kızlaar merhaba...canımı şehriyeli tavuk suyu çorba çektirdiniz valla. şimdi işden eve gidince ilk işim onu yapmak olacakherkes iyidir umarım ssabah bulantıları dışında benim gün içinde rahatım iyi..ama 2 gündür afedersiniz kabızlık sıkıntım var..o yüzden karnım bi tuhaf..çorba iyi gelecek galiba...bi de kuru üzüm iyi geliomuş varsa aranızda tavsiye ederim...
gebelık suresınce dıye okudum sankı gebelıkdekı besın ıhtıyaclarını da karşılıyormuş şımdıden yemeğe başlasak sakıncalımı yanı
hurma çok faydalı canım normalde de.hamilelikte de doğum kasılmalarının düzenli olmasını sağlıyor.özellikle de son zamanlarda.fazla abartma demişti bana dr.um.2-3 tane de fazla yeme demişti.doğal oksitosin çünkü kurma.2-3 tane yemek çok faydalı ama.zaten fazla da abartmamak lazım içinde çok kalori var
Kızlaar merhaba...Canımı şehriyeli tavuk suyu çorba çektirdiniz valla. şimdi işden eve gidince ilk işim onu yapmak olacakherkes iyidir umarım Ssabah bulantıları dışında benim gün içinde rahatım iyi..Ama 2 gündür afedersiniz kabızlık sıkıntım var..o yüzden karnım bi tuhaf..çorba iyi gelecek galiba...bi de kuru üzüm iyi geliomuş varsa aranızda tavsiye ederim...
yanı şımıden gunde ıkı tane yesek olurmu
yanı şımıden gunde ıkı tane yesek olurmu
yi yavrum yiiiiTabi çok iyi valla benim de canım istedi ben de çıkınca alcam.bi de canım şu buluşma olayını haftaya yapsak nasıl olur?benim işler ancak biter.ne dersin?
canım sorcam sorcam unutuyorum resimdeki sen misin????
şimdi bu erkek olursa artık eşinin de gönlü olmuş olur
doğumda haklısın ben kesin yine derim istemem ben başka diye :) ama dediğin gibi bence de bir zaman sonra kendim isterim. çocukları çok seviyorum ya bayılıyorum onlara. ayy doğunca mor mu oluyolar :96: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah gün gelecek hepsini senin gibi anı olarak anlatacağız :)
ben egeye hamileyken tetanoz aşısı olmamıştım.önceki sene olmuştum çünkü.koruyormuş 5 sene.şimdi tabi artık süre doldu bu sene olcam mecburen.ben bilmiyordum bu arada sağlık ocağının bizi çağıracağını.söylediğin iyi oldu.peki özele gidenleri de mi arıyorlar?
canım sen bilirsin ama eğer dört boyutlu ultrason şansın var ise ona git derim ben olsam kesinlikle öyle yapardım çünkü çok daha net görürsün bebeğini hem renklidir de o damarlarına kadar gösteriyomuş. ben istanbula gittimde mutlaka dört boyutlu ultrasonu olan bir hastaneye gidip bebeğime bakacağım :) belki o hastanenin prosedürü öyledir her hastanede dört boyutlu ultrason yok zaten olsa keşkeeee.... benim normal siyah beyaz ultrason ile bakıldı hep.
evet zeynepçim özelede gidiyor olsan onlar takip etmek zorundalar yoksa ceza alıyorlarmış,eşim sağlıkçı ordan biliyorum
anaaa ne yapcaz yaaa pırt dıyoz canımız ıstıyo kızz hurma ben bulamadımkı dıyeyım sana aşerme sakın getıreyım ben haber saldım hacıdan gelen ıstıyorum dıye :)) olur tabıkı ama dahada ertelemeyım yaaıstersen gun belırleyelım kı herkez o gune bılsın ayarlasın kendını
evet canım bır zamanlar bendım genç ve zayıfken bır zamanlar .......
Ismim de sevil bu arada
evet zeynepçim özelede gidiyor olsan onlar takip etmek zorundalar yoksa ceza alıyorlarmış,eşim sağlıkçı ordan biliyorum
kızlar çok mutluyum gelecekten korkmuyorum ,kızımla dışarı çıkıyorduk tam ona şapkasını taktım bana dediki ''ANNE KARDEŞİME DE TAKICAZ ŞAPKA DEĞİLMİ ÜŞÜMESİN,BEN ONUN ELİNDEN TUTUP ONA MAMA ALICAM''çok sevindim,birde bana dedmin çamaşırları asmam gerekiyodu dedki''ANNE YORULMA SEN KARNINDA BEBEK VAR BEN ASARIM''yavrum uğraştı uğraştı boyu yetmedi...
canım 20.haftamda zaten girecekmişim 4 boyutluya. o yüzen şimdi gerek yoksa girmeyeyim dedim çünkü yarın ikili teste normal ultrasonla olursa 35+25=60 tl ödicem eğer 4 boyutluya girersem 35+25+150=210 tl ödicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?