günaydın bayanlar..iki günden beri kabızlık sıkıntısı yaşıyorum karnım patlayacak gibi batar giriyor sürekli özellikle sağ tarafıma ve alt kasık bölgem ağrıyor:85:..bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum..((( yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama henüz ağrılarım geçmedi.. Bişey olur mu bebişime..hareketlerini hissediyorum ama çok endişeliyim ....
canım benim inşallah hayırlısıyla öğrenirsin cinsiyetini,çikolata birebir bu konuda ona eminim :)sen şimdiden onları stres etme,daha önünde çok sürtüşmeler olacak hatta belkide hastaneden bebeği ilk kim çıkaracak sürtüşmesi bile olabilri ilk kim yıkayacak,falan dur bakalım şimdiden bunaltma kendini rahat relax ol,bebeğini de hasatneden çıakrken sen kuacakla evine sok..kimseye fırsat verme benden sana tavsiye.. yaşadım biliyorum ahtım var bebeğimi ben kucaklıyacağım,ilk doğumumda sinşr olmuştum,1 hafta hastanede kaldım,bebekte kuvezdeydi çünkü neysse hastaneden çıkıyoruz ,eşim bir kaç eşya aldı arabay gitti,kaynanamda bebeği kucakladı,bana eşyalarla hastaneden çıkmak kaldı ayy şimdi anlatırken bile çok ağırıma gidiyor ağlıyorum.. evede kayınvalidem soktu,ben yine eşyalarla girdim eve.. Bebek çocuk doktoruna,topuk kanına gidicekti yine kaynanam götürdü sen dur sen çıkma lovsasın dedi ,40 gün eve kapandım.. bunları düşündükçe hamilelik falan istemedim ,ama kazayla oldu.. Ama bu sefer akıllandım ,kimseyi sallamıcam,kimseyi de istemiyorum yanımda ,sevmeye gelen gelsin,sakın kendiniz lousa diye eve kapatmayın bunalıma girersiniz ,hurafelere çok takılmayın kızlar,ALlah var Obizi korur.. hem yaz bebeği olacaklar havayı güzel gördükçe çıkın gezin.. Ayrıca bebeği bişik ve isilikten korumak için her gün yıkayın mutlaka.. KEndi bildiğinizi okuyun kızlar yoksa benim gibi aklınıza geldiğinde bile içinizde kalanlar ağlarsınız çok kötü oldum...
bu sabah benim de randevum vardı.üçlü test yapıldı sonuçları haftaya çıkacak.ayrınca doktorum 4 boyutlu ultrasonla baktı.herşey yolunda dedi.tam 17 haftalık oldu bu hafta makine de aynı şeyi söledi.ilk defa bu kadar net hareketlerini falan görebildim.sürekli kıpırdanıyordu.eller ayaklar hiç durmuyordu maşallah.herhalde doktor karnıma bastırdıkça rahatsız oldu bizimkisi:))doktor büyük ihtimal kız dedi.bacaklarını kapattığı için net göremedi sanırım.ayrıca doktorum ayrıntlı ultrason için birkaç isim verdi.bi problem yok ama yine de imkan varken ayrıntılı ultrasonnla da bakmak gerekir dedi.doktorum Ali Ergün ve Nuri Danışman ı önerdi.ben de etraftan hep eyüp ekici yi duyuyorum.ankara için tabi.sizin bu konuda öneriniz var mı??
canım merhaba,,bana 14 haftada kız gibi demişti ama net göremedi yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı...
canım endışelenme sakın doktor şurup verıyor kabızlık ıçın yengenmde kullanmıştır ıyı gelıyo bırde surupdan once su tuketımını artttır o da çok etıkılıyormuş bırde sana tavsıyem bır kaşım sızma yada rıvıvera zeytınyağı ıçmen ınan ı da çok ıyı gelır
ben de korkuyorum bu tarz şeyler yaşamaktan benim kaynana sessiz gibi duruyo ama tek bir hareketi ile bütün sinirlerimi alt üst edebiliyo. yazın buraya gelmişti akşam eşim işten gelince birlikte araba ile gezmeye çıkalım dedik tam arabaya yönelince demesin mi bana sen arkaya otur ben öne oturayım kiloluyum ya arkada rahat edemem diye şok oldum resmen sessiz sessiz duruyo sürekli ama sessizlerden korkulur zaten. haftasonu da ordaydık ya yine beni sinir etti cuma akşam gittik biz o gece annemde kaldım cumartesi akşam da kaynanama geçtik daha bismillah oturdum yerime mutfaktan meyve getirdi bana diyo sen bu koltuğa geç de meyveleri kes, sanki kendisi yapsa eline yapışcak. meyveleri kestim tabaklara koydum herkesin önüne bu sefer eşimin önündeki tabaktaki meyveler daha önce bitti bana diyo o tabağa meyve koy burdan ben de kalksın kendisi koysun dedim yüzü kıpkırmızı oldu iyi yaptım kendisi elini kıpırdatmaya üşeniyo sürekli bana söylüyo. sonra içerde otururken eşimi sürekli dışarı çağırıyo bi dk gelsene diye. böyle yaptığı için de oraya gitmeyi hiç istemiyorum burada bir başıma ohhh daha rahatım ben. kaynana değil mi geneli böyle herhalde.
günaydın kızlarrr nasılsınz bugün?
ıyıyız canım sağol sen nasılsın bu arada senın cınsıyetın ????
benim için farketmez canım benım face cengizmelihadogan şirinlerın resmı var ısteyen ekleyebılır
Kızlar fikrim geldi ..?????????????
Herkezın yavaş yavaş bellı oldu formdakı arkadaşlarım tek tek yazalım tekrar doktorlarınızın cınsıyet tahmınlerını yazalım ben bır lıste oluşturayım bakalım doğumdan sonra değişiklik olucakmı ??
Hadı bakalım okuyup geçmeyelım :))
canım senın sonuclar bellı oldu mu?amniosentez yapilacaktı yanlış hatırlamıyorsam.umarım hersey yoludadr
EVET CANIM 6GUN OLDU AMİNOSENTEZ OLALI ŞUANDA HERŞEY YOLUNDA SONUÇLAR ŞUBATTA BELLİK OLUCAK ..
ben de korkuyorum bu tarz şeyler yaşamaktan benim kaynana sessiz gibi duruyo ama tek bir hareketi ile bütün sinirlerimi alt üst edebiliyo. yazın buraya gelmişti akşam eşim işten gelince birlikte araba ile gezmeye çıkalım dedik tam arabaya yönelince demesin mi bana sen arkaya otur ben öne oturayım kiloluyum ya arkada rahat edemem diye şok oldum resmen sessiz sessiz duruyo sürekli ama sessizlerden korkulur zaten. haftasonu da ordaydık ya yine beni sinir etti cuma akşam gittik biz o gece annemde kaldım cumartesi akşam da kaynanama geçtik daha bismillah oturdum yerime mutfaktan meyve getirdi bana diyo sen bu koltuğa geç de meyveleri kes, sanki kendisi yapsa eline yapışcak. meyveleri kestim tabaklara koydum herkesin önüne bu sefer eşimin önündeki tabaktaki meyveler daha önce bitti bana diyo o tabağa meyve koy burdan ben de kalksın kendisi koysun dedim yüzü kıpkırmızı oldu iyi yaptım kendisi elini kıpırdatmaya üşeniyo sürekli bana söylüyo. sonra içerde otururken eşimi sürekli dışarı çağırıyo bi dk gelsene diye. böyle yaptığı için de oraya gitmeyi hiç istemiyorum burada bir başıma ohhh daha rahatım ben. kaynana değil mi geneli böyle herhalde.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.benim face de ekleyebilirsiniz zeynep girgiç bovatekin diye
zeynep senıde ekledm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?