2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar benımde oglum oluyor ilk bebegım saglıkla gelsın ıns. ama ben hep kız dıye dusunup bebek magazalarında kızların renklı renklı kıyafetlerını bakıyordum sımdı erkek reyonlarını ıncelıcem artık bugun geze geze bır istedıgım gıbı hamıle pantolonu bulamadım en sonunda bır tane almak zorunda kaldım okulda kendı pantolonlarım cok sıkıyor hıc rahat edemıyorum
buarada ben 1.5 kılo almısım bebısım de 210 gr cıktı

Gümnaydın ustune alınmak ısteyen tum arkadaşlarım :))

guzel bır c.tesı gecesı gecırdık eyvah eyvah 2 ye gıttık çok guzeldı aman aman komedı değildı ama yınede akıcı ve guzeldı ama benım ıçın oturmak bır ışkence gıbıydır kuyruk sokumu mu ordakı kemık öldurdu benı ağrıdan sankı kırmaya çalışıyorlar o kısmı anlamadım neden şımdı boyle bırşey çıktı başıma gecen haftada azar azar sızısını hıssedıyordum ama bu sefer çok yandı canım

günaydınn canımm gecmıs olsunn onemlı bısey degıldır ınsallah bende dun aksam rahatsızlandım yıne kustum agzımdan burnumdan kan geldı ama sonra gectı sabah yıne kustum anlıcanız kusmalar hala bıtmedı yaa aynı devam edıyoo nedense gecmedııı

geçmiş olsun dinlenmeye çalış bide simit şeklinde minderler var onlardan alıp oturmaya çalış geçer inşallah

YA kıslarr şu kusmaya bulantıya bi çare yaa bılenler varmıı yada kısa zamnda doktra gtcek olnlr doktora sorabılırmıı lutfen ne ypmk lazım artık bısey yıyemıyorumm ya iştahımm yok cnım ıstemıyoo

dünyanın en güzel duygusu.hele ilk doğum yaptığım zamanlarda bir garip hissetmiştim kendimi.sanki yalnız kalmış gibi öyle alışmıştım ki karnımda oynamasına
evet zeynepciğim ,bende öyle olmuştum,eksik hissetmiştim kendimi,ve de doğum yapıp 2 saat dinlemeden sonra ilk ayağa kalktığımda ,sanki düşücekmişim gibi boşluk hissetmiştim kendimde
maşallah oğluşunaaynen bende dün baktı hamile pantolonu ama,bulamadım:18:ben daha kilo almaya başlamadımçünkü boyum 172 kilom zaten 69 zaten kiloluyum maşallah yavrun çok güzel gelişiyor..
canım benim çok dikkatli, olmalıyız artık ,doğru hareket etmeliyiz,ayrıca bahsettiğin durum hamilelike alakalı olan hamilelik siyatiği sanırım:26:
canım kıyamam sana çok geçmiş olsun .. gerekirse doktorunla paylaş,sana postodoxin versin (bulantı ilacı):18:

zaten şimdi aldığımız kıyafetler de olmayacak bir süre sonra.ben ilkinde 9-10 kg almıştım hele hele ilk 4 ay karnım bile çıkmamıştı.gel gör ki şimdi kilo almadım ama kocaman karnım çıktı ilk gebelikten alışık oluyormuş bünye.canım ben de kız olmasını çok isterim ne güzel şeyler var kızlara göre.erkek olursa da oğlumun her şeyi 2.ye kalcak.kısmet işte.hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin

ben de çok beğenmiştim ilkini de 2.sini de filmin.fazla oturunca da benim belim çok ağrımaya başladı.kendine uygun bir oturuş pozisyonu bulsan belki de yanlış oturuyorsundur.geçmiş olsun canım

ahh canım benim seni nasıl iyi anlıyorum.benim de hala tam geçmedi kokular çok rahatsız ediyor hala.cuma akşamı ben de çıkardım tam geçti derken.inşallah son zamanlarımız canım

kızlar farkında mısınız ama kasım hamileleri bile bizi geçmiş biraz daha aktif olsak diyorum başka da bişey demiyorummm kardelencim yokluğun nasıl da belli.yolunu gözlüyorum canım benim.dün şansınıza hava soğuk ama güneşliydi.bugün de kötü dikkatle gidin canım bebişini ve seni öpüyorum

al benden de o kadar gıren bır kere yazıp çıkıyo devamlılık yok takıp edılen bır konu yok ben ara ara bılgıler vermeye çalışıyorum gecen zeytınyağı ıle çok guzel bır yazı payşaltım bır kışı bıle ılgılenıp bır yorum yapmamış aktıflık gerçekten yok ama ınsanları buraya bağlayabılecek bır fıkrı olan varsa mumkunse paylaşsın bızımle

gerçekten de takip edilmiyor malesef sayfamız.herkesin işi gücü var tabi sürekli forumda olamayız ama biraz daha fazla zaman ayırabiliriz.temmuz anneleri 1500 lere gelmiş sayfa olarak.biz sürekli sayıyoruz.sadece okuyup çıkmayalım lütfen biraz da kendimizden bahsedelim.sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi yazalım lütfen.daha çok paylaşımda bulunalım

evet zeynepciğim ,bende öyle olmuştum,eksik hissetmiştim kendimi,ve de doğum yapıp 2 saat dinlemeden sonra ilk ayağa kalktığımda ,sanki düşücekmişim gibi boşluk hissetmiştim kendimde

canım sen 2007de doğum yapmıştın değil mi?benim oğlum ekim 2007 doğumlu senin kızın hangi ay?

canım aslında gecmesıne az kalmıs bıraz daha dayan ılac kullanmamaya calış umarım 16. haftadan sonra tamamen gecr berbat bırsey.
istah meselesıne gelınce benımde hala acılmadı yemem gerektıgı ıcın yıyorum sanırım bır acılcak tam acılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…