2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

arkadaşalar tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı??ne zaman yaptırmamız gerekiyor.ben 4. aydan sonra diye duymuştum ama yine de emin olmak istedim.

canım o 6. aydan sonra yapılıyor diye hatırlıyorum,zaten eğer oradaki sağlık ocağı kurumu 20.haftadan sonra seni takibe almak zorunda sen kuruma gitmesen onlar gelecekler,ve de seni onlar çağıracaklar şu haftada gel sana tetanoz yapalım diye,:79:

canım benim ben akşam 10a doğru uyudum sabaha kadar da uyudum yorgunluktan sanırım.wc ye kalktım mı onu bile hatırlamıyorum p.tesi salı çok iş yaptım dolap içleri çok yordu beni.bugün dinlene dinlene yapıyorum işlerimi bayağı kolayladım.kendimi de dinlemiyorum.dün öğleden sonra bulantım vardı mesela bana mısın demedi.işlere verdim kendimi.sen de demek ki uykusuz kaldın bitanem sabaha kadar uyudun

canım benim henüz bırakmadığım için o farkı anlayamadım ama hakikatten bende de var o his

şimdi bu erkek olursa artık eşinin de gönlü olmuş olur

doğumda haklısın ben kesin yine derim istemem ben başka diye :) ama dediğin gibi bence de bir zaman sonra kendim isterim. çocukları çok seviyorum ya bayılıyorum onlara. ayy doğunca mor mu oluyolar :96: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah gün gelecek hepsini senin gibi anı olarak anlatacağız :)

çok haklısın canım benim de folik asit mide problemlerimi artırıyordu.hatta bazen alamıyordum çok bulantım varken.aman maşallah sen atlattın o zor günleri.benim ara ara yokluyor yine.olsun buna da şükür

ben egeye hamileyken tetanoz aşısı olmamıştım.önceki sene olmuştum çünkü.koruyormuş 5 sene.şimdi tabi artık süre doldu bu sene olcam mecburen.ben bilmiyordum bu arada sağlık ocağının bizi çağıracağını.söylediğin iyi oldu.peki özele gidenleri de mi arıyorlar?

kızlar bilginiz varmı 3 boyutlu nezaman bakılıor bebeğe..bizim doktor hiç bşiş demedi.yeterince anlıomu acaba normal ultrasondan iyi olup olmadığını..

canım hayırlı olsun.biz de pek görememiştik bebişi uyuyordu minnoş.dr teyzesi uyandırdı.ama uykuluyduminik ayaklarına kurban olsun anneleri.benim de bebişin cinsiyetini söylemedi dr.kısmetse bi dahaki sefere.canım ben egeye hamileyken hiç balık yiyemedim.oğlum da her şeyi sever bir balığı sevmez bunda az da olsa yiyorum

senin adına çoook sevindim canım benim uyumadan dinlenemiyor insan. eh artık işlerin de azalmış sonunda :) dolu dolapları boşaltıp temizlemek sonra yeniden yerleştirmek epey zaman alıyo. boş olsa kolay da.... insan kendini dinledikçe gerçekten çok daha fazla hissediyor, bişeylerle meşgul olmak o bakımdan iyi ama çok yorucu işlerden de korkuyorum biraz. ben de dün ütü yaptım iki saatten fazla sürdü ayakta biraz yorucu oldu tabi seninki kadar değildi elbette valla sana bravo o kadar ağır işi tek başına yaptın

çok haklısın canım benim de folik asit mide problemlerimi artırıyordu.hatta bazen alamıyordum çok bulantım varken.aman maşallah sen atlattın o zor günleri.benim ara ara yokluyor yine.olsun buna da şükür

inşallah senin bulantıların da en kısa zamanda tamamen geçecek canım.

Aman ınn kızlarr ben sabah kahvaltıdan sonra uyumuşum şımdı kalktım kazan gıbı olmuşum benımde hep yarın aklımda zeynep kamılı ömrumce sevemedım tabı rabbım eksıkde etmesın yarın gıdınce ne olcak neyle karşılaşcam nasıl davrancaklar nasıl bır doktor test ıçın ne zamana gun verıcekler aslında bırazda heyecanlıyım galıba :)))

zeynep yeter yahuuuu kendı pıslığım gozume batmaya başladı harbıden uzun zamandır ınce ışle ılgılenmemışım şöyle bır düşündümde

herkese merhabalar biz geldik...
evet bende ekim hamilesiyim, ama önce forum nasıl kullanılır vs bi çözmem lazım yanlışım olursa affola

merhaba arkadaşlar.bulantı azaldı derken şimdi de grip oldum.çok fenayım.boğaz şiş,burun akıntısı hapşırık..offf nefes alamıyorum...güya ankaraya gidecektim bugün kuzenime ama iptal ettim biletimi.yeni doğum yaptı kuzenim,bebişe grip bulaşsın istemem yazık valla.daha 3 haftalık bile değil.uyuyacağım bugün bol bol.yoksa geçmez bu hastalık...

çok geçmış olsun canım yapıcağın teş şey bol bol ıhlamur ıçmek ve ballı lımonlu tarçınlı karabıberlı sıcak su yap ıç ınş. Bır an once ıyıleşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…