yaa şimdilik idare ediyorum ama düşünsen 80 kglık 1,72lik koca davul karınlı bir kadın olduğumuaklında kilo alma korkusu olduğu için demek ki kilo veriyorsun ama maşallah sana bulantı ve kusma olmaması harika bişeyinşallah bu hamileliğini çok daha az (ideal) kilo ile tamamlarsın canım. bu bebiş kendini daha erken elli etmeye başlamış demek ki erkenden karnın belli olmaya başlamış. çok takma kafana kilo konusunu bence bebek sağlıklı olsun da doğumdan sonra hep birlikte rejimlere başlarız boyun da kısa değil maşallah sende o kadar fazla abartı durmaz kilo ben 1.61 boyundayım 70 kilo olsam bende çok durur ama sende durmaz mesela o bakımdan da şanslısın bence
oyy yerim onu bebişimm benimmcanım maşallah maşallah çok sevindim.ben de hissediyorum artık.ben de otururken hissediyorum maşallah pıtpıtlarımıza
kızlarr sız folıkasıtten baska vıtamın ıcıyomusnz bıdekan ılacı doktr bna verdı ama bulantı yapıyo ılaclr arasıra içebılıyorumm vıtamın ıcındde her aksam meyve yıyorum ıcmeyınce bısey olurmu acaba elevıt vermıstı vıtamın olarak
merhaba canım.benim 15 hafta bitecek daha hissetmedim pıt pıtlarını..ben biraz daha iyiyim.bulantım çok kalmadı ama halsizlik ve iştahsızlığım halt safhada.ne kilo aldım ne de karnım çıktı.yılbaşında denizlideydim.yoruldum ama çok eğlendim.kızıma ayşe adını koyduk eşimle.inşallah doğar ve adıyla yaşar.seninde geçer inşallah bulantıların.3lü test yaptıracakmısın.benim 2li gayet iyiydi ama 3 lü de yapacak sanırım.özel hastane mantığı işte..
sabah aç karnına demir hapını içtikten sonra başladı benim de biraz yemekten sonra da vitamini aldım bir kaç saat midem kötüydü ama şimdi geçti Allahtan bu ilaçları sabah alıyorum folik asiti günde üç kere alıyorduk ya tüm gün etkiliyordu. annemle dün konuştuk canım ayın sekizinde babam fransaya gidecekmiş onu gönderip öyle gelicem dedi haftasonu gelmek istemediği için de önümüzdeki pazartesi geliriz dedi. ama ablam keremi göndermek istememiş gidip dönünce biraz şımarıyor egeye pek iyi davranmıyor demiş. ben ısrar ettim nolur gelsin diye bakalım nolcak :) sen de bugün iyiymişsin okudum ama gerçekten de biraz büyük işlere kalkışmışsın canım inşallah şimdi iyisindir. ben de dün banyoyu baştan aşağı yıkadım toz aldım eşim süpürdü ben sildim mis gibi oldu güzel oldu ama epey yorulmuşum gece yatınca baya hissettim bunu.
canım benim hoşgeldin sana da iyi yıllar.özledik seni.artık daha sık gelirsin sanırım.beeişin nasıl sen nasılsın?başağrıların geçti mi
yaa şimdilik idare ediyorum ama düşünsen 80 kglık 1,72lik koca davul karınlı bir kadın olduğumuşekerim kilolar öyle hemen gitmiyor ayrıca doğumda anında 7 kg veriyosunda gerisini lousa iken verenlerde var ama genelde doğumdan 5-6 ay sonra 3-4 kg alınıyo yine normale dönmek 1 yıl:18:neyse sağlıklı olsunlar da ,boşverelim kiloları
iyiyim canım ikimizde iyiyz yarın doktora gidiyoruz umarım cinsiyetimz kesinleşr yarın..tabi birde 3 lü test yaptırıcaz yarın..gerçi iyi olsunda kuzum önemli olan o..baş ağrılarım devam edio..sen nasılsın hissediosun beşini:)bende hissediorum ara ara..gerçi erken çok net diil ama buna da şükür..
canım bende meyve yemeye gayret gösteriyorum,vitamin ihtiyacımı burdan karşılıuyorum,folic asit aslında 3 aydan sonra gereksizmiş,ama düzensiz içtiğim için bitmedi:26:bu arada eşim bana kapsül şeklinde balık yağı aldı,bir kez gece yatarken içtim sabaha kadar ,uyuyamadım kokusundantabi kızlar meyvasız maden suyu da tüketmeye çalışın her gün bir bardak onun bebeğe müthiş faydası var,mineral bakımından çok zengin,birde kızlar günde 2-3 adet şeklinde hacı hurması yemeye çalışın o da maneviyatı ve bir özlelliği nedeniyle doğumu kolaylaştıryormuş..
ben demiri ilk kulladığımda bağırsaklarım fena bozulmuştu.dr bıraktırmıştı bana.canım hayırlı zamanda gelsinler.inşallah kerem de gelir de sen de oyalanırsın seversin paşayı.canım ben oturmaktan bıktım inan ki fenalık geldi.işler de çok yapılcak yavaş yavaş yapıyorum bitanem.sen de güle güle kirlet canım benim.sanırım ben de bu gece yorgunluktan zor uyurum.ama yaptıkça iyi hissediyorum kendimi
iyiyim canım ikimizde iyiyz yarın doktora gidiyoruz umarım cinsiyetimz kesinleşr yarın..tabi birde 3 lü test yaptırıcaz yarın..gerçi iyi olsunda kuzum önemli olan o..baş ağrılarım devam edio..sen nasılsın hissediosun beşini:)bende hissediorum ara ara..gerçi erken çok net diil ama buna da şükür..
kızlarr sız folıkasıtten baska vıtamın ıcıyomusnz bıdekan ılacı doktr bna verdı ama bulantı yapıyo ılaclr arasıra içebılıyorumm vıtamın ıcındde her aksam meyve yıyorum ıcmeyınce bısey olurmu acaba elevıt vermıstı vıtamın olarak
amanınnn ne guzell hadı bakalım hayırlı haberlerle donersın ınş. gelır gelmez bıze haber ver
canım senin bebişinin cinsiyeti yarın büyük olasılıkla kesinleşir gibi mutlaka haber ver cinsiyet konusunda çok meraklıyım ben şu günlerde. bebişlerinizi hissetmeniz çok hoş 5. ayda artık kemikleri güçlenmeye başladığı için hareketlerini hissedebilirmişiz.
umarım gösterir..hemen haber veririm size..ama dua edin sağlıklı olsun tek istediğim bu..
tüm anne adayları için dua ediyorum canım inşallah herşey sağlıkla yolunda gider diye...yarın için de dualarım seninle inşallah çok mutlu şekilde ayrılırsın hastaneden tüm beklentilerin yerine gelir.
aynen canımcanım benim ablamın boyu 1.58 o bile 84 kilo ile girmişti doğuma onu gördüğümden sen bana o kadar kötü gibi gelmiyorsun... boy konusunda bir avantajın var :) kilo verme konusunda tecrübelisin tabi ben bugüne kadar hep olmam gerekenden az kilodaydım bakalım ne olacak bundan sonrasını hiç düşünemiyorum zaten. ama asıl önemli olan bebişlerimiz onlar sağlıklı olsunlar da biz bir şekilde idare edeceğiz herşey onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?