2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

gözün aydıın Allah tamamına erdirsin son adet tarihi baz alınız genelde gebelik haftası hesaplanırken bu durumda sen 5+1 oluyorsun değerin de güzelgebelik kesesini karnından bakacağı ultrasoundla görmekte zorlanabilir doktor, değerinin en az 4500- 5000 olması gerekir. yani 3 gün sonra muhtemelen görünür kese

progesteron kullanan arkadaşlar doktor neye göre verdi.haftanıza göre kan testinde progesteron değerleriniz ne çıktı.hadi bilgi verin..:92:

ben adet günü kan testi yaptırdım 330 çıktı bugün 5 haftalık oldum yarın sabah doktor randevum var ilk kez alttan baktırmak istemediğim için bu kadar bekledim inşallah yarın keseyi karnımdan görebilir sana alttan mı baktı doktor :26: bu arada kaç haftalık oldun sen yani son adet tarihin neydi

canım geldim ....şimdilik bi görüneyim kesin sonucu alınca müvainiyim bu topiğin...allah herkesin yolunu açık etsin hayırlı doğumlar nasip etsin inşşallah...

çok erken görünmüş kese maşallah alttan mı bakıldı sana:26:

evt cnm bana alttan bakıldı.insan tedirgin oluyo bebeğe bi şey olucak diye ama dr bana tedirgin olmana gerek yok hiç bi şey olmaz korkma dedi

hayırlı olsun cnm.hoş geldin aramıza..benimde son adet tarihim 30 eylüldü 4+6 günlük yani..gittiğin zaman kese gözükür ama vajinal usg ile bende o şekilde gözüktü.ama benim hcg şu anda daha yüksek acaba senin ki geç döllenme mi oluyo :26:

canım son adet tarihim 22 eylüldü yani 6+1 günlük sanırım.bu da netten öğrendiğime göre 7.haftaya denk geliyor.4 hafta 4 günlükken vajinal ultrasonda gözüktü kesemiz.yarın randevundan sonra yazarsın gelişmelerini.hadi bebişini görürsün inşallah canım:81:

merhaba ,

evet özel saglık sigortam var ama 10yıldan beri sürekli acıbadem hastanesine gidiyorum

biraz fazla inceliyorlar sanırım ondan ,birazda pahalı olunca diger hastaneler gore fatura biraz kabarık geliyor , ben istanbulda yaşıyordum evlendim eskişehire yerleştim 6 ay oldu geleli buraya gittgim doktarda profesör adıda başar tekin en iyisi oymuş gerçi benle fazla ilgilendi şuanda memnunum ne zmana arasam ulaşıyorum bakalım pazartesi tekrar gidicem neler diycek ..geçen gittgimdede şekerden şüphelendi test yaptı normal sınırda cıktı ama 20 haftada şeker yuklemesi yapıcaz dedi,eger şeker varsa bebek kilolu olur dedi
biz kilolu bebek istemiyoruz saglıklı olmuyor dedi kilolu bebekler..

kızlar birazdan dr a gidiyorum.... inşallah görürüm keseyi... hatta fasulyem belki sürpriz yapar da kalbini bile Duyarız... 5+5 im bugün özellikle bekledik belki kalbini de duyarız diye gerçi henüz erken ama umut dünyası.... akşama yazarım....

ilk kontrolün mü olacak alttan mı baktıracaksın ? benim de yarın sabah erkenden randevum ben karından baktırmak istiyorum görünür inşallah:18:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki ne yapacağız? Hangi hastaneye, hangi doktora gideceğiz? Nasıl seçeceğiz? Özel muayneye mi gittiniz doktor bebek kesesini gösterdi? Siz özel hastanede mi takiplerinizi yaptıracaksınız yoksa devlet hastanelerinin özel muaynesinde mi? Bu soru çok sorulmuş ama ben 2010 ekim hamileleri ne tercih edecek onu merak ediyorum:44:

ilk kontrolün mü olacak alttan mı baktıracaksın ? benim de yarın sabah erkenden randevum ben karından baktırmak istiyorum görünür inşallah:18:

saol anım karından baktırmak istiyorum ama kalbi atıyodur belki diye alttan da baktırabilirim... evet canım ilk kontrol özellikle bekledik bir kaç gün... bana kalsa haftaya gidicektim kalbi de atmaya başlasın diye eşim müsade etmedi haftaya tekrar gideriz dedi....:97:

sen de ankaradasın galiba benim özel sağlık sigortam da olduğu için özel hastane tercih ediyorum şimdilik. özel muayenehane bana gereksiz geliyor. yarın ilk kontrolüm olacak inşallah keseyi görebiliriz çünkü karından baktırmak istiyorum:26:

ben devlet hastanesi dr unun özel muaneyahanesine gidiyorum canım... testleri de devlet karşılamış oluyor böylelikle.....

Allahıma çok şükür arkadaşlar özel hastane veya özel muayne ikisinide tercih edebiliriz bir sıkıntımız yok, ama ben çok kararsızım, bugun hamile olduğumu söyleyen poliklinikteki doktor "hamilelikte herşey yolunda gidiyorsa özel hastane iyidir fakat beklenmedik bir durum oluşursa devlet hastanesindeki imkanlar özelde yoktur"dedi ee benimde iyice kafam karıştı :26: Ankarada araştırma hastanesinde çalışıp özel muaynesi olan doktor tavsiyeniz var mı?

polikilinikteki doktor iyi söylemiş ben de öyle düşünüyorum eğer herşey yolundaysa özel hastaneye devame deceğim Allah korusun ristkli bir durum varsa daha çok tecrübesi olan bir doktor bulup tıp fakültesi tercih edeceğim. Şimdilik bilmiyorum yani:26: öyle bir doktora yarın ilk defa muayene olacak arkadaşım eğer memnun kalırsa veririm ismini gidersin sen de belki ben bile ona gidebilirim belli olmaz muayene ücreti 170 liraymış özel muayenehanedeki.

Son düzenleme:
slm kızlar geldim okuldan son 1haftam okulda.sonra raporalıp 1ay gitmicem.evde dnlenicem.bugün çok korktum. okul çıkışı bir arkadas arabayla götüreyim seni dedi.tam binerken ararba hareket etti. ayağım dışarda zıplamak zorunda kaldım. çok krktum. allahım ne olur bebeğimi koru.hala kötüyüm

Allah'ım seni ve bebeğini korusun canım geçmiş olsun

tugcal canım ne dedı doktor gorudnuzmu bebegınızın kesesını kalp atısını duydunuzmu sen en son ne zaman adet oldun bende bugun 5+ 2 yım ınternetten ogrendıgıme gore haftaya cuma gıtcem ben garantı olsun dıyye cevabını beklıyorum merak ettım canımm gordunuzmuu

benim de 5 haftalık bugün gittim haftaya tekrar gidicem kalp atışları için. karından bakacak görünmezse alttan bakacak. inş görünür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…