merhaba arkadaşlar.bulantı azaldı derken şimdi de grip oldum.çok fenayım.boğaz şiş,burun akıntısı hapşırık..offf nefes alamıyorum...güya ankaraya gidecektim bugün kuzenime ama iptal ettim biletimi.yeni doğum yaptı kuzenim,bebişe grip bulaşsın istemem yazık valla.daha 3 haftalık bile değil.uyuyacağım bugün bol bol.yoksa geçmez bu hastalık...
senin adına çoook sevindim canım benim uyumadan dinlenemiyor insan. eh artık işlerin de azalmış sonunda :) dolu dolapları boşaltıp temizlemek sonra yeniden yerleştirmek epey zaman alıyo. boş olsa kolay da.... insan kendini dinledikçe gerçekten çok daha fazla hissediyor, bişeylerle meşgul olmak o bakımdan iyi ama çok yorucu işlerden de korkuyorum biraz. ben de dün ütü yaptım iki saatten fazla sürdü ayakta biraz yorucu oldu tabi seninki kadar değildi elbettevalla sana bravo o kadar ağır işi tek başına yaptın
Aman ınn kızlarr ben sabah kahvaltıdan sonra uyumuşum şımdı kalktım kazan gıbı olmuşum benımde hep yarın aklımda zeynep kamılı ömrumce sevemedım tabı rabbım eksıkde etmesın yarın gıdınce ne olcak neyle karşılaşcam nasıl davrancaklar nasıl bır doktor test ıçın ne zamana gun verıcekler aslında bırazda heyecanlıyım galıba :)))
zeynep yeter yahuuuu kendı pıslığım gozume batmaya başladı harbıden uzun zamandır ınce ışle ılgılenmemışım şöyle bır düşündümde
Kızlar bu arada gece bacağıma ınanılmaz bır kramp gırdı acısıyla uyandım zor bela kalkıp topuğum ustune bastımda geçtı ama yerı halen acıyo
merhaba arkadaşlar.bulantı azaldı derken şimdi de grip oldum.çok fenayım.boğaz şiş,burun akıntısı hapşırık..offf nefes alamıyorum...güya ankaraya gidecektim bugün kuzenime ama iptal ettim biletimi.yeni doğum yaptı kuzenim,bebişe grip bulaşsın istemem yazık valla.daha 3 haftalık bile değil.uyuyacağım bugün bol bol.yoksa geçmez bu hastalık...
ben ütüyü oturarak yapıyorum egeye hamileliğimde bir alıştım şimdi ayakta yapamıyorumçok rahat oluyor öyle eğer alışabilirsen iyi olur.yoksa ayakta durması çok zor
eşim gelsin de yaptırayım canım,inan kalkacak halim yok.çok sağol.çok geçmış olsun canım yapıcağın teş şey bol bol ıhlamur ıçmek ve ballı lımonlu tarçınlı karabıberlı sıcak su yap ıç ınş. Bır an once ıyıleşırsın
dün öylesine şehriye çorbası yapmıştım ve şimdi içtim.baya iyi geldi.burnuma da gece yatarken yapayım.en çok gece tıkanıyor.çok sağol tatlım.amam sizler dikkat edin.çok geçmiş olsun canım ya çok zor oluyo hamilelikte ben de çektim :2: tavuksuyuna şehriyeli çorba bol limonlu yap ve iç çok rahatlatıyo inan ki ıhlamur nane limon zaten bilindik şeyler ama bana doktorun bi önerisi vardı burun tıkanıklığını açmak için onu senile de paylaşayım umarım işine yarar. bir bardak suyu kaynat ve ılıt sonra içine bir çay kaşığı tuz çay kaşığının üçte biri kadar karbonat karıştır ve bu karışımı hafifçe burnuna çek baya açıyo. hamilelikte ilaç da yasak olunca iyileşme de uzun sürüyo aman dikkat et kendine. bir de doktor bana minoset al yanında bulundur çok ağrın olursa bir tane alabilirsin demişti. tekrar geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk atlatırsın.
canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et iyi yapmışsın hem bebeğe geçebilir hem de sen dinlenmezsen zor iyileşirsin.şehriyeli limonlu tavuk suyu çorbası çok çok iyi geliyo yapabilirsen çok iyi olur canım
hayırlısı olsun inşallah canım bebişini küstürdünüz mü yoksaniye sırtını dönmüş size şaka bi yana bunlar hangi pozisyonda duracaklarına kafalarına göre karar veriyolar biz o adar hevesle gidiyoruz kontrollere görelim diye oysa ki:26: inşallah bundan sonraki kontrollerimizde hepimiz bebeişlerimizin cinsiyetlerini öğreniriz omega 3 kapsülü dediğin balı yağı mı acaba ben de balık yemiyorum hiç ömrümce sevmedim yiyemedim. balık yağı içince de kötü oluyorum ama ne yapıcaz bilmiyorum :18:
Ben aslında balığı çok severdim. Ama hamile kaldıktan sonra tiksinti geldi. Kokusu bile rahatsız ediyor. Doktor dediki balık yiyormusun? Ben de dedim böle böle. Olmazzzz dedi. Bu tiksinme sonuna kadar sürmez ama sen yine de balık yemediğin sürece omega 3 kapsülü hapı al dedi. Hem bebek için hem bizim vücut sağlığımız açısından önemliymiş. Doktoruna danışıp kullanmakta fayda var diye düşünüyorum arkadaşım
kızlar ikili teste giricem yarın ikili testte neler yapılıyor? bi de ense kalınlığı ölçümünü hangi ultrasonla yapıyorlar normal ultrasonla mı 4 boyutlu ultrasonla mı?
Aman ınn kızlarr ben sabah kahvaltıdan sonra uyumuşum şımdı kalktım kazan gıbı olmuşum benımde hep yarın aklımda zeynep kamılı ömrumce sevemedım tabı rabbım eksıkde etmesın yarın gıdınce ne olcak neyle karşılaşcam nasıl davrancaklar nasıl bır doktor test ıçın ne zamana gun verıcekler aslında bırazda heyecanlıyım galıba :)))
Balböceğimmm walla kıskandım uykunu. Ben işe gitmek için sabah 6 da kalkıyorum. Akşam da işte kaçta uyuyabilirsem. Uykuya doyamıyorum. İstanbulda çalışan kadın olmak çok zorrrrr. Şu paranın gözü kör olsun:95:
Bu arada kramp hamilelikte olurmuş. Annemde de çok olurdu. Benim daha başlamadı ama hazırlıklıyım. Sana bir çözüm veriyim krampa; eşini kaldır, kramp giren ayağını parmaklarından geriye doğru çeksin. Hemen geçiyor. Belki de biliyorsundur ama ben yine de söyliyim dedim. Geçmiş olsun arkadaşım
herkese merhabalar biz geldik...
evet bende ekim hamilesiyim, ama önce forum nasıl kullanılır vs bi çözmem lazım yanlışım olursa affola
Hoşgeldinnnn
Geçmiş olsun. Kendine iyi bak. Ilık birşeyler iç, dinlen arkadaşım. Ben de de gece bir boğaz ağrısı! Yutkunamadım hiç. Boğazımdan su geçmedi inanırmısın? Allahtan grip belirtisi yok şimdilik... Umarım tüm kızlar ağır bir hastalık geçirmeden şu soğuk günleri atlatırız
kızlar ikili teste giricem yarın ikili testte neler yapılıyor? bi de ense kalınlığı ölçümünü hangi ultrasonla yapıyorlar normal ultrasonla mı 4 boyutlu ultrasonla mı?
Ense kalınlığını normal ultrasonla baktı bana. Siyah beyez işte herdoktorda olandan. Sonra hemen kanı aldı. 3 gün içinde de sonuçları söyledi. İnşallah güzel çıkar sonuçların. Hayırlı haberlerle inşallah....
Kızlar hacı hurmasından bahsettımı sıze bılmıyorum ama bır çok faydası var gebelıkde ve emzırırken ıstersenız bır ınt den araştırın kızlar ben çok beğendım keşke her gun yıyebılsek
canım ben egeye hamileyken son zamanlarda düzenli olarak günde 2 tane yiyordum.doğumu da kolaylaştırıyormuş.fakat fazla da yememek lazımmış.kasılmaları artırıyomuş çünkü doğum için
sağol canım inşallah sonuçlar iyi çıkar.biraz önce doktorumun sekreterini aradım o kafamı karıştırdı.4 boyutu ultrasonla bakılıyor ense kalınlığına dedi onun için de ayrı randevu almanız gerek diğer doktorumuzdan dedi.ama ben almadım zaten lazımsa yarın doktorum ister o gönderir dedim.iyi yapmışım o zaman sekreter tam bilmiyor demekki
canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et iyi yapmışsın hem bebeğe geçebilir hem de sen dinlenmezsen zor iyileşirsin.şehriyeli limonlu tavuk suyu çorbası çok çok iyi geliyo yapabilirsen çok iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?