merhaba arkadaşlar nasılsınz..bugün 3lü test sonuçlarmz çıkmış iyiymiş çok şükür..darısı sizlere..
Merhaba,tetanoz aşısını sağlık ocakları yapıor tatlım..ben geçen hafta aylık sağlık ocağı kontrolümde randevumu aldım 21 ocakta yani 18 haftalıkken yapılacak ilk doz.Sonra 1 veya 2 kere daha yapılıyor.Zaten ebeler söylüyor bir dahaki tarihi.Nedenine gelince.Hamilelik sırasında veya doğumda hatta doğumdan sonra herhangi bir tetanoz mikrobu bulaşırsa bebeğe hemen geçiyor ve doğumdada metal aletler kullanıldığındanda önemli bu aşı..Hiç bir yan etkisi yokmuş..Bütün arkadaşlarım oldu hamileliklerinde ..
teşekkür ederim ben de geç mi kaldım yoksa diyordum ben şu an 17. hafta içindeyim sağlık ocağına başvurayım bir an önce.arkadaşlar benim karnım acayip çıktı kilodan mı bebekten mi acaba anlamadım daha 4. ayda bu kadar olabilir mi ki??4 ayda 4 kilo aldım sanırım her ay 1 kilo normal oluyor.
Gamze selam,sonuçların hayırlı olsun..darısı başımıza.. ben 16+1 günlüğüm bugün 3 lü test ne zamana kadar yapılıyordu ocak sonunda çağırdı beni o zaman 18 haftalık olacak yapılıyor mu 18 haftalıkken
Merhaba,tetanoz aşısını sağlık ocakları yapıor tatlım..ben geçen hafta aylık sağlık ocağı kontrolümde randevumu aldım 21 ocakta yani 18 haftalıkken yapılacak ilk doz.Sonra 1 veya 2 kere daha yapılıyor.Zaten ebeler söylüyor bir dahaki tarihi.Nedenine gelince.Hamilelik sırasında veya doğumda hatta doğumdan sonra herhangi bir tetanoz mikrobu bulaşırsa bebeğe hemen geçiyor ve doğumdada metal aletler kullanıldığındanda önemli bu aşı..Hiç bir yan etkisi yokmuş..Bütün arkadaşlarım oldu hamileliklerinde ..
teşekkür ederim ben de geç mi kaldım yoksa diyordum ben şu an 17. hafta içindeyim sağlık ocağına başvurayım bir an önce.arkadaşlar benim karnım acayip çıktı kilodan mı bebekten mi acaba anlamadım daha 4. ayda bu kadar olabilir mi ki??4 ayda 4 kilo aldım sanırım her ay 1 kilo normal oluyor.
Selam ,ben ilk 3 ayda 2,5 kilo verdim ama 4. ayımda 1 kilo aldım yani her ay 1 kilo almak normal ..Zaten şu anda daha başları bende çok acıkıyorum ilk 3 ay aç gezdim şimdi sanırım acısını çıkarıyorum..zaten 52 kiloyla hamile kaldım şu anda 53 üm 60-62 arası kiloyla bitirebilirsem inşallah çok güzel olacak..seninde 4 kilo şmdilik normal ama dikkat et ilerleyen aylarda daha çok alacaksın..
18 haftalığa kadar yapılıo canım..16-18 haftalarnda yapılıo..
Selam ,ben ilk 3 ayda 2,5 kilo verdim ama 4. ayımda 1 kilo aldım yani her ay 1 kilo almak normal ..Zaten şu anda daha başları bende çok acıkıyorum ilk 3 ay aç gezdim şimdi sanırım acısını çıkarıyorum..zaten 52 kiloyla hamile kaldım şu anda 53 üm 60-62 arası kiloyla bitirebilirsem inşallah çok güzel olacak..seninde 4 kilo şmdilik normal ama dikkat et ilerleyen aylarda daha çok alacaksın..
bende 4 kilo aldım şimdiye kadar,mide bulantısı olmamasının kötü yanı buda..korkuorum çok kilo alıcam galiba...
bende 4 kilo aldım şimdiye kadar,mide bulantısı olmamasının kötü yanı buda..korkuorum çok kilo alıcam galiba...
canım kılo almak tabıkı kotu am amıgd ebulantısı daha kotuu ben hala çekıyorum gunde en az ıkı defa sureklı kusuyorum ısteyerek yemek yıyemıyorum ne zamana kadar devam eder bılmıyorum daral gelıyoo
Gunaydın kızlarr ben yıne fırardaydım cuma gecesı başlayan mıgrenım pazar gecesı saat 4 de hastane de devam ettı hıç bırşey yapamayız sadece parol ıçebılırsın bır de turk kahvesı ıç ıyı gelır dedı ve eve yolladı eşım eve gelmeme ızın vermedı anneme gıttık ordan dun akşam dedım ben ıyıyım evım evım canım evıme gıtmek ıstıyorum oyle geldık eve bugun daha ıyıyım ağrı çekmenın yorgunluğu var uzerınde rabbım kımseye ılaç kullanması gereken bır ağrı vermesın ...
Sağlık ocağına gıtmedım ben daha yaaa 20.haftadan once gebelık takıbı yapmıyoruz dedı dıye umursamadım ama zeynep kamıldekı kadın tetanoz aşısı ıçın 16.haftada sağlık ocağına gıt aşını yaptır dedı ...
Eee kızlarr sızden ne var ne yok herşey yolunda okuduğum kadarı ıle hepınızı tek tek öpuyorum bebışlerınızle bırlıktee
günaydın kızlar..bu aralar burası çok sakin kimsecikler yok..nasılsınz..
canım ben dün sağlık ocağına gittim ama aşıdan bahsetmediler.şimdi bebişimi gördüm geldim.cinsiyeti kesin kız:)her şeyi normal hamd olsun.151 gr olmuş bebiş.3lü teste gerek görmüyorum dedi.ama 1 ay donrası için ayrıntılı ultrason randevusu verdi.oh kızımı gördüm rahatladım valla.akşama misafirim var.pasta börek yapacam şimdi.evim temiz neyse ki.yarın da ankaraya gidicem allahın izniyle..ya zeynep nerelerde.hiç sesi çıkmıyor..
canım benim bende ilk gebeliğimde seninle aynı kiloda hamile kalmıştım,1,72 cm boy52 kg ile hamile kaldım,ve 33 haftalıkken doğum yaptım,tam 74 kg olmuştumdoğumdan çıktım ,67ye düşmüştüm,bebeğimde 2,260 grm doğmuştu,ve kızım 3 yaşında şuanda ben hala 67-70 arası geziyorum şimdi 2.bebişime hamileyim,daha hiç kilo almadım hatta verdim kilo almaktan korktuğum için gerektiği kadar,protein ve calsiyum ağırlıklı besleniyorum.. Sana ve senin durumundakilere söylüyorum;ARKADAŞLAR HAMİLELİĞİZİ MUHTEMELEN ,8,14,VE 20 KG ARASINDA BİTİREBİLİRSİNİZ,TABİ BÜNYE MESLESİ KİLOLARINIZIN TÜMÜNÜ 2 AY DADAVEREBİLİRSİNİZ 1 YILDADA VEREBİLİRSNİZ BEN İSTİSNAYIM VEREMEDİM,SEVGİLER
kızlar şu ticker ları nasıl sayfanıza koyuyorsunuz?bne oluşturuyorum ama buraya alamıyorum bir türlü yardımcı olur musunuz rica etsem?
cınsıyetler yavaş yavaş dökuluyo oy oy oyy bende oğrenmeye heveslenmeye başladım ohooo guya doğumda öğrencektım ayyy kızlarr çok merak etmeye başladım ben kızımm mı desemm oğlummu desemm ne desem bebışımm dıyeyım barı :))
bende cok merak edıyorumm gıtmek ıstıyorum doktora ama daha 15 gun once gıttım kadın kovcak sonra benı zırt bırt gelıyon dıye :) yakınımda saglık ocagı acıldı ama kadın dogum yok dedıler baska sekılde ultrasondan bakarlarmı acaba
kıslar sııznde gobek delıgınde agrı oluyomuu acabaa bıde ben kuscam dıye vıtamın ve kan ılacımı ıcemıyorum bulantı yuzunden baska ne yapabılırım acaba meyve yıyorum aksamalarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?