benim de canım uykusuz olunca midem daha kötü.en çok ağrıma giden de sürekli sızlanıyor gibi olmam.normalde çok güçlüyümdür ama bu ara her şey üstüste geldi ve psikolojim alt üst oldu.her şey düzelecek biliyorum.şu uyku sorununu yaşamak ne zormuş hiç bilmezdim.ben de vitamin falan kullanamıyorum canım şu ara.başlıcam inşallah
benim de canım uykusuz olunca midem daha kötü.en çok ağrıma giden de sürekli sızlanıyor gibi olmam.normalde çok güçlüyümdür ama bu ara her şey üstüste geldi ve psikolojim alt üst oldu.her şey düzelecek biliyorum.şu uyku sorununu yaşamak ne zormuş hiç bilmezdim.ben de vitamin falan kullanamıyorum canım şu ara.başlıcam inşallah
2 hafta var dıyorsun ama melıha 3.5 aylık öğrenmış
sonuçların ınş. temız çıkar bende yaptırıcam 3 lu testı bu arada aç tok fark edıyormu bırde ıst da olduğumuz ıçın dr tavsıye edemıcez
bende ıcemıyroum vıtamını ama kadın ıc dedı baska bısey demedı bende uyanıyom gece zor uyuyorum kafama bırsuru seyler gelıyo düşün düşün uykuya dalamıyorum
geldım kıslar geldımm doktor dedıkı kızın olcak 3.5 aylıksın dedıı cok mutluyumm yaaa
aynen canım aynen.benim hormonlar zaten çok yüksek çıkmıştı oğlumda da bu zamanlarda kötü hissediyodum kendimi.inşallah geçecek canım
canım benim maşallah ,çok sevindim Allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inş.
amin canım inşşalah hersey rahat saglıklı bı sekıld eılerler hepımız ıcın hayırlısı ınsallah
amin canım inşşalah hersey rahat saglıklı bı sekıld eılerler hepımız ıcın hayırlısı ınsallah
canım isim düşündünzmü bizimki kısmetse masal olucak:)
bır sen bır ben bır de zeynep mı kaldık şımdı :))
bide ben kaldım cinsiyeti bilmiyen bir oğlum var ikincide kız olsa yaaaaaaaaaaaa
ahhh canım ahhhh tam da üstüne bastın hislerimin.
canım isim düşündünzmü bizimki kısmetse masal olucak:)
anam kız patlaması yaşıcaz gıbıme gelıyor yahuu bır kışıde demedıkı ben erkek ıstıyorumm dıye
Melıha tek başına gıttın bugun dımı demekkı artık tek çıkabılırsın bak bızım buluşmala başladı ona gore ılkını dun yaptın zeyneple hoş bır kahve ıçmek kısmet olmadı ama :)) çok guzel geçtı
ahhh canım ahhhh tam da üstüne bastın hislerimin.
anam kız patlaması yaşıcaz gıbıme gelıyor yahuu bır kışıde demedıkı ben erkek ıstıyorumm dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?