kızlar 2 gundur belım cok agrıyor ve gecelerı sureklı donuyrm hıc rahat degılım oysa daha gobegım bıle cıkmadı .ılerıde ne yapacagım bılmıyrm .buarada dr sıze vıtamının yanında demır ılacıda verdı mı?
dün bi alışverişe çıktımm çok fenahiç bişi eskisi gibi cuk die oturmuo..göbek bi yandan popo bi yandan fırlıo..şimdiden bölese yandık bizz.kız bebeklerde popoda çok çıkarmış öle diolar..
günaydın kızlaaarr..harika bir hafta geçirdim diğebilirim.bulantılarım bitti gibi ama sabah öğürtülerim devam ediyor.çarşamba günü ankaraya kuzenime gitmiştim.yeni doğum yaptı.bebişi hiç bırakamadım.o kadar tatlı ve öyle güzel kokuyo ki hem göğsümde uyuttum sadece emmesi için annesine verdim.kuzenimin bile olsa anneliğin güzel olduğunu çok iyi anladım ve kızım da inşallah sağ salim doğar ve birbirimize kavuşuruz.ve hepiniz için duam bu.sonra cumartesi kayınvalidemlere geçtik.k.kalede oturuyolar.biraz kırgındı aramız düzelttik.aslında çok iyidir ama beni çok kırmıştı.neyseki hallettik.zor kızlar.annegibi olmyor ama ne yapalım.eşlerimizin hatırı için katlanacağız.
evet canım vallahi hiç alıştırmadım kimseye Egenin sorumluluğunu vermeye.ama artık biraz da kendimi düşünmek zorundayım.oğlum da zaten çok mutlu oluyor onlarla birlikte.tabi beni babasını arar mı bilemem
47 mi ooooo çok gençmiş o yaaaaa.benimki 64 yaşında
ne kadar iyi de olsa herşeye bu kadar müdahale eden insan çekilmez canım. inşallah gelmez yanınıza yoksa sinir hastası eder seni. tamam yi niyetli olabilir ama senin de bir düzenin bir ailen var sonuçta idareni sen bilirsin karışan olunca ne yapacağını şaşırtıyo insana. bebeğinin tadını bile çıkartmana izin vermez eski türk filmlerindeki gibi olur. o en iyisi çalışsın devam etsin :)
aynen ya benim de normalde popom hiç çıkmazdı şimdi tayt üzerine uzun kazak aldım ya popom baya çıkıyo eşim de eee bu böyle nasıl giyilcek diyo :)
canım seni ekledim benim face adresim GÖNÜL GÜRER..herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.benim face de ekleyebilirsiniz zeynep girgiç bovatekin diye
canım benim ben hep kabızlık problemi yaşıyorum ,hatta normal doğum yaparken hemoroid oldum,her gün acılar içinde lavabodan çıkıyorum:18:maşallah bize birşey olamdı ,sende korkma bişey olmazGünaydın bayanlar..iki günden beri kabızlık sıkıntısı yaşıyorum karnım patlayacak gibi batar giriyor sürekli özellikle sağ tarafıma ve alt kasık bölgem ağrıyor:85:..bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum..((( yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama henüz ağrılarım geçmedi.. bişey olur mu bebişime..hareketlerini hissediyorum ama çok endişeliyim ....
Canım mesafini ve tavrını sakın bozma .. yoksa çok stres yaşarsın,çok fazla kafana takma ,söylemen ve yapman gereken neyse kibarca yap ,başka türlü olan bize oluyor..ben de korkuyorum bu tarz şeyler yaşamaktan benim kaynana sessiz gibi duruyo ama tek bir hareketi ile bütün sinirlerimi alt üst edebiliyo. yazın buraya gelmişti akşam eşim işten gelince birlikte araba ile gezmeye çıkalım dedik tam arabaya yönelince demesin mi bana sen arkaya otur ben öne oturayım kiloluyum ya arkada rahat edemem diye şok oldum resmen sessiz sessiz duruyo sürekli ama sessizlerden korkulur zaten. haftasonu da ordaydık ya yine beni sinir etti cuma akşam gittik biz o gece annemde kaldım cumartesi akşam da kaynanama geçtik daha bismillah oturdum yerime mutfaktan meyve getirdi bana diyo sen bu koltuğa geç de meyveleri kes, sanki kendisi yapsa eline yapışcak. meyveleri kestim tabaklara koydum herkesin önüne bu sefer eşimin önündeki tabaktaki meyveler daha önce bitti bana diyo o tabağa meyve koy burdan ben de kalksın kendisi koysun dedim yüzü kıpkırmızı oldu iyi yaptım kendisi elini kıpırdatmaya üşeniyo sürekli bana söylüyo. sonra içerde otururken eşimi sürekli dışarı çağırıyo bi dk gelsene diye. böyle yaptığı için de oraya gitmeyi hiç istemiyorum burada bir başıma ohhh daha rahatım ben. kaynana değil mi geneli böyle herhalde.
canım benim bebeğin konusunda ikinci planda asla kalamassın bir çok zman bebğinle sen ilgilen ,aksi halde kendini yalnız ve dışlanmış hissedip,depresyona girersin(ben yaşadım),Ona gerektiğinde ,teslim et. kendi bilgilerini onlara kabul ettirbenım kayınvalıdem muglada ogretmenlık yapıyor ama bebegı duyunca esıme emeklı olurum sızın bebege bakarım demıs.ıyı bır ınsan ama herseye cok mudale edıyr.onun dogrularından sasmıcaksın ve ogluna cok duskun sureklı pesınd ustunu orter bunu ye der ve yemesı ıcın 5 dk falan ısrar eder.hatta ılk evlendıgımıze esım hasta olmustu telefon edıp ustune battanıye ortmemı soylemıstı :)
eger o gelırse bılıyorum kı bebegıme o bakacak ve ben ıkıncı planda kalacagım.cunku 15 tatılde falan geldıgınde ben yemegı falan ona bırakıyrm o karar verıyr ne pısecegıne falan .kısa zamanlarda ıdare edrım ama uzun bır surecte nasıl olur bakalım.bende calısıyrm esım bakıcı tutcagımıza ne guzel annem bakar dıyor.Bu kısmı cok dusunmek ıstemıyrm bır o zaman gelsın dıyorum ama endıselerım var .buarada benımde oglum oluyor bende gelecegın kaynana adayıyım:)
aynen yaz hamileliği rahat ettirecek,salaş salaş giyinir gezerizcanım 12. haftada doktor kıza benziyo ama yüzde yüz diyemem demişti bakalım şubat bi gelin de öğrenicez biz de inşallah...
evet canım evde eşofmanla idare ediliyor ama dışarıya çıkarken sorun yaşanıyor işte biraz daha ilerleryince yaz gelecek daha rahat edecceğiz kıyafet konusunda inşallah. kışın daha zor
yaaa ama şimdiden bir naz bir naz görsen oturduğu yerden talimatlar dağıtıyo genelde bana geliyo ben de bazıarını yapıyorum her seferinde yapmıyorum. iki oğlu var yanında onlardan istesin canım ben gelinim diye ona mı bakcam hiç de umurumda değil.
evett aynen:)ama en ratatıda şuan bizim için tayt.eskiden çok kızardı tayt sevmezdi eşim,şimdi mecburen bişi söylemiyor..
ben cıkıyorum kızlar sıze ıı sohbetler..sabah dr kan falan verdım onarın sonuclarını almaya gıdeyım..bugun hıc temızlık yapmadım 2 gundur belım agrıyınca korktum..yarın okul var ve daha not ıslerımı halledıcem yemek yapıcemmm.utu yapmam gerek offfffff offfffffffff havada ıc karartıcı ...
inşallah iyi sonuçlaını alırsın canım. hem iş hem ev gerçekten zor ben ş an sadece evi zor idare ediyoruz eskisi gibi değil çabuk yoruluyoruz.
Canım mesafini ve tavrını sakın bozma .. yoksa çok stres yaşarsın,çok fazla kafana takma ,söylemen ve yapman gereken neyse kibarca yap ,başka türlü olan bize oluyor..
aynen yaz hamileliği rahat ettirecek,salaş salaş giyinir gezeriz
Balböceğim listeye benide ekleyin, benim oğlan..
Bu arada face adresim kızlar;gönül gurer
kızlar sonuclarımı aldım ıı cıktı ama karacıger enzımlerım yuksekmıs dr neden yuksek cıktı acaba falan dedı bende sordum bır rıskı falan var mı dedım yedıklerınden de olabılır 2 hafta sonra bır daha yapcaz dedı offffff ınternetten baktım onemlı dıyor.ya ben bu dr hıc sevmedım oncekı drumu cok arıyorm bu ne 3 lu testten ne de ayrıntılı ultrasondan bahsettı bır dahakınde ben sorarım artık oncekı hersey hakkında detaylı bılgı verıyordu umarım bır sorun yoktur nette 5. aydan sonra yukselme devam ederse gebelık sonlandırması falan dıyo nasıl canım sıkıldı ..
kızlar sonuclarımı aldım ıı cıktı ama karacıger enzımlerım yuksekmıs dr neden yuksek cıktı acaba falan dedı bende sordum bır rıskı falan var mı dedım yedıklerınden de olabılır 2 hafta sonra bır daha yapcaz dedı offffff ınternetten baktım onemlı dıyor.ya ben bu dr hıc sevmedım oncekı drumu cok arıyorm bu ne 3 lu testten ne de ayrıntılı ultrasondan bahsettı bır dahakınde ben sorarım artık oncekı hersey hakkında detaylı bılgı verıyordu umarım bır sorun yoktur nette 5. aydan sonra yukselme devam ederse gebelık sonlandırması falan dıyo nasıl canım sıkıldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?