2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Kızlar bu kan hapı benı delı etcek yaaa sabah ılk uyandığımda ıçıyorum saat 6 yada 7 gıbı bır saat sonra kahvaltımı edıyorum ondan sonra bır uyku bastıyor kendımı yatakda buluyorum saat 12 ye doğruda çalan bır telefonla ayakta

yaa ne olcak boyle ne yapcam ben uyu uyu şışerım valaa kıı bırde uyuyup uykumu almış uyansam dınç olsam uzulmıcem

hmmm bak bunu bilmiyordum, demek ki biraz daha bebek büyüyünce gitmek lazım dört boyutluya... inşallah kan sonuçları da çok iyi çıkar canım ben de biraz önce sonuçlar çıkmış mı diye hastaneyi aradım 10 dk sonra yeniden arayın kontrol edelim dediler. hayırlısı inşallah çıkmıştır ve herşey de iyidir... folik asiti iki kutu bitirdikten sınra bıraktım ben.

sabah ilaçlarımı aldıktan sonra ben de uyuyorum canım bir kaç saat kadar, ama ilaçlardan mı oluyo onu bilmiyorum.

inşallah kardelencim inşallah çıkmıştır sonuçların herşey çok yolunda çok normaldir inşallah canım.

canım ben sadece folik asit alıyorum ama bende aynı senin gibiyim kafamı kaldıramıyorum çok halsiz hissediyorum kendimi...

inşallah kardelencim inşallah çıkmıştır sonuçların herşey çok yolunda çok normaldir inşallah canım.

çok sağol canım benim, aradım şimdi sonuçlar normal bi problem yok dediler. inşallah seninkiler de iyi çıkacak canım. folik asiti bırakınca ben baya rahatladım senin de artık bırakma zamanların gelmiş, inşallah bırakınca sen de daha rahat edersin.

Kızlar merhaba,ikili testi güzel çıkıp 3 lü testde yapalım diyen oldu mu? Zeynepcim sana ne dedi dr un yapacak mı üçlüyüde?

canım ikili ve üçlü testler rutin testler ve sonuç ne olursa olsun ikisi de yapılıyormuş... ikisinin sonuçları karşılaştırılıyomuş o nedenle ikili normal de olsa üçlü yapılıyormuş yine.

çok şükür çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına.dün doktorum elevit yazdı ama folik asiti bitir buna öyle başla dedi folik asitin içinde de daha 20 tane falan var :)

Anladım canım çok sağol.Kafam karışmıştı.Bugün sağlık ocağına gittim aylık rutin kontrole.Kan verdim yine şeker,demir vs.. bakıyolar her ay..Ebe ikili testi sordu sonuç iyi çıkıncada o zaman üçlü yapmıcak dedi bende hayır yapacak dedim .Kafamı karıştırdı..Rutinse sorun yok..21 ocakta tetanoz aşım var ..sizde zamanını geçirmeyin 4. ayda yapılıyor ilk doz..

çok şükür çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına.dün doktorum elevit yazdı ama folik asiti bitir buna öyle başla dedi folik asitin içinde de daha 20 tane falan var :)

sağol canım darısı sana inşallah... bana da elevit verdiğinde folik asitim bitmemişti üç günlük kalmıştı benim de onları bitirdim öyle başladım. sen de haftaya başlarsın az kalmış artık.

benim iki arkadaşım ikili test iyi çıkmasına rağmen üçlüyü de yaptırdılar canım benim doktorum da yapıcaz dedi. bunlar rutin kontroller dedi. sadece amniosentez test sonuçları riskli çıkarsa yapılıyo iyiyse bu kontrol yapılmıyo.

gunaydın canım

benide gecen ay aramışlardı saglık ocagından yarın gelin diye gittim 4 şubata tarhi verdi aşı için...ama benim 5 ayıma denk geli,yor...ama onun dışında aylık geliceksin demediler..ikili test üçlü test ve dörtlü test bunlar rutin kontroller herkeze yapıyorlar bazı doktorlar ama ikili testi yaparız üçlüye gerek yok diyor.doktoruna gore degişiyorrr....

Ben yarın gidecem doktora benimde yarın aminosentez olup olmayacagıma karar verecekler sabırsızlıkla bekliyorum inş güzel şeylerle gelirim

selamlar canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..birkaç arkadaşımla daha görüştüm onlarada hem ikili hemde üçlü test yapmışlar..Bazende biraz para için yapıolar gibime gelior özellikle özel hastaneler..senin niye amniyosenteze karar verieleck canım takip edememişim problem mi var?

ikili test sonuçum riskli cıkmıştı 1/108

ondan dolayı doktor yarın bakıcak duruma gore aminosentez yaopıcak

Kızlar merhaba,ikili testi güzel çıkıp 3 lü testde yapalım diyen oldu mu? Zeynepcim sana ne dedi dr un yapacak mı üçlüyüde?

dr.um bişey demedi canım ama benim aynı hastanede tanıdığım var.3lü testte sadece 1 parametreye bakıyolar burda dedi.zaten 3lü testin içindeki 2 parametreye ikili testte bakılıyormuş.3.sünde de bebekte noral tup defektlerine bakılıyormuş.o önemli dedi.yani bana yapacak ama sadece afp mom diye bir parametreye bakılcakmış.madem öyle insan düşünmeden edemiyor madem öyle o zaman sadece 3lü test yapılsın diye ama malesef dr.a böyle birşey söylenmiyor

iyi yapıyorsun canım ohh yat dinlen ne güzel işte.demek ki ihtiyacın var uykuya

canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına maşallah inşallah hep böyle gider bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…