hayırlısı olsun cnaım ama yüzde doksan büyük bir oran bence bu doğrudur. hem artık haftan da ilerledi ya daha net görmüştür doktor. erken zamanda söylenen cinsiyetler tahminmiş sadece zaten öyle demişti doktorum. ama senin artık 17. haftan olduğu için doğru olduğunu düşünüyorum MASAL çok güzel bir isim ve kulağa da çok hoş geliyor. adıyla büyüsün inşallah
evin işleri haytta bitmez canım şu halinli çok da yorma kendini bugün bari ara ver yarın devam edersin yazık sana da bu kadar ağır bir tempoda iş yapmak sana fazla gelir bu aralar.
kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)
evet Kardelene katılıyorum ZeynepEgecim yapıyosunb yapıyosun yine aynı oluyo boşver yaa perişan etme kendini hem bak bu belkide son hamileilklerimiz(son sultanlıklarımız)kıymetini bilelim dinlen,oğluşunla ilgilen ...
kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)
canım ne diyorsun baştan oğlun olcak mı dedi:18:şimdi de kıza çevirdiAllah Allaah bende şimdi merka ettim :S oğlum olacak diye biliyorum,(benim drum ilk bebeğimde yanılmadı)gerçi biz pipisini gördük oğluşumun:) hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre hayırlı olanı versin...
merhaba canımherşeyin yolunda gitmesine sevindim bana da 12. haftam bitince folik asiti bıraktırdı doktor progestan zaten kullanmadım. aynen bana da elevit verdi ve bir de demir ilacı. doktorlar gidişata göre farklı farklı ilaçlar da verebiliyolar sanırım. ama şu günlerde çoğu kişinin elevit kullandığını duydum. kimisine de kan ilacı vermişler ek olarak. her doktor farklı ilaç veriyor anladığım kadarı ile.
çocuğu nasıl da korkutmuşsun kıyamam ama babası çok güzel bir davranışta bulunmuş çığlık atmış ama korkusunu da yenmiştir artık. babası zaten kendine güvenmese yıkama işine kalkışmazdı, eee tabi sen de ona güvenmesen bu izin vermezdin yalnız başına yıkamasınahaşlayabilr mi hiç yaaa kim bilir nasıl dikkat etmiştir sıcaklığına...
gamzecım sana neye dayanarak erkek dedı o doktor merak ettım
bir arkadaşım anlattı görümcesinin komşusuna 8. aya kadar kız demişler tabi bunlar herşeyi pembe almışlar 8. ayda doktor erkek demiş ve bebek erkek olmuş tabi kadın napsın aldık o kadar pembe giycek napalım demiş :)
belki mibüyük konuşmayım ama ben 3.yü almıyım canım işler birikmişti onları halletmeye çalışıyorum.dinlendim zaten yeterince bulantılar varken.oğluşum zaten rahat bırakmıyo ki iş yaparken
canım aynen sana dediği gibi önce,bacak arasında bişi görüorum dedi..şimdi ise yanılmışım kordonmuş dedi..kızımız oluo:)
ahhh canım ahhh oğlum gece uyumadı beni de uyutmadı tabi.sabah 6 bile yoktu kalktık malesef.ben yine duramadım bir de uykusuzlukla işlere devam ettim.öğlen uyurum dedim.nerdeee yine uyumadı öğlen ben anlamadım ne oldu bu çocuğa saat gibidir normalde.hasta da değil.ayaklarımın ağrısından duramıyorum
canım bana demir ilacı yazmadı.. unuttu mu ki acaba? ben prospektüsü okudum elevitin içinde de demir varmış acaba ondan mı gerek duymadı ki?:s
evet canım çok temkinli yıkamış bana kızdı hatta,çocuğu korkutmuşsundiye,hatta banyodan çıkarlarken güle oynaya çıktılar,kızım da bana dedi ki''bebeklerim delikten gitmedi bile''
ay çok feci bir durum olsa gerek bu:18:bizim burda bir hastane var ,özel hastane ,yanlış cinsiyet söylerlerse masrafı karşılıyorlarmış
canım benim kıyamam ,aynen şekerim ,ben büyük söylemeyeyim ama 3. kesinlikle düşünmüyorumhatta bu hamileliğimden kısa süre önce insanlar çok 2.yi yap diye çok üstüme geldiklerinde,asla olmaz irem büyümeli 8 yaşına gelmeli ,o bana yardımcı olabilecek yaşta olamlı diyordum gel gör ki şimdi 3 aylık hamileyim
sevındım valla canım ne guzel bend eoyle yanılmalı haber almak ısterım ama daha gecen hafta gıttım bıdaha gıdersem kovar doktor her hafta ne ısın var dıye :) ocak sonunda gıtcem ınsallah benımkıde kordondur ınsallah :)
bir insan bu kadar mı çok kız çocuk ister :) halbuki eşin erkek diye çok sevinmişBirşeyi aşırı fazla istersen olmaz derler canım hayırlısı inşallah ben de isterim senin kızın olmasını çünkü gördüklerim arasında bunu en çok isteyen (dile getiren) sensin. Umarım gönlüne göre olur. Ama erkek çocuk da çok güzel biraz büyüyünce onunla kol kola gezmelere gidersiniz düğünlerde eşine hıh deyip onunla dans edersin falan benim böyle hayallerim var mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?