- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
benim masalımda akşam olunca başlıo pıt pıt...allahım bu nasıl güzel bi duygu..allah herkese nasip etsin..hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştımm..mutluluğun adı MASALIMM
maşallah canım
sanırım öyle olucakbenimki de öyle mi olcak ne maşallah
benim masalımda akşam olunca başlıo pıt pıt...allahım bu nasıl güzel bi duygu..allah herkese nasip etsin..hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştımm..mutluluğun adı MASALIMM
maşallah canım
benim niye hissetmiyorum hala.ilk gebeliğim kızlar ama hala hissetmedim..17 haftalığız şuan.kızımı ne zaman hissedicem yaaaa..
saol canım..sen zaten yabancı diilsin bu duygulara
Gümnaydın ustune alınmak ısteyen tum arkadaşlarım :))
guzel bır c.tesı gecesı gecırdık eyvah eyvah 2 ye gıttık çok guzeldı aman aman komedı değildı ama yınede akıcı ve guzeldı ama benım ıçın oturmak bır ışkence gıbıydır kuyruk sokumu mu ordakı kemık öldurdu benı ağrıdan sankı kırmaya çalışıyorlar o kısmı anlamadım neden şımdı boyle bırşey çıktı başıma gecen haftada azar azar sızısını hıssedıyordum ama bu sefer çok yandı canım
guzel bır c.tesı gecesı gecırdık eyvah eyvah 2 ye gıttık çok guzeldı aman aman komedı değildı ama yınede akıcı ve guzeldı ama benım ıçın oturmak bır ışkence gıbıydır kuyruk sokumu mu ordakı kemık öldurdu benı ağrıdan sankı kırmaya çalışıyorlar o kısmı anlamadım neden şımdı boyle bırşey çıktı başıma gecen haftada azar azar sızısını hıssedıyordum ama bu sefer çok yandı canım
evet zeynepciğim ,bende öyle olmuştum,dünyanın en güzel duygusu.hele ilk doğum yaptığım zamanlarda bir garip hissetmiştim kendimi.sanki yalnız kalmış gibi öyle alışmıştım ki karnımda oynamasına
maşallah oğluşunakızlar benımde oglum oluyor ilk bebegım saglıkla gelsın ıns. ama ben hep kız dıye dusunup bebek magazalarında kızların renklı renklı kıyafetlerını bakıyordum sımdı erkek reyonlarını ıncelıcem artık bugun geze geze bır istedıgım gıbı hamıle pantolonu bulamadım en sonunda bır tane almak zorunda kaldım okulda kendı pantolonlarım cok sıkıyor hıc rahat edemıyorum
buarada ben 1.5 kılo almısım bebısım de 210 gr cıktı
canım benim çok dikkatli, olmalıyız artık ,doğru hareket etmeliyiz,ayrıca bahsettiğin durum hamilelike alakalı olan hamilelik siyatiği sanırım:26:Gümnaydın ustune alınmak ısteyen tum arkadaşlarım :))
canım kıyamam sana çok geçmiş olsun .. gerekirse doktorunla paylaş,sana postodoxin versin (bulantı ilacı):18:günaydınn canımm gecmıs olsunn onemlı bısey degıldır ınsallah bende dun aksam rahatsızlandım yıne kustum agzımdan burnumdan kan geldı ama sonra gectı sabah yıne kustum anlıcanız kusmalar hala bıtmedı yaa aynı devam edıyoo nedense gecmedııı
kızlar benımde oglum oluyor ilk bebegım saglıkla gelsın ıns. ama ben hep kız dıye dusunup bebek magazalarında kızların renklı renklı kıyafetlerını bakıyordum sımdı erkek reyonlarını ıncelıcem artık bugun geze geze bır istedıgım gıbı hamıle pantolonu bulamadım en sonunda bır tane almak zorunda kaldım okulda kendı pantolonlarım cok sıkıyor hıc rahat edemıyorum
buarada ben 1.5 kılo almısım bebısım de 210 gr cıktı
günaydınn canımm gecmıs olsunn onemlı bısey degıldır ınsallah bende dun aksam rahatsızlandım yıne kustum agzımdan burnumdan kan geldı ama sonra gectı sabah yıne kustum anlıcanız kusmalar hala bıtmedı yaa aynı devam edıyoo nedense gecmedııı
kızlar farkında mısınız ama kasım hamileleri bile bizi geçmiş biraz daha aktif olsak diyorum başka da bişey demiyorummmKardelencim yokluğun nasıl da belli.yolunu gözlüyorum canım benim.dün şansınıza hava soğuk ama güneşliydi.bugün de kötü dikkatle gidin canım bebişini ve seni öpüyorum
evet zeynepciğim ,bende öyle olmuştum,eksik hissetmiştim kendimi,ve de doğum yapıp 2 saat dinlemeden sonra ilk ayağa kalktığımda ,sanki düşücekmişim gibi boşluk hissetmiştim kendimde
YA kıslarr şu kusmaya bulantıya bi çare yaa bılenler varmıı yada kısa zamnda doktra gtcek olnlr doktora sorabılırmıı lutfen ne ypmk lazım artık bısey yıyemıyorumm ya iştahımm yok cnım ıstemıyoo
zeynep sen ne zaman öğreneceksın cınsıyetını ıns hayırlısıyla bu sefer kız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?