benim o oğlan istiyorum ,gerçi doktorum dedi zaten ,oğlan olacak bak pipiside budiye
allah herşeyin hayırlısını versin inş. Ayın 29una randevu aldım,kayınvalidemide götürcez yazık çok merak ediyor kadın,''ben 4 çocuk doğurdum,birinide önceden görmedim,cinsiyetini bile bilmedim''dedi.. Ne şanslıyız ...
inşallah Allah gönlümüze göre versin sağlıklı el ayağı düzgün mümkünse kız olsun ne olur
kızlar ben cok sık gıremıyorum ama gırdıgımde sasırdım ekım hamılelerı hep lıstenın basında olurdu gerıye dusmusuz
ya kızlar ben ozel hastanede bır dr a gıdıyordm dr 6 ay ıstanbula semınere gıdıyor sımdı dr degıstıryrm yarına baska bır doktorun ozelıne randevu aldık ama dogum evınde calısıyr yanı dogum orda olacak kımısı ıı dyor kımısı normal dogumda ebelerın kotu davrandıgını bırde butun sancı cekenlerın bırbırını gorup duydukları odalarda bekletıldıgını soyledıler ben zaten korkuyorum kurbanlık koyun gıbı beklıceksın ve hıcbır yakınını o anda yanına almıyorlarmıs.daha onceden dogum yapanlar dsızce normal mı sezeryan mı ? ne dusunuyorsunuz ? bırde bılıyor musunz bız yarın ıns cınsıyetını ogrenecegız
BENİM O OĞLAN İSTİYORUM ,GERÇİ DOKTORUM DEDİ ZATEN ,OĞLAN OLACAK BAK PİPİSİDE BUDİYE
Allah herşeyin hayırlısını versin inş. ayın 29una randevu aldım,kayınvalidemide götürcez yazık çok merak ediyor kadın,''ben 4 çocuk doğurdum,birinide önceden görmedim,cinsiyetini bile bilmedim''dedi.. Ne şanslıyız ...
Canım sıkılıyooooo yapcak bırşey yok püffff
:) şimdiden sırtınımı döndü babaanneyebenımkıde soz le bellı etmedı ama hıssettık bız karşıya geçtığımızde sırf onun ıçın herhangı bır doktora gıttık ama benım ufaklık dırek poposunu döndu
hadi hayırlısı inş. canım seni germek üzmek istemem ama ,benbir ssk hastanesinde doğum yaptım,evet ssk hastanelerinde 8-9 kişi birlikte sancı çekiyorsun,herkez birbirini sancı çekerken görüyor,ve hiç bir şekilde içeri kimse alınmıyor,tel.de yok,yaa çok kötüydü,mesela benim sancım fazla yokken diğer sancı çekip ,bağıran kadınların seslerinden ürkmüştümkızlar ben cok sık gıremıyorum ama gırdıgımde sasırdım ekım hamılelerı hep lıstenın basında olurdu gerıye dusmusuz
ya kızlar ben ozel hastanede bır dr a gıdıyordm dr 6 ay ıstanbula semınere gıdıyor sımdı dr degıstıryrm yarına baska bır doktorun ozelıne randevu aldık ama dogum evınde calısıyr yanı dogum orda olacak kımısı ıı dyor kımısı normal dogumda ebelerın kotu davrandıgını bırde butun sancı cekenlerın bırbırını gorup duydukları odalarda bekletıldıgını soyledıler ben zaten korkuyorum kurbanlık koyun gıbı beklıceksın ve hıcbır yakınını o anda yanına almıyorlarmıs.daha onceden dogum yapanlar dsızce normal mı sezeryan mı ? ne dusunuyorsunuz ? bırde bılıyor musunz bız yarın ıns cınsıyetını ogrenecegız
canım Allah hayırlısını versin, Ama bence kızın olucak senin.. Benim hislerim kuvvetlidir:82:benim içime doğuyor ama benim 2.numara da erkek bak demiştin diyeceksiniz
ben şubat 2 de gidicektim normalde ama kayınvalidemde görmek istediğiiçin ,hafta sonuna aldım..hadi bakalım hayırlı uğurlu haberler alırız inş.canım ben de 28inde gidiyorum
kızlar benim oğluşum çok hareketli yaramaz bir veled olacak ,dün geceden bu yana pıtır pıtırçok oşuma gidiyor
canım tabi gidebiliyorsan özelde doğum yapmanı tavsiye ederim.tabi herkesin fikri başkadır.ben mecburi sezeryan oldum canım normal doğum için çok uğraştı dr.um malesef kısmet olmadı.normal doğum yapmayı çok isterdim.canım yarın öğreneceksin ne güzel işte hayırlısı olsun inşallah
:) şimdiden sırtınımı döndü babaanneye
hadi hayırlısı inş. canım seni germek üzmek istemem ama ,benbir ssk hastanesinde doğum yaptım,evet ssk hastanelerinde 8-9 kişi birlikte sancı çekiyorsun,herkez birbirini sancı çekerken görüyor,ve hiç bir şekilde içeri kimse alınmıyor,tel.de yok,yaa çok kötüydü,mesela benim sancım fazla yokken diğer sancı çekip ,bağıran kadınların seslerinden ürkmüştümhatta kızın biriyle elele tutuştuk , ama malesef o kızın korkudan sancısı gitti ve sezeryan oldu:18:,doğum anına gelincede ben doğurdum yanımda ,3 kişi daha doğurdu ,ön cepheden olmasa da yanımdan doğumu izledim malesef ebeler belki iyi davranıyor olabilir ama,hastane ortamı böyle... Ben şimdiki bebeğimi kesinlikle özelde doğuracağım , çünkü özel hastanelerde kimse kimseyi duymuyor,doğumunuda tek kişilik kabinde yapıyorsun ,her şey hijyen oluyor... yanında eşin annen olabiliyor(doğum anında istersen eşin oluyor).. psikolojin daha iyi oluyor.. Ama Ne Olursa Olsun Normal Doğum En GÜZELİ..(TABİ EĞER ŞARTSA ,SEZERYAN OLMAKTA SAĞLIKLI)neden normal diyorum,Çünkü BEn DOğum yaptım ve 2 saat sonra normal yürüyebildim,ve normal doğumda bütün ağrın ,acın sancın bebeği görene kadar,bebeği gördüğün anda o anda,bütün acın bitiveriyor.. ÇÜNKÜ AŞIK OLUYORSUN
sagolun kızlar...
yazdıklarını esımede okudum o anda yanında olmak cok ısterım ozelde oyleyse oraya gıdelım dedı ve sımdı hastaneyı arıyor:)pek bır heves ettı ..sen yıne normal dogum dusunuyorsun ozaman ...
evet canım bu kararı almanıza çok ama çok sevindim,ebelerin davranış biçimini bir kenara koy( iyide davranabilirler çünkü),ama dediğim gibi ssk hastaneleri mezbaha gibi ,ben yaşadım biliyorum.. canımsınsagolun kızlar...
yazdıklarını esımede okudum o anda yanında olmak cok ısterım ozelde oyleyse oraya gıdelım dedı ve sımdı hastaneyı arıyor:)pek bır heves ettı ..sen yıne normal dogum dusunuyorsun ozaman .
ne guzel ben hıç bırşey hıssedemıyorum doğal olarak hem daha erken hemde kılolu olduğum ıçın geç hıssedıcekmışım( ama çok ısterdım yaa artık tekmelesın kımıl kımıl oynasın ıçımdee
kızlar benim oğluşum çok hareketli yaramaz bir veled olacak ,dün geceden bu yana pıtır pıtırçok oşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?