kıslar bulantılar ne durumda bıten varmı bend eögürtü cok oluyo bulantıda devam edıyo ben bulusmaya gelmek ısterım ama tek gelemem tansıyonum düşüyo dıye dısarı bıle zor cıkıyorum artıkk sızde sorun yok galıba masallah dısarı tek cıkma konusunda ben cok korkuyorum valla
kıslar bulantılar ne durumda bıten varmı bend eögürtü cok oluyo bulantıda devam edıyo ben bulusmaya gelmek ısterım ama tek gelemem tansıyonum düşüyo dıye dısarı bıle zor cıkıyorum artıkk sızde sorun yok galıba masallah dısarı tek cıkma konusunda ben cok korkuyorum valla
Benimde tansiyonun düşüyor Deniz kızı. Mecbur sabahın köründe işe gidiyorum ama. Yarın bir günlük rapor alıyımda dinleniyim diyorum bari.:97: Kahvaltı konusunda ben gelemiyorum çünkü haftaiçi çalışan hanımlara pek uygun olmuyor.
evet canım ay bir türlü aynı anda denk gelmedi. ben şimdi açık bırakıyorum sen açınca yaz mutlaka olur mu?
canım ordan anneme gecersem habere veremeye bılırım ama ablama uğrarsam orda ınt var ordan yazarım sana hazır o tarafa geçmışken umranıye ye uğrım en çok neye guldum bılıyormusun randevu saatı 5 dk ara ıle kızz ben 5 dk ancak ultrason ıçın hazırlanıyırm :))
canım evet bir türlü yazışamadık.sabahtan beri de forum açık kaldı ama bakamadım.işler hala bitmedi.artık kollarım bacaklarım sızlıyor.ama az kaldı
Herkese merhabalar...Güzel haberlerle dolu çook güzel bir gün diliyorum bütün bebek bekleyen arkadaşlarıma.Zeynep sabah bulantıları dışında ki o da 2-3 öğürmekten ibaret artık baya rahatladım çok şükür.Hatta 3 ay kadar aç gezdim diyebilirim ama şimdi maşallah güzel yiyorum.Süt içemiyorum ve balık yiyemiyorum yanlız ona canım sıkılıo.En azından sütlü tatlılarla idare edicem..Geçen hafta kontrolde bebek kız gibi geldi bana demişti dr um ama net bişey diyemed, 14 haftadaydık ama ocak sonundaki kontrolde söyleriz artık net olarak dedi.Rabbim sağlıklısını versinde ne olsa kabulümüz.Kızımda yok oğlumda..Allah nerde isteyen varsa nasip etsin..
kızlar merhaba size bişey sorucam aranınzda tecrübeli olanlar var..ben geçen hafta tuvalette düştüm,yani daha doğrusu klozete oturamıyorum iş yerinde filan.ayağım kaydı hızla klozete oturdum(düştüm yani).gerçi ağrız sızım olmadı sadece totom morardı ama doktora gittiğimde unuttum sölemeyi.sizce bişi olabilirmi..?gerçi bişi olsa ultrasonda g:26:örürdü dimi..bana bi akıl verin..?
Benimde tansiyonun düşüyor Deniz kızı. Mecbur sabahın köründe işe gidiyorum ama. Yarın bir günlük rapor alıyımda dinleniyim diyorum bari.:97: Kahvaltı konusunda ben gelemiyorum çünkü haftaiçi çalışan hanımlara pek uygun olmuyor.
allah yardım etsın canım ben tek cıkınca korkuyorum annemöle bıle cıksam yıne korkuyorum kadın nasıl taşır benı dıye hersey gelıyo aklıma eger gelenler olursa hafta sonuda olabılır ama dıger arkadaslar nasıl dusunur bılmıyorumm sabah kahvaltı bana bıraz risklı gelıyo ac karnına nasıl gelcez dıye dusunuyorum :)bakalım dıger arkadaslar ne dıcekelr
ohh canım çok sevindim senin adına.darısı başıma inşallah.benim de azaldı bulantılar ama tam olarak geçmedi.buna da şükür.hiçbir şey yapamıyordum.bu hafta evi komple temizliyorum düşün.ben de süt içemiyorum balık da yemiyorum.insan ilk hamileliğinde çok takıyor bunları 2.de daha oluruna bırakıyorsun.inşallah onları da başlarsın yakında yemeye.hayırlısı olsun canım kız ya da erkek sağlıklı olsun inşallah hepimiz için.
herkese merhaba arkadaşlar.benim de bugün ikili sonuçlarım çıkmış.iyi çıkmış sonuçlar Allaha şükür.yalnız beta hcg yani hamilelik hormonu haftama göre çok yüksek yine.oğlumda da öyleydi.hatta 3lü testte risk çıkıp da bu hormondan dolayı amniyosentez bile olmuştum.demek ki benim metabolizma böyle çalışıyor.artık 100000 lerden aşağı olması gereken hormon 174000debu kadar yüksek hormona yine iyi bulantılara dayanabiliyorsun dedi dr.neyse hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun
allah senin gibi çalışanlara kolaylık versin canım.çok yoruluyorsunuzdur.bir gün de h.sonu ayarlarız hep beraber toplanırız inşallah
herkese merhaba arkadaşlar.benim de bugün ikili sonuçlarım çıkmış.iyi çıkmış sonuçlar Allaha şükür.yalnız beta hcg yani hamilelik hormonu haftama göre çok yüksek yine.oğlumda da öyleydi.hatta 3lü testte risk çıkıp da bu hormondan dolayı amniyosentez bile olmuştum.demek ki benim metabolizma böyle çalışıyor.artık 100000 lerden aşağı olması gereken hormon 174000debu kadar yüksek hormona yine iyi bulantılara dayanabiliyorsun dedi dr.neyse hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun
aynen canım benm de ikilide beta yüksek çıkmıştı.bakalım 3 de çıkıcak mı.bu arada iyi çıkmasına da sevindim sonuçlarının.bir de benim yazıma cvp vermedn
sen içini ferah tut canım.artık haftalar iyice ilerliyor.bişey olsaydı zaten ultrasonda görünürdü Allah vermesin.çok geçmiş olsun bu arada.dikkat et kendine canım
gunaydınnnnn kaderdaşlarımmm :)
benım zeynep kamıl saatım yaklaşıyo
heyecanmı yaptın nee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?