Tebrik ederimmmm arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Bak sen ne güzel görmişsün bebişinin kalp etışını. Benim bir hafta daha sabretmem gerekiyor. Neyse sonu hayırlı olsunda sabredilir artıkNasıl atıyordu kalbi? Ses dinletti mi doktor..?
bana keseyi gösterdi ve icinde dedi bak beyaz nokta seklinde bebegin dedi ve acayip kibirdiyordu yani kalbi atiyormuso kadar hizli ki sadece o nokta sallaniyordu ama dinletmedi sanirim bu ayin sonunda randevum var tekrar o zaman dinletir...cok güzel bir duygu...
canım kaç haftalık hamilesin bende çarşamba günü gidecem umarım bende duyarım bebişimin kalp atışlarını
merhaba hamişşş arkadaşlarım:)bende 6+1 günlük hamileyim.4 haftalıkken keseyi gördük ama kalp sesi için haftaya çarşanba gidicem.4 gündür fena bulantılarım var.bir şey yiyemiyorum.her şeyden tiksindim resmen.zor geçiyor yani ama rabbime şükürler olsun.ekimde hamile kaldım ben de.hadi tüm haberlerinizi bekliyorum.sonuçlarınızı doktorun söylediği şeyleri hemen yazalım..öpücükler
kızlar bu arad ben bugün doktora gidememiştim yaaa...doktor dediki kalp atışını duymamız biraz düşük bi ihtimal olmazsa alttan bakarız ,demekki erken kontrollerde Allatn bakılıyo ,benim akıllı doktorumda karından bakmak için 2 hafta sonra gel demiişşş:)) canım yaaa...:81:
slm arkidişlerr..ben yokken baya kaynatmışsınız.aramıza yeni hamişler katılmış:)ben bu gün çok mutluyummmmbebişim annesine süpriz yaptı dış gebelik değilmiş gözüktü 2 hafta sonrada kalbini dinlemeye gidicem duyarım inş:) ama 15 günü nasıl geçiricem bilmiyorum..benim kasıklarım çok ağrıyo yaa yazdıklarınızı okudum aranızda kasıkları ağrıyanlar varmış ama normal tabii bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyo :) inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır o güzel kokularını içimize çektiğimiz günleride görürüz
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahçok erken görmüşsün keseyi alttan mı baktırdın:26:
kızlar bu arad ben bugün doktora gidememiştim yaaa...doktor dediki kalp atışını duymamız biraz düşük bi ihtimal olmazsa alttan bakarız ,demekki erken kontrollerde Allatn bakılıyo ,benim akıllı doktorumda karından bakmak için 2 hafta sonra gel demiişşş:)) canım yaaa...:81:
evet canım alttan muayene ile baktı.hiçbir zararı olmaz dedi.bulantılarım çok fazla.ne yapacağımı bilemiyorum..
size birşey diyeceğim cok acaip bir durum oldu. benim göbeğimden aşağı kısıma doğru belli belirsiz çizgi olustu. hani doğum çizgisi vardır ya o. ama cok erken değil mi. böyle birşeyle karsılasan var mı aranızda. benim hiç bir arkadasım bu kadar erken görmemişti bunu.
yaa kızlar doktor bi ihtimal görürüz diyince gitmiyim bari dedim ,porgestanıda bi eczaneden al ben yazarım sana dedi ...ee gitmeme gerek kalmadıı..bende mecburen beklicem önümüzdeki haftayı ,ama dedimki çarşamba okulda tören var salı geliyim :))) 1 gün bi gündürrr...:92: ayy kızlar ben bunu sallamayı çoook seviyoruumm
boyuna doğru. göbek deliğimin altından aşağıya kadar işte..
Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi dr.a gittim kalp atislarini gorduk cok sukur:)normalde bugun son adet tarihime gore 5+5 gunluk hamileyim ama dr. 6+2 gunluk gorunuyor dedi neden anladim???birde yuksek ihtimalle oglun olacak dedi nereden varmis olabilirki bu kaniya fikri olan varmi?yorumlarinizi bekliyorum
anadaha erken değil mi yau:44: kaç haftalıksın sen :26:
b-Hcg değerin kaçtı senin en son ve ne zaman yaptırmıştın:26: kuru şeyler ye ve mideni boş bırakmamaya çalış sürekli kuru şeyler atıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?