Bu arada cumletten gunaydın bu sabah bır tuhaf uyandım daha doğrusu ben uyanmadım eşım uyandırdı sağolsun kulağımın dıbınde anne annnnneeee açıktım dıye bağırıyordu delı oldumm kıyamadımda çok hoşuma gıttı neyse kalktım eşımı yolladım şımdı de kahvaltı ıçın pıskolojımı hazırlıyorum hava gene kapalı bakalım bugun nasıl gecıcek
canım biliyormusun ,gerçektende öyle uyanıyorsun çocuğun olduktan sonrabenim kzım mesela genellikle her sabah'' anne kalk hadi benim karnım acıktı'' diyor. Yada bazı sabahlar da öpüyor ,''anne ben seni çok seviyoyum ''diyor... havaya inat biz neşeli olalım,dinç olalım şekerim,birde beni düşündüren bir durum var ,hamileliğimin 7.ayında ev taşıyacağım ,satın aldığımız eve geçeceğim,nasıl geçeceğim bilemiyorum,inşallah sağlıkla yeni evime geçerim:18:daha önce geçme şansımız yok çünkü,evde kiracı var o da doğum yapmak üzere 40. Haftasında ,onlara ve bebeğe kıyamadık nisana kadar oturun dedik ,e mayısta da bana elti geliyor düğün yapıcaz ,bizim iş taaa hazirana sarkıyo..bende ısrarla kendi evimde doğurmak istiyorum diyorum,bakalım neler olacak ...
canım çok sevindim İstanbula gelmene.ablanı da Egeyi de görmüş olursun h.sonu güzel geçer böylece değişiklik olur size.Ege tam toparlayamadı canım bir de iştahı yok.sabahları da erkenden uyanıyor ben de hiç uykumu alamıyorum.o geri uyuyor bazen de benim uyku kaçıyor tabi.inşallah seninle de görüşeceğimiz günler gelecek canım aynı şehirde olamayınca böyle oluyor malesefbiz de haftaya bol bol konuşuruz canım öpüyorum çok
günaydın kızlar bugün hasta uyandım burnum akıyor hapşırıyorum başımda dönüyor sanırım şifayı kaptım önerileriniz varmı bana malüm ilaçta alamıyoruz bide baş ağrısı var çok korkunç ya hapşurdukça korkuyorum bebeğime bişey olurmu acaba diye
canımm teşekkür ederiz ,darısı başınıza.... nerelerdesin şekerim..
iMDAAAT KIZLAR ,YİYORUM,YİYORUM DOYMUYORUM ,SONRA YİNE YİYORUMEYVAHH KİLOLAR GELMEYİN ÜSTÜME,HATTA 1 HAFTADA 1 KG ALMIŞIM BİLE:84:
canım geçmış olsun kötu düşünme ıyı olsun yapabılıceğın en onemlı şey battanıye altına gırıp bolca dınlenmek takvıye olarak bol bol mandalına ve portakal ve lımon ye bırde mumkunse en az 5 bardak ıhlamur ıç emın ol en ıyı o gelıcektır
kızz madem istanbula gelıceksın geldığınde ıkı saat goruşelım ıştee ne dersın ??
Bu arada cumletten gunaydın bu sabah bır tuhaf uyandım daha doğrusu ben uyanmadım eşım uyandırdı sağolsun kulağımın dıbınde anne annnnneeee açıktım dıye bağırıyordu delı oldumm kıyamadımda çok hoşuma gıttı neyse kalktım eşımı yolladım şımdı de kahvaltı ıçın pıskolojımı hazırlıyorum hava gene kapalı bakalım bugun nasıl gecıcek
canım biliyormusun ,gerçektende öyle uyanıyorsun çocuğun olduktan sonrabenim kzım mesela genellikle her sabah'' anne kalk hadi benim karnım acıktı'' diyor. Yada bazı sabahlar da öpüyor ,''anne ben seni çok seviyoyum ''diyor... havaya inat biz neşeli olalım,dinç olalım şekerim,birde beni düşündüren bir durum var ,hamileliğimin 7.ayında ev taşıyacağım ,satın aldığımız eve geçeceğim,nasıl geçeceğim bilemiyorum,inşallah sağlıkla yeni evime geçerim:18:daha önce geçme şansımız yok çünkü,evde kiracı var o da doğum yapmak üzere 40. haftasında ,onlara ve bebeğe kıyamadık nisana kadar oturun dedik ,e mayısta da bana elti geliyor düğün yapıcaz ,bizim iş taaa hazirana sarkıyo..bende ısrarla kendi evimde doğurmak istiyorum diyorum,bakalım neler olacak ...
Günaydın kızlar bugün hasta uyandım burnum akıyor hapşırıyorum başımda dönüyor sanırım şifayı kaptım önerileriniz varmı bana malüm ilaçta alamıyoruz bide baş ağrısı var çok korkunç ya hapşurdukça korkuyorum bebeğime bişey olurmu acaba diye
amanınnn senın durumun vahımm ama emın ol yardım edecek bır kardeşın arkadaşın yada kuzenın veya annen varsa hıç duşunme allah emın ol yardım eder en azından temızlık ıçın kadın tutarsın yerleştırmeye ve toplanmayada bır yardım eder alnının akı ıle cıkarsın ışın ıçınden
ben gene halıme şukur edeyım o zaman bende badana yaptırcam kısmetse mayısda bana dunya külfetmış gıbı gelıyo evın ıçı eşya dolu hamıleyken badana kokusu böööööööö oyle gelıp kalıcak yardım edenım de yok((
evet canım aynen öyle şimdiden korkuyorum:18:ben de çok sık acıkıyorum ama hemen doyuyorum. ah şu kilolar şimdiden korkutmaya başladı bizi:18:
canım benim dr.Kağan Kocatepenin videosunda dinledim,ıhlamur ,rezene,papatya,çayları güvenle içilebilirmiş,fakat bunun dışındaki çaylardan uzak durmak gerekirmiş,ama tabii ben düşük riskine karşı yanetkisi olduğunu hiç bilmiyorum,sen yinede dikkat erıhlamur zararlı değilmi içmeye korkuyorum bundan önce iki düşük yaptığım için
umarım olacaksa ,doğumundan 2 ay önce ya da doğumdan sonra olur :18:gerçekten çok zor bir durumdurumun gerçekten de kötü olmuş canım ama aynı şeyler benim de başıma gelebilir her an :18: Allah kolaylık versin inşallah. benim de eşimin çalıştığı kurum özelleştirilecek bu durumda istanbula gideceğiz ama tam tarih de belli değil korkuyorum doğum zamanlarına gelmesinden hayırlısı inşallah.
ıhlamur zararlı değilmi içmeye korkuyorum bundan önce iki düşük yaptığım için
kıslarr neydiyonuzz bakım nerelerdesınız ben cınsıyetını cok merak edıyorumm ya duramıyorumm doktora gıtcem eger arkadasım gelırse tek gıdemıyorum cunku evdekılere demıycem suprız olsun dıye bakalım ogrenırsem sıze soylerım kıslar ınsallah hayırlı haberlerle gelırım
ne zaman gıtcen kızz hangı doktora gıdıyordun sen
normde sonduraga gıdıyorum ama bu sefer santrale gıtcem ama yanıma bırısını bulmam lazım tek cıkamıyorumm canım
ayyy bende merak ettım şımdı ee bulabıldınmı barı bırını aklına gelen herkezı ara hemen gıt bakalım kızımızmı gelıyo oğlumuzmu bakalım
bulamadımm canım ya bı arkadas var mesaj gonderdım ama uyuyo galıba gelırse onunla gıtcemm gelmezse bılmıyorumm bende cok merak edıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?