2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar zeynep nerede bılen varmı ayyy bu kızz gene temızlık derdındemı yoksam püfff neyse ınş. temızlık olsunda başka bırşey olmasın

canım ınan cok ıstıyorum ama yemegı bıle zor yıyorum şu kusmak aklımdan bı cıksa yemek yerken aklıma gelıyo yemege korkuyorum suyu bıle zor yanı su ıcmedıgım gun oluyoo saglıklı bı sekılde dogsa su bebeciklerr yaaaa bıde cınsıyetlerı tam bellı olsaa :)

En ıyısı bız akraba ıçınde cınsıyet öğrenme kampanyası oluşturup para toplayalım sonrada ezc den 100 tl ye ıdrar testı varya onu alalım :)

En ıyısı bız akraba ıçınde cınsıyet öğrenme kampanyası oluşturup para toplayalım sonrada ezc den 100 tl ye ıdrar testı varya onu alalım :)

anam kım verır onu ya 100 mılyon gunde 10 mılyon koysam kenara 10 gun yapar zaten 15 gun sonra ogrencez :) hayırlısıyla bende cok dusunuyorum ama 100 mılyonda fazla gelıyo ama dogru olup olmadıgınıda bılmıyoruz

evet canımm aynen oyleee dunya alıncak var o su bu su para lazım olcam ne koyarsak kenara kar . Erdem dekı doktor bana demışdı normalde 4 aylıkken oğrenılıyo ama sen çok kılolu olduğun ıçın senınkını goremeyebılırız o yuzden bır ay daha beklıyeyım dıyorum

Bu arada butun gebeşlere soruyorum kız olursa ne erkek olursa ne ısım var aklınızda hadı yavaş yavaş artık ısım paylaşması yapalım adını koyucağımız kendı bebışımız olunca hıç bır ısımı yakıştıramıyor ınsan hadı bırbırımızı ışık olalım

ben sımdılık pek dusunmedımde aklımda melisa var bana uygun olsun dıye ben meliha kızım olursa inşallah melisa dıye dusunuyorum erkek olursa daha dusunmedım :) ama tuana da guzel sıdı aklıma geldı tabıkı esımle kararlastırcazda benım fıkrım boyle ama o zaman akadar ne ısımler bakarıs allah bılır benımde yarın 15 hafta oluyoo kılom yok nerdeyse 4 ay olcak daha 1 kılo aldım zorla ınsallah fazla kıloalmadan bıter bu hamılelık hepımız ıcın

slm denizkızı nasılsın iyisindir inş bende yeni geldim aranıza canım bebişin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyoki seninki daha belli deil demi

slm denizkızı nasılsın iyisindir inş bende yeni geldim aranıza canım bebişin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyoki seninki daha belli deil demi

selam canım hoş geldın cinsıyet doktora gore degısıyo canım yada bebe gore belkıde bakıyorum arkadaslarıma kımı 3. ayda ogrenıyo kımı 5 ıncı ayda ben bı hafta sonra 4 aylık olcam ama ay sonunda gıtcem garantı olsun dıye belı olur o zamana kadar ınsallah daha cok var naısl dayancam bılmıyorumm sen ne kadarlıksın canım

kızımızın ismini AYŞE koyduk eşimle..hem manevi bıyutlu hem sade şık klasik...

kızlar yok yok temizlikten değil bilgisayarıma virüs almışım pc çöktü nasıl olduysa.2 gündür kullanamıyorum tekrardan kurdurucam her şeyi.şu an eşimin bilgisayarından girdim size haber vermek için.çok sağolun beni merak etmişsiniz.bir de oğlum hasta 3-4 gündür.geceleri uyuyamıyorum hiç tadım yok.hepinize ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın ne olur.benim de bulantılarım azaldı derken vitaminle beraber arttı biraz.dr akşamları yatarken al dedi bir de öyle deneyeceğim.hepinizi öpüyorum.bir an önce yine size yazmak istiyorum herkesi öpüyorum

geçmış olsun kuşum oğlun ıyıleşır ınş.bır an önce havalar mıkroblu çok dıkkat et ıhlamur ıçın bol bol

canım benim çok geçmiş olsun,ne kadar zor olduğunu tahmin ederim,gece kalkmanınaman onlar iyi olsunlarda..hımm demek pcne virüs girmiş tühh heryeri temzildedinde bir pcyimi bıraktın bayan hijyen bak bu hiç yakışmadı sana şaka bir yana en kısa süede bekliyoruz....

şekerim kızımın adına ben karar vermiştim,İREM koyduk.. Şimdi Oğluşum olacak kısmatse bu isim hakkını da (büyüklerimizin isimlerini karıştırmamak ve benimde beğeneceğim isim olmak şartıyla)eşime verdim,ve o da KIVANÇ ismini beğendi ,benimde aklıma yattı anlamı Sevinç, memnuniyet. 2. Övünen, güvenen, iftihar eden demekhayırlısı olsun...

guzel ısımmış ısmı ıle buyur meslek sahıbı olur ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…