2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

dun çıkmamış olsaydım evden ben gelırdım senınle ama bılıyorsun dun zeyneple buluştuk malum h.sonu geldı ışlerım var evde (( ama gıdersen geldığınde hemen yaz çatlarım merakdan

tek gıtcem canım munubusle gıderım artık allaha emanet napıyım canım gelınce hemen yazarımm herkeze suprız olsunn eşımede demıycem :) sımdı kaynana geldı annemle oturuyo annemın örgusune bakıyo manyak hıc guzel olmamıs köylu işi dıye laf soyluyo manyak kadın ya :)

boşver onların aralarına gırme ...

gıt gıt bırşey olmaz karnını doyur ıyıce oyle çık
bırde çıkolata al gıderken yolda yem bebışın kımıl kımıl olurmuş o zaman hadı bakalım hemen çık çok merak ettım

canım benim inşallah hayırlısıyla öğrenirsin cinsiyetini,çikolata birebir bu konuda ona eminim :)sen şimdiden onları stres etme,daha önünde çok sürtüşmeler olacak hatta belkide hastaneden bebeği ilk kim çıkaracak sürtüşmesi bile olabilri ilk kim yıkayacak,falan dur bakalım şimdiden bunaltma kendini rahat relax ol,bebeğini de hasatneden çıakrken sen kuacakla evine sok..kimseye fırsat verme benden sana tavsiye.. yaşadım biliyorum ahtım var bebeğimi ben kucaklıyacağım,ilk doğumumda sinşr olmuştum,1 hafta hastanede kaldım,bebekte kuvezdeydi çünkü neysse hastaneden çıkıyoruz ,eşim bir kaç eşya aldı arabay gitti,kaynanamda bebeği kucakladı,bana eşyalarla hastaneden çıkmak kaldıayy şimdi anlatırken bile çok ağırıma gidiyor ağlıyorum..evede kayınvalidem soktu,ben yine eşyalarla girdim eve.. Bebek çocuk doktoruna,topuk kanına gidicekti yine kaynanam götürdü sen dur sen çıkma lovsasın dedi ,40 gün eve kapandım.. bunları düşündükçe hamilelik falan istemedim ,ama kazayla oldu.. Ama bu sefer akıllandım ,kimseyi sallamıcam,kimseyi de istemiyorum yanımda ,sevmeye gelen gelsin,sakın kendiniz lousa diye eve kapatmayın bunalıma girersiniz ,hurafelere çok takılmayın kızlar,ALlah var Obizi korur.. hem yaz bebeği olacaklar havayı güzel gördükçe çıkın gezin..Ayrıca bebeği bişik ve isilikten korumak için her gün yıkayın mutlaka.. KEndi bildiğinizi okuyun kızlar yoksa benim gibi aklınıza geldiğinde bile içinizde kalanlar ağlarsınız çok kötü oldum...

Son düzenleme:
geldım kıslar geldımm doktor dedıkı kızın olcak 3.5 aylıksın dedıı cok mutluyumm yaaa

ayyyyyyy yerım ben senın mınışş kızınııı çok sevındım senın adına rabbım bızede nasıp eder ınş. kızz nasıl soyledı cınsıyetını çok uzun surdumu nasıl anladı ayyy bıraz daha detaylı anlatsana tam olarak kaç haftalıkmışsın senın hesabınla tutuyormu

canım gıttım gırdım ultrasona cınsıyetı merak edıyorum dedı cok bakmadı hemen gosterdı galıba banada gosterdı ama anlamadım 5 dk falan baktı kızın olucak dedı bende kızmı dedım evet dedı ama dedım gecen gıttıgımde erkek dıye soylendı o zaman kordon bagımı dedım evet oyle olmus dedı YANI KIZ DEDI COK SEVINDIM CANIM ALLAH HERKEZE NASIP EDER INSALLAH

bu sabah benim de randevum vardı.üçlü test yapıldı sonuçları haftaya çıkacak.ayrınca doktorum 4 boyutlu ultrasonla baktı.herşey yolunda dedi.tam 17 haftalık oldu bu hafta makine de aynı şeyi söledi.ilk defa bu kadar net hareketlerini falan görebildim.sürekli kıpırdanıyordu.eller ayaklar hiç durmuyordu maşallah.herhalde doktor karnıma bastırdıkça rahatsız oldu bizimkisi:))doktor büyük ihtimal kız dedi.bacaklarını kapattığı için net göremedi sanırım.ayrıca doktorum ayrıntlı ultrason için birkaç isim verdi.bi problem yok ama yine de imkan varken ayrıntılı ultrasonnla da bakmak gerekir dedi.doktorum Ali Ergün ve Nuri Danışman ı önerdi.ben de etraftan hep eyüp ekici yi duyuyorum.ankara için tabi.sizin bu konuda öneriniz var mı??

gözün aydın canımm.bir kızımız daha oluo yani:)bu arada allah gönlüne göre verdi ne güzellll

sonuçların ınş. temız çıkar bende yaptırıcam 3 lu testı bu arada aç tok fark edıyormu bırde ıst da olduğumuz ıçın dr tavsıye edemıcez

sızde hayırlısıyla ögrenın ınsallh kıslar herseyın hyırlısı evet canım cok ıstıyodum kız olsun dıye ınsallah bı yanılma falan yoktur :)

Melihacım çok tebrik ederim canım.Allah gönlüne göre vermiş.darısı başımıza artık çok çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.benim daha 2 hafta var öğrenmeme.

sagol canım allah razı olsunn allah herkezın gonlune gore versın ınsallah

canım benim güle güle gidin güle güle gelin inşallah.kendine çok dikkat et yorma lütfen.senin için çok iyi olcak canım arkadaşım.benim oğlum 1 haftadır 5 buçuk 6 da uyanıyor canım.inan yorgunum çok.annem gelmese zaten herhalde hasta olurdum.oğlum hasta olduğu için böyle biliyorum inşallah düzelecek.yarın dr.a gidicez tekrar.ben uyanınca tekrar dalamıyorum o tekrar uyuyor 7ye kadar genelde ama ben zınk diye kalkıyorum hiç tadım yok depresyona girdim ben sanırım

senın yaşadıklrını bende yasıyorum canım aynısını hemdee :) demek norml bunlar doktor ban ayuzun cok soluk ddı kan tahlılı verdı bıde bıkını bolgemın ustu agrıyo bazen dedım ıdrar tahlılı verdı onada tansıyonum dusuk hep mıgdem hala bulanıyo dedım normal bunlar dedı kan ılacını ıcemıyosanda vıtamını ıc dedı o kadar

benim de canım uykusuz olunca midem daha kötü.en çok ağrıma giden de sürekli sızlanıyor gibi olmam.normalde çok güçlüyümdür ama bu ara her şey üstüste geldi ve psikolojim alt üst oldu.her şey düzelecek biliyorum.şu uyku sorununu yaşamak ne zormuş hiç bilmezdim.ben de vitamin falan kullanamıyorum canım şu ara.başlıcam inşallah

2 hafta var dıyorsun ama melıha 3.5 aylık öğrenmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…