2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Benimde tansiyonun düşüyor Deniz kızı. Mecbur sabahın köründe işe gidiyorum ama. Yarın bir günlük rapor alıyımda dinleniyim diyorum bari.:97: Kahvaltı konusunda ben gelemiyorum çünkü haftaiçi çalışan hanımlara pek uygun olmuyor.

evet benim bulantılarım neredeyse bitti gibi..sabahları sadece ilk kalktığımda 2-3 dk öğürüyorum o kadar 15+3 günlük benim..sennide yavaş yavaş azalır ve geçer

allah yardım etsın canım ben tek cıkınca korkuyorum annemöle bıle cıksam yıne korkuyorum kadın nasıl taşır benı dıye hersey gelıyo aklıma eger gelenler olursa hafta sonuda olabılır ama dıger arkadaslar nasıl dusunur bılmıyorumm sabah kahvaltı bana bıraz risklı gelıyo ac karnına nasıl gelcez dıye dusunuyorum :)bakalım dıger arkadaslar ne dıcekelr

evet canım ay bir türlü aynı anda denk gelmedi. ben şimdi açık bırakıyorum sen açınca yaz mutlaka olur mu?

canım evet bir türlü yazışamadık.sabahtan beri de forum açık kaldı ama bakamadım.işler hala bitmedi.artık kollarım bacaklarım sızlıyor.ama az kaldı

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah da uzun uzun bakabilirler

ohh canım çok sevindim senin adına.darısı başıma inşallah.benim de azaldı bulantılar ama tam olarak geçmedi.buna da şükür.hiçbir şey yapamıyordum.bu hafta evi komple temizliyorum düşün.ben de süt içemiyorum balık da yemiyorum.insan ilk hamileliğinde çok takıyor bunları 2.de daha oluruna bırakıyorsun.inşallah onları da başlarsın yakında yemeye.hayırlısı olsun canım kız ya da erkek sağlıklı olsun inşallah hepimiz için.

sen içini ferah tut canım.artık haftalar iyice ilerliyor.bişey olsaydı zaten ultrasonda görünürdü Allah vermesin.çok geçmiş olsun bu arada.dikkat et kendine canım

olsun canım sen üzülme bir dahakine sen de gelirsin benim de tam geçmedi canım ara ara yokluyor yine.sen kendini iyi hissedene kadar dışarı çıkma canım

allah senin gibi çalışanlara kolaylık versin canım.çok yoruluyorsunuzdur.bir gün de h.sonu ayarlarız hep beraber toplanırız inşallah

canım haftaya eğer gelebilirim dersen öğleden sonra da görüşürüz.Sevile de sorarız.benim için farketmez canım.idare ederiz birbirimizi tabi ki.

herkese merhaba arkadaşlar.benim de bugün ikili sonuçlarım çıkmış.iyi çıkmış sonuçlar Allaha şükür.yalnız beta hcg yani hamilelik hormonu haftama göre çok yüksek yine.oğlumda da öyleydi.hatta 3lü testte risk çıkıp da bu hormondan dolayı amniyosentez bile olmuştum.demek ki benim metabolizma böyle çalışıyor.artık 100000 lerden aşağı olması gereken hormon 174000de bu kadar yüksek hormona yine iyi bulantılara dayanabiliyorsun dedi dr.neyse hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun

hayırlısı olsun inşallah..Sende kendini fazla yorma..dünya işi bitmez..dikkat et kendinede bebişinede..

aynen canım benm de ikilide beta yüksek çıkmıştı.bakalım 3 de çıkıcak mı.bu arada iyi çıkmasına da sevindim sonuçlarının.bir de benim yazıma cvp vermedn

Çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına..sonuna kadar böyle gitmesini dilerim hayırlısıyla...

kızlar şimdi doktordan geldim ikili test için gitmiştim. doktorum neredeyse 20 dk ultrasonda baktı.sonra 4 boyutlu ultrasonlada baktı 3-4 dk. bebeğimin kalp atışlarını dinletti.o kadar güzeldiki. çünkü doktorumu yeni değiştirdim ve önceki doktorum kalp atışlaırını bile dinletmemişti bebeğimizi hiç görememiştik. çok güzel bir duygu ya.. bebeğim o kadar hareketliydi ki kolu bacağı hiç durmuyordu hatta doktorumuz hip hopçı bu breakdance yapıyor diye espri yaptı.ayaklarını ellerini gözlerini gördük tek tek..inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…