2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım 2.de mecburen sezeryan olcak.napalım kısmet böyleymiş.hayırlısı olsun.
ben de egeye 4 yaşına kadar kullanabilceği karyolalardan almıştım.artık büyüdü.kardeşine bırakmadan bir süre önce alalım yatağına alışsın diye düşünüyoruz.arabalı yataklardan istiyo
canım bu arada kayınvaldene maşallah ben kimseye bırakmadım egeyi şimdiye kadar alıştırmadım.bize geldiklerinde ege akşam uyuyunca eşimle çıktık dışarıya.gündüzleri de ben bırakıp her yere gidebildim.sağolsunlar baktılar ama ben de annemle konuştum egeyi annemle göndericem bundan sonra.hem teyzesi de çok düşkün.ben de biraz dinlenmiş olurum.

herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.benim face de ekleyebilirsiniz zeynep girgiç bovatekin diye

benimde yarın cinsiyeti belli olucak bakalım sağlıklı sıhatli gelsinde insan yinede merak ediyor içimden kız geçiyor ama bakalım :)

herkese günaydın arkadaşlar.neşeli,sağlıklı,bol sohbetli bir hafta olsun inşallah.bebişlerimiz kıpır kıpır olsun ben bugün yine erkenciyim.6 buçukta kalkan bir oğlum olduğu için hepinizi çok öpüyorum

Günaydınnn.................................

Zeynep in temennilerine tek tek katılıyorum ............

Bugun temızlık gunu malum pazartesı hadı bakalım benım gıbı hafta sonunun kırpıntılarını temızlık olan herkeze kolay gelsın

Kızlar fikrim geldi ..?????????????

Herkezın yavaş yavaş bellı oldu formdakı arkadaşlarım tek tek yazalım tekrar doktorlarınızın cınsıyet tahmınlerını yazalım ben bır lıste oluşturayım bakalım doğumdan sonra değişiklik olucakmı ??

Hadı bakalım okuyup geçmeyelım :))

Günaydın bayanlar..iki günden beri kabızlık sıkıntısı yaşıyorum karnım patlayacak gibi batar giriyor sürekli özellikle sağ tarafıma ve alt kasık bölgem ağrıyor:85:..bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.. ((( yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama henüz ağrılarım geçmedi.. bişey olur mu bebişime..hareketlerini hissediyorum ama çok endişeliyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…