öyle deme canım herkesin buna ayıracak bütçesi olmayabilir.
Zeyneeeeeep....... nerelerdesin sen ama yaa ????
bende kadına para vermeye kıyamam canım :) o parayla baska seyler alırım banada cumartesı gunu esım yardım edıyoo o sılıyo supuruyo ben toz alıyorum sımdılık ıdare edıyoruz bıde kızlar bulantılar nasıl gıdıyoo benım hala gecmedı herkez dıyo bu zamana gecmesı lazım dıyoo ama ben anlamadım vıtamınım ve kan ılacımı ıcemıyorum ıcınce gerı cıkarıyorumm kokulardan nefret edıyorum hala degıklıklık yokk yaaaa
görunenlere gore ıcımızde en hamarat zeynep galıba o yıne temızlık yapıyodurr yormasa barı kendısını yaa
temizlik yaptığı zmanalrda bile mutlaka uürardı seynep bişey mi oldu acaba merak etmeye başladım iyice.
bende kadına para vermeye kıyamam canım :) o parayla baska seyler alırım banada cumartesı gunu esım yardım edıyoo o sılıyo supuruyo ben toz alıyorum sımdılık ıdare edıyoruz bıde kızlar bulantılar nasıl gıdıyoo benım hala gecmedı herkez dıyo bu zamana gecmesı lazım dıyoo ama ben anlamadım vıtamınım ve kan ılacımı ıcemıyorum ıcınce gerı cıkarıyorumm kokulardan nefret edıyorum hala degıklıklık yokk yaaaa
öyle deme canım herkesin buna ayıracak bütçesi olmayabilir.
bak eşin yardım ediyormuş.benim eşim hayatta yapmaz.daha süpürgenin yerini bilmez.o da bana kadın tut ben parasına razıyım dedi.çalışırken de yapamıyodum.geçen yıl ders çalışmaktan yapamadım bu yılda hemilelikten.bulantılarım geçti canım ama 16.haftamda bitti.bulantım geçti ama iştahsızlık kokulara ve birçok yiyeceğe karşı aşırı hassasiyet devam ediyor.hala yemek yapamıyorum.soğan kokusu öldürüyor beni.ama canım şöyle karışık kızartma istiyor.inşallah yaparım bigün.kusmuyorum ama boş boş öğürüyorum o da kötü.hala verdiğim 7 kilonun üstüne gram alamadım.karnım da çıkmadı.kimse inanmıyor hamiş olduğuma.kan ilacı veremedi doktor midem yüzünden ama vitaminin etkisini görmedim.inşallah iyileşiriz.yarın doktora gidicem kızımı görmeye.çoközledim daha 3 hafta bile olmadı ama özledim.dayanamadım gidicem:)
aynı benim durumum canım.oğlumda ben de aynılarını yaşadım.kendini sıkma sakın hiç korkulacak birşey değil.ben kendimi çok rahat bırakmıştım derin derin nefes almıştım sadece su alınırken biraz hissettim o kadar.sonrasında da 2-3 gün dinlenmen gerekiyor canım.Allah yardımcın olsun dualarım seninle.
,
slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum[/Q
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM IÇINI FERAH TUT TERTEMIZ CIKICAKTIR SONUCUN DUALARIM SENINLE
canım dualarım seninle.yaşın kaç kilon kaç ki böyle bir sonuç aldın 1:108?ne stresli bir süreçmiş.insan sürekli bebeği düşünüyor.kucaklarımıza sağ salim bir alsaydık rabbimin izniyle.şeker yüklemen biraz erken değil mi.6.ayda yapılıyor diye duymuştum ben.sonuçların ne zaman çıkar acaba.sonuç çıkma aşamasında skın stres yapma.bebeğinden kuvvet al.emin ol o sana karşılığını verecek..
merhaba canım herşeyin güzel gitmesine sevindim ne düşünüyorsun peki sen istiyor musun amniosentez yapılmasını???
canımmdualarımız seninle ,dilerim Allah yar ve yardımcın olur ve dilerim duların kabul olur, bence bebeğin sağlıklıdır.. kendini hiç tedirgin etme üzme.. İnşallah herşey yolunda gider ve çok daha mutlu haberler alırız senden... her ne kadar bu konuda bigim ve tecrübem olmasa da herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
KIZLAR TEMENİZLERİNİZ İÇİN COK TŞK EDERİM
İNŞ HERŞEY YOLUNDA GİDER
,
KIZLAR TEMENİZLERİNİZ İÇİN COK TŞK EDERİM
İNŞ HERŞEY YOLUNDA GİDER
canım ne zaman yaptırıcaksın,bence hiç bişi aksi gitmicek.sonuçlar tertemiz çıkıcak..allah yardımcın olsun..
merhaba arkadaşlar nasılsınz..bugün 3lü test sonuçlarmz çıkmış iyiymiş çok şükür..darısı sizlere..
haklısın ama ben mecburum.eşim hiç yardım etmez.sağolsun o da maddi olarak destek çıkıyor.
canım ne zaman yaptırıcaksın,bence hiç bişi aksi gitmicek.sonuçlar tertemiz çıkıcak..allah yardımcın olsun..
tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum ama kimsenin bir bilgisi yok sanırım ya da kimse umursamadı bu konuyu?
tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum ama kimsenin bir bilgisi yok sanırım ya da kimse umursamadı bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?