2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım ben hem demir ilacı hem de vitamin kullanıyorum.vitamini gün aşırı demiri her gün.

canım 12. haftada doktor kıza benziyo ama yüzde yüz diyemem demişti bakalım şubat bi gelin de öğrenicez biz de inşallah...

evet canım evde eşofmanla idare ediliyor ama dışarıya çıkarken sorun yaşanıyor işte biraz daha ilerleryince yaz gelecek daha rahat edecceğiz kıyafet konusunda inşallah. kışın daha zor

eskiden bu sitenin sohbet odası vardı,chat yapıyorduk kızlarla.. şimdi o yok sanırımnapalım bizde burdan yazarız... ben pc ye oturu oturmaz ,mutlaka kk ye geliyorum... çünkü sizi çook seviyoyummm

aynen ben de bilgisayarın başına geçince ilk işim bu siteyi açmak oluyor :) ben de çok seviyorum buradaki arkadaşlarımı

dün bi alışverişe çıktımm çok fenahiç bişi eskisi gibi cuk die oturmuo..göbek bi yandan popo bi yandan fırlıo..şimdiden bölese yandık bizz.kız bebeklerde popoda çok çıkarmış öle diolar..

her iş eskisine göre çok daha zor ve yorucu gelmeye başladı yaa napcaz bilmem. burada da hava bir açıyor bir kapıyor hava kapalı olunca benim de psikolojim kötü etkileniyo. bahar bir gelse cıvıl cıvıl ne güzel....

canım vitamin bana da dokundu ilk iki gün ama sonra ilaç aldığımı anlamaz oldum inşallah senin de öyle olur da yine düzenli kullanabilirsin.

ayy ablam da sürekli o arabalı takımlara bakıp duruyo hatta bir yerden almışlar ama problem çıkmış iade etttiler şimdi başka yerlere bakıyolar. aslında canım o şekilde göndermeye alıştırsan senin için daha iyi olur her zaman sana gelemeseler bile Egeye ara sıra baksalar sana büyük kolaylık olur. Bak annem alıp geliyo bir hafta kalıyolar çok alışık çocuk hiç huysuzluk da yapmıyo.

günaydın kızlaaarr..harika bir hafta geçirdim diğebilirim.bulantılarım bitti gibi ama sabah öğürtülerim devam ediyor.çarşamba günü ankaraya kuzenime gitmiştim.yeni doğum yaptı.bebişi hiç bırakamadım.o kadar tatlı ve öyle güzel kokuyo ki hem göğsümde uyuttum sadece emmesi için annesine verdim.kuzenimin bile olsa anneliğin güzel olduğunu çok iyi anladım ve kızım da inşallah sağ salim doğar ve birbirimize kavuşuruz.ve hepiniz için duam bu.sonra cumartesi kayınvalidemlere geçtik.k.kalede oturuyolar.biraz kırgındı aramız düzelttik.aslında çok iyidir ama beni çok kırmıştı.neyseki hallettik.zor kızlar.annegibi olmyor ama ne yapalım.eşlerimizin hatırı için katlanacağız.

Kardelen nasılsın canım hava nasıl bugun orda burda halen berbak yağmurlu kapalı ve sıkıcı

sağol canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım??? bugün burda da hava kapalı içimi sıkıyo camdan bakıyorum hep bulanık... burada sis de çok fazla oluyo baharın gelmesini dört gözle bekliyorum inan ki...

kızlarrr.. merhabaa!

artık daha sık aranızda olabileceğim.. önceden arada bi girebiliodum. net işini hallettik
cinsiyetler çoğunlukla belli olmuş sizin.. ben 16. haftamdayım.. 12+5 günlükken kontrole gittiğimde doktor gizlediği için net göremedi ama görebildiği kadarıyla bayağı bi kıza benzettim ama net konuşamıyorum dedi.. bende nedense kız olsun istiyorum.. ama etrafımdaki herkes erkek diyo..herkesin içine öyle doğuyormuş.. 26sında doktora gidicem inşallah ama çatlamak üzereyim

bana da hiçbir pantolon olmuyor 1-2 tane büyük gelen vardı hep aynılarını giyiyorum mecburen.biraz daha çıksın karnım o zaman alıcam bişeyler

merhaba canım.benim de evi toparlamam lazım ama hala yatağımı bile toplamadım valla:)ama evim temiz zaten evde yoktuk.valizimi boşaltmam lazım sadece..

evet canım vallahi hiç alıştırmadım kimseye Egenin sorumluluğunu vermeye.ama artık biraz da kendimi düşünmek zorundayım.oğlum da zaten çok mutlu oluyor onlarla birlikte.tabi beni babasını arar mı bilemem

canım çok sevindim iyi olmana benim de kusmalar geçti sayılır arada öğürtüler ve kokulara tahammülsüzlük oluyor.gidicem demiştin hasta olmuştun gidememiştin değil mi kuzenine? çok iyi yapmışsın.değişiklik de oluştur sana bebiş kokusu da iyi gelmiştir kayınvaldenlerle aranızın düzelmesi iyi olmuş canım.mecburuz onlara tahammül etmeye

dışardan herkes melek sanıyo evet ama içine girince ne olduğunu daha iyi anlıyosun. ben de veriyorum valla hoşuma gitmeyince suratımı da asıyorum anlıyor sonra da eşime soruyomuş kızdı mı acaba bana öyle yaptım diye, o da yok kızmamıştır takma falan diyomuş, kıramıyo da yazık kimseyi öyle bir yapısı var. bizimki de aynen öyle oldu valla annem dedi babanı yollayınca geleceğim diye o gelmeden kaynanamlar geldiler hemen :) geldi buraya kaldı iki gün yattı hep hastayım ben yaşlıyım ben deyip durdu daha 47 yaşında kendini uyanık sanıyo yaşlıyım deyip herşeyden yırtacak benim de canımı sıkıyo gelmesin daha iyi. annem geldi evdeki eşyalarımı falan kaldırdı altını süpürdü sildi o da aynı yaşlarda ama onun gibi de yapmıyo.

iştahsızlık devam ediyor.kilo alamadım zeynepcim.doktor kilo almadan gelme sakın dedi:)ama balık yemeye başladım çok şükür lakin et hala yiyemiyorum..bu arada seni face ekledim mehtap diye adım.eklersin sen de.gçen hafata gidemedim ama bu hafta iyi oldu.aynen mecburuzkatlanıcaz.zeynep doktorum bana 3lü teste gerek duymuyorum ama 10 şubatta ayrıntılı ultrasona bekliyorum dedi.normal değilmi bunlar.2li testim iyiydi çünkü.bakalım 10 şubata kadar eşim dayanacakmı.o daha hevesli bebişi görme konusunda.

47 mi ooooo çok gençmiş o yaaaaa.benimki 64 yaşında

ye ye deyince de insan yiyemez ki bilirim.balığa başlaman çok güzel.yakındır eti de yemen.hiç sıkma kendini ne kadar yiyebiliyorsan.yeter ki abur cubur yeme.her dr.farklı canım bazısı 3lüye gerek duymuyor.ben de nasıl hevesliyim 28ine kadar çatlıcam.sen bi de cinsiyeti de öğrendin ben çatlıyorum meraktan

ne kadar iyi de olsa herşeye bu kadar müdahale eden insan çekilmez canım. inşallah gelmez yanınıza yoksa sinir hastası eder seni. tamam yi niyetli olabilir ama senin de bir düzenin bir ailen var sonuçta idareni sen bilirsin karışan olunca ne yapacağını şaşırtıyo insana. bebeğinin tadını bile çıkartmana izin vermez eski türk filmlerindeki gibi olur. o en iyisi çalışsın devam etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…