2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

arkadaşlar ankara da olup eyüp ekici ye giden veya gitmeyi düşünen var mı??ben medicana ya gidiyorum.kendi doktorum ayrıntılı ultrasonla da bakacağım dedi.ayrıyetten eyüp ekici ye de gitmeye gerek var mı??

maşallah canım,balayı güzeldir oh derin bir nefes alma vaktimiz gelmiş artık..
kızılcık
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
canım sen içini rahat tut bak o da normal çıkıcaktır,zorlandın mı sıvı alınırken

esperanzan
Haftaya Doktora Gitcem Bakalım Bu Sefer Bebişim Kendini Göstercekmi Cinsiyetini
Öğrenirim İnş.

inşallah canım öğrenemessen büyük ihtimalle kızdır şekerim kızlar göstermiyor hemen

aynen öyle canım bu iyiy zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirin ,gidin, gezin, tozun yatın uyuyun ama siz siz olun motive edin kendinizi ,

kılarr nasılsınız afrınız falan varmıı bulantılarne durumda tamamen bıttımı ben bıraz daha ıyım eskıye gore ama bulantım oluyo ınsallah kısa zamanda bıter yakın zamanda

Merhaba arkadaşlar hepinizi özledim bilgisayarımdaki sorun halloldu Allahtan.Biz bugün Seville(balböceğim) buluştuk.ilk buluşması gerçekleşti forumun böylelikle ikimiz başbaşa konuşabildik saatlerce.hatta çok oturmuşuz her yerimiz ağrıdı ben de annem bende olduğu için oğlumu evde bırakabildim. rahat rahat sohbet etme imkanı bulduk.inşallah daha da çoğalırız bir dahaki buluşmalarımızda.ohh göbişleri ittire ittire gezeriz hepinizi çok öpüyorum

kılarr nasılsınız afrınız falan varmıı bulantılarne durumda tamamen bıttımı ben bıraz daha ıyım eskıye gore ama bulantım oluyo ınsallah kısa zamanda bıter yakın zamanda

canım az kaldı biraz daha sabır.benim de tamamen geçmedi çıkarmıyorum ama kokulara hassasiyet devam ediyor öğürmeler de.bende bu kez de gece uyanıp bir daha uyuyamama sorunu var.neyse inşallah zamanla geçer.annen gitti mi canım?

maşallah canım.ben de hissediyorum bebeğimin hareketlerini Allaha şükür.bulantılarının geçmesine de çok sevindim.benim de çok azaldı.artık keyif zamanı

bu arada cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah

Son düzenleme:

evet bende gece wc gıtmek ıcın uyanıyorum sonra uyuyabılene aşk olsun uyuyana kadar sabah oluyo demek buda normal annem daha gıtmedı 15 gun daha burda ınsallah yelek örüyo torununa :) ınsallah ıyı olunca hep beraber bulusurz canım

bu arada cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah

canımm teşekkür ederiz ,darısı başınıza.... nerelerdesin şekerim..

iMDAAAT KIZLAR ,YİYORUM,YİYORUM DOYMUYORUM ,SONRA YİNE YİYORUMEYVAHH KİLOLAR GELMEYİN ÜSTÜME,HATTA 1 HAFTADA 1 KG ALMIŞIM BİLE:84:

evettt zeyneple çok guzel bır gun geçırdık darısı herkezın başına yanlız benım başım çatlıyo yıne delı olcam bakalım bu sefer ne zaman gecıcek nasıl dayancam ben yıne ağrıya yaaa

seni çok özledim canım ben.konular birikti iyice annenler ne zaman dönüyor haftaya bol bol sohbet ederiz inşallah canım

inan ben de seni çok özledim canım yokluğun çok fazla hissediliyor. evet baya konu birikti annemler yarın gidiyolar canım, hatta birlikte araba ile gideceğiz yarın akşam. haftasonu istanbuldayız kısmetse haftaya da güzel güzel konuşma imkanımız olur inşallah. Ege nasıl oldu, iyileşti mi? anneannesiyle birlikte evde de kalırmış yerim onu ben... Seville buluşmanız da güzel geçmiş ona da sevindim ama kıskandım Sevili biraz İNşallah bebişlerimizi alıp gezmelere rahatça çıktığımız zaman biz de buluşacağız seninle... aynı zamanlarda avrupa yakasına taşınızrsak eğer iyice harika olur tabi.... çook öpüyorum seni canım uyuyor olmalısın erken uyuyorsunuz Ege ile birlikte. Ben eşimi yalnız bırakmayayım diye onunla birlikte bu saatlere kadar oturuyorum. sabah uyuyoum onun yerine :) ne çok uzatmışım mektup gibi görüşürüz yarın canımmmmmm.......

canım çok sevindim İstanbula gelmene.ablanı da Egeyi de görmüş olursun h.sonu güzel geçer böylece değişiklik olur size.Ege tam toparlayamadı canım bir de iştahı yok.sabahları da erkenden uyanıyor ben de hiç uykumu alamıyorum.o geri uyuyor bazen de benim uyku kaçıyor tabi.inşallah seninle de görüşeceğimiz günler gelecek canım aynı şehirde olamayınca böyle oluyor malesef biz de haftaya bol bol konuşuruz canım öpüyorum çok

sen benimle içmezsen kahveyi böyle olur tabi şaka bir yana canım geçmiş olsun

Son düzenleme:

bilgisayarım düzeldi de canım annem bende fazla bakamadım.2 gündür de dışardayım. benim iştahım açılmadı daha tam.tiksintiler tamamen geçince sanırım iştah da yerine gelcek.ben daha kilo almadım.ama zaten bu aylardan sonra alınıyor asıl biliyosun

kızz madem istanbula gelıceksın geldığınde ıkı saat goruşelım ıştee ne dersın ??

Bu arada cumletten gunaydın bu sabah bır tuhaf uyandım daha doğrusu ben uyanmadım eşım uyandırdı sağolsun kulağımın dıbınde anne annnnneeee açıktım dıye bağırıyordu delı oldumm kıyamadımda çok hoşuma gıttı neyse kalktım eşımı yolladım şımdı de kahvaltı ıçın pıskolojımı hazırlıyorum hava gene kapalı bakalım bugun nasıl gecıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…