2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

tabık oncelıkle hayırlısı ama gonlumden hep kız gecıyo bana benzesın ben gıbı olsun dıye eşimde dıyo benıde düşün erkek olsun dıyo ama bakalım doktor ne dıycek yanıı canım hayırlısı ınsallh

al bendende o kadar kız hayalı ıle yaşıyorum resmen ama rabbım sağlıklı varsın öncelıkle hepımızın dıleğı bu ama ıçımızden geçenede engel olamıyoruz ama erkek olursa eşımın adına sevınıcem çunku o oyle ıstıyor gıbıme gelıyor püfff daha kaç hafta var yaaa en az 3 hafta nasıl dayancazzz

ıkı test yaptırmadığım ıçın herkez baskı yapıyor ıllakı gıt oğren dıye pes ettım yaptırıcam galıba ama sadece buyuk ultrasonda bebışımı daha guzel gorebılmek ıçın perşembe gunu ıçın zeynep kamılden randevu aldım orda en sağlamı olur dıye duşundum benımle gelmek ısteyen varmı :)) hemen randevu alalımm ???

en güzeli canım bence doğru karar verdin yaptır testlerini. ben aç gittim her ihtimale karşı temkinli olayım dedim gidince doktoruma da sordum aç ve tok olmamın bir önmi var mıydı diye hayır dedi hiç fark etmez. ben her ihtimale karşı aç geleyim dedim deyince boşuna aç kalmışsın fark etmez bu testte dedi. sen güzelce karnını doyur da git canım boşuna benim gibi aç kalma gerçi benim randevum çok erkendi kahvltı etmeye vaktim olsa yapardım da yetişemedim sonra da neyse hastaneden bişey yemeyeyim bu saate kadar durdum biraz daha durayım dedim.

kızlar bu ikili üçlü test down sendromu ihtimali için dimi? ya ben yaptırmak istemiyorum dedim doktorum yaptırmıycam da ama şimdi büyük ultrason cinsiyet fln diyince merak ettim.. sadece ultrasona girsek kan fln vermeden kaçıp gitsek olmaz mı?=) bu testlerde daha ayrıntılı mı incelenio cinsiyet fln kesin belli oluo mu?

çok sağol canım yaaa gercı benım randevum saat 2 de mumkun değil aç kalmam o saate bakalım ınş. Geç kalmışsın demez hemen yapmazlarsa yanı gun verırlerse geç kalmış olurum

çok sağol canım yaaa gercı benım randevum saat 2 de mumkun değil aç kalmam o saate bakalım ınş. Geç kalmışsın demez hemen yapmazlarsa yanı gun verırlerse geç kalmış olurum

yok be canım gün vermez böyle bişey için yaptığı bişey yok ki normal muayene eder gibi bakıyo ultrasonda falan sonra da kan verip ayrılıyosun hastaneden. sonuç hemen çıkmıyo zaten. böyle bir şey için gün vermezler hiç sanmıyorum ben.

sana kalmış bişey canım o ense kalınlığı ölçümünü yaptırıp kan vermeyebilirsin kimse seni zorlayamaz ki.

doğduktan sonra o kadar çok seveceksin ki kızmış erkekmiş aklına bile gelmeyecek böyle şeyler. şimdi minik kız çocukları, kız bebek kıyafetleri falan çok şirin ya etkileniyoruz tabi :) insanın süslü püslü giydirip sevesi geliyo

sana kalmış bişey canım o ense kalınlığı ölçümünü yaptırıp kan vermeyebilirsin kimse seni zorlayamaz ki.

anladım cnm... doktorumla 3lü test için konuşurum bi dahaki sefere gittiğimde inşallah.. artık 2li test vaktim geçti... bakalım işin aslı neymiş. teşekkürler yanıtların için

Gunaydınnnnn sabah şerıflerınız hayır olsun yuzunuz bu sabah guluçuklerle dolsunn bebışlerını tombış tombış olsunn

Kızlar herkese günaydınnn =)
Dün bizim randevumuz vardı doktorumuzda. Bebişimi doğru düzgün göremedik çünkü hep sırtını döndü bize teyzeleri. Bol bol omurilik gösterdi =))) Bir tek minik ayacığını gördük.
Cinsiyet için 14. hafta çok erken dedi doktorumuz. Zaten pozisyon itibariyle görmesi imkansızdı. Ocak sonunda tekrar gideceğiz, kısmetse ozaman öğreniriz dedik acelemiz yok ne de olsa.
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat versin.
Balık yemediğim için Omega 3 kapsülü verdi. Önemliymiş sizin de aklınızda olsun. Hepinize güzel bir gün diliyorum...
Hale

arkadaşalar tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı??ne zaman yaptırmamız gerekiyor.ben 4. aydan sonra diye duymuştum ama yine de emin olmak istedim.

herkeslere günaydın diyorum ve de kaçıyorummm işler beni bekler kakılmış iş başında fazla bakamadım umarım herkes iyidir bugün enerji dolu güzel bir gün olsun hepimize inşallah

hayırlısı olsun inşallah canım bebişini küstürdünüz mü yoksa niye sırtını dönmüş size şaka bi yana bunlar hangi pozisyonda duracaklarına kafalarına göre karar veriyolar biz o adar hevesle gidiyoruz kontrollere görelim diye oysa ki:26: inşallah bundan sonraki kontrollerimizde hepimiz bebeişlerimizin cinsiyetlerini öğreniriz omega 3 kapsülü dediğin balı yağı mı acaba ben de balık yemiyorum hiç ömrümce sevmedim yiyemedim. balık yağı içince de kötü oluyorum ama ne yapıcaz bilmiyorum :18:

herkeslere günaydın diyorum ve de kaçıyorummm işler beni bekler kakılmış iş başında fazla bakamadım umarım herkes iyidir bugün enerji dolu güzel bir gün olsun hepimize inşallah

ah güzelim ya bir bitse artık şu işler. gece ege de sen de iyi uyuyabildiniz inşallah. ben bu gece ilk defa wc ye bile kalkmadan deliksiz uyumuşum kendime çok şaşırdım nasıl oldu diye en az 3 kez kalkıyordum normalde. gece uyanmadan uyuyabilmeyi özlemişim inan sabah çok mutlu uyandım. inşallah sen de bugün çok çok iyisindir pek bahsetmemişsin kendi durumundan:97:

sizde nasıl oldu bilemiyorum ama folik asiti bıraktığım günden beri ben kendimi çok daha iyi hissediyorum. ağzımdaki o ekşi tad geçti suyu ilk kez tadını alarak doyasıya içmeye başladım uzun zamandan beri... yemek yerken o midemdeki tuhaf ekşilik de geçti. sanırım bunlara folik asit neden oluyordu şimdiki ilaçlar o kadar etkilemiyor beni gün içinde. günde üç kere ilaç almak bütün gün etkiliyor ama sadece sabah alınca onun etkisi çabuk geçtiğinden günümüz güzel geçiyor diye düşündüm.

canım kızımda 14 hafta bitmişti söylediğinde ,o zaman da ''emin olmadan söylemem eminim kızınız oluyor'' dedi.Eşim hatta bir süre'' yok yaa oğlum var benim'' deyip durmuştu. Ve her ay kadına sorduk ''kız bebek değil mi?''diye .Kadında usanmadan ''evet kız''dedisonra tabi 33 haftalıkken kızımızı kucağımıza aldık ,ohh dedim ,eşime AL SANA KIZ...

canım benim sadece bulantı mı doğum sancısı çekerken de Dİyorsun 2.yok diye ,ama Allahın hikmeti rabbim unutturuyor o sancıyıda acıyıda ,aklında tek bir sahne kalıyor bebeğinin doğduğunda mosmor doğup bir anda normale döndüğü ve kordonunun kesiliş anı .. süper bir duygu .. ve bu duyguyu tekrar yaşamak istiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…