2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bana keseyi gösterdi ve icinde dedi bak beyaz nokta seklinde bebegin dedi ve acayip kibirdiyordu yani kalbi atiyormus o kadar hizli ki sadece o nokta sallaniyordu ama dinletmedi sanirim bu ayin sonunda randevum var tekrar o zaman dinletir...cok güzel bir duygu...

canım kaç haftalık hamilesin bende çarşamba günü gidecem umarım bende duyarım bebişimin kalp atışlarını

canım kaç haftalık hamilesin bende çarşamba günü gidecem umarım bende duyarım bebişimin kalp atışlarını

merhaba hamişşş arkadaşlarım:)bende 6+1 günlük hamileyim.4 haftalıkken keseyi gördük ama kalp sesi için haftaya çarşanba gidicem.4 gündür fena bulantılarım var.bir şey yiyemiyorum.her şeyden tiksindim resmen.zor geçiyor yani ama rabbime şükürler olsun.ekimde hamile kaldım ben de.hadi tüm haberlerinizi bekliyorum.sonuçlarınızı doktorun söylediği şeyleri hemen yazalım..öpücükler

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çok erken görmüşsün keseyi alttan mı baktırdın:26:

kızlar bu arad ben bugün doktora gidememiştim yaaa...doktor dediki kalp atışını duymamız biraz düşük bi ihtimal olmazsa alttan bakarız ,demekki erken kontrollerde Allatn bakılıyo ,benim akıllı doktorumda karından bakmak için 2 hafta sonra gel demiişşş:)) canım yaaa...:81:

aslında bütün doktorlar erken teşhis için alttan bakmayı tercih ediyorlar ama büyüklerimiz de alttan baktırmayın kese bozulur gibi şeyler söylüyorlar inanmıyorum ama ya birşey olursa alttan baktırdım diye kendimi suçlu hissederim diye vicdan yapıyorum yarın kontrolüm var karından bakmasını rica edeceğim inşallah görünür ama eğer görünmezse mecbur alttan bakmasına izin vereceğim inşallah görünür de gerek kalmaz alttanbakmasına:85:

çok erken görünmüş kese maşallah alttan mı bakıldı sana:26:

canım kaç haftalık bebişin ki kalp sesini duyamayız dedi doktor

evet canım alttan muayene ile baktı.hiçbir zararı olmaz dedi.bulantılarım çok fazla.ne yapacağımı bilemiyorum..

b-Hcg değerin kaçtı senin en son ve ne zaman yaptırmıştın:26: kuru şeyler ye ve mideni boş bırakmamaya çalış sürekli kuru şeyler atıştır

size birşey diyeceğim cok acaip bir durum oldu. benim göbeğimden aşağı kısıma doğru belli belirsiz çizgi olustu. hani doğum çizgisi vardır ya o. ama cok erken değil mi. böyle birşeyle karsılasan var mı aranızda. benim hiç bir arkadasım bu kadar erken görmemişti bunu.

enine mi boyuna mı? benim göbişim oturunca kat olur ama bugünlerde otururken oluşan kat daha sert:26:

aynı zamanda gidiyoruz doktora Salııııııııııııııı gunu gelsin bir an önce:79:

ne guzel canım darısı bızlerın basınaaa

Merhaba arkadaşlar, bende yeniyim beni de aranıza alır mısınız?
Bugun kan testi sonucumu öğrendim. doktor hamilesin dedi o kadar. Heyacandan hiç birşey sormamışım. Zaten poliklinikti gittiğim yer. Beta-hcg değerim 1955 yazıyor. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim? Son adet tarihim 30 eylüldü

b-Hcg değerin kaçtı senin en son ve ne zaman yaptırmıştın:26: kuru şeyler ye ve mideni boş bırakmamaya çalış sürekli kuru şeyler atıştır

canım ben adet olmadan bir gün önce evde test yaptım ikinci çizgi silik ama belli olacak kadar çıktı.aynı gün kan testi yaptırdım 35.75 çıktı.doktor hayırlı olsun ama hemen gelme ayın 26sı gibi gel demişti.sonrada bhcgme bakmadı.çünkü 1 hafta sonra gittiğimde keseyi gördük.haftayada gittiğimde kalp sesini duyarız inşallah dedi.senin kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…