arkadaşalar tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı??ne zaman yaptırmamız gerekiyor.ben 4. aydan sonra diye duymuştum ama yine de emin olmak istedim.
ah güzelim ya bir bitse artık şu işler. gece ege de sen de iyi uyuyabildiniz inşallah. ben bu gece ilk defa wc ye bile kalkmadan deliksiz uyumuşum kendime çok şaşırdım nasıl oldu diye en az 3 kez kalkıyordum normalde. gece uyanmadan uyuyabilmeyi özlemişim inan sabah çok mutlu uyandım. inşallah sen de bugün çok çok iyisindir pek bahsetmemişsin kendi durumundan:97:
sizde nasıl oldu bilemiyorum ama folik asiti bıraktığım günden beri ben kendimi çok daha iyi hissediyorum. ağzımdaki o ekşi tad geçti suyu ilk kez tadını alarak doyasıya içmeye başladım uzun zamandan beri... yemek yerken o midemdeki tuhaf ekşilik de geçti. sanırım bunlara folik asit neden oluyordu şimdiki ilaçlar o kadar etkilemiyor beni gün içinde. günde üç kere ilaç almak bütün gün etkiliyor ama sadece sabah alınca onun etkisi çabuk geçtiğinden günümüz güzel geçiyor diye düşündüm.
canım kızımda 14 hafta bitmişti söylediğinde ,o zaman da ''emin olmadan söylemem eminim kızınız oluyor'' dedi.Eşim hatta bir süre'' yok yaa oğlum var benim'' deyip durmuştu. Ve her ay kadına sorduk ''kız bebek değil mi?''diye .Kadında usanmadan ''evet kız''dedisonra tabi 33 haftalıkken kızımızı kucağımıza aldık ,ohh dedim ,eşime AL SANA KIZ...
canım benim sadece bulantı mı doğum sancısı çekerken de Dİyorsun 2.yok diye ,ama Allahın hikmeti rabbim unutturuyor o sancıyıda acıyıda ,aklında tek bir sahne kalıyor bebeğinin doğduğunda mosmor doğup bir anda normale döndüğü ve kordonunun kesiliş anı .. süper bir duygu .. ve bu duyguyu tekrar yaşamak istiyorsun...
sizde nasıl oldu bilemiyorum ama folik asiti bıraktığım günden beri ben kendimi çok daha iyi hissediyorum. ağzımdaki o ekşi tad geçti suyu ilk kez tadını alarak doyasıya içmeye başladım uzun zamandan beri... yemek yerken o midemdeki tuhaf ekşilik de geçti. sanırım bunlara folik asit neden oluyordu şimdiki ilaçlar o kadar etkilemiyor beni gün içinde. günde üç kere ilaç almak bütün gün etkiliyor ama sadece sabah alınca onun etkisi çabuk geçtiğinden günümüz güzel geçiyor diye düşündüm.
canım o 6. aydan sonra yapılıyor diye hatırlıyorum,zaten eğer oradaki sağlık ocağı kurumu 20.haftadan sonra seni takibe almak zorunda sen kuruma gitmesen onlar gelecekler,ve de seni onlar çağıracaklar şu haftada gel sana tetanoz yapalım diye,:79:
Kızlar herkese günaydınnn =)
Dün bizim randevumuz vardı doktorumuzda. Bebişimi doğru düzgün göremedik çünkü hep sırtını döndü bize teyzeleri. Bol bol omurilik gösterdi =))) Bir tek minik ayacığını gördük.
Cinsiyet için 14. hafta çok erken dedi doktorumuz. Zaten pozisyon itibariyle görmesi imkansızdı. Ocak sonunda tekrar gideceğiz, kısmetse ozaman öğreniriz dedik acelemiz yok ne de olsa.
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat versin.
Balık yemediğim için Omega 3 kapsülü verdi. Önemliymiş sizin de aklınızda olsun. Hepinize güzel bir gün diliyorum...
Hale
canım benim ben akşam 10a doğru uyudum sabaha kadar da uyudum yorgunluktan sanırım.wc ye kalktım mı onu bile hatırlamıyorump.tesi salı çok iş yaptım dolap içleri çok yordu beni.bugün dinlene dinlene yapıyorum işlerimi bayağı kolayladım.kendimi de dinlemiyorum.dün öğleden sonra bulantım vardı mesela bana mısın demedi.işlere verdim kendimi.sen de demek ki uykusuz kaldın bitanem sabaha kadar uyudun
canım benim henüz bırakmadığım için o farkı anlayamadım ama hakikatten bende de var o his
çok haklısın canım benim de folik asit mide problemlerimi artırıyordu.hatta bazen alamıyordum çok bulantım varken.aman maşallah sen atlattın o zor günleri.benim ara ara yokluyor yine.olsun buna da şükür
bir de aşı mı olucaztüm korktuklarım başıma geliyo
herkese merhabalar biz geldik...
evet bende ekim hamilesiyim, ama önce forum nasıl kullanılır vs bi çözmem lazım yanlışım olursa affola
merhaba arkadaşlar.bulantı azaldı derken şimdi de grip oldum.çok fenayım.boğaz şiş,burun akıntısı hapşırık..offf nefes alamıyorum...güya ankaraya gidecektim bugün kuzenime ama iptal ettim biletimi.yeni doğum yaptı kuzenim,bebişe grip bulaşsın istemem yazık valla.daha 3 haftalık bile değil.uyuyacağım bugün bol bol.yoksa geçmez bu hastalık...
herkese merhabalar biz geldik...
evet bende ekim hamilesiyim, ama önce forum nasıl kullanılır vs bi çözmem lazım yanlışım olursa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?