kızlar çok mutluyum gelecekten korkmuyorum ,kızımla dışarı çıkıyorduk tam ona şapkasını taktım bana dediki ''ANNE KARDEŞİME DE TAKICAZ ŞAPKA DEĞİLMİ ÜŞÜMESİN,BEN ONUN ELİNDEN TUTUP ONA MAMA ALICAM''çok sevindim,birde bana dedmin çamaşırları asmam gerekiyodu dedki''ANNE YORULMA SEN KARNINDA BEBEK VAR BEN ASARIM''yavrum uğraştı uğraştı boyu yetmedi...
maşallah canım bak demiştik sana kabullenecek diye.kıyamam ben ona.çok bilmişler.benim oğlum da çok hevesli kardeş konusunda bakalım doğunca ne olcak
maşallah Ege baştan hevesli olduğu için inşallah sen bu konuda sorun yaşamazsın bitanem. Hatta sana yardımcı bile olur bebeği büyütürken
Hımmm şu durumdaa kımler gelıyor umranıye ıkea kahvaltı buluşmamızaa
tarıh gelıcek olan çarşamba yada perşembe gunu
canım bir hastalık;kar vs olmazsa ben gelirim buluşmaya
yahu sen demırbaşsın zaten :)
maşallah Ege baştan hevesli olduğu için inşallah sen bu konuda sorun yaşamazsın bitanem. Hatta sana yardımcı bile olur bebeği büyütürken
gunaydınnnnn kaderdaşlarımmm :)
benım zeynep kamıl saatım yaklaşıyo
heyecanmı yaptın nee :))
günaydın canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çok heyecanlanıyorum her defasında hadi güzel haberlerini bekliyoruz bitanem.gelince bize haber ver hemen.bebişine selam söyle annesi benden
canım ordan anneme gecersem habere veremeye bılırım ama ablama uğrarsam orda ınt var ordan yazarım sana hazır o tarafa geçmışken umranıye ye uğrım en çok neye guldum bılıyormusun randevu saatı 5 dk ara ıle kızz ben 5 dk ancak ultrason ıçın hazırlanıyırm :))
canım benim bir türlü msnde buluşamadık bugün.sana uzunca yazdım yazdıklarım gelmiştir inşallah.çok çok öpüyorum canım arkadaşım
kızlar merhaba size bişey sorucam aranınzda tecrübeli olanlar var..ben geçen hafta tuvalette düştüm,yani daha doğrusu klozete oturamıyorum iş yerinde filan.ayağım kaydı hızla klozete oturdum(düştüm yani).gerçi ağrız sızım olmadı sadece totom morardı ama doktora gittiğimde unuttum sölemeyi.sizce bişi olabilirmi..?gerçi bişi olsa ultrasonda g:26:örürdü dimi..bana bi akıl verin..?
kızlar merhaba size bişey sorucam aranınzda tecrübeli olanlar var..ben geçen hafta tuvalette düştüm,yani daha doğrusu klozete oturamıyorum iş yerinde filan.ayağım kaydı hızla klozete oturdum(düştüm yani).gerçi ağrız sızım olmadı sadece totom morardı ama doktora gittiğimde unuttum sölemeyi.sizce bişi olabilirmi..?gerçi bişi olsa ultrasonda g:26:örürdü dimi..bana bi akıl verin..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?