2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aynen ya benim de normalde popom hiç çıkmazdı şimdi tayt üzerine uzun kazak aldım ya popom baya çıkıyo eşim de eee bu böyle nasıl giyilcek diyo :)

şu zamanlarda bebek çocuk görünce ben de çok fazla etkileniyorum yaa.... hep kendi bebeğimi hayal ediyorum. sana da çok güzel moral olmuştur o şirin şeyle ilgilenmek... aranızı düzeltmenize sevindim ama mesafe koymakta fayda bence.

mutlaka ilk başlarda zor gelir ama alışır canım kendini bugüne kadar hep feda etmişsin zaten biraz da kendini düşünmek zorundasın.

47 mi ooooo çok gençmiş o yaaaaa.benimki 64 yaşında

yaaa ama şimdiden bir naz bir naz görsen oturduğu yerden talimatlar dağıtıyo genelde bana geliyo ben de bazıarını yapıyorum her seferinde yapmıyorum. iki oğlu var yanında onlardan istesin canım ben gelinim diye ona mı bakcam hiç de umurumda değil.

bencede calışmaya devam etsın..

ben cıkıyorum kızlar sıze ıı sohbetler..sabah dr kan falan verdım onarın sonuclarını almaya gıdeyım..bugun hıc temızlık yapmadım 2 gundur belım agrıyınca korktum..yarın okul var ve daha not ıslerımı halledıcem yemek yapıcemmm.utu yapmam gerek offfffff offfffffffff havada ıc karartıcı ...

QUOTE=ZeynepveEge;17168387]evet canım 2.de mecburen sezeryan olcak.napalım kısmet böyleymiş.hayırlısı olsun.
ben de egeye 4 yaşına kadar kullanabilceği karyolalardan almıştım.artık büyüdü.kardeşine bırakmadan bir süre önce alalım yatağına alışsın diye düşünüyoruz.arabalı yataklardan istiyo
canım bu arada kayınvaldene maşallah ben kimseye bırakmadım egeyi şimdiye kadar alıştırmadım.bize geldiklerinde ege akşam uyuyunca eşimle çıktık dışarıya.gündüzleri de ben bırakıp her yere gidebildim.sağolsunlar baktılar ama ben de annemle konuştum egeyi annemle göndericem bundan sonra.hem teyzesi de çok düşkün.ben de biraz dinlenmiş olurum.[/QUOTE]
kızım bana sormuyorki babannemde kalacağım siz gidin diyor bu kadarönümüzde de uzun zamanlar var ,sıkıştıkça babaanneye göndereceğim bende ,dedesi onunla çocuk oluyor,babanneside öyle senin içinde böylesi çok isabetli olur ,hem ona değişiklik olur
herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.benim face de ekleyebilirsiniz zeynep girgiç bovatekin diye
canım seni ekledim benim face adresim GÖNÜL GÜRER..
canım benim ben hep kabızlık problemi yaşıyorum ,hatta normal doğum yaparken hemoroid oldum,her gün acılar içinde lavabodan çıkıyorum:18:maşallah bize birşey olamdı ,sende korkma bişey olmaz
Canım mesafini ve tavrını sakın bozma .. yoksa çok stres yaşarsın,çok fazla kafana takma ,söylemen ve yapman gereken neyse kibarca yap ,başka türlü olan bize oluyor..
canım benim bebeğin konusunda ikinci planda asla kalamassın bir çok zman bebğinle sen ilgilen ,aksi halde kendini yalnız ve dışlanmış hissedip,depresyona girersin(ben yaşadım),Ona gerektiğinde ,teslim et. kendi bilgilerini onlara kabul ettirama gelmesi büyük avantaj bakıcıya emanet etmektense anneye emanet etmek en hayırlısı..
aynen yaz hamileliği rahat ettirecek,salaş salaş giyinir gezeriz

Balböceğim listeye benide ekleyin, benim oğlan..
Bu arada face adresim kızlar;gönül gurer

yaşlı değilmiş allahtan.benimkinin 2 lafından biri 65 yaşındayım dinç olması lazım ama kaynanalık yapcak ya

selam kıslarr sımdı doktordan geldım kan tahlılı yaptırdım temız cıktı ben doktorumu degıstırıcem kadına dedım kaca dogum yaptırıyon medıkanada sıgorta yok 3 mılyar dedı ölüyodum yanı o ne ya delimidir nedır bundan sonra afıyete gıtcem orda fazılet varmıs cok ıyı dedıler ay basında on agıtcem ve artık degıstırmıycem doktor ınsallah son olur benımde kız oluyoo hatırlatıyım lıseye ekleyebılırsınızz :) bu arada kızlar yedıkelrınıze dıkkat edın yaglı seyelr cok yemeyın arkadasım 7 aylık hamıle yglı bıseyler yemıs dogum gununde zehırlenmıs onuda goturduk doktora o yuzden gec geldık herseyden nem kapıyoo hamılelıkte ınsan o yuzden dıkkatlı ol dedı doktorr

inşallah iyi sonuçlaını alırsın canım. hem iş hem ev gerçekten zor ben ş an sadece evi zor idare ediyoruz eskisi gibi değil çabuk yoruluyoruz.

inşallah iyi sonuçlaını alırsın canım. hem iş hem ev gerçekten zor ben ş an sadece evi zor idare ediyoruz eskisi gibi değil çabuk yoruluyoruz.

çalısanlara allah yardım etsın valla zor ben evde oldugum halde zorlanıyorum ınsanın yanında yardımcı olması lazım temızlık zor zaten allah yarım etsın ben hafta sonları esımle yapıyorumm afiyet hastanesıne gıden varmı arkadaslar fazılet varmıs bılgınız varmıı

kızlar sonuclarımı aldım ıı cıktı ama karacıger enzımlerım yuksekmıs dr neden yuksek cıktı acaba falan dedı bende sordum bır rıskı falan var mı dedım yedıklerınden de olabılır 2 hafta sonra bır daha yapcaz dedı offffff ınternetten baktım onemlı dıyor.ya ben bu dr hıc sevmedım oncekı drumu cok arıyorm bu ne 3 lu testten ne de ayrıntılı ultrasondan bahsettı bır dahakınde ben sorarım artık oncekı hersey hakkında detaylı bılgı verıyordu umarım bır sorun yoktur nette 5. aydan sonra yukselme devam ederse gebelık sonlandırması falan dıyo nasıl canım sıkıldı ..

hiç istemiyorum bozmak ama şu zamanlarımda çekemiyorum sinsi tavırlarını ne yapayım. suratı da beş karış canmı sıkıyo çok. en son dayanamadım anneme anlattım, doğumdan sonra işin var diyo gelir burda herşeyine karışır zaten insan o zamanlarda canın acırken kimsenin lafını da çekemiyo hele de sen sinirlisin aman sakin ol diyo kadın napsın :)

evet yazın tiril tiril elbiseler giyer rahat oluruz. şimdi ne giysek problem.

öncelıkle gecmıs olsun canım sen ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına hersey allahdan herseyın hayırlısı olsunn hıc bsıey olmaz sen bol bol dua et sorunsuz dogurrusun ınsallah hangı doktora gıdıyon canım sen nerde canımcım

inşallah doktorunun bahsettği gibi bişeydir..üzme kendiini,bu internet olmaynı oldurur insana,bende çok takip ettm özellikle ilk zamanlar psikolojimi bozdu,hep olumsuz hep olumsuz.oyüzden doktruna güven,güvenmiyorsanda değiştir ama internete pek inanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…