2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

valla kızlar benım fecı acıldı ((

bugünler de geçicek canım sonra herşey çook güzel olacak inanıyorum ben...

ben de bugün onca mağaza gezdim ama hiç içime sinen br hamile pantolonu bulamadım en sonunda tayt ve tunik tarzı kazaklar aldım başka çare kalmadı diğerleri çoook büyük geliyo diğer kıyafetlerim de sıkıyo hiç bir pantolunum uymuyo artık.

canım benim sen yokken ben de büyük boşluk hissetmiştim. forumu okuyorum ama bir türlü sonu gelmiyo da :) güzel güzel gittik geldik Allahın izniyle benim tek üzüldüğüm hava yüzünden keremi pek parka çıkaramadık burdayken... Sağlık olsun da neyse artık. ben de çok öperim sizi

canım sen 2007de doğum yapmıştın değil mi?benim oğlum ekim 2007 doğumlu senin kızın hangi ay?
canım benimkide 24 aralık 2007 doğumlu2 ay var aralarında ...sen normal doğummu sezeryanmı yapmıştın ben hem normal hem erken doğum yaptım ,suni sancıyla..
valla sorma biz sona kaldık :) hayırlısı inşallah ya evlat bu ben ikisine de erazıyım valla.... yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun...
canım benim ,ben etrafımda duyduklarımdan sonra şuna inandım,eğer bebek kendini göstermiyorsa,kuvvetle muhtemel kız çıkıyor..hayırlısı olsun..
AL bendende o kadar diğerleri büyük geliyor,kendi eşyalarımda sıkıyor:18:valla eşofman ve elbiselerle idare ediyorum ,birde arkadaşımdan aldığım hamile pantolonuyla..

ınsallah sızde hayırlısıyla cınsıyetlerı ogrenırsınız kızlar bız dun aksam kaynanama kız dıye soyledık kadın cok sınırlendı ılk basta erkek olabılır ama bı ıhtımal dedık dunde kız dıyınce dedı ben o doktora gıdıp sıkayet ederım ne ınsanı umıtlendırıyo falan halbukı benım ıcımd ehep kız dıye gecıyodu kadın zor bela hayırlısı olsun dedı annemlere ayıp olmasın dıye ama hıc sevınmedıı :) uyuz kadınn bende hala bulantı var bugun ölü gıbıydımm hep yattım yarın gdıp kan testı yaptırcam agrım oluyo dıye ıdrar tedtıde yaptırcam bakım ne olcak duzgun yemekde yıyemıyorum acıkıncada yemezsem hemen tansıyonum dusuyo hemen ogurtu gelıyo hala gecmedıı yaw

eskiden bu sitenin sohbet odası vardı,chat yapıyorduk kızlarla.. şimdi o yok sanırımnapalım bizde burdan yazarız... ben pc ye oturu oturmaz ,mutlaka kk ye geliyorum... çünkü sizi çook seviyoyummm

hoşgeldiniz canım artık bol bol konuşuruz inşallah biz de dün dışarı çıktık egeye yatak baktık gidilcek yerler vardı onları hallettik çok yoruldum 9 da uyumuşum bugün de hiç çıkmadım.ben de egeyi çıkaramıyorum parka.hava çok soğuk eve kapandık napalım mecburen.

yaa anlamıyorum ben bu kaynanaları.sağlıklı olsun demiyolar da.keşke gitse dr.a da azarı işitse.benimki de ikincinin de erkek olmasını istiyomuş.oğlanlar başkaymış.sanki kendisi gelip bakıyo da.ısmarlama sanki bu işler.sen git canım dr.una vitamini de zorla da olsa kullan canım ondandır belki halsizlik.

belkıde canım kan ılacımı ıcıorum ıkı gundur esım ıcıryo zorla vıtamınede baslıycam bugun ınsallah gecer canım oncelıkle tabıkı hayırlıs olsun allah hepımızın gonlune gore verır ınsallah ııyıleselımde bulusalım bende cok ıstıyorumm canlarımm bende acıyom bakıyom bugun hep yattıgım ıcın baktım kımse yoktu bı ara sureklı yazısalım ne guzel olur yoksa zamanda gecmıyo

canım benimkide 24 aralık 2007 doğumlu2 ay var aralarında ...sen normal doğummu sezeryanmı yapmıştın ben hem normal hem erken doğum yaptım ,suni sancıyla..

canım ben normal doğum yapamadım 8 saat sancıdan sonra mecburi sezeryan oldum.çok istedim dr.um da öyle ama kısmet olmadı.kordonda problem vardı.normal doğum yapamazmışım o şekilde

tövbe töbveeee yaa sabırrr hayret bırşey yaaaa tamam herkezın bır ısteğı var ama bu kadar da bellı edılmezkıı dicemmmmmm ama dıyemıyorum çunku benım kayınvalıdem de barız kız ıstıyor torunun gelıyo dedığımızde nerdeyse akşamına gıdıp pembe takım aldı çok kızz ıstıyor tamam hepımız oylee ama elden gelen bırşey yok rabbım sağlıklısını hayırlısını nasıp etsın ama genede dıyor elı yuzu duzgun olsun erkek olsun farketmez ama senınkı bıraz abartmış olayı

ben de alamıyorum düzenli canım ama yarından itibaren başlıcam düzenli kullanmaya.oğlumda bütün ilaçlarımı çok düzenli kullandım.ama bu vitamin mideme dokundu.olmazsa yine eskisinden alcam geçmezse.evet canım kendini iyi hisset de buluşuruz yine.

hahahahaha tabıı oğlanlar başka olur bızım gıbı gelınlerı varda oğlanlar başka oluyo şoyle oğullarını alttan fıtneleyen gelınler olsaydık gorurdum o zaman oğlanları haa bırde annenı ara annene gıdelım şunu yapalım yazıkdır annendır demesek sankı anaları akıllarına gelıcek ohoooo

sevil haklısın valla.kayınvaldem hastalanmış kaç kere ben hatırlattım eşime.eşimden çok aradım.gelse bakarım da ona.ama kızından çıkamıyor ki

ay srma benım esımede ben zorla aratıyorum ara dıyorum sonra aramadı demesınler dıye oda bana dıyo sen ara bende senın annen sen ara dıyorum laf olsun dıye arıyo esımde annesının naısl odlgunu bıldıgı ıcın hep aramıyo gelıp gıtmek ıstemıyoo :)
benımde ısıme glıyoo

ne kadar sinir bozucu bir durum ,ben olsaydım varya;kız torun bu nasılsa,demeye getirirdim hareketlerimi,seveceği zaman,falan tuhaf davranırdımsakın sen kafana takma ,Allah sağlıklı evlat versin önce.. sinir oldum bak.
ahh canımm aynı sorun bizde de var, bizde dün baktık ,çocukları genç odası yapayım diyorum,kızım hala bizin odamızda ve beşiğinde yatıyor:18ysaki ben kızımı 40 ı çıkınca odasına yatırdım,hep orda emzirdim,ama ev değiştirdik ,yeni evimizde kıyamadık ,1 yaşındaydı,odamıza aldık beşiğini ,şimdide ne yaparsak yapalım ,gitmiyor,hatta bazen ortamzıda uyuyormayıs-haziran gibi yeni aldığımız eve geçeceğiz,oraya genç odası yapacağım bende ,gerekirse bende çocukların odasında onlar alışıncaya kadar yatacağım..:26:ve bugün eşimle temizlik yaptık,çok yoruldum,hiç dışarı çıkmadık..
canım ben normal doğum yapamadım 8 saat sancıdan sonra mecburi sezeryan oldum.çok istedim dr.um da öyle ama kısmet olmadı.kordonda problem vardı.normal doğum yapamazmışım o şekilde
ahh canım yaa sen benden çok sancı çekmişsin:26:ben 6 saat çektim, o halde bu bebekte sezeryanla doğacak değilmi
sevil haklısın valla.kayınvaldem hastalanmış kaç kere ben hatırlattım eşime.eşimden çok aradım.gelse bakarım da ona.ama kızından çıkamıyor ki
Allaha şükür ,eşim anneye babaya benden daha düşkün,bizdede tam tersi eşim bana diyor arasana anneni diye,haftada 2 kez arıyorum.hafta sonlarıda görüşüyoruz.kayınvalidemde çok iyidir ,hatta kızım dün akşam onlarda kaldı yarın eşim ,ikisinide getircek ,bir kaç gün bende kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…