2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Kızlar bu gune kadar hıç ısım konusu geçmemışdı ama benım ne zamandır aklımdaydı ve sızınle bunu paylaşmak ıstedım ben orta okull lıse yıllarında tarıhı tam hatırlamıyorum rumeysa ve talha nın hıkayesını anlatmışlardı bana tuylerım dıken dıken ımrenerek dınlemışdım ve o gun demışdımkı kızım ve oğlum olursa ısımlerını rumeysa ve talha koycam vee o gun geldı bılmıyorum etrafım yada eşım ne der ama bu hıkayeyı sızınle de paylaşmak ıstıyorum ınş. Kayabılırımde rabbım ısımlerı ıle buyutur anlamları ıle yaşatır ve o sabrı ve allah aşkını benım çocuklarıma da nasıp eder

Talha birgün disariya cikmak icin evden cikar kimbilir belki de Efendimizin Gönüllerin Sultanin in yanina gidiyordu belki de evine ekmek getirebilmek icin calismaya... Evinde olan Rumeysa ya disaridan bir ses gelir "RUMEYSA KOS EVLADIN" Rumeysa kendini sokaga atar birde bakar ki evladi caninin cani sokakta can vermis aglar öper koklar sonra yavrusunu yikadiktan sonra ona en güzel giyisilerini giydirip yatagina yatirir ve üzerini örter. Talha sonunda eve gelmistir kapida karsilar evinin gülü Rumeysa kendisini ve belki de kainatin en güzel ask sözcügü olan su sözü söyler Talha: " Selamun aleykum ve rahmetullahi ve bereketuhu..." ve Rumeysa selamina karsilip verir ve sofraya gecerler o ana kadar Rumeysa tek bir söz etmez söyle baslar anlatmaya: " Ya Talha komsu ya zamaninda bir emanet vermistim bugün onu ondan geri istedim diye bana kizdi..." Olur mu Rumeysa emanet istendi diye kizilir mi; Talha...

Iste bize emanet olani bugün Rabbim bizden aldi; Rumeysa... Tek bir söz söyler Talha: "O´ndan geldik ve ancak O´na dönecegiz." Bunun üzerine Peygamberimiz (sav) Talha ve Rumeysa icin dua eder ve tam 7 cocuklari olur...

Hani Alemlerin Sultani (sav) miraca cikmisti ya O´na orada cennet ve cehennem gösterilmisti zaman zaman ashabi ile otururken orada gördüklerini anlatirdi ve birgün gene anlatiyor: "Birgün cennette yürüyordum arkamda ayak sesi duydum döndüm bi baktim >RUMEYSA<...

iste cennetle müjdelenen bir kadin bir sabir göstergesi kendini ötelerde ki sonsuz beraberlige adayan bir anne...

günaydın herkese.Sevilcim bazen kimsenin yazmadığı oluyor böyle.özellikle de hafta sonları.herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....

slm kızlar

doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..

Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum

aynı benim durumum canım.oğlumda ben de aynılarını yaşadım.kendini sıkma sakın hiç korkulacak birşey değil.ben kendimi çok rahat bırakmıştım derin derin nefes almıştım sadece su alınırken biraz hissettim o kadar.sonrasında da 2-3 gün dinlenmen gerekiyor canım.Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

canım dualarım seninle.yaşın kaç kilon kaç ki böyle bir sonuç aldın 1:108?ne stresli bir süreçmiş.insan sürekli bebeği düşünüyor.kucaklarımıza sağ salim bir alsaydık rabbimin izniyle.şeker yüklemen biraz erken değil mi.6.ayda yapılıyor diye duymuştum ben.sonuçların ne zaman çıkar acaba.sonuç çıkma aşamasında skın stres yapma.bebeğinden kuvvet al.emin ol o sana karşılığını verecek..

merhaba canım herşeyin güzel gitmesine sevindim ne düşünüyorsun peki sen istiyor musun amniosentez yapılmasını???

canımmdualarımız seninle ,dilerim Allah yar ve yardımcın olur ve dilerim duların kabul olur,bence bebeğin sağlıklıdır.. kendini hiç tedirgin etme üzme..

İnşallah herşey yolunda gider ve çok daha mutlu haberler alırız senden... her ne kadar bu konuda bigim ve tecrübem olmasa da herşeyin güzel olacağına inanıyorum.

çok yoruldum..önce buz dolabımı temizledim tamamen sonra tüm mutfak dolaplarının içini dışını temizledim.valla belim koptu.yarın da kadın gelecek camlar kapılar halılar ohh tertemiz olacak evim.zaten temizlik yapamıyorum haftada 1 gün kadın geliyor..ama ince iş hep bize bakıyor...

anamm ne dıyonn haftada bır mııı kız ben ayda bır alsam keşke o kadının ellerını kocamın yanaklarını operım vallaaa

anamm ne dıyonn haftada bır mııı kız ben ayda bır alsam keşke o kadının ellerını kocamın yanaklarını operım vallaaa

yapamıyoru canım yaa.zaten 2 yıl çalıştım.çalışırken de mecburen alıyodumvaktim yoktu.yine almaya devam ediyorum.haftada.kadın evimi iyice biliyo miss gibi yapıyo.aa kocamın bu yüzden yanağını niye öpeyim ayy..verecek parasını mecbur.:)

öyle deme canım herkesin buna ayıracak bütçesi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…