyor.herkese iyi haftalar diliyorum.ben de bebeğimin pıt pıtlarını bir kaç gündür hissediyorum maşallah h.sonu da yazmıştım foruma.benim de bulantılarım iyice kötüydü yine 3-4 gündür.bugün biraz daha iyiyim.hemen işlere giriştim evde.mutfak dolaplarını temizledim daha bir sürü iş var büyük işlere kalkıştım.kimseye de söylemedim bişey hemen yapma etme diyecekler bana.yok yok öyle otur otur bana sıkıntı geldi.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum canlarım

canım özellikle demir ilacı bana çok dokunmuştu egeye hamileyken.kullanamamıştım hatta.vitamin de mide problemleri yapıyormuş.inşallah bir an önce alışır bünyen.annenler ne zaman gelecekler kısmetse canım

canım maşallah maşallah çok sevindim.ben de hissediyorum artık.ben de otururken hissediyorum maşallah pıtpıtlarımıza

az kaldı canım geçecek inşallah.ben de 3-4 kötü 1-2 gün iyiyim.buna da şükür.sayılı gün çabuk geçecek inşallah

az kaldı canım geçecek inşallah.ben de 3-4 kötü 1-2 gün iyiyim.buna da şükür.sayılı gün çabuk geçecek inşallah

merhaba canım.benim 15 hafta bitecek daha hissetmedim pıt pıtlarını..ben biraz daha iyiyim.bulantım çok kalmadı ama halsizlik ve iştahsızlığım halt safhada.ne kilo aldım ne de karnım çıktı.yılbaşında denizlideydim.yoruldum ama çok eğlendim.kızıma ayşe adını koyduk eşimle.inşallah doğar ve adıyla yaşar.seninde geçer inşallah bulantıların.3lü test yaptıracakmısın.benim 2li gayet iyiydi ama 3 lü de yapacak sanırım.özel hastane mantığı işte..

merhaba arkadaşlar benim bu cuma inş 16 hafta olacak.başlarda hiç bulantım yoktu.bu ara bulantım olmaya başladı.elevite başladım ondan mıdır acaba??bi 2-3 gündür uyku problemim var.çok zor dalıyorum ve erkenden uyanıyorum.bi de aşırı hassaslaştım.bi çok mutluyum bi çok mutsuz normal mi arkadaşlar bunlar??

sabah aç karnına demir hapını içtikten sonra başladı benim de biraz yemekten sonra da vitamini aldım bir kaç saat midem kötüydü ama şimdi geçti Allahtan bu ilaçları sabah alıyorum folik asiti günde üç kere alıyorduk ya tüm gün etkiliyordu. annemle dün konuştuk canım ayın sekizinde babam fransaya gidecekmiş onu gönderip öyle gelicem dedi haftasonu gelmek istemediği için de önümüzdeki pazartesi geliriz dedi. ama ablam keremi göndermek istememiş gidip dönünce biraz şımarıyor egeye pek iyi davranmıyor demiş. ben ısrar ettim nolur gelsin diye bakalım nolcak :) sen de bugün iyiymişsin okudum ama gerçekten de biraz büyük işlere kalkışmışsın canım inşallah şimdi iyisindir. ben de dün banyoyu baştan aşağı yıkadım toz aldım eşim süpürdü ben sildim mis gibi oldu güzel oldu ama epey yorulmuşum gece yatınca baya hissettim bunu.

kızlarr sız folıkasıtten baska vıtamın ıcıyomusnz bıdekan ılacı doktr bna verdı ama bulantı yapıyo ılaclr arasıra içebılıyorumm vıtamın ıcındde her aksam meyve yıyorum ıcmeyınce bısey olurmu acaba elevıt vermıstı vıtamın olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…