2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

valla çin takvimine falan kanmayın komşumuzun gelini hamile çin takvimine bakmış erkek gösteriyomuş ama 2gün önce doktora gitmiş kızı olacakmış herşeyden önce sağlıklı olsun :92::92:
tabi canım ben işin esprisi olsun diye baktım ,Allah sağlıklısını ,hayırlısını nasip etsin hepimizeee..ama mümkünse kız olsunn:87:

canım bencede doktorum olmz diyosa ollmaz yani canını teslim ediyosun sonuçta okadarınada güvene biliriz dimii..ama benimki hiç zorlamayayım direk karından göreyim istiyo heralde ..bakalım hayırlısı...alttan bakarsada kasma kendini derin nefes al sadece giriş anı biraz acıyo okadar.

evet canım alttan muayene ile baktı.hiçbir zararı olmaz dedi.bulantılarım çok fazla.ne yapacağımı bilemiyorum..
tuzlu leblebi ye..bide bol su iç.daha bende Allah a şükür mide bulantısı yok iama kızlar sabah tartıldım 60.6 ,akşam okuldan geldim gene 60 .6 çok enteresan kilo almıyorum veriyorumm :)) iyice şişmeden önce vermek iyi olur

canım kaç haftalık bebişin ki kalp sesini duyamayız dedi doktor
valla sat a göre 7 ama bence 6 ,geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum ,ilk üç gün idrar testinde bile göörünmedşii değerlerim çünküü...:83:
progestan 'ı neden kullanıyorsunuz cok merak ettım
canım benden kahve rengi şeyler gelince çok korktum ,bide polikistik olduğum için düşük riskim vardı ondan verdi doktor ,yarın 2. kutuya başlıcam..
nedemek canımm..ekim hamilesi olunca fahri üyemiz oluyosun zatenn bu hcg ye göre kesen görünür çünkü 1800 den sonra görülüyo, sat a göre yumurtlaman 14-15 ekim falan ,3,5-4 haftalık falandır diye tahmin ediyorum ,bilemiyorum yanılıyoda olabilirim ,hamilelik hesapla yaz google da ordan çıkan çizelgeye göre bi bak derim

progesteron kullanan arkadaşlar doktor neye göre verdi.haftanıza göre kan testinde progesteron değerleriniz ne çıktı.hadi bilgi verin..:92:
üstede yazdım canım ,tekrar belirteyim ,düşük tehlikesş olanlara veriliyo bu ilaç
güzel haberlerini bekliyoruz canıım
ben özel hastaneye gidiyorum ,testleri devlette yaptırmak istiyorum ama merak ettiğim şimdiden devletten birinede kontrole gitmelimiyim acabaa??
ayy canıım dikkat et kendine ,valla okulda benden çok dikkat ediyolar bana saolsunlar ,arkadaşlarında dikkat etsinler sana destek olayım derken köstek olmaınlar yanii dimii??neyse izinde almışsın ooohh dinlen bolbol ..sefan olsun:92::86:

inşallah duyarsın canım pıtpıtları ..bende salı yada perşembe giderim heraldee:))):92:

canım benim de 2 kızım var 1 tanede oğlum olsun istiyorum tabiki herşeyin hayırlısından olsun herşeyden önce bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak herşeye bedel erkek yada kız hiç farketmiyor aslında:92:

canım beni düşüncem şukii ,son zamanlarda yaşadığım ve gördüğüm olaylar gösteriyoki kız evlat herzaman daha hayırlı oluyo ,erkekler gelin aldıktan sonra çoook değişiyolar ,genede Rabbim inş .istediğini nasip eder ama inşallah akıllı,ahlaklı bi evlat olur sana...

Allah herkesin gönlüne göre versin...herşeyden önce sağlıklı olsun ve hayırlı evlatlar olsunlar..bende hep çevremdeki annelerden duyarım..kız evlatları erkeklerden daha hayırlı oluyo diye tabi erkek olupta hayırlı olanlarda vardır muhakkak..sanki kızlar aileye biraz daha bağlıymış gibi geliyo bana..Allah banada bi kız versin inşşş :76:

kızlar bende 5+2 haftalık hamıleyım haftaya cuma doktora gıtcem garantı olsun dıye o zamanı beklıyorum ama zaman gecmıyo ya benım kaynanam duydu sevındı ama kadın sankı bana ıskence yapıyo yaa sureklı bana gelıyo temızlık yap onu yap bunu yap dıyo benı dınlendırmıyoo bugun yemın edıyorum yarım saat oturmadım yaa amacı ne bılmıyorum sınır edıyo benı ya bısey olcak dıye korkuyorum valla

kesinlikle kız evlatları aileye daha çok düşkün oluyor bende ailemin tek çocuğuyum ilk bebeğimi doğum yaptıktan 6 gün sonra babamı kaybettik ve ben tam 10 yıldır anneme gözüm gibi bakarım ne yaparsak yapalım analarımızın hakkını ödeyemeyiz

dikkat et cnm kendini çok yorma..belim ağrıyo de midem bulanıyo de yat dinlen:)

aminnnn canım Allah'ım hepimizin gönlündekini hayırlısından nasip etsin

bende 5 yaşındayken babamı kaybettimannemin hakkını mümkün değil ödüyemem..bende çok düşkünüm anneme

bende 5 yaşındayken babamı kaybettimannemin hakkını mümkün değil ödüyemem..bende çok düşkünüm anneme

Allah rahmet eylesin....canım umarım bizim çocuklarımızda bizlere saygılı olurlar..zaman o kadar kötü olduki çocuklar anayı babayı hiç saymıyorlar takmıyorlar

iyi akşamlar arkadaşlar benim 13 ekimde aşılamam yapıldı.2 kasımda bebişim kesesini gördüm.bakalım allah kalp atışlarını görmemi nasip edecekmi.umarım hepimiz sağlıkla doğum yaparız.

kızlar benim karnım acıkıyor durmadan.... kilo almaktan korkuyorum offf ne yapacam ben ya

iyi akşamlar arkadaşlar benim 13 ekimde aşılamam yapıldı.2 kasımda bebişim kesesini gördüm.bakalım allah kalp atışlarını görmemi nasip edecekmi.umarım hepimiz sağlıkla doğum yaparız.

hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Allah rahmet eylesin....canım umarım bizim çocuklarımızda bizlere saygılı olurlar..zaman o kadar kötü olduki çocuklar anayı babayı hiç saymıyorlar takmıyorlar

sğl cnm..inş bizimkiler öyle olmaz hayırlı evlat olurlar

hayırlı olsun cnm..1 hafta sonrada inş kalp atışını duyarsın

kilom çok ya offf offf 73 kiloyum boyum 1.77 ama ben bi 20 kilo alırım garanti varil gibi olacam bu gidişle yaaaaa

boyuna göre çokta değil aslında ama 20 kilo çok cnm ya gerçi sen bizden tecrübelisin 2.bebeğin galiba meyve ye acıktıkça.bende 68 kiloyum 1.72 boyum inş çok kilo almam

boyuna göre çokta değil aslında ama 20 kilo çok cnm ya gerçi sen bizden tecrübelisin 2.bebeğin galiba meyve ye acıktıkça.bende 68 kiloyum 1.72 boyum inş çok kilo almam

canım yemek yemeyi çok seviyorum onun için ömrüm diyet yapmakla geçti bu 3cü bebeğim olacak inş 25 er kilodan 50 kilo almıştım 2 seneden beri o kiloları atmaya çalışıyordum ama sanırım tekrardan geri alacam kilolarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…