bir insan bu kadar mı çok kız çocuk ister :) halbuki eşin erkek diye çok sevinmişbirşeyi aşırı fazla istersen olmaz derler canım hayırlısı inşallah ben de isterim senin kızın olmasını çünkü gördüklerim arasında bunu en çok isteyen (dile getiren) sensin. umarım gönlüne göre olur. ama erkek çocuk da çok güzel biraz büyüyünce onunla kol kola gezmelere gidersiniz düğünlerde eşine hıh deyip onunla dans edersin falan benim böyle hayallerim var mesela
tabık oncelıkle hayırlısı ama gonlumden hep kız gecıyo bana benzesın ben gıbı olsun dıye eşimde dıyo benıde düşün erkek olsun dıyo ama bakalım doktor ne dıycek yanıı canım hayırlısı ınsallh
ıkı test yaptırmadığım ıçın herkez baskı yapıyor ıllakı gıt oğren dıye pes ettım yaptırıcam galıba ama sadece buyuk ultrasonda bebışımı daha guzel gorebılmek ıçın perşembe gunu ıçın zeynep kamılden randevu aldım orda en sağlamı olur dıye duşundum benımle gelmek ısteyen varmı :)) hemen randevu alalımm ???
en güzeli canım bence doğru karar verdin yaptır testlerini. Ben aç gittim her ihtimale karşı temkinli olayım dedim gidince doktoruma da sordum aç ve tok olmamın bir önmi var mıydı diye hayır dedi hiç fark etmez. Ben her ihtimale karşı aç geleyim dedim deyince boşuna aç kalmışsın fark etmez bu testte dedi. Sen güzelce karnını doyur da git canım boşuna benim gibi aç kalma gerçi benim randevum çok erkendi kahvltı etmeye vaktim olsa yapardım da yetişemedim sonra da neyse hastaneden bişey yemeyeyim bu saate kadar durdum biraz daha durayım dedim.
çok sağol canım yaaa gercı benım randevum saat 2 de mumkun değil aç kalmam o saate bakalım ınş. Geç kalmışsın demez hemen yapmazlarsa yanı gun verırlerse geç kalmış olurum
kızlar bu ikili üçlü test down sendromu ihtimali için dimi? ya ben yaptırmak istemiyorum dedim doktorum yaptırmıycam da ama şimdi büyük ultrason cinsiyet fln diyince merak ettim.. sadece ultrasona girsek kan fln vermeden kaçıp gitsek olmaz mı?=) bu testlerde daha ayrıntılı mı incelenio cinsiyet fln kesin belli oluo mu?
tabık oncelıkle hayırlısı ama gonlumden hep kız gecıyo bana benzesın ben gıbı olsun dıye eşimde dıyo benıde düşün erkek olsun dıyo ama bakalım doktor ne dıycek yanıı canım hayırlısı ınsallh
bende hep boyle kandırıyorum kendımı kızım olursa buyutup ele verıcem oğlum olursa evlendırıp gelın alıcam :)))
sana kalmış bişey canım o ense kalınlığı ölçümünü yaptırıp kan vermeyebilirsin kimse seni zorlayamaz ki.
Kızlar herkese günaydınnn =)
Dün bizim randevumuz vardı doktorumuzda. Bebişimi doğru düzgün göremedik çünkü hep sırtını döndü bize teyzeleri. Bol bol omurilik gösterdi =))) Bir tek minik ayacığını gördük.
Cinsiyet için 14. hafta çok erken dedi doktorumuz. Zaten pozisyon itibariyle görmesi imkansızdı. Ocak sonunda tekrar gideceğiz, kısmetse ozaman öğreniriz dedik acelemiz yok ne de olsa.
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat versin.
Balık yemediğim için Omega 3 kapsülü verdi. Önemliymiş sizin de aklınızda olsun. Hepinize güzel bir gün diliyorum...
Hale
herkeslere günaydın diyorum ve de kaçıyorummm işler beni bekler kakılmış iş başındafazla bakamadım umarım herkes iyidir bugün enerji dolu güzel bir gün olsun hepimize inşallah
bence de çok kötü bir durum güler misn ağlar mısın :) demek ki hastane cihazlarına ve doktorlarına o kadar güveniyor yoksa böyle bir taahhütte bulunmaz bence. ama bence de madem cinsiyetini söylüyolar doğru olması lazım doğru olmama ihtimali varsa niye insanları hazırlıyolar ki bu kadar. senin kızında kaçıncı haftada söylemişlerdi canım :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?