kızlar 2 gundur belım cok agrıyor ve gecelerı sureklı donuyrm hıc rahat degılım oysa daha gobegım bıle cıkmadı .ılerıde ne yapacagım bılmıyrm .buarada dr sıze vıtamının yanında demır ılacıda verdı mı?
[sıze="3"]2010 ekim hamişleri
kizilcik.................................. Erkek
kayitliyim ....................................kız[/sıze]
canım benim ,ben etrafımda duyduklarımdan sonra şuna inandım,eğer bebek kendini göstermiyorsa,kuvvetle muhtemel kız çıkıyor..hayırlısı olsun..
AL bendende o kadar diğerleri büyük geliyor,kendi eşyalarımda sıkıyor:18:valla eşofman ve elbiselerle idare ediyorum ,birde arkadaşımdan aldığım hamile pantolonuyla..
eskiden bu sitenin sohbet odası vardı,chat yapıyorduk kızlarla.. şimdi o yok sanırımnapalım bizde burdan yazarız... ben pc ye oturu oturmaz ,mutlaka kk ye geliyorum... çünkü sizi çook seviyoyummm
canım 12. haftada doktor kıza benziyo ama yüzde yüz diyemem demişti bakalım şubat bi gelin de öğrenicez biz de inşallah...
evet canım evde eşofmanla idare ediliyor ama dışarıya çıkarken sorun yaşanıyor işte biraz daha ilerleryince yaz gelecek daha rahat edecceğiz kıyafet konusunda inşallah. kışın daha zor
hoşgeldiniz canımartık bol bol konuşuruz inşallah biz de dün dışarı çıktık egeye yatak baktık gidilcek yerler vardı onları hallettik çok yoruldum 9 da uyumuşum bugün de hiç çıkmadım.ben de egeyi çıkaramıyorum parka.hava çok soğuk eve kapandık napalım mecburen.
ben de alamıyorum düzenli canım ama yarından itibaren başlıcam düzenli kullanmaya.oğlumda bütün ilaçlarımı çok düzenli kullandım.ama bu vitamin mideme dokundu.olmazsa yine eskisinden alcam geçmezse.evet canım kendini iyi hisset de buluşuruz yine.
evet canım 2.de mecburen sezeryan olcak.napalım kısmet böyleymiş.hayırlısı olsun.
ben de egeye 4 yaşına kadar kullanabilceği karyolalardan almıştım.artık büyüdü.kardeşine bırakmadan bir süre önce alalım yatağına alışsın diye düşünüyoruz.arabalı yataklardan istiyo
canım bu arada kayınvaldene maşallahben kimseye bırakmadım egeyi şimdiye kadar alıştırmadım.bize geldiklerinde ege akşam uyuyunca eşimle çıktık dışarıya.gündüzleri de ben bırakıp her yere gidebildim.sağolsunlar baktılar ama ben de annemle konuştum egeyi annemle göndericem bundan sonra.hem teyzesi de çok düşkün.ben de biraz dinlenmiş olurum.
Kardelen nasılsın canım hava nasıl bugun orda burda halen berbak yağmurlu kapalı ve sıkıcı
dün bi alışverişe çıktımm çok fenahiç bişi eskisi gibi cuk die oturmuo..göbek bi yandan popo bi yandan fırlıo..şimdiden bölese yandık bizz.kız bebeklerde popoda çok çıkarmış öle diolar..
merhaba canım.benim de evi toparlamam lazım ama hala yatağımı bile toplamadım valla:)ama evim temiz zaten evde yoktuk.valizimi boşaltmam lazım sadece..Günaydınnn.................................
Zeynep in temennilerine tek tek katılıyorum ............
Bugun temızlık gunu malum pazartesı hadı bakalım benım gıbı hafta sonunun kırpıntılarını temızlık olan herkeze kolay gelsın
ayy ablam da sürekli o arabalı takımlara bakıp duruyo hatta bir yerden almışlar ama problem çıkmış iade etttiler şimdi başka yerlere bakıyolar. aslında canım o şekilde göndermeye alıştırsan senin için daha iyi olur her zaman sana gelemeseler bile Egeye ara sıra baksalar sana büyük kolaylık olur. Bak annem alıp geliyo bir hafta kalıyolar çok alışık çocuk hiç huysuzluk da yapmıyo.
günaydın kızlaaarr..harika bir hafta geçirdim diğebilirim.bulantılarım bitti gibi ama sabah öğürtülerim devam ediyor.çarşamba günü ankaraya kuzenime gitmiştim.yeni doğum yaptı.bebişi hiç bırakamadım.o kadar tatlı ve öyle güzel kokuyo ki hem göğsümde uyuttum sadece emmesi için annesine verdim.kuzenimin bile olsa anneliğin güzel olduğunu çok iyi anladım ve kızım da inşallah sağ salim doğar ve birbirimize kavuşuruz.ve hepiniz için duam bu.sonra cumartesi kayınvalidemlere geçtik.k.kalede oturuyolar.biraz kırgındı aramız düzelttik.aslında çok iyidir ama beni çok kırmıştı.neyseki hallettik.zor kızlar.annegibi olmyor ama ne yapalım.eşlerimizin hatırı için katlanacağız.
benimki de çok iyi görünür ama çok güzel laf sokardışardan gören melek zanneder.ben ama artık veriyorum cevabını kibarca.tabi sinirleri altüst etmeye yetiyor.annem ne zaman gelse bana geleceği tutuyor.normalde zar zor gelir.
canım çok sevindim iyi olmanabenim de kusmalar geçti sayılır arada öğürtüler ve kokulara tahammülsüzlük oluyor.gidicem demiştin hasta olmuştun gidememiştin değil mi kuzenine? çok iyi yapmışsın.değişiklik de oluştur sana bebiş kokusu da iyi gelmiştir kayınvaldenlerle aranızın düzelmesi iyi olmuş canım.mecburuz onlara tahammül etmeye
dışardan herkes melek sanıyo evet ama içine girince ne olduğunu daha iyi anlıyosun. ben de veriyorum valla hoşuma gitmeyince suratımı da asıyorum anlıyor sonra da eşime soruyomuş kızdı mı acaba bana öyle yaptım diye, o da yok kızmamıştır takma falan diyomuş, kıramıyo da yazık kimseyi öyle bir yapısı var. bizimki de aynen öyle oldu valla annem dedi babanı yollayınca geleceğim diye o gelmeden kaynanamlar geldiler hemen :) geldi buraya kaldı iki gün yattı hep hastayım ben yaşlıyım ben deyip durdu daha 47 yaşında kendini uyanık sanıyo yaşlıyım deyip herşeyden yırtacak benim de canımı sıkıyo gelmesin daha iyi. annem geldi evdeki eşyalarımı falan kaldırdı altını süpürdü sildi o da aynı yaşlarda ama onun gibi de yapmıyo.
iştahsızlık devam ediyor.kilo alamadım zeynepcim.doktor kilo almadan gelme sakın dedi:)ama balık yemeye başladım çok şükür lakin et hala yiyemiyorum..bu arada seni face ekledim mehtap diye adım.eklersin sen de.gçen hafata gidemedim ama bu hafta iyi oldu.aynen mecburuzkatlanıcaz.zeynep doktorum bana 3lü teste gerek duymuyorum ama 10 şubatta ayrıntılı ultrasona bekliyorum dedi.normal değilmi bunlar.2li testim iyiydi çünkü.bakalım 10 şubata kadar eşim dayanacakmı.o daha hevesli bebişi görme konusunda.
benım kayınvalıdem muglada ogretmenlık yapıyor ama bebegı duyunca esıme emeklı olurum sızın bebege bakarım demıs.ıyı bır ınsan ama herseye cok mudale edıyr.onun dogrularından sasmıcaksın ve ogluna cok duskun sureklı pesınd ustunu orter bunu ye der ve yemesı ıcın 5 dk falan ısrar eder.hatta ılk evlendıgımıze esım hasta olmustu telefon edıp ustune battanıye ortmemı soylemıstı :)
eger o gelırse bılıyorum kı bebegıme o bakacak ve ben ıkıncı planda kalacagım.cunku 15 tatılde falan geldıgınde ben yemegı falan ona bırakıyrm o karar verıyr ne pısecegıne falan .kısa zamanlarda ıdare edrım ama uzun bır surecte nasıl olur bakalım.bende calısıyrm esım bakıcı tutcagımıza ne guzel annem bakar dıyor.Bu kısmı cok dusunmek ıstemıyrm bır o zaman gelsın dıyorum ama endıselerım var .buarada benımde oglum oluyor bende gelecegın kaynana adayıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?