kayıtlıyım.
Günaydın sevgili bayanlar,Ben hamileliğin balayı dönemine girdim 2 haftadır..Sadece sabah birkaç dk ilk uyanışta bulantım öğürtm oluyo o kadar..Gün boyu rahatım..Göbek çıktı bendede ara ara kuç çırpıntısı gibi hissediyorum bebeğimi özellikle sırtüstü uzanınca..Kasık bölgesinde benimde arada kasılmalar oluyo taş gibi oluo orası ama geçiyo hemen 15-20 saniyede..Normal bunlar hatta olmaması anormal dr um söylemişti..
canım sen içini rahat tut bak o da normal çıkıcaktırkızılcık
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
esperanzan
Haftaya Doktora Gitcem Bakalım Bu Sefer Bebişim Kendini Göstercekmi Cinsiyetini
Öğrenirim İnş.
kardelen3
benim böyle bir ağrım yok henüz ama normal bişeyse madem olsa da sorun etmemek lazım. benim de on iki haftam iyi geçti çok şükür tadını çıkartıyorum bol bol... dediğin gibi canım doğum sonrası neler yaşayacaüımızı bilmediğimizden dolayı bu zamanlarımızı ne kadar iyi değerlendirebilirsek kadar iyidir. tabi küçük çocuğu olanlar bu konuda biraz daha zorlanıyorlar çocuk da ilgi bekliyor haliyele...... biz de seni seviyoruz canımmmm....
canım sen içini rahat tut bak o da normal çıkıcaktır,zorlandın mı sıvı alınırken
inş canım..çok aşırı acımıyor kalçdan igne yapılması gibi bir acı var sadece..
kılarr nasılsınız afrınız falan varmıı bulantılarne durumda tamamen bıttımı ben bıraz daha ıyım eskıye gore ama bulantım oluyo ınsallah kısa zamanda bıter yakın zamanda
inş canım..çok aşırı acımıyor kalçdan igne yapılması gibi bir acı var sadece..
Günaydın sevgili bayanlar,Ben hamileliğin balayı dönemine girdim 2 haftadır..Sadece sabah birkaç dk ilk uyanışta bulantım öğürtm oluyo o kadar..Gün boyu rahatım..Göbek çıktı bendede ara ara kuç çırpıntısı gibi hissediyorum bebeğimi özellikle sırtüstü uzanınca..Kasık bölgesinde benimde arada kasılmalar oluyo taş gibi oluo orası ama geçiyo hemen 15-20 saniyede..Normal bunlar hatta olmaması anormal dr um söylemişti..
son iki haftam yazacaktım on iki olmuş
canım az kaldı biraz daha sabır.benim de tamamen geçmedi çıkarmıyorum ama kokulara hassasiyet devam ediyor öğürmeler de.bende bu kez de gece uyanıp bir daha uyuyamama sorunu var.neyse inşallah zamanla geçer.annen gitti mi canım?
bu arada cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah
seni çok özledim canım ben.konular birikti iyiceannenler ne zaman dönüyor haftaya bol bol sohbet ederiz inşallah canım
inan ben de seni çok özledim canım yokluğun çok fazla hissediliyor. evet baya konu biriktiannemler yarın gidiyolar canım, hatta birlikte araba ile gideceğiz yarın akşam. haftasonu istanbuldayız kısmetse haftaya da güzel güzel konuşma imkanımız olur inşallah. Ege nasıl oldu, iyileşti mi? anneannesiyle birlikte evde de kalırmış yerim onu ben... Seville buluşmanız da güzel geçmiş ona da sevindim ama kıskandım Sevili biraz İNşallah bebişlerimizi alıp gezmelere rahatça çıktığımız zaman biz de buluşacağız seninle... aynı zamanlarda avrupa yakasına taşınızrsak eğer iyice harika olur tabi.... çook öpüyorum seni canım uyuyor olmalısın erken uyuyorsunuz Ege ile birlikte. Ben eşimi yalnız bırakmayayım diye onunla birlikte bu saatlere kadar oturuyorum. sabah uyuyoum onun yerine :) ne çok uzatmışım mektup gibi görüşürüz yarın canımmmmmm.......
evettt zeyneple çok guzel bır gun geçırdık darısı herkezın başına yanlız benım başım çatlıyo yıne delı olcam bakalım bu sefer ne zaman gecıcek nasıl dayancam ben yıne ağrıya yaaa
canımm teşekkür ederiz ,darısı başınıza.... nerelerdesin şekerim..
iMDAAAT KIZLAR ,YİYORUM,YİYORUM DOYMUYORUM ,SONRA YİNE YİYORUMEYVAHH KİLOLAR GELMEYİN ÜSTÜME,HATTA 1 HAFTADA 1 KG ALMIŞIM BİLE:84:
inan ben de seni çok özledim canım yokluğun çok fazla hissediliyor. Evet baya konu biriktiAnnemler yarın gidiyolar canım, hatta birlikte araba ile gideceğiz yarın akşam. Haftasonu istanbuldayız kısmetse haftaya da güzel güzel konuşma imkanımız olur inşallah. Ege nasıl oldu, iyileşti mi? Anneannesiyle birlikte evde de kalırmış yerim onu ben... Seville buluşmanız da güzel geçmiş ona da sevindim ama kıskandım sevili biraz Inşallah bebişlerimizi alıp gezmelere rahatça çıktığımız zaman biz de buluşacağız seninle... Aynı zamanlarda avrupa yakasına taşınızrsak eğer iyice harika olur tabi.... çook öpüyorum seni canım uyuyor olmalısın erken uyuyorsunuz ege ile birlikte. Ben eşimi yalnız bırakmayayım diye onunla birlikte bu saatlere kadar oturuyorum. Sabah uyuyoum onun yerine :) ne çok uzatmışım mektup gibi görüşürüz yarın canımmmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?