2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yerim ben senin kızını yaaa maşallah ona iyice alışmış kardeşine Allah nazarlardan korusun

maşallah canım bak demiştik sana kabullenecek diye.kıyamam ben ona.çok bilmişler.benim oğlum da çok hevesli kardeş konusunda bakalım doğunca ne olcak

maşallah Ege baştan hevesli olduğu için inşallah sen bu konuda sorun yaşamazsın bitanem. Hatta sana yardımcı bile olur bebeği büyütürken

Hımmm şu durumdaa kımler gelıyor umranıye ıkea kahvaltı buluşmamızaa

tarıh gelıcek olan çarşamba yada perşembe gunu

Muhteşem yuzyılı seyrettım kadına resmen aşık olsum yaaa o nasıl temız bır guzellık o neydı o oyle yaaa erkekmıyım ben acaba oy oy oyyy çok guzelllllll

maşallah Ege baştan hevesli olduğu için inşallah sen bu konuda sorun yaşamazsın bitanem. Hatta sana yardımcı bile olur bebeği büyütürken

canım benim bir türlü msnde buluşamadık bugün.sana uzunca yazdım yazdıklarım gelmiştir inşallah.çok çok öpüyorum canım arkadaşım

gunaydınnnnn kaderdaşlarımmm :)

benım zeynep kamıl saatım yaklaşıyo
heyecanmı yaptın nee :))

gunaydınnnnn kaderdaşlarımmm :)

benım zeynep kamıl saatım yaklaşıyo
heyecanmı yaptın nee :))

günaydın canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çok heyecanlanıyorum her defasında hadi güzel haberlerini bekliyoruz bitanem.gelince bize haber ver hemen.bebişine selam söyle annesi benden

günaydın canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çok heyecanlanıyorum her defasında hadi güzel haberlerini bekliyoruz bitanem.gelince bize haber ver hemen.bebişine selam söyle annesi benden

canım ordan anneme gecersem habere veremeye bılırım ama ablama uğrarsam orda ınt var ordan yazarım sana hazır o tarafa geçmışken umranıye ye uğrım en çok neye guldum bılıyormusun randevu saatı 5 dk ara ıle kızz ben 5 dk ancak ultrason ıçın hazırlanıyırm :))

kızlarrr günaydınnnnn
gamzecim hayırlı haberler ile gel inş. aynen benim gözüme uyku bile girmiyor gideceğim zamanlar da ben şubatın ilk haftası gideceğim

Son düzenleme:
Herkese merhabalar...Güzel haberlerle dolu çook güzel bir gün diliyorum bütün bebek bekleyen arkadaşlarıma.Zeynep sabah bulantıları dışında ki o da 2-3 öğürmekten ibaret artık baya rahatladım çok şükür.Hatta 3 ay kadar aç gezdim diyebilirim ama şimdi maşallah güzel yiyorum.Süt içemiyorum ve balık yiyemiyorum yanlız ona canım sıkılıo.En azından sütlü tatlılarla idare edicem..Geçen hafta kontrolde bebek kız gibi geldi bana demişti dr um ama net bişey diyemed, 14 haftadaydık ama ocak sonundaki kontrolde söyleriz artık net olarak dedi.Rabbim sağlıklısını versinde ne olsa kabulümüz.Kızımda yok oğlumda..Allah nerde isteyen varsa nasip etsin..

kızlar merhaba size bişey sorucam aranınzda tecrübeli olanlar var..ben geçen hafta tuvalette düştüm,yani daha doğrusu klozete oturamıyorum iş yerinde filan.ayağım kaydı hızla klozete oturdum(düştüm yani).gerçi ağrız sızım olmadı sadece totom morardı ama doktora gittiğimde unuttum sölemeyi.sizce bişi olabilirmi..?gerçi bişi olsa ultrasonda g:26:örürdü dimi..bana bi akıl verin..?

Selam canım..Hiç endişelenme ..onlar çok sağlam tutunuyo..Eğer bişey olacağı varsa zaten oluyor ...aşırı bi darbe vs.. olmadığı sürece hiç bişey olmaz..arabalrda koltuklar nasıl sallanıo bozuk bi yolda öyle düşün..içerde güvendeler onlar...

Canım benim bence korkucak birşeyin yoktur merak etme. Benim doktor bebek konusunda kanama filan olmadıkça korkulacak hiç birşey yok diyor. Ayrıca senin karnında sancı filanda yok çok şükür. Allahtan totomuz var da yumuşak yere düşüyoruz. Hem sonra sen doktora da gittin bebişinde gayet iyi. Düşünme artık bence

gecmıs olsun canım kanama falan olmadıysa sorun yoktur bence ama yınede dıkkat et

kıslar bulantılar ne durumda bıten varmı bend eögürtü cok oluyo bulantıda devam edıyo ben bulusmaya gelmek ısterım ama tek gelemem tansıyonum düşüyo dıye dısarı bıle zor cıkıyorum artıkk sızde sorun yok galıba masallah dısarı tek cıkma konusunda ben cok korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…