2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yaa şimdilik idare ediyorum ama düşünsen 80 kglık 1,72lik koca davul karınlı bir kadın olduğumuşekerim kilolar öyle hemen gitmiyor ayrıca doğumda anında 7 kg veriyosunda gerisini lousa iken verenlerde var ama genelde doğumdan 5-6 ay sonra 3-4 kg alınıyo yine normale dönmek 1 yıl:18:neyse sağlıklı olsunlar da ,boşverelim kiloları

canım maşallah maşallah çok sevindim.ben de hissediyorum artık.ben de otururken hissediyorum maşallah pıtpıtlarımıza
oyy yerim onu bebişimm benimmbu arada malesef şekerim işler bize bakıyo çocuklar ilgi bekliyogüçlü olmamız gerekli

canım bende meyve yemeye gayret gösteriyorum,vitamin ihtiyacımı burdan karşılıuyorum,folic asit aslında 3 aydan sonra gereksizmiş,ama düzensiz içtiğim için bitmedi:26:bu arada eşim bana kapsül şeklinde balık yağı aldı,bir kez gece yatarken içtim sabaha kadar ,uyuyamadım kokusundan tabi kızlar meyvasız maden suyu da tüketmeye çalışın her gün bir bardak onun bebeğe müthiş faydası var,mineral bakımından çok zengin,birde kızlar günde 2-3 adet şeklinde hacı hurması yemeye çalışın o da maneviyatı ve bir özlelliği nedeniyle doğumu kolaylaştıryormuş..

canım ben de ilk hamileliğimde hissetmiyordum bu haftalarda.2.hamileliğim için erkek başladım.normal yani.bulantının geçmesine çok sevindim artık istediğini yiyebilirsin maşallah.benim tam geçmedi sanırım 1-2 hafta sonra.ben de kilo almadım ama karnım çıktı.egeye hamileyken benim ilk 5 ay karnım yoktu.2.gebelikte rahim alışık olduğu için hemen çıkıyormuş diye okumuştum.pantolonlar dar geliyo bel kısmından.benim 2li sonuçlarım perşembe çıkcak hayırlısıyla.3lü hakkında bişey demedi dr.ama sanırım isteyecek.Ayşe adıyla yaşasın inşallah çok güzel isim ben çok severim hayırlı olsun

ben demiri ilk kulladığımda bağırsaklarım fena bozulmuştu.dr bıraktırmıştı bana.canım hayırlı zamanda gelsinler.inşallah kerem de gelir de sen de oyalanırsın seversin paşayı.canım ben oturmaktan bıktım inan ki fenalık geldi.işler de çok yapılcak yavaş yavaş yapıyorum bitanem.sen de güle güle kirlet canım benim.sanırım ben de bu gece yorgunluktan zor uyurum.ama yaptıkça iyi hissediyorum kendimi

canım benim hoşgeldin sana da iyi yıllar.özledik seni.artık daha sık gelirsin sanırım.beeişin nasıl sen nasılsın?başağrıların geçti mi

iyiyim canım ikimizde iyiyz yarın doktora gidiyoruz umarım cinsiyetimz kesinleşr yarın..tabi birde 3 lü test yaptırıcaz yarın..gerçi iyi olsunda kuzum önemli olan o..baş ağrılarım devam edio..sen nasılsın hissediosun beşini:)bende hissediorum ara ara..gerçi erken çok net diil ama buna da şükür..

canım benim ablamın boyu 1.58 o bile 84 kilo ile girmişti doğuma onu gördüğümden sen bana o kadar kötü gibi gelmiyorsun... boy konusunda bir avantajın var :) kilo verme konusunda tecrübelisin tabi ben bugüne kadar hep olmam gerekenden az kilodaydım bakalım ne olacak bundan sonrasını hiç düşünemiyorum zaten. ama asıl önemli olan bebişlerimiz onlar sağlıklı olsunlar da biz bir şekilde idare edeceğiz herşey onlar için

kusura bakma canım biraz geç oldu cevabım..sonunda hastane buldum gibi şimdi pendikte medicine gidiyorum..ama erdem hastanesinide çok duydum..bizim okuldaki öğretmenlerin hemen hemen hepsi oraya gitmiş..

amanınnn ne guzell hadı bakalım hayırlı haberlerle donersın ınş. gelır gelmez bıze haber ver

ben de hergün meyve yiyorum ama iki ay da düzenli olarak folik asiti kullandım. balık yağı konusunda ben de ne yapacağımı bilemiyorum balık da yiyemiyorum ama balık yağı haplarını da içemiyorum uff..... maden suyu ve hurma önerisi için de teşekkürler ben bunu bimiyordum.

canım benim yaaa demir hapı böyle bir etki de yapabiliyo demek ki çok kötüymüş. haklısın evde bişeyler yaptıkça insan kendini daha iyi hissediyo bir süredir halsizlikten bişey yapamıyordum kendimi çoook kötü hissediyordum neyseki işlere başladım artık ev çiçek gibi olsun istiyorum hep güzel koksun pırıl pırıl olsun... evdeki temizlik benim içimi inanılmaz ferahlatıyo iyi olalım da temizlik yapmak bişey değil aslında ne zor günler geçirdik o günlerde gözümüz bişey görmedi temizlik falan...

canım senin bebişinin cinsiyeti yarın büyük olasılıkla kesinleşir gibi mutlaka haber ver cinsiyet konusunda çok meraklıyım ben şu günlerde. bebişlerinizi hissetmeniz çok hoş 5. ayda artık kemikleri güçlenmeye başladığı için hareketlerini hissedebilirmişiz.

bana doktorum folik asiti bıraktırdı cnaım iki kutu bitirdim şimdi vitamin ve demir hapı verdi bir ay bunları kullan dedi. sonrasında ne yapacağız bir fikrim yok ama bana henüz kan ilacı vermedi. cuma günü ikili test için kan verirken şırıngaya kan gelmiyordu pek resmen hava geliyo çok zor geçti kan verme o yüzden belki de kan hapı bana da gereklidir. daha önce kan alınırken şırıngaya hava dolduğunu hiç görmemiştim korktum da biraz.

umarım gösterir..hemen haber veririm size..ama dua edin sağlıklı olsun tek istediğim bu..

umarım gösterir..hemen haber veririm size..ama dua edin sağlıklı olsun tek istediğim bu..

tüm anne adayları için dua ediyorum canım inşallah herşey sağlıkla yolunda gider diye...yarın için de dualarım seninle inşallah çok mutlu şekilde ayrılırsın hastaneden tüm beklentilerin yerine gelir.

Gamze en şanslımız sensın şuan ınş. Yarın cınsıyetın kesınleşır püfff benım daha 4 haftam var hemen hemen

aynen canım o halde sen doğumdan sonra ideal kilona kavuşurşun senin için çok iyi olacak bu bebeiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…