2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım endışelenme sakın doktor şurup verıyor kabızlık ıçın yengenmde kullanmıştır ıyı gelıyo bırde surupdan once su tuketımını artttır o da çok etıkılıyormuş bırde sana tavsıyem bır kaşım sızma yada rıvıvera zeytınyağı ıçmen ınan ı da çok ıyı gelır

[sıze="3"]2010 ekim hamişleri

kizilcik.................................. Erkek

kayitliyim ....................................kız[/sıze]

Son düzenleme:

ben de korkuyorum bu tarz şeyler yaşamaktan benim kaynana sessiz gibi duruyo ama tek bir hareketi ile bütün sinirlerimi alt üst edebiliyo. yazın buraya gelmişti akşam eşim işten gelince birlikte araba ile gezmeye çıkalım dedik tam arabaya yönelince demesin mi bana sen arkaya otur ben öne oturayım kiloluyum ya arkada rahat edemem diye şok oldum resmen sessiz sessiz duruyo sürekli ama sessizlerden korkulur zaten. haftasonu da ordaydık ya yine beni sinir etti cuma akşam gittik biz o gece annemde kaldım cumartesi akşam da kaynanama geçtik daha bismillah oturdum yerime mutfaktan meyve getirdi bana diyo sen bu koltuğa geç de meyveleri kes, sanki kendisi yapsa eline yapışcak. meyveleri kestim tabaklara koydum herkesin önüne bu sefer eşimin önündeki tabaktaki meyveler daha önce bitti bana diyo o tabağa meyve koy burdan ben de kalksın kendisi koysun dedim yüzü kıpkırmızı oldu iyi yaptım kendisi elini kıpırdatmaya üşeniyo sürekli bana söylüyo. sonra içerde otururken eşimi sürekli dışarı çağırıyo bi dk gelsene diye. böyle yaptığı için de oraya gitmeyi hiç istemiyorum burada bir başıma ohhh daha rahatım ben. kaynana değil mi geneli böyle herhalde.

maşallah bebeişine canım inşallah sonuçlar da temiz çıkacak.

canım merhaba,,bana 14 haftada kız gibi demişti ama net göremedi yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı...

hayırlısı canım.yarın haber verirsin kontrol sonrası.kabızlık için de ilaçtan ziyade lifli şeyler tüketmeye çalış.kuru meyvelerden ye.bol bol su iç içebiliyorsan.bol bol meyve ve sebze tüketmelisin canım.hamur işlerinden uzak dur.aklıma bunlar geliyor

yengeninde ağrıları sancıları oluyomuydu ki böyle ...bana batar giriyor baya sanırım gaz sıkışmasıda var anlamadım gitti (

benimki de çok iyi görünür ama çok güzel laf sokar dışardan gören melek zanneder.ben ama artık veriyorum cevabını kibarca.tabi sinirleri altüst etmeye yetiyor.annem ne zaman gelse bana geleceği tutuyor.normalde zar zor gelir.

selam arkadaşlar..nasılsınız hasıl gidiyo hamişlik...genelde giriyorum bu topiğe kimsecikler olmuyo herkes bi yerlerde oluyo..şimdi birkaç kişi varken halinizii hatrınızı sorayım dedimm...

KIZLAR AZ ONCE İKİ TANE BİBERON ALDIM

İKİSİNİDE COK UYGUN FİYATA ALDIM .....

E_BEBEK DE DİGER YERLERDE
Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml : 24 TL
Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 150ml. :22.50TL

Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml. 14,90 TL

Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 150ml. 13,90 TL

benım erkek canım lısteye eklersen sevınırım

KIZILCIK

canım senın sonuclar bellı oldu mu?amniosentez yapilacaktı yanlış hatırlamıyorsam.umarım hersey yoludadr

Son düzenleme:

benım kayınvalıdem muglada ogretmenlık yapıyor ama bebegı duyunca esıme emeklı olurum sızın bebege bakarım demıs.ıyı bır ınsan ama herseye cok mudale edıyr.onun dogrularından sasmıcaksın ve ogluna cok duskun sureklı pesınd ustunu orter bunu ye der ve yemesı ıcın 5 dk falan ısrar eder.hatta ılk evlendıgımıze esım hasta olmustu telefon edıp ustune battanıye ortmemı soylemıstı :)
eger o gelırse bılıyorum kı bebegıme o bakacak ve ben ıkıncı planda kalacagım.cunku 15 tatılde falan geldıgınde ben yemegı falan ona bırakıyrm o karar verıyr ne pısecegıne falan .kısa zamanlarda ıdare edrım ama uzun bır surecte nasıl olur bakalım.bende calısıyrm esım bakıcı tutcagımıza ne guzel annem bakar dıyor.Bu kısmı cok dusunmek ıstemıyrm bır o zaman gelsın dıyorum ama endıselerım var .buarada benımde oglum oluyor bende gelecegın kaynana adayıyım:)

kızlar 2 gundur belım cok agrıyor ve gecelerı sureklı donuyrm hıc rahat degılım oysa daha gobegım bıle cıkmadı .ılerıde ne yapacagım bılmıyrm .buarada dr sıze vıtamının yanında demır ılacıda verdı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…