Merhaba arkadaşlar, bende yeniyim beni de aranıza alır mısınız?
Bugun kan testi sonucumu öğrendim. doktor hamilesin dedi o kadar. Heyacandan hiç birşey sormamışım. Zaten poliklinikti gittiğim yer. Beta-hcg değerim 1955 yazıyor. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim? Son adet tarihim 30 eylüldü
canım ben adet olmadan bir gün önce evde test yaptım ikinci çizgi silik ama belli olacak kadar çıktı.aynı gün kan testi yaptırdım 35.75 çıktı.doktor hayırlı olsun ama hemen gelme ayın 26sı gibi gel demişti.sonrada bhcgme bakmadı.çünkü 1 hafta sonra gittiğimde keseyi gördük.haftayada gittiğimde kalp sesini duyarız inşallah dedi.senin kaçtı.
ben adet günü kan testi yaptırdım 330 çıktıbugün 5 haftalık oldum yarın sabah doktor randevum var ilk kez alttan baktırmak istemediğim için bu kadar bekledim inşallah yarın keseyi karnımdan görebilir sana alttan mı baktı doktor :26: bu arada kaç haftalık oldun sen yani son adet tarihin neydi
çok erken görünmüş kese maşallahalttan mı bakıldı sana:26:
Merhaba arkadaşlar, bende yeniyim beni de aranıza alır mısınız?
Bugun kan testi sonucumu öğrendim. doktor hamilesin dedi o kadar. Heyacandan hiç birşey sormamışım. Zaten poliklinikti gittiğim yer. Beta-hcg değerim 1955 yazıyor. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim? Son adet tarihim 30 eylüldü
ben adet günü kan testi yaptırdım 330 çıktıbugün 5 haftalık oldum yarın sabah doktor randevum var ilk kez alttan baktırmak istemediğim için bu kadar bekledim inşallah yarın keseyi karnımdan görebilir sana alttan mı baktı doktor :26: bu arada kaç haftalık oldun sen yani son adet tarihin neydi
hayırlı olsun canıımm:)) aramıza hoş geldin ..benimde sat 14 eylül 10 kasımdada muayenem var tekrardan bu arada Acıbadem dedinde umarım özel sigortan vardır benim arkadaşım ykb de çalışıyo yani anlaşmalı ,kız acıbademe gideyim bi kontrol yaptırıyım demiş kıza bebeğiniz %90 özürlü demişler ,bi ton test yapmışlar ,bide karından sıvı alınıp onada bakıyolarya onu yapmışlar ,kız mahfolmuş ,hatta hemen kğrtaj yapalım yasal süre dolmak üzere falan demişlerr,sonuç tamamen ne gatif çocuk sağlıklı ,fatura 2.500 tl!! ama seninkiler iyiymiş galiba ...ben genel olarak söylüyorum aman dikkat edin kızlar ,büyük hastane falan hiiç mühim değil ,iyi doktor nerdeyse orayı bulun ve gidin .
kızlar birazdan dr a gidiyorum.... inşallah görürüm keseyi... hatta fasulyem belki sürpriz yapar da kalbini bile Duyarız... 5+5 im bugün özellikle bekledik belki kalbini de duyarız diye gerçi henüz erken ama umut dünyası.... akşama yazarım....
ilk kontrolün mü olacak alttan mı baktıracaksın ? benim de yarın sabah erkenden randevum ben karından baktırmak istiyorum görünür inşallah:18:
Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki ne yapacağız? Hangi hastaneye, hangi doktora gideceğiz? Nasıl seçeceğiz? Özel muayneye mi gittiniz doktor bebek kesesini gösterdi? Siz özel hastanede mi takiplerinizi yaptıracaksınız yoksa devlet hastanelerinin özel muaynesinde mi? Bu soru çok sorulmuş ama ben 2010 ekim hamileleri ne tercih edecek onu merak ediyorum:44:
Allahıma çok şükür arkadaşlar özel hastane veya özel muayne ikisinide tercih edebiliriz bir sıkıntımız yok, ama ben çok kararsızım, bugun hamile olduğumu söyleyen poliklinikteki doktor "hamilelikte herşey yolunda gidiyorsa özel hastane iyidir fakat beklenmedik bir durum oluşursa devlet hastanesindeki imkanlar özelde yoktur"dedi ee benimde iyice kafam karıştı :26: Ankarada araştırma hastanesinde çalışıp özel muaynesi olan doktor tavsiyeniz var mı?
slm kızlar geldim okuldan son 1haftam okulda.sonra raporalıp 1ay gitmicem.evde dnlenicem.bugün çok korktum. okul çıkışı bir arkadas arabayla götüreyim seni dedi.tam binerken ararba hareket etti. ayağım dışarda zıplamak zorunda kaldım. çok krktum. allahım ne olur bebeğimi koru.hala kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?