canım valla normal ultrasonda bebişin herşeyi daha çok belli oluyor. bebek çok küçük olduğu için 4 boyutluda pek birşey göremedik biz.ama senin bebiş 2 hafta kadar daha büyük olduğu için 4 boyutluda daha net görünebilir.ense pilisi kalınlığına 1.6mm, gayet normal dedi ama inşallah kanda da bişey çıkmaz.kızlar içinizde hala folik asit kullanan var mı?
Kızlar bu kan hapı benı delı etcek yaaa sabah ılk uyandığımda ıçıyorum saat 6 yada 7 gıbı bır saat sonra kahvaltımı edıyorum ondan sonra bır uyku bastıyor kendımı yatakda buluyorum saat 12 ye doğruda çalan bır telefonla ayakta
yaa ne olcak boyle ne yapcam ben uyu uyu şışerım valaa kıı bırde uyuyup uykumu almış uyansam dınç olsam uzulmıcem
hmmm bak bunu bilmiyordum, demek ki biraz daha bebek büyüyünce gitmek lazım dört boyutluya... inşallah kan sonuçları da çok iyi çıkar canım ben de biraz önce sonuçlar çıkmış mı diye hastaneyi aradım 10 dk sonra yeniden arayın kontrol edelim dediler. hayırlısı inşallah çıkmıştır ve herşey de iyidir... folik asiti iki kutu bitirdikten sınra bıraktım ben.
Kızlar bu kan hapı benı delı etcek yaaa sabah ılk uyandığımda ıçıyorum saat 6 yada 7 gıbı bır saat sonra kahvaltımı edıyorum ondan sonra bır uyku bastıyor kendımı yatakda buluyorum saat 12 ye doğruda çalan bır telefonla ayakta
yaa ne olcak boyle ne yapcam ben uyu uyu şışerım valaa kıı bırde uyuyup uykumu almış uyansam dınç olsam uzulmıcem
inşallah kardelencim inşallah çıkmıştır sonuçların herşey çok yolunda çok normaldir inşallah canım.
Kızlar merhaba,ikili testi güzel çıkıp 3 lü testde yapalım diyen oldu mu? Zeynepcim sana ne dedi dr un yapacak mı üçlüyüde?
çok sağol canım benim, aradım şimdi sonuçlar normal bi problem yok dediler. inşallah seninkiler de iyi çıkacak canım. folik asiti bırakınca ben baya rahatladım senin de artık bırakma zamanların gelmiş, inşallah bırakınca sen de daha rahat edersin.
canım ikili ve üçlü testler rutin testler ve sonuç ne olursa olsun ikisi de yapılıyormuş... ikisinin sonuçları karşılaştırılıyomuş o nedenle ikili normal de olsa üçlü yapılıyormuş yine.
çok şükür çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına.dün doktorum elevit yazdı ama folik asiti bitir buna öyle başla dedi folik asitin içinde de daha 20 tane falan var :)
Anladım canım çok sağol.Kafam karışmıştı.Bugün sağlık ocağına gittim aylık rutin kontrole.Kan verdim yine şeker,demir vs.. bakıyolar her ay..Ebe ikili testi sordu sonuç iyi çıkıncada o zaman üçlü yapmıcak dedi bende hayır yapacak dedim .Kafamı karıştırdı..Rutinse sorun yok..21 ocakta tetanoz aşım var ..sizde zamanını geçirmeyin 4. ayda yapılıyor ilk doz..
Anladım canım çok sağol.Kafam karışmıştı.Bugün sağlık ocağına gittim aylık rutin kontrole.Kan verdim yine şeker,demir vs.. bakıyolar her ay..Ebe ikili testi sordu sonuç iyi çıkıncada o zaman üçlü yapmıcak dedi bende hayır yapacak dedim .Kafamı karıştırdı..Rutinse sorun yok..21 ocakta tetanoz aşım var ..sizde zamanını geçirmeyin 4. ayda yapılıyor ilk doz..
selamlar canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..birkaç arkadaşımla daha görüştüm onlarada hem ikili hemde üçlü test yapmışlar..Bazende biraz para için yapıolar gibime gelior özellikle özel hastaneler
gunaydın canım
benide gecen ay aramışlardı saglık ocagından yarın gelin diye gittim 4 şubata tarhi verdi aşı için...ama benim 5 ayıma denk geli,yor...ama onun dışında aylık geliceksin demediler..ikili test üçlü test ve dörtlü test bunlar rutin kontroller herkeze yapıyorlar bazı doktorlar ama ikili testi yaparız üçlüye gerek yok diyor.doktoruna gore degişiyorrr....
Ben yarın gidecem doktora benimde yarın aminosentez olup olmayacagıma karar verecekler sabırsızlıkla bekliyorum inş güzel şeylerle gelirim
selamlar canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..birkaç arkadaşımla daha görüştüm onlarada hem ikili hemde üçlü test yapmışlar..Bazende biraz para için yapıolar gibime gelior özellikle özel hastaneler..senin niye amniyosenteze karar verieleck canım takip edememişim problem mi var?
ikili test sonuçum riskli cıkmıştı 1/108
ondan dolayı doktor yarın bakıcak duruma gore aminosentez yaopıcak
Kızlar merhaba,ikili testi güzel çıkıp 3 lü testde yapalım diyen oldu mu? Zeynepcim sana ne dedi dr un yapacak mı üçlüyüde?
çok sağol canım benim, aradım şimdi sonuçlar normal bi problem yok dediler. inşallah seninkiler de iyi çıkacak canım. folik asiti bırakınca ben baya rahatladım senin de artık bırakma zamanların gelmiş, inşallah bırakınca sen de daha rahat edersin.
canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına maşallah inşallah hep böyle gider bitanem
ikili test sonuçum riskli cıkmıştı 1/108
ondan dolayı doktor yarın bakıcak duruma gore aminosentez yaopıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?