valla çin takvimine falan kanmayın komşumuzun gelini hamile çin takvimine bakmış erkek gösteriyomuş ama 2gün önce doktora gitmiş kızı olacakmış herşeyden önce sağlıklı olsun :92::92:
tabi canım ben işin esprisi olsun diye baktım ,Allah sağlıklısını ,hayırlısını nasip etsin hepimizeee..ama mümkünse kız olsunn:87:
aslında bütün doktorlar erken teşhis için alttan bakmayı tercih ediyorlar ama büyüklerimiz de alttan baktırmayın kese bozulur gibi şeyler söylüyorlar inanmıyorum ama ya birşey olursa alttan baktırdım diye kendimi suçlu hissederim diye vicdan yapıyorum yarın kontrolüm var karından bakmasını rica edeceğim inşallah görünür ama eğer görünmezse mecbur alttan bakmasına izin vereceğim inşallah görünür de gerek kalmaz alttanbakmasına:85:
canım bencede doktorum olmz diyosa ollmaz yani canını teslim ediyosun sonuçta okadarınada güvene biliriz dimii..ama benimki hiç zorlamayayım direk karından göreyim istiyo heralde ..bakalım hayırlısı...alttan bakarsada kasma kendini derin nefes al sadece giriş anı biraz acıyo okadar.
evet canım alttan muayene ile baktı.hiçbir zararı olmaz dedi.bulantılarım çok fazla.ne yapacağımı bilemiyorum..
tuzlu leblebi ye..bide bol su iç.daha bende Allah a şükür mide bulantısı yok iama kızlar sabah tartıldım 60.6 ,akşam okuldan geldim gene 60 .6 çok enteresan kilo almıyorum veriyorumm :)) iyice şişmeden önce vermek iyi olur
canım kaç haftalık bebişin ki kalp sesini duyamayız dedi doktor
valla sat a göre 7 ama bence 6 ,geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum ,ilk üç gün idrar testinde bile göörünmedşii değerlerim çünküü...:83:
progestan 'ı neden kullanıyorsunuz cok merak ettım
canım benden kahve rengi şeyler gelince çok korktum ,bide polikistik olduğum için düşük riskim vardı ondan verdi doktor ,yarın 2. kutuya başlıcam..
Merhaba arkadaşlar, bende yeniyim beni de aranıza alır mısınız?
Bugun kan testi sonucumu öğrendim. doktor hamilesin dedi o kadar. Heyacandan hiç birşey sormamışım. Zaten poliklinikti gittiğim yer. Beta-hcg değerim 1955 yazıyor. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim? Son adet tarihim 30 eylüldü
nedemek canımm..ekim hamilesi olunca fahri üyemiz oluyosun zatenn
bu hcg ye göre kesen görünür çünkü 1800 den sonra görülüyo, sat a göre yumurtlaman 14-15 ekim falan ,3,5-4 haftalık falandır diye tahmin ediyorum ,bilemiyorum yanılıyoda olabilirim ,hamilelik hesapla yaz google da ordan çıkan çizelgeye göre bi bak derim
progesteron kullanan arkadaşlar doktor neye göre verdi.haftanıza göre kan testinde progesteron değerleriniz ne çıktı.hadi bilgi verin..:92:
üstede yazdım canım ,tekrar belirteyim ,düşük tehlikesş olanlara veriliyo bu ilaç
kızlar birazdan dr a gidiyorum.... inşallah görürüm keseyi... hatta fasulyem belki sürpriz yapar da kalbini bile Duyarız... 5+5 im bugün özellikle bekledik belki kalbini de duyarız diye gerçi henüz erken ama umut dünyası.... akşama yazarım....
güzel haberlerini bekliyoruz canıım
Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki ne yapacağız? Hangi hastaneye, hangi doktora gideceğiz? Nasıl seçeceğiz? Özel muayneye mi gittiniz doktor bebek kesesini gösterdi? Siz özel hastanede mi takiplerinizi yaptıracaksınız yoksa devlet hastanelerinin özel muaynesinde mi? Bu soru çok sorulmuş ama ben 2010 ekim hamileleri ne tercih edecek onu merak ediyorum:44:
ben özel hastaneye gidiyorum ,testleri devlette yaptırmak istiyorum ama merak ettiğim şimdiden devletten birinede kontrole gitmelimiyim acabaa??
slm kızlar geldim okuldan son 1haftam okulda.sonra raporalıp 1ay gitmicem.evde dnlenicem.bugün çok korktum. okul çıkışı bir arkadas arabayla götüreyim seni dedi.tam binerken ararba hareket etti. ayağım dışarda zıplamak zorunda kaldım. çok krktum. allahım ne olur bebeğimi koru.hala kötüyüm
ayy canıım dikkat et kendine ,valla okulda benden çok dikkat ediyolar bana saolsunlar ,arkadaşlarında dikkat etsinler sana destek olayım derken köstek olmaınlar yanii dimii??neyse izinde almışsın ooohh dinlen bolbol ..sefan olsun:92::86: