dun çıkmamış olsaydım evden ben gelırdım senınle ama bılıyorsun dun zeyneple buluştuk malum h.sonu geldı ışlerım var evde(( ama gıdersen geldığınde hemen yaz çatlarım merakdan
tek gıtcem canım munubusle gıderım artık allaha emanet napıyım canım gelınce hemen yazarımm herkeze suprız olsunn eşımede demıycem :) sımdı kaynana geldı annemle oturuyo annemın örgusune bakıyo manyak hıc guzel olmamıs köylu işi dıye laf soyluyo manyak kadın ya :)
tek gıtcem canım munubusle gıderım artık allaha emanet napıyım canım gelınce hemen yazarımm herkeze suprız olsunn eşımede demıycem :) sımdı kaynana geldı annemle oturuyo annemın örgusune bakıyo manyak hıc guzel olmamıs köylu işi dıye laf soyluyo manyak kadın ya :)
geldım kıslar geldımm doktor dedıkı kızın olcak 3.5 aylıksın dedıı cok mutluyumm yaaa
ayyyyyyy yerım ben senın mınışş kızınııı çok sevındım senın adına rabbım bızede nasıp eder ınş. kızz nasıl soyledı cınsıyetını çok uzun surdumu nasıl anladı ayyy bıraz daha detaylı anlatsana tam olarak kaç haftalıkmışsın senın hesabınla tutuyormu
canım gıttım gırdım ultrasona cınsıyetı merak edıyorum dedı cok bakmadı hemen gosterdı galıba banada gosterdı ama anlamadım 5 dk falan baktı kızın olucak dedı bende kızmı dedım evet dedı ama dedım gecen gıttıgımde erkek dıye soylendı o zaman kordon bagımı dedım evet oyle olmus dedı YANI KIZ DEDI COK SEVINDIM CANIM ALLAH HERKEZE NASIP EDER INSALLAH
bu sabah benim de randevum vardı.üçlü test yapıldı sonuçları haftaya çıkacak.ayrınca doktorum 4 boyutlu ultrasonla baktı.herşey yolunda dedi.tam 17 haftalık oldu bu hafta makine de aynı şeyi söledi.ilk defa bu kadar net hareketlerini falan görebildim.sürekli kıpırdanıyordu.eller ayaklar hiç durmuyordu maşallah.herhalde doktor karnıma bastırdıkça rahatsız oldu bizimkisi:))doktor büyük ihtimal kız dedi.bacaklarını kapattığı için net göremedi sanırım.ayrıca doktorum ayrıntlı ultrason için birkaç isim verdi.bi problem yok ama yine de imkan varken ayrıntılı ultrasonnla da bakmak gerekir dedi.doktorum Ali Ergün ve Nuri Danışman ı önerdi.ben de etraftan hep eyüp ekici yi duyuyorum.ankara için tabi.sizin bu konuda öneriniz var mı??
gözün aydın canımm.bir kızımız daha oluo yani:)bu arada allah gönlüne göre verdi ne güzellll
gözün aydın canımm.bir kızımız daha oluo yani:)bu arada allah gönlüne göre verdi ne güzellll
geldım kıslar geldımm doktor dedıkı kızın olcak 3.5 aylıksın dedıı cok mutluyumm yaaa
ay nasıl sevindim yaaa o kadar çok kız olmasını istiyordun kiiii.... hadi hayırlısı inşallah.
Melihacım çok tebrik ederim canım.Allah gönlüne göre vermiş.darısı başımıza artık çok çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.benim daha 2 hafta var öğrenmeme.
günaydın canım... zaten Ege yi ve ablamı çok özlediğim için gitmeye karar verdim. yılbaşında da gidemedik ya burda canım sıkıldı biraz havamız değişirse iyi gelir inşallah. çocuklar hasta olunca en kötü şey iştahlarının kapanması oluyor inşallah bir an önce Ege de toparlar kendini. ben de bir haftadır erken uyanıyorum Kerem de 7 de uyanıyor ben de o uyanınca sesini duyup hemen kalkıyorum. birlikte daha fazla vakit geçirelim diye... ama benim gece problemim olmuyor uyanıp uyuyrabiliyorum hemen. evet aynı şehirde olmayınca ve mevsim kış olunca görüşmek gerçekten zor oluyor. ben de Egeyi ve seni çoook öpüyorum...
canım benim güle güle gidin güle güle gelin inşallah.kendine çok dikkat et yorma lütfen.senin için çok iyi olcak canım arkadaşım.benim oğlum 1 haftadır 5 buçuk 6 da uyanıyor canım.inan yorgunum çok.annem gelmese zaten herhalde hasta olurdum.oğlum hasta olduğu için böyle biliyorum inşallah düzelecek.yarın dr.a gidicez tekrar.ben uyanınca tekrar dalamıyorum o tekrar uyuyor 7ye kadar genelde ama ben zınk diye kalkıyorumhiç tadım yok depresyona girdim ben sanırım
senın yaşadıklrını bende yasıyorum canım aynısını hemdee :) demek norml bunlar doktor ban ayuzun cok soluk ddı kan tahlılı verdı bıde bıkını bolgemın ustu agrıyo bazen dedım ıdrar tahlılı verdı onada tansıyonum dusuk hep mıgdem hala bulanıyo dedım normal bunlar dedı kan ılacını ıcemıyosanda vıtamını ıc dedı o kadar
Melihacım çok tebrik ederim canım.Allah gönlüne göre vermiş.darısı başımıza artık çok çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.benim daha 2 hafta var öğrenmeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?