günaydın kızlarrrr...ama yine kimse yok..
bende geldımmm naber gamzecım
Günaydın gebeşler sabah şerifleriniz hayr olsun bebışlerınız kımıl kımıl olsun
günaydın fıstık anne adaylarıbebişlerinizin tekmelerini hissediyormusunuz kızlarr.. ..Ben hissetmiyorum henüz:18:birde tam bikini bölgemde gerilme ve acı hissediyorum sizde de varmı bu sorun ,tabi benim durumum sizden farklı bu ikinci hamileliğim benim,karnımda çıktı kızlar , hamile görüntüsü aldım bilee
kızlarr bu kadar pıypıyırlık yeter hadı bakalım dökulun ortaya nerdesınız kım ne yapıyo ben yavaş yavaş kendıme gelıyor gıbıyım galıba buyuklerımızın dedığı gıbı şımdıkı 3 ay hamılelığımızın sultan ayı olacak şımıraklığımız ustumuzde hamılelığın keyfınız çıkartabıleceğımız 3 ay beklıyormuş bızı ınş. oyle olur rahatsız olmayızda guzel guzel geçer bu gunler son 3 ay daha zor geçıyormuş o yuzden ne yapıyoruz kızlarr hadı hep beraber soyleyelım hamılelığımızın sultan dönemını çokk guzel gecıyoruz
bendede agrı oluyo canım bıkını bölgemın üstü biraz ayaga kalkınca agrı oluyo cuma gunu doktora gıdıcem belkı sorarım kadına ınsallah ben bazen hıssedıyorum sankı yada banamı oyle gelıyo acaba tam emın degılımm canımm
canım benim çok doğru söylüyorsun,gerçektende rahat son zmanlar bunlar ,sizi tedirgin etmek istemem belki de bebekleriniz daha sakin olabilri ama,doğumdan sonra ,bebişlerin uyumaması 5 dakika uyutup 10 dakika kaldırması,emip ememe sorunu:26:bunları düşününce booool booool enerji toplayın derim keyiff yapın kızlar,ben yapamıyorum malesef ,ALlah razı olsun yavrumda beni üzmüyor fazla hamileliğimi kabulleniyor kızım ama yinede,sizler kadar rahat geçmiyor günlerim..COLOR="red"]balbocegimmm
kızlarr bu kadar pıypıyırlık yeter hadı bakalım dökulun ortaya nerdesınız kım ne yapıyo ben yavaş yavaş kendıme gelıyor gıbıyım galıba buyuklerımızın dedığı gıbı şımdıkı 3 ay hamılelığımızın sultan ayı olacak şımıraklığımız ustumuzde hamılelığın keyfınız çıkartabıleceğımız 3 ay beklıyormuş bızı ınş. oyle olur rahatsız olmayızda guzel guzel geçer bu gunler son 3 ay daha zor geçıyormuş o yuzden ne yapıyoruz kızlarr hadı hep beraber soyleyelım hamılelığımızın sultan dönemını çokk guzel gecıyoruz [/COLOR]
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
canım benim o bende de sende de madem var bu ağrı türü normal demektir,o bölge çok değişiyor gebelikte ama ilk hamileliğimde böyle olmamıştım..
[
canım benim çok doğru söylüyorsun,gerçektende rahat son zmanlar bunlar ,sizi tedirgin etmek istemem belki de bebekleriniz daha sakin olabilri ama,doğumdan sonra ,bebişlerin uyumaması 5 dakika uyutup 10 dakika kaldırması,emip ememe sorunu:26:bunları düşününce booool booool enerji toplayın derim keyiff yapın kızlar,ben yapamıyorum malesef ,ALlah razı olsun yavrumda beni üzmüyor fazla hamileliğimi kabulleniyor kızım ama yinede,sizler kadar rahat geçmiyor günlerim..sizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?