2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

amin canımmm..çok saol.darısı başınıza...

evin işleri haytta bitmez canım şu halinli çok da yorma kendini bugün bari ara ver yarın devam edersin yazık sana da bu kadar ağır bir tempoda iş yapmak sana fazla gelir bu aralar.

ahhh canım ahhh oğlum gece uyumadı beni de uyutmadı tabi.sabah 6 bile yoktu kalktık malesef.ben yine duramadım bir de uykusuzlukla işlere devam ettim.öğlen uyurum dedim.nerdeee yine uyumadı öğlen ben anlamadım ne oldu bu çocuğa saat gibidir normalde.hasta da değil.ayaklarımın ağrısından duramıyorum

kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)

canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.demek kızımız geliyor prensesimiz.masal ismi çok güzel eşim de çok sever masal ismini.allah sağlıkla tamamına erdirsin canım

belki mi büyük konuşmayım ama ben 3.yü almıyım canım işler birikmişti onları halletmeye çalışıyorum.dinlendim zaten yeterince bulantılar varken.oğluşum zaten rahat bırakmıyo ki iş yaparken

kızlar merhaba..bebeğimi gördüm..cinsiyeti değişti şimdi de doktor kız dedi.ama bu defa % 90 dedi.eğer doğruysa masalımız geliyor:)

y ne guzel kız olmasına cok sevındım saglıklı olsunda hayırlısıyla banada bı ıhtımal erkek gıbı dedı ınsallah kızdır benımkıde :) tabıkı işin şakası elı ayagı saglam olsunda öncelıkle bana dedı ıkı bacagının arasınd asankı bı çıkıntı var dedı am ayanılma ıhtımalı cok fazla bı ay sorn aanca bellı olur dedı görumcemınde 6 aya kadar erkek demıs sonra kız demısler dogmadan ınanmak zor yanı kıslar bende bulantı hala devam edıyo ya kusmada aynı sekılde bende kız olursa melısa koymak ıstıyorum ben melıha kızım melisa :)

canım sağlıklı olsunlar da.yanılmalar olabiliyor bu haftalarda.tabi bilenler de çok.beni dr.söylemedi bişey.yanılma payı yüksek dedi.ama Allah gönlümüze göre olanı sağlıklı hayırlı olanı versin

canım bana demir ilacı yazmadı.. unuttu mu ki acaba? ben prospektüsü okudum elevitin içinde de demir varmış acaba ondan mı gerek duymadı ki?:s

evet canım çok temkinli yıkamış bana kızdı hatta,çocuğu korkutmuşsun diye,hatta banyodan çıkarlarken güle oynaya çıktılar,kızım da bana dedi ki''bebeklerim delikten gitmedi bile''

ay çok feci bir durum olsa gerek bu:18:bizim burda bir hastane var ,özel hastane ,yanlış cinsiyet söylerlerse masrafı karşılıyorlarmış

canım benim kıyamam ,aynen şekerim ,ben büyük söylemeyeyim ama 3. kesinlikle düşünmüyorumhatta bu hamileliğimden kısa süre önce insanlar çok 2.yi yap diye çok üstüme geldiklerinde,asla olmaz irem büyümeli 8 yaşına gelmeli ,o bana yardımcı olabilecek yaşta olamlı diyordum gel gör ki şimdi 3 aylık hamileyim

canım aynen sana dediği gibi önce,bacak arasında bişi görüorum dedi..şimdi ise yanılmışım kordonmuş dedi..kızımız oluo:)

sevındım valla canım ne guzel bend eoyle yanılmalı haber almak ısterım ama daha gecen hafta gıttım bıdaha gıdersem kovar doktor her hafta ne ısın var dıye :) ocak sonunda gıtcem ınsallah benımkıde kordondur ınsallah :)

bu gece için sana dua edicem canım inşallah ege de sen de deliksiz güzel bir uyku çekersiniz.

canım bana demir ilacı yazmadı.. unuttu mu ki acaba? ben prospektüsü okudum elevitin içinde de demir varmış acaba ondan mı gerek duymadı ki?:s

çok iyi bilmiyorum ben de canım ama doktor senin durumuna göre ihtiyaç görmedi ise vermemiş olabilir. unuttuğunu sanmam gerekli görmemiştir sadece. herkese aynı ilaçlar verilmiyor çünkü.

evet canım çok temkinli yıkamış bana kızdı hatta,çocuğu korkutmuşsun diye,hatta banyodan çıkarlarken güle oynaya çıktılar,kızım da bana dedi ki''bebeklerim delikten gitmedi bile''

yerim ben onun annesine ders verir tarzda konuşmalarını :) bu çocuklar konuşmaya başlayınca çok tatlı luyolar insan ısırmadan nasıl dayanır bilemiyorum

ay çok feci bir durum olsa gerek bu:18:bizim burda bir hastane var ,özel hastane ,yanlış cinsiyet söylerlerse masrafı karşılıyorlarmış

bence de çok kötü bir durum güler misn ağlar mısın :) demek ki hastane cihazlarına ve doktorlarına o kadar güveniyor yoksa böyle bir taahhütte bulunmaz bence. ama bence de madem cinsiyetini söylüyolar doğru olması lazım doğru olmama ihtimali varsa niye insanları hazırlıyolar ki bu kadar. senin kızında kaçıncı haftada söylemişlerdi canım :97:

ben de bu bize yeter ikinciyi napcaz diyorum ama kesin hiç de öyle olmaz :96: hele çok bulantım varken asla ikinci aklımda bile yoktu ama geçti unuttum bile doğumdan sonra ne düşünürüm onu bilemiyorum tabi ama Zeynep ve seni görünce kendi halimi görmüş gibi de oluyorum

bir insan bu kadar mı çok kız çocuk ister :) halbuki eşin erkek diye çok sevinmiş birşeyi aşırı fazla istersen olmaz derler canım hayırlısı inşallah ben de isterim senin kızın olmasını çünkü gördüklerim arasında bunu en çok isteyen (dile getiren) sensin. umarım gönlüne göre olur. ama erkek çocuk da çok güzel biraz büyüyünce onunla kol kola gezmelere gidersiniz düğünlerde eşine hıh deyip onunla dans edersin falan benim böyle hayallerim var mesela

bende hep boyle kandırıyorum kendımı kızım olursa buyutup ele verıcem oğlum olursa evlendırıp gelın alıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…