2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aaaaaaaaaa yok oyle artık hepımız pozitif oluyoruz bakın kızlar hepımıze 2 gun musaade pazartesı tum enerjımızı toplayıp çıkalım yataklarımızdan

bende ıcemıyroum vıtamını ama kadın ıc dedı baska bısey demedı bende uyanıyom gece zor uyuyorum kafama bırsuru seyler gelıyo düşün düşün uykuya dalamıyorum

bende ıcemıyroum vıtamını ama kadın ıc dedı baska bısey demedı bende uyanıyom gece zor uyuyorum kafama bırsuru seyler gelıyo düşün düşün uykuya dalamıyorum

aynen canım aynen.benim hormonlar zaten çok yüksek çıkmıştı oğlumda da bu zamanlarda kötü hissediyodum kendimi.inşallah geçecek canım

canım isim düşündünzmü bizimki kısmetse masal olucak:)

canım normalde kız olursa ben koycaktım erkek olursa esım koycaktı esım dıyokı kızın adını ben koycam tabıkı beraber koycazda ben benım ısmıme uygun olsun dıye melisa dıye dusunuyorum ama bellı degııl canımdaha cok ısımler duyucaz galıba masalda guzelmıss :)

Melıha tek başına gıttın bugun dımı demekkı artık tek çıkabılırsın bak bızım buluşmala başladı ona gore ılkını dun yaptın zeyneple hoş bır kahve ıçmek kısmet olmadı ama :)) çok guzel geçtı

inşallah canım gelıcem bıgunkı bulusmaya ıstıyorum hayırlısıyla sı zbulustunus gordunuz bırbırınızı bız kaldık :)

anam kız patlaması yaşıcaz gıbıme gelıyor yahuu bır kışıde demedıkı ben erkek ıstıyorumm dıye

BENİM O OĞLAN İSTİYORUM ,GERÇİ DOKTORUM DEDİ ZATEN ,OĞLAN OLACAK BAK PİPİSİDE BUDİYE
Allah herşeyin hayırlısını versin inş. ayın 29una randevu aldım,kayınvalidemide götürcez yazık çok merak ediyor kadın,''ben 4 çocuk doğurdum,birinide önceden görmedim,cinsiyetini bile bilmedim''dedi.. Ne şanslıyız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…