2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım salatalarında ve haşlama sebzelerınde sızma zeytınyağı kullan kabızlığa o da çok ıyı gelıyo

gebelık suresınce dıye okudum sankı gebelıkdekı besın ıhtıyaclarını da karşılıyormuş şımdıden yemeğe başlasak sakıncalımı yanı

hurma çok faydalı canım normalde de.hamilelikte de doğum kasılmalarının düzenli olmasını sağlıyor.özellikle de son zamanlarda.fazla abartma demişti bana dr.um.2-3 tane de fazla yeme demişti.doğal oksitosin çünkü kurma.2-3 tane yemek çok faydalı ama.zaten fazla da abartmamak lazım içinde çok kalori var

yanı şımıden gunde ıkı tane yesek olurmu

ayy canım yardımcı olmak için yazmıştım çok iyi geliyor diye.benim de canım çekti hatta yazınca ben de yapcam senin de mi tam geçmedi bulantılar?benim azaldı ama tam geçmedi.kabızlık için de canım kuru kayısı,meyve,salata,yeşil yapraklı sebze tüketebilirsin.bi de bol bol su.geçmiş olsunnnn

yi yavrum yiiii Tabi çok iyi valla benim de canım istedi ben de çıkınca alcam.bi de canım şu buluşma olayını haftaya yapsak nasıl olur?benim işler ancak biter.ne dersin?

anaaa ne yapcaz yaaa pırt dıyoz canımız ıstıyo kızz hurma ben bulamadımkı dıyeyım sana aşerme sakın getıreyım ben haber saldım hacıdan gelen ıstıyorum dıye :)) olur tabıkı ama dahada ertelemeyım yaa ıstersen gun belırleyelım kı herkez o gune bılsın ayarlasın kendını

amin bitanem mor oluyorlar evet ama hemen açılıyor renkleri,

evet zeynepçim özelede gidiyor olsan onlar takip etmek zorundalar yoksa ceza alıyorlarmış,eşim sağlıkçı ordan biliyorum

canım 20.haftamda zaten girecekmişim 4 boyutluya. o yüzen şimdi gerek yoksa girmeyeyim dedim çünkü yarın ikili teste normal ultrasonla olursa 35+25=60 tl ödicem eğer 4 boyutluya girersem 35+25+150=210 tl ödicem :)

tamam canım eğer kar falan yazmazsa haftaya görüşelim çarşamba ya da perşembe nasıl?

kızlar çok mutluyum gelecekten korkmuyorum ,kızımla dışarı çıkıyorduk tam ona şapkasını taktım bana dediki ''ANNE KARDEŞİME DE TAKICAZ ŞAPKA DEĞİLMİ ÜŞÜMESİN,BEN ONUN ELİNDEN TUTUP ONA MAMA ALICAM''çok sevindim,birde bana dedmin çamaşırları asmam gerekiyodu dedki''ANNE YORULMA SEN KARNINDA BEBEK VAR BEN ASARIM''yavrum uğraştı uğraştı boyu yetmedi...

maşallah canım bak demiştik sana kabullenecek diye.kıyamam ben ona.çok bilmişler.benim oğlum da çok hevesli kardeş konusunda bakalım doğunca ne olcak

canım 20.haftamda zaten girecekmişim 4 boyutluya. o yüzen şimdi gerek yoksa girmeyeyim dedim çünkü yarın ikili teste normal ultrasonla olursa 35+25=60 tl ödicem eğer 4 boyutluya girersem 35+25+150=210 tl ödicem :)

sen en iyisini düşünmüşsün canım. ikili testte 4 boyutlu şartı yok nasıl istersen öyle yaptır sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…