2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok sevindim canım iyi olmanıza.yarın inşallah kesinleşecek bakalım paşa mı prenses mi geliyor annesi?güzel haberlerle gel inşallah.bize de haber ver gelir gelmez.baş ağrıların için de tansiyonun mı düşük acaba canım?benim genelde tansiyondan başım ağrır.ben hissetmeye başladım bebişi.ama otururken kıpırdıyo benim minikim

Zeynepppp nerdesınn kuşum kırkladınmı evı yeter yorma kendını bu kadar

çok yoruldum canım ama büyük temizliğe kalkıştım.sabah 8den beri iş başındayım.bu hafta ancak bitiririm sanırım.bana da iyi oluyo aslında midemi kafaya takmıyorum yorulunca da oturup forumu okuyorum.arada da Egeyi idare ediyorum

aynen canım ben de ev dağınık ve pis olunca çok huzursuz oluyorum.ne günler geçirdik doğru hiç bişey yapcak halim yoktu.sürekli uzanıyordum ya da oturuyordum.şimdi allahtan daha iyiyim.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.bugün ama iyi yoruldum ve daha o kadar çok iş var ki.

kızlar merhaba...gecen salı doktora gitiim bebişimi gördüm.. hamdolsun iyi gidiyomuş herşey MAŞALLAH.. doktor bnm ilacımı değiştirdi.. progestanı ve folik asiti bıraktırdı.. folik asit yerine elevit yazdı... acaba başka bişey kullanmam gerekio mu siz neler kullanıosunuz? bu arada 14. haftamdayım

offf morelim bozuk babası kızımı yıkıyor şu anda beni içeri almıyor,kızı nasıl yıkıyorsa,çığlık çığlığa gidiyor ev, off yaa nerden yıka dedim demez olaydım ikiside keçi gibi inat:18:Allahım biran önce yatıp uyumak istiyorummm............. imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat...

evin işleri haytta bitmez canım şu halinli çok da yorma kendini bugün bari ara ver yarın devam edersin yazık sana da bu kadar ağır bir tempoda iş yapmak sana fazla gelir bu aralar.

merhaba canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim bana da 12. haftam bitince folik asiti bıraktırdı doktor progestan zaten kullanmadım. aynen bana da elevit verdi ve bir de demir ilacı. doktorlar gidişata göre farklı farklı ilaçlar da verebiliyolar sanırım. ama şu günlerde çoğu kişinin elevit kullandığını duydum. kimisine de kan ilacı vermişler ek olarak. her doktor farklı ilaç veriyor anladığım kadarı ile.

inşallah savaş çıkmadan bitmiştir canım yıkama işlemi. ama babalar bu konuda pek becerikli olmuyolar anlaşılan. hem çocuk da annenin yıkamasına alışık olduğu için babaya daha fazla tepki verebilir. yani umarım öyledir de ondan bağırmıştır kız yoksa fazla sıcak veya soğuk su kullanma olayınını düşünmek bile istemiyorum. ayyy çok minikken biz nasıl yıkıycaz ya bebişleri

kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)

of valla ilk zamanlar zor oluyor yıkamak ama ,zamanla alışıyor insan bir şekilde yıkıyorsun.benim kız 3 yaşında ,kızımı her yıkadığımda kuveti suyla dolduruyorum,köpük köpük yapıyorum içini 2 sefer önce ,kızımı şaka yapayım dedim;''kızım bak şimdi oyuncakların delikten içeri gitçek,çabuk onları al''diye uyardım,o da çok inandı ve korktu,dün akşamda babası bu korkuyu yenmesi için çaba sarfetmiş yani kuveti doldurup sonra içine kızı oturtup tıpasını açmış,''bak kızım ne oyuncakların ne de sen gitmediniz deliktensadece su gidiyor''demiş eşim,tabi kızda korkudan çığlık atmışama beni içeri almadıkları için başıma ağrılar girdi bende sandım çocuğu sıcak suyla haşladı:84:

kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)

canım ne diyorsun baştan oğlun olcak mı dedi:18:şimdi de kıza çevirdiAllah Allaah bende şimdi merka ettim :S oğlum olacak diye biliyorum,(benim drum ilk bebeğimde yanılmadı)gerçi biz pipisini gördükoğluşumun:) hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre hayırlı olanı versin...

sağlıklı olsunda kabuluümüz ne olursa..bizim küçükdü ilk baktığında..12 haftalıktı,kesin dememişti zaten.

evin işleri haytta bitmez canım şu halinli çok da yorma kendini bugün bari ara ver yarın devam edersin yazık sana da bu kadar ağır bir tempoda iş yapmak sana fazla gelir bu aralar.

evet Kardelene katılıyorum ZeynepEgecim yapıyosunb yapıyosun yine aynı oluyo boşver yaa perişan etme kendini hem bak bu belkide son hamileilklerimiz(son sultanlıklarımız)kıymetini bilelim dinlen,oğluşunla ilgilen ...

hayırlısı olsun cnaım ama yüzde doksan büyük bir oran bence bu doğrudur. hem artık haftan da ilerledi ya daha net görmüştür doktor. erken zamanda söylenen cinsiyetler tahminmiş sadece zaten öyle demişti doktorum. ama senin artık 17. haftan olduğu için doğru olduğunu düşünüyorum MASAL çok güzel bir isim ve kulağa da çok hoş geliyor. adıyla büyüsün inşallah

çocuğu nasıl da korkutmuşsun kıyamam ama babası çok güzel bir davranışta bulunmuş çığlık atmış ama korkusunu da yenmiştir artık. babası zaten kendine güvenmese yıkama işine kalkışmazdı, eee tabi sen de ona güvenmesen bu izin vermezdin yalnız başına yıkamasına haşlayabilr mi hiç yaaa kim bilir nasıl dikkat etmiştir sıcaklığına...

bir arkadaşım anlattı görümcesinin komşusuna 8. aya kadar kız demişler tabi bunlar herşeyi pembe almışlar 8. ayda doktor erkek demiş ve bebek erkek olmuş tabi kadın napsın aldık o kadar pembe giycek napalım demiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…