iyiyim canım ikimizde iyiyz yarın doktora gidiyoruz umarım cinsiyetimz kesinleşr yarın..tabi birde 3 lü test yaptırıcaz yarın..gerçi iyi olsunda kuzum önemli olan o..baş ağrılarım devam edio..sen nasılsın hissediosun beşini:)bende hissediorum ara ara..gerçi erken çok net diil ama buna da şükür..
Kahvaltı ıçın ben hazırım ne zaman hadı artık buluşalım (((
Zeynepppp nerdesınn kuşum kırkladınmı evı yeter yorma kendını bu kadar
aynen canımo halde sen doğumdan sonra ideal kilona kavuşurşun senin için çok iyi olacak bu bebeiş
canım benim yaaa demir hapı böyle bir etki de yapabiliyo demek ki çok kötüymüş. haklısın evde bişeyler yaptıkça insan kendini daha iyi hissediyo bir süredir halsizlikten bişey yapamıyordum kendimi çoook kötü hissediyordum neyseki işlere başladım artık ev çiçek gibi olsun istiyorum hep güzel koksun pırıl pırıl olsun... evdeki temizlik benim içimi inanılmaz ferahlatıyoiyi olalım da temizlik yapmak bişey değil aslında ne zor günler geçirdik o günlerde gözümüz bişey görmedi temizlik falan...
aynen canım ben de ev dağınık ve pis olunca çok huzursuz oluyorum.ne günler geçirdik doğru hiç bişey yapcak halim yoktu.sürekli uzanıyordum ya da oturuyordum.şimdi allahtan daha iyiyim.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.bugün ama iyi yoruldum ve daha o kadar çok iş var ki.
kızlar merhaba...gecen salı doktora gitiim bebişimi gördüm.. hamdolsun iyi gidiyomuş herşey MAŞALLAH..doktor bnm ilacımı değiştirdi.. progestanı ve folik asiti bıraktırdı.. folik asit yerine elevit yazdı... acaba başka bişey kullanmam gerekio mu siz neler kullanıosunuz? bu arada 14. haftamdayım
offf morelim bozuk babası kızımı yıkıyor şu anda beni içeri almıyor,kızı nasıl yıkıyorsa,çığlık çığlığa gidiyor ev, off yaa nerden yıka dedim demez olaydım ikiside keçi gibi inat:18: Allahım biran önce yatıp uyumak istiyorummm............. imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat...
of valla ilk zamanlar zor oluyor yıkamak ama ,zamanla alışıyor insan bir şekilde yıkıyorsun.inşallah savaş çıkmadan bitmiştir canım yıkama işlemi. ama babalar bu konuda pek becerikli olmuyolar anlaşılan. hem çocuk da annenin yıkamasına alışık olduğu için babaya daha fazla tepki verebilir. yani umarım öyledir de ondan bağırmıştır kız yoksa fazla sıcak veya soğuk su kullanma olayınını düşünmek bile istemiyorum. ayyy çok minikken biz nasıl yıkıycaz ya bebişleri
kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)
canım ne diyorsun baştan oğlun olcak mı dedi:18:şimdi de kıza çevirdiAllah Allaah bende şimdi merka ettim :S oğlum olacak diye biliyorum,(benim drum ilk bebeğimde yanılmadı)gerçi biz pipisini gördük oğluşumun:) hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre hayırlı olanı versin...
evin işleri haytta bitmez canım şu halinli çok da yorma kendini bugün bari ara ver yarın devam edersin yazık sana da bu kadar ağır bir tempoda iş yapmak sana fazla gelir bu aralar.
sağlıklı olsunda kabuluümüz ne olursa..bizim küçükdü ilk baktığında..12 haftalıktı,kesin dememişti zaten.
kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)
of valla ilk zamanlar zor oluyor yıkamak ama ,zamanla alışıyor insan bir şekilde yıkıyorsun.benim kız 3 yaşında ,kızımı her yıkadığımda kuveti suyla dolduruyorum,köpük köpük yapıyorum içini 2 sefer önce ,kızımı şaka yapayım dedim;''kızım bak şimdi oyuncakların delikten içeri gitçek,çabuk onları al''diye uyardım,o da çok inandı ve korktu,dün akşamda babası bu korkuyu yenmesi için çaba sarfetmiş yani kuveti doldurup sonra içine kızı oturtup tıpasını açmış,''bak kızım ne oyuncakların ne de sen gitmediniz delikten sadece su gidiyor''demiş eşim,tabi kızda korkudan çığlık atmış ama beni içeri almadıkları için başıma ağrılar girdi bende sandım çocuğu sıcak suyla haşladı :84:
canım ne diyorsun baştan oğlun olcak mı dedi:18:şimdi de kıza çevirdiAllah Allaah bende şimdi merka ettim :S oğlum olacak diye biliyorum,(benim drum ilk bebeğimde yanılmadı)gerçi biz pipisini gördük oğluşumun:) hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre hayırlı olanı versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?