2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok geçmiş olsun canım ya çok zor oluyo hamilelikte ben de çektim :2: tavuksuyuna şehriyeli çorba bol limonlu yap ve iç çok rahatlatıyo inan ki ıhlamur nane limon zaten bilindik şeyler ama bana doktorun bi önerisi vardı burun tıkanıklığını açmak için onu senile de paylaşayım umarım işine yarar. bir bardak suyu kaynat ve ılıt sonra içine bir çay kaşığı tuz çay kaşığının üçte biri kadar karbonat karıştır ve bu karışımı hafifçe burnuna çek baya açıyo. hamilelikte ilaç da yasak olunca iyileşme de uzun sürüyo aman dikkat et kendine. bir de doktor bana minoset al yanında bulundur çok ağrın olursa bir tane alabilirsin demişti. tekrar geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk atlatırsın.

Kızlar bu arada gece bacağıma ınanılmaz bır kramp gırdı acısıyla uyandım zor bela kalkıp topuğum ustune bastımda geçtı ama yerı halen acıyo

ben ütüyü oturarak yapıyorum egeye hamileliğimde bir alıştım şimdi ayakta yapamıyorum çok rahat oluyor öyle eğer alışabilirsen iyi olur.yoksa ayakta durması çok zor

iyi yapmışsın canım demek ki yorgunmuşsun uykuya ihtiyacın varmış.yarın inşallah Allah işini rast getirir.güzel haberlerle gelirsin canım.ben de canım evi ihmal etmiştim.2 kere kadın almıştım ama yoook olmuyor en güzelini sen kendin yapıyorsun.şimdi içim rahatlıyo yaptıkça.

Kızlar bu arada gece bacağıma ınanılmaz bır kramp gırdı acısıyla uyandım zor bela kalkıp topuğum ustune bastımda geçtı ama yerı halen acıyo

canım magnezyum eksikliğinde oluyor özellikle de hamilelikte çok oluyor.dr.una söyle magnezyum yazsın.o zaman geçiyor.çünkü sürekli tekrarlıyor kramplar

canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et iyi yapmışsın hem bebeğe geçebilir hem de sen dinlenmezsen zor iyileşirsin.şehriyeli limonlu tavuk suyu çorbası çok çok iyi geliyo yapabilirsen çok iyi olur canım

ben ütüyü oturarak yapıyorum egeye hamileliğimde bir alıştım şimdi ayakta yapamıyorum çok rahat oluyor öyle eğer alışabilirsen iyi olur.yoksa ayakta durması çok zor

ütü masasının boyu ayarlanabilir olsaydı ben de yapardım ama benimki ahşap dolaplı bişey yüksek olduğu için oturarak yapamıyorum bu masa ile.

çok geçmış olsun canım yapıcağın teş şey bol bol ıhlamur ıçmek ve ballı lımonlu tarçınlı karabıberlı sıcak su yap ıç ınş. Bır an once ıyıleşırsın
eşim gelsin de yaptırayım canım,inan kalkacak halim yok.çok sağol.
dün öylesine şehriye çorbası yapmıştım ve şimdi içtim.baya iyi geldi.burnuma da gece yatarken yapayım.en çok gece tıkanıyor.çok sağol tatlım.amam sizler dikkat edin.

sağol zeynepcim.çorbamı içtim.ama boğazım çok kötü.ateşim de var.amaann nedir bu çektiklerimiz.allah bebişlerimize sağlık versin ama.

bende oturarak ütüyapıyorum zevklı oluyo yatagımın ustunde yorulunca yatıyorum sonra kalkıp devam edıyorum :) bıde baş agrısı oluyo bende bulantı kusma veögürme hala devam edıyo alışttım annemlere bugun adapazarına gıttıler yarın gelcekler sımdı canım cok sıkılıyo onlar gıdınce ne yapıcam dıye dusunuyorum ya yıne bunalıma dalarım o zaman ama sımdılık burdalar bıde sabahları kahvaltı yapmak bıle ıstemıyorum zorla yıyorum agzımda degısık bı tat oluyo oda iştahımı kapatıyoo sızede oluyomuu hıc bıseyden tat alamıyorum

Ben aslında balığı çok severdim. Ama hamile kaldıktan sonra tiksinti geldi. Kokusu bile rahatsız ediyor. Doktor dediki balık yiyormusun? Ben de dedim böle böle. Olmazzzz dedi. Bu tiksinme sonuna kadar sürmez ama sen yine de balık yemediğin sürece omega 3 kapsülü hapı al dedi. Hem bebek için hem bizim vücut sağlığımız açısından önemliymiş. Doktoruna danışıp kullanmakta fayda var diye düşünüyorum arkadaşım

kızlar ikili teste giricem yarın ikili testte neler yapılıyor? bi de ense kalınlığı ölçümünü hangi ultrasonla yapıyorlar normal ultrasonla mı 4 boyutlu ultrasonla mı?

inşallah senin tiksintin çabuk geçer ve eskisi gibi balık yemeye devam edebilirsin canım... eski doktorum bana da demişti balık yiyemem diyosan balık yağı hapı vericem diye ama şimdiki doktorum bu konuda bişey demedi ben de omega3 açısından zengin olan badem ceviz fındık sebze tüketmeye gayret ediyorum umarım onlar işe yarıyordur.

kızlar ikili teste giricem yarın ikili testte neler yapılıyor? bi de ense kalınlığı ölçümünü hangi ultrasonla yapıyorlar normal ultrasonla mı 4 boyutlu ultrasonla mı?

normal ultrason ile yapıyolar canım ense kalınlığını ölçüyo parmaklarını sayıyo eline ayağına falan bakıyo işte pek fazla fark göremedim ben açıkçası.

sağol canım inşallah sonuçlar iyi çıkar.biraz önce doktorumun sekreterini aradım o kafamı karıştırdı.4 boyutu ultrasonla bakılıyor ense kalınlığına dedi onun için de ayrı randevu almanız gerek diğer doktorumuzdan dedi.ama ben almadım zaten lazımsa yarın doktorum ister o gönderir dedim.iyi yapmışım o zaman sekreter tam bilmiyor demekki

Kızlar hacı hurmasından bahsettımı sıze bılmıyorum ama bır çok faydası var gebelıkde ve emzırırken ıstersenız bır ınt den araştırın kızlar ben çok beğendım keşke her gun yıyebılsek

canım ben egeye hamileyken son zamanlarda düzenli olarak günde 2 tane yiyordum.doğumu da kolaylaştırıyormuş.fakat fazla da yememek lazımmış.kasılmaları artırıyomuş çünkü doğum için

canım ben egeye hamileyken son zamanlarda düzenli olarak günde 2 tane yiyordum.doğumu da kolaylaştırıyormuş.fakat fazla da yememek lazımmış.kasılmaları artırıyomuş çünkü doğum için

gebelık suresınce dıye okudum sankı gebelıkdekı besın ıhtıyaclarını da karşılıyormuş şımdıden yemeğe başlasak sakıncalımı yanı

canım sen bilirsin ama eğer dört boyutlu ultrason şansın var ise ona git derim ben olsam kesinlikle öyle yapardım çünkü çok daha net görürsün bebeğini hem renklidir de o damarlarına kadar gösteriyomuş. ben istanbula gittimde mutlaka dört boyutlu ultrasonu olan bir hastaneye gidip bebeğime bakacağım :) belki o hastanenin prosedürü öyledir her hastanede dört boyutlu ultrason yok zaten olsa keşkeeee.... benim normal siyah beyaz ultrason ile bakıldı hep.

Kızlaar merhaba...Canımı şehriyeli tavuk suyu çorba çektirdiniz valla. şimdi işden eve gidince ilk işim onu yapmak olacak herkes iyidir umarım Ssabah bulantıları dışında benim gün içinde rahatım iyi..Ama 2 gündür afedersiniz kabızlık sıkıntım var..o yüzden karnım bi tuhaf..çorba iyi gelecek galiba...bi de kuru üzüm iyi geliomuş varsa aranızda tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…