2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

öyle deme canım herkesin buna ayıracak bütçesi olmayabilir.

bende kadına para vermeye kıyamam canım :) o parayla baska seyler alırım banada cumartesı gunu esım yardım edıyoo o sılıyo supuruyo ben toz alıyorum sımdılık ıdare edıyoruz bıde kızlar bulantılar nasıl gıdıyoo benım hala gecmedı herkez dıyo bu zamana gecmesı lazım dıyoo ama ben anlamadım vıtamınım ve kan ılacımı ıcemıyorum ıcınce gerı cıkarıyorumm kokulardan nefret edıyorum hala degıklıklık yokk yaaaa

ben de evlendiğimden beri çalışmıyorum o yüzden kadına hiç ihtiyacım olmadı çalışıyo olsaydım eğer ben de tutardım. benim bulantılarım geçti ya umarım en kısa sürede senin de geçer..

bak eşin yardım ediyormuş.benim eşim hayatta yapmaz.daha süpürgenin yerini bilmez.o da bana kadın tut ben parasına razıyım dedi.çalışırken de yapamıyodum.geçen yıl ders çalışmaktan yapamadım bu yılda hemilelikten.bulantılarım geçti canım ama 16.haftamda bitti.bulantım geçti ama iştahsızlık kokulara ve birçok yiyeceğe karşı aşırı hassasiyet devam ediyor.hala yemek yapamıyorum.soğan kokusu öldürüyor beni.ama canım şöyle karışık kızartma istiyor.inşallah yaparım bigün.kusmuyorum ama boş boş öğürüyorum o da kötü.hala verdiğim 7 kilonun üstüne gram alamadım.karnım da çıkmadı.kimse inanmıyor hamiş olduğuma.kan ilacı veremedi doktor midem yüzünden ama vitaminin etkisini görmedim.inşallah iyileşiriz.yarın doktora gidicem kızımı görmeye.çoközledim daha 3 hafta bile olmadı ama özledim.dayanamadım gidicem:)

emin ol canım kilo almak da çok iyi değil,bana da almıosun diolardı almaya başladım 4 kilo aldm şimdiye kadar.bide benim midem bulantım olmadı,haliyle erkenden başladım kiloları almaya..

haklısın ama ben mecburum.eşim hiç yardım etmez.sağolsun o da maddi olarak destek çıkıyor.

mecbur olmasan bile imkanın varsa elbette alırsın canım benim eşim yardım etti zor zamanlarımda seninki gibi olsaydı o kötü günlerde mutlaka ben de tutatdım kadın. ama hem yardım etmeyip hem de para vermeyenler de var o yüzden şanlısın yine de eşin konusunda :)

tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum ama kimsenin bir bilgisi yok sanırım ya da kimse umursamadı bu konuyu?

tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum ama kimsenin bir bilgisi yok sanırım ya da kimse umursamadı bu konuyu?

Merhaba,tetanoz aşısını sağlık ocakları yapıor tatlım..ben geçen hafta aylık sağlık ocağı kontrolümde randevumu aldım 21 ocakta yani 18 haftalıkken yapılacak ilk doz.Sonra 1 veya 2 kere daha yapılıyor.Zaten ebeler söylüyor bir dahaki tarihi.Nedenine gelince.Hamilelik sırasında veya doğumda hatta doğumdan sonra herhangi bir tetanoz mikrobu bulaşırsa bebeğe hemen geçiyor ve doğumdada metal aletler kullanıldığındanda önemli bu aşı..Hiç bir yan etkisi yokmuş..Bütün arkadaşlarım oldu hamileliklerinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…