kızlarrr günaydınnnnn
gamzecim hayırlı haberler ile gel inş. aynen benim gözüme uyku bile girmiyor gideceğim zamanlar daben şubatın ilk haftası gideceğim
kızlar merhaba size bişey sorucam aranınzda tecrübeli olanlar var..ben geçen hafta tuvalette düştüm,yani daha doğrusu klozete oturamıyorum iş yerinde filan.ayağım kaydı hızla klozete oturdum(düştüm yani).gerçi ağrız sızım olmadı sadece totom morardı ama doktora gittiğimde unuttum sölemeyi.sizce bişi olabilirmi..?gerçi bişi olsa ultrasonda g:26:örürdü dimi..bana bi akıl verin..?
canım evet bir türlü yazışamadık.sabahtan beri de forum açık kaldı ama bakamadım.işler hala bitmedi.artık kollarım bacaklarım sızlıyor.ama az kaldı
kızlar şimdi doktordan geldim ikili test için gitmiştim. doktorum neredeyse 20 dk ultrasonda baktı.sonra 4 boyutlu ultrasonlada baktı 3-4 dk. bebeğimin kalp atışlarını dinletti.o kadar güzeldiki. çünkü doktorumu yeni değiştirdim ve önceki doktorum kalp atışlaırını bile dinletmemişti bebeğimizi hiç görememiştik. çok güzel bir duygu ya.. bebeğim o kadar hareketliydi ki kolu bacağı hiç durmuyordu hatta doktorumuz hip hopçı bu breakdance yapıyor diye espri yaptı.ayaklarını ellerini gözlerini gördük tek tek..inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar.
herkese merhaba arkadaşlar.benim de bugün ikili sonuçlarım çıkmış.iyi çıkmış sonuçlar Allaha şükür.yalnız beta hcg yani hamilelik hormonu haftama göre çok yüksek yine.oğlumda da öyleydi.hatta 3lü testte risk çıkıp da bu hormondan dolayı amniyosentez bile olmuştum.demek ki benim metabolizma böyle çalışıyor.artık 100000 lerden aşağı olması gereken hormon 174000debu kadar yüksek hormona yine iyi bulantılara dayanabiliyorsun dedi dr.neyse hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun
ben yıne bu sıra ınternete fazla gıremıyrm aklıma sen geldın acaba ne yaptı,sonucları nasıl dıye dusundum nete gırdım sana sormak ıcın ..once gecmısı okuyunca yazdıklarını okudum ve sonucunun ıı olmasına cook sevındım ,,
bugun okul mudurumuzun bebegını gormeye gıttık ..mınıcık, cok tatlı ... bebek gorunce hemen benımde olsun ıstedım:) buarada kızlar haftasonu babies dıye belgesel tarzında bır fılm ızledım cook guzeldı tavsıye ederım hepınıze
benim de şubatın 5 inde kontrolüm canım... hemen hemen aynı zmanalrda heberleri patlatcaz sanırım burdan :)
ben geldımmm hastaneden sonra ablama gıttık akşam orda uyumuşum eşımde vadıyıy seyrettı ancak gırdık eve bugun berbat otesı geçtı rabbım ne duşursun zeynep kamıle ne eksık etsın ordan oraya gondermedıklerı bır yer kalmıyo bır dunya ınsan bana gore değil yaaa neyse yapılanlara gelırsen ıkılı test ıçın tam zamanın ama ne yazıkkı bır aydan once gun veremıyoruz dedı o zamana kadarda senın zamanın gecer dedı doppler ıçın ve 3 lu test ıçın gun al o zaman gel dedı bende oyle yaptım
dopplere 3 marta
3 lu teste de 2 şubata gun verdı
bu arada zeynep kamılde cınsıyet soylenmesı yasaklanmış bırıne yanlış cınsıyet soylemışler yanı yanılma olmuş kadında hastaneye mahkemeye vermış o yuzden artık cınsıyet soylemıyorlarmış
ikili test için randevumu yokmuş :s cok sacma ultrasnda bebege bakıcaksın sonrada kan vericen işte bukdar ..ne biçim bu zeyep kamil yhaa allhdan digerleri için randevu alabilmişsin devlet yerleri hep böyle zaten..
Cinsiyet içindee olurmu oyle şey yhaa ugraşmak istememiştir ondan oyle demiştir bence ...peki hiç ultrasnda baktımı sana muayne ettimi
ben geldımmm hastaneden sonra ablama gıttık akşam orda uyumuşum eşımde vadıyıy seyrettı ancak gırdık eve bugun berbat otesı geçtı rabbım ne duşursun zeynep kamıle ne eksık etsın ordan oraya gondermedıklerı bır yer kalmıyo bır dunya ınsan bana gore değil yaaa neyse yapılanlara gelırsen ıkılı test ıçın tam zamanın ama ne yazıkkı bır aydan once gun veremıyoruz dedı o zamana kadarda senın zamanın gecer dedı doppler ıçın ve 3 lu test ıçın gun al o zaman gel dedı bende oyle yaptım
dopplere 3 marta
bu arada zeynep kamılde cınsıyet soylenmesı yasaklanmış bırıne yanlış cınsıyet soylemışler yanı yanılma olmuş kadında hastaneye mahkemeye vermış o yuzden artık cınsıyet soylemıyorlarmış
EKİM HAMİŞLERİ BULUŞMA diye yeni bır konu açtım arkadaşlar gelmek ısteyenler lutfen yorumlarınızı beklıyorum orada ...
dopplere 3 marta
herkese günaydın güzel sağlıklı bir gün olsun inşallah.sizin uykularınız nasıl arkadaşlar?ben gece çok sık uyanıyorum uykum çok hafif.sizde de durum böyle mi?sabaha karşı da uyanırsam bir daha dalamıyorum uykuya.oğluma hamileyken böyle mi hatırlamıyorum.bir de ben sabah 7de kalmak durumundayım hem eşim işe gidiyor hem de oğlum uyanıyor.öyle istediğim saatte yatıp uyuyamıyorum öğlenleri de.oğlum çünkü oyun istiyor ya da anne neden yatıyorsun hasta mısın diyor? çocuksuz ve evde olanlar istediğiniz saatte yatın yatın dinlenin vallahi.
günaydın canım.ben de öyleyim çok çabuk uyanıyorum ama normalde de öyleydim fakat şimdi sağlıksız uyuyorum.uykudan keyif alamıyorum.gündüzleri de canım uyumak istemiyor.2li test sonuçlarına sevindim canım.inşallah hep böyle sağlıkla gider.bulantıların ne alemde.benim hala sabahları var ama azaldı.çok öğürmem var nedense öyle boş boş.ve hala iştahsızım.canım hiç yemek istemiyor ve etten çok tiksindim.oysa ki çok severdim.ben besleyemiyorum bebeğimi.beni affetsin.içim almıyor ne yapayım..zeynep düzelir miyim sence.eski iştahım gelir mi...
maşallah canım iyi ki değiştirmişsin doktorunu kalbini bile dinletmemiş ve bebeğini göstermemiş sana hiç bu zamana kadar, ben bugüne kadar üç kere dinledim kalbini doktor her gittiiğimde açıyo bir kere sesini. yerim onu ben hareketli bir bebek daha geliyor demek ki :) dört boyutlu ultrasonu ben de çok merak ediyorum ama buralarda yok ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?