2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba arkadaşlar nasılsınz..bugün 3lü test sonuçlarmz çıkmış iyiymiş çok şükür..darısı sizlere..

Gamze selam,sonuçların hayırlı olsun..darısı başımıza.. ben 16+1 günlüğüm bugün 3 lü test ne zamana kadar yapılıyordu ocak sonunda çağırdı beni o zaman 18 haftalık olacak yapılıyor mu 18 haftalıkken

Gunaydın kızlarr ben yıne fırardaydım cuma gecesı başlayan mıgrenım pazar gecesı saat 4 de hastane de devam ettı hıç bırşey yapamayız sadece parol ıçebılırsın bır de turk kahvesı ıç ıyı gelır dedı ve eve yolladı eşım eve gelmeme ızın vermedı anneme gıttık ordan dun akşam dedım ben ıyıyım evım evım canım evıme gıtmek ıstıyorum oyle geldık eve bugun daha ıyıyım ağrı çekmenın yorgunluğu var uzerınde rabbım kımseye ılaç kullanması gereken bır ağrı vermesın ...

Sağlık ocağına gıtmedım ben daha yaaa 20.haftadan once gebelık takıbı yapmıyoruz dedı dıye umursamadım ama zeynep kamıldekı kadın tetanoz aşısı ıçın 16.haftada sağlık ocağına gıt aşını yaptır dedı ...

Eee kızlarr sızden ne var ne yok herşey yolunda okuduğum kadarı ıle hepınızı tek tek öpuyorum bebışlerınızle bırlıktee

ben bu zamana kadar anca 1 kılo zor aldım oda annem geldı yemek yapıyoo yemeye calısıyorum dıye kıslar ama oda gıdıyım dıyoo köyde işimiz var dıye kızıyorum :) ama ne fayda ya yıne yalnız kalcam yıne 4 duvar arasında kalcam

canım ben dün sağlık ocağına gittim ama aşıdan bahsetmediler.şimdi bebişimi gördüm geldim.cinsiyeti kesin kız:)her şeyi normal hamd olsun.151 gr olmuş bebiş.3lü teste gerek görmüyorum dedi.ama 1 ay donrası için ayrıntılı ultrason randevusu verdi.oh kızımı gördüm rahatladım valla.akşama misafirim var.pasta börek yapacam şimdi.evim temiz neyse ki.yarın da ankaraya gidicem allahın izniyle..ya zeynep nerelerde.hiç sesi çıkmıyor..

günaydın kızlar..bu aralar burası çok sakin kimsecikler yok..nasılsınz..

sonuçlarına sevindim gamzecim.ben de şimdi doktordan geldim.kızımı gördüm yaa..uyuyodu bugün pek bi sakindi.canım doktor bana 3 lü teste gerek duymadığını söyledi ama 1 ay sonrası için ayrıntılı ultrason yapalım dedi.sen neden yaptırmıştın ve 2 li test sonuçların nasıldı..

maşallah..benim 14 haftalıkken 127 gramdı..senin şu anda ne kadarlık canım..?

Kızlar şu ticker ları nasıl sayfanıza koyuyorsunuz?Bne oluşturuyorum ama buraya alamıyorum bir türlü yardımcı olur musunuz rica etsem?

kızlar şu ticker ları nasıl sayfanıza koyuyorsunuz?bne oluşturuyorum ama buraya alamıyorum bir türlü yardımcı olur musunuz rica etsem?

google lilypie yaz ilk linke tıkla çıkan şekillerden birine tıkla yine çıkan şekillerden birine tıkla,orda seçimlerini yap ,tüm işlemleri bitirince en sonunda,for wep sites:in önünde sıralı olan seçeneklerden,image url'ye tıkla ve altta 'the tıcker url:http//diyebirlink yazacak ,httpden itibaren kopyala dedikten sonra..
kadınlar kulubü sayfanın sağ üst kısmında ''kontrol paneli''düğmesine tıkla,oradanda sağda aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden ''profili düzenle''ye tıkla ve açılan sayfada aşağıya doğru in kan grubun altında ''çizelge'' adı altında ayrılmış,boş kutucuka kopyaladığını ,''yapıştır'' ve değişiklikleri kaydet de işte bu kadar ..sevgiler

cınsıyetler yavaş yavaş dökuluyo oy oy oyy bende oğrenmeye heveslenmeye başladım ohooo guya doğumda öğrencektım ayyy kızlarr çok merak etmeye başladım ben kızımm mı desemm oğlummu desemm ne desem bebışımm dıyeyım barı :))

bende cok merak edıyorumm gıtmek ıstıyorum doktora ama daha 15 gun once gıttım kadın kovcak sonra benı zırt bırt gelıyon dıye :) yakınımda saglık ocagı acıldı ama kadın dogum yok dedıler baska sekılde ultrasondan bakarlarmı acaba

kıslar sııznde gobek delıgınde agrı oluyomuu acabaa bıde ben kuscam dıye vıtamın ve kan ılacımı ıcemıyorum bulantı yuzunden baska ne yapabılırım acaba meyve yıyorum aksamalarıı

kıslar sııznde gobek delıgınde agrı oluyomuu acabaa bıde ben kuscam dıye vıtamın ve kan ılacımı ıcemıyorum bulantı yuzunden baska ne yapabılırım acaba meyve yıyorum aksamalarıı

canım yaa yınede oyle boyle almaya çalışsan ılaçlarını dırensen denesen çunku doktora ben kan hapını sormuştum hanı ıspanak falan yok dedı ılaçda yıcekde olmayan maddeler de var dedı elınden gelenı yap zaten ınş. bır ıkı hafta ıçınde bıter bulantırların az kaldı ınş. sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…